Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ennyi szeretetet szerintem nem sok kutya kap amennyit õ kapott.
Pénteken még elvittük sétálni (nagyon szeretett) ezekszerint sajnos utoljára.
Amikor eleinte mentem (amikor elõször mentem kiszökött az utcára körbeszaglászott és bement) mindig megugatott, de bántani soha se bántott. Amikor meg megígértem neki, hogy elviszem sétálni aztán meg el is vittem onnantól kezdve bármit csinálhattam vele hagyta.
Nagyon sok közös emlékem van nekem is vele, hátmég a menyasszonyomnak és a szüleinek.
Nagyszerû kutya volt és még mindig elszomorodok amikor eszembe jut. <#sir>#sir>
Na, de nem untatlak tovább titeket.
Nen úgy volt, hogy jan. 2.-ig lehet szavazni (ha jól emlékszem)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Hát nem mondom h egy überállat szezon lett de nem teljesítettünk rosszul.A sok x szinte kivétel nélkül a nagyoktól elcsípett 1 pont és sajnos a Leccénél, Chievonál stb. hagyott pontok miatt nem kerültünk BLbe...
Erõsítettem azért a következõ szezonra:
Ennek fényében így néz ki a keret:
Uche azér jött h ne hiányozzon annyira a Getafe 😊 de a legviccesebb sztem akkor is Barzagli visszatérése!<#vigyor2>#vigyor2> És majdnem Zaccardo is visszajött, csak Thiago Silva elutasította a Realt!!<#hehe>#hehe>
Forza Juve per sempre!
Bár szomorúan kezdõdött az új év számomra, mert a menyasszonyomnak meghalt a kutyája (Az utolsó órákban sajnos szenvedett szegény) holott még csak 9 éves volt.
Ez már csak azért is szomorú, mert jobban a szívemhez volt nõve az a kutyxa, mint a sajátom amit kiraktak és hazahoztam.
Ne haragudjatok, hogy untatlak titeket, de jól esett leírni valamiért.
Más:
Végigolvastam a topikot és Gtat all.<#eljen>#eljen>
Fabio Capello szavaival meg teljes mértékig egyetértek.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Kicsit hosszabb beszámoló jön a magyar válogatottról, asszem 2012-rõl még nem számoltam be
Az EB nem sikerült a legjobban, kudarcnak nem nevezném elvégre Ukrajnát megvertük, de így is utolsók lettünk a csoportban. A vb-selejtezõkön eddig jól haladunk, eddig mindenki ellen az elvárható eredmény minimum megvolt, sõt Olaszország ellen a 2-2-es döntetlen kifejezetten jó eredmény, és több nagy arányú gyõzelmet is arattunk.
És akkor két szép magyar eredmény:
Az u20-as válogatott a vb-n egy szép negyedik helyet szerzett, kétszer kapottki, az elõdöntõben és a bronzmeccsen, két nemes ellenféltõl
Az u19-es válogatott viszont még nagyobb sikert ért el, hiszen megnyerte az eb-t, a spanyolokat verve a döntõben
És még itt a válogatott új sztárja, Asszem nem meglepõ hogy a Bayern kezdõjében van, 21 éves kora ellenére
Most jön még két fontos meccs a vb-selejtezõben, Svájc és Írország ellen, ahol eldõl hogy továbbjuthatunk-e a rájátszásba
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
+még õ is nagy tehetség. Tavaly hoztam

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Zyndar: nekem mondod? 😊 Az egész környék hasonló szépségeket rejt itt a hegyekben 😊
Egyik haveromnak a 4. szezonjában már megvolt a lehetõsége kiválasztani a ligát, ahonnan fiókcsapatot kér.
Jaés (asszem) minden skin szinezi az értékeket 😊 Ezért is szoktam betolni skint.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egy angol !6! osztályú csapattal tervezek indulni! Rushden and Diamonds! Megcsináltam magam is oda=)

na mind1,megyek aludni
jó8,vagy inkább jóreggelt