Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
én vok az összes élcsapattal :D.
Tehát én irányítom Manchester Unitedet, Chelseat, Arsenalt, Liverpoolt, Real Madridot, Barcelonát, AC Milant, AS Romát, Juventust, Intert :DD... és még Newcastlet is betettem csak úgy :). Nagyon jól eltok szórakozni és élvezem a géjmet. november hónapban járok.
de mossssttt ez a fordulóóóó :@@@@@@@@@@.
mondom az eredményeket :D. beszéljenek azok, ne én :D.
Athletic Bilbao - Barcelona: 1-1 = itt sztem nyerni kellett volna.
Manchester City - Manchester United: 2-0 = MU-el bajnokság kezdete óta veretlenek vagyunk! 11 forduló volt meg eddig asszem, nem kaptam ki senkitõl! Erre a kruva City vág kettõt nyer!Noname playák lõtték a gólokat, miez, ha nem a géjm ökörsége? :D Miért pont Citytõl kéne kikapni? :D
Arsenal - Portsmouth: 0-0 = asstem ez az Arsenalnak hozható lett volna simán, mégis döntetlen.
Reading - Liverpool: 3-0!!!!!! GYALÁZAT!!!!! El nem hiszem! Mégis meddig megy el ez a rohadt géjm, hogy megállítson? Legközelebbb1mucsa falvai csapattal ver el? :D Ááááá! :'( Lekellett volna mosnom a Readinget, erre tessék... pffff.
Chelsea - West Ham: 0-0 = Itt is, ha másképp nem, de 1-0-s gyõzelmet kellett volna aratnom, fõleg, h hazai pálya... de neeeeeeem!
:'(
Siena - AC Milan: 1-1 = AC Milan magasabban jobb csapat, mint a Siena, kötelezõ gyõzelem, erre döntetlen.
Lazio - Juventus: 0-0 = ezzel a derbivel megvok elégedve, asszem itt igasságos eredmény született és mindkét fél elégedett lehet, ezzel nincs is bajom, de a többi olyan égõ, ordít az egészrõl, hogy a FM hibája, ez ilyen bug, v nemtom :D.
Torino - AS Roma: 2-2 = pfff... mit rúg kettõt a Torino? :D Nekem kellett volna kettõ nullára nyernem, lol!
VÉÉÉLEEEMÉNYEKEEETTT PLSSSSS!!!!!!!
A géjm áldozata lettem, a rendszeré, arrggghhh! :'( :D
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
így csak folyamatosan veszteségeid lesznek :S
Statisztika
Bajnokság
BL döntõ
Copa del Rey
Keret
Torghelle a MU elleni barátságoson góllal debütált, aztán 1 majd most 2 hónapra sérült le.
Keretem:
Taktikai tanácsot szívesen fogadok.
Hajrá Magyarország!
Lyon-t simán vered, sok sikert!!!

A bajnokságban sokáig vezettünk, de hála az Inter mesebeli védelmének és az emiatt elbukott derbinek, másodikok vagyunk 2 ponttal lemaradva. Mesébe illõ, hogy 17 meccse veretlenek (vagyis az eleje óta), és a 17 meccsen összesen 4, azaz NÉGY gólt kaptak. Minket is sikerült lenullázniuk, pedig eddig minden meccsen lõttünk gólt a szezonban és magasan a legtöbb gólt lõttük a bajnokságban. Na mind1. Behozzuk még õket a végéig... :)
Az UEFA-kupában simán továbbmentünk elsõ helyen, az elsõ kiesési körben az Ajaxot kaptuk, idegenben kezdünk. Majd meglátjuk mi lesz. :) Ha õket kiverjük vagy a Dinamo Kijevvel vagy a Lyonnal játszunk. Nem könnyû. :S:)
Gignac lassan felépül, kíváncsian várom, mert Borriello nagyon töketlen, a 17, illetve 18 éves Saivetre és Aquinora meg elég izgalmas a támadásokat alapozni, bár nem játszanak rosszul. :)
Majd még jelentkezem, köszi, hogy elolvastad! :)
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
amúgy ki ez a Santana?
Döntõbe a csapat
töltöm a Málagat
ráadásul pont az ezt megelõzõ napon járt le az átig. idõszak szoval már pótolni sem tudom

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
pihentetem a QPR-t és kezdek egyet a kedvenc csapatommal az Fc Fehérvárral (mintmondhatnék székesfehérvári vagyok<#ravasz1>#ravasz1> )
Cél mindenképp a nemzetközi porondon való menetelés...
újra Uefa kupa döntös Fehérvárt akarok látni :)
vagy bl döntöset egyre megy :)

gamertag: kenobita
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Villa csak megvert..pedig jobbak voltunk..de agbonlahor az 5 ösön belül pont hogy betette a labdát..igy 1-0 ra nyertek..
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
EURO-Pokal Group E:
Man City
Ac Milan
Dinamo Kiev
Deportivo
Zürich
és Hulk távozni akar..nem bir leteplepedni..meg minden egyéb gondjai vannak..szal lehet ezen az éven marad csak..de akkor félévkor kölcsönadom egy nagy csapatnak had menjen az ára..hátha ott sikeresebb lessz..és maradni is akarna..
Bbeno:jó nagy pénz forog odaát :))
Mióta ide nem járok született egy fiam meg egy lányom.
És, hogy ne legyen off, Chievos mentésem meghalt, pedig 1. szeonba 6. lettem, azóta Sporting-al alázok és befosós a keretem:D
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amugy mizu veled?