Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Na ott aztán van kihívás, mert a jobb játékosok körberöhögnek.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
sex közbe meg sokat helyezkedik mi?😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kadlec duplával nyertünk a Las Palmas B ellen, 157 nézõ elõtt 😄
Gondoltam, olvasok jópár beszámolót, látok rengeteg képet, erre mikor benézek a topikba, van 20 új hsz majd' 24 óra leforgása alatt <#idiota>#idiota>
Vazquez:
A lényeg, hogy élvezd a játékot!
Sok sikert Leedshez!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Most kezdem a 2. évet. Volt egy kis nagytakarítás is a keretben. UEFA csoportkört el is buktuk Hamburg 4-1es összesítéssel kiütött
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Giorgio81 szép eredmény <#eljen>#eljen>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Srácok, én megpróbálom a Ledds-el higgyétek el nekem ez is kihívás, mert én azé nem vok olyan hogy elsõre végig nyerem az osztályokat és a 3.évben már elsõre a PL-t is 😄
L1 ben talán elsõre meglesz a gyõzelem, de Championshipben meg "talán" a feljutás... aztán kitudja...
una volta per sempre INTER!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Portugália a nagy 3-ast megszoritani mókás kis feladat.
Lengyel és Osztrák ligába nem toltam még😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Belgium, Portugália, Lengyelország, Ausztria vagy Skandináviában valahol.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lehet kezdek eggyet vmi "kis" csapattal...
(töri a fejÉt)
folytattam a dec. közepén megkezdett Academica Coimbra mentésem, hát így sikerült az év
(Vauxhall legközelebb kb. szombaton várható, amikor a másik gépnél leszek)
Továbbjutottunk az FA kupában, de az SS-bõl kiestünk 😞. A bajnokságban betliztünk, mert a 15. helyezettel játszottunk egy 0-0ás döntetlent. De ez még belefér 😊. A lényeg, hogy az idény végén ott legyünk az elsõ 5ben 😊.
Ami tetszetõs volt, hogy a csapat 391 percig nem kapott gólt 😊. Ennek örültem 😊.
Birminghamet szeretném fölvezényelni a premier lígbe de hát nem tudok mit csinálni ha ilyen finomságok történnek ^ ^
emberhátrányból megszerzem a vezetést, de hát ugye ilyenkor jön elõ a játék és <#ejnye1>#ejnye1>
Töltöm a Southendet.