Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
már régóta jáccok FM-el, nemtom mennyi... de tök jól elszórakozok... csak az a baj, hogy itt mondjátok a fórumban, hogy ilyen-olyan pro taktika, meg szögletbõl mennyit rúgtok... és nekem ez nem jön be, szögletbõl is évente, ha bemegy kettõ :D... szal taktikánál nem vok a topon...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

giorgio81
11 csapattal tolod? Úristen!

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

jaja. Tényleg amúgy mennyi idõt nyomtad már elõtte?:P

Legend Killer
nem itttaaaaam :@ :D. neked muszáj mindenbe bele kötnöd? szeretek így ökörködni a géjmben :D, de most felidegelt, h ilyen buzi eredmények születtek :D... arminho te meg... :D..... nem állítok be mindent, van1alap 4-4-2 támadó taktikám, meg ilyesmi :D... megmondom nekik, h lesre játszás, gyors tempó, meg ilyen kis csipcsup dolgok és mást én nem állítok be :D... mert nem tudom mennyire lehet ügyeskedni... tapasztalatlan vagyok :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
a való életben?

de már novemberben tartottXD ha minden meccs elõtt minden csapatnál normálisan beállított mindent, akkor nemkevés idõt töltött ezzel a játékkal:D

Huni92
OMG. Ittál?

anno a premier league-ben is megtörént h a vezetõ négyes egy adott fordulóban leikszelt vagy kikapott...

Legend Killer
szoktátok mondani, hogy néha nagyon geci tud lenni a FM a kiscsapatok elleni meccseken... bemakkol, meg minden szar. eddig legyintettem :D... most felbaszta agyam :@ :D.
én vok az összes élcsapattal :D.
Tehát én irányítom Manchester Unitedet, Chelseat, Arsenalt, Liverpoolt, Real Madridot, Barcelonát, AC Milant, AS Romát, Juventust, Intert :DD... és még Newcastlet is betettem csak úgy :). Nagyon jól eltok szórakozni és élvezem a géjmet. november hónapban járok.

de mossssttt ez a fordulóóóó :@@@@@@@@@@.

mondom az eredményeket :D. beszéljenek azok, ne én :D.

Athletic Bilbao - Barcelona: 1-1 = itt sztem nyerni kellett volna.
Manchester City - Manchester United: 2-0 = MU-el bajnokság kezdete óta veretlenek vagyunk! 11 forduló volt meg eddig asszem, nem kaptam ki senkitõl! Erre a kruva City vág kettõt nyer!Noname playák lõtték a gólokat, miez, ha nem a géjm ökörsége? :D Miért pont Citytõl kéne kikapni? :D
Arsenal - Portsmouth: 0-0 = asstem ez az Arsenalnak hozható lett volna simán, mégis döntetlen.
Reading - Liverpool: 3-0!!!!!! GYALÁZAT!!!!! El nem hiszem! Mégis meddig megy el ez a rohadt géjm, hogy megállítson? Legközelebbb1mucsa falvai csapattal ver el? :D Ááááá! :'( Lekellett volna mosnom a Readinget, erre tessék... pffff.
Chelsea - West Ham: 0-0 = Itt is, ha másképp nem, de 1-0-s gyõzelmet kellett volna aratnom, fõleg, h hazai pálya... de neeeeeeem!

:'(

Siena - AC Milan: 1-1 = AC Milan magasabban jobb csapat, mint a Siena, kötelezõ gyõzelem, erre döntetlen.
Lazio - Juventus: 0-0 = ezzel a derbivel megvok elégedve, asszem itt igasságos eredmény született és mindkét fél elégedett lehet, ezzel nincs is bajom, de a többi olyan égõ, ordít az egészrõl, hogy a FM hibája, ez ilyen bug, v nemtom :D.
Torino - AS Roma: 2-2 = pfff... mit rúg kettõt a Torino? :D Nekem kellett volna kettõ nullára nyernem, lol!

VÉÉÉLEEEMÉNYEKEEETTT PLSSSSS!!!!!!!

A géjm áldozata lettem, a rendszeré, arrggghhh! :'( :D

inter94
elsõ helyen vagyunk:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

ha jóé tudom csak új stadiont tudtok építeni. Lehet h rossul tudom....

<#worship><#worship><#worship>

inter94
hogyha nem saját a stadion akkor nem is tudom bõvíteni?:s

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

maffi
Egész tûrhetõ a kereted... :D:D:D

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

inter94
meglesz:)

miért nem alakítod át a pénzügyeidet h ne legyen ennyire minuszban a fizetési keret?

így csak folyamatosan veszteségeid lesznek :S

inter94
Málaga 7szezon
Statisztika

Bajnokság

BL döntõ

Copa del Rey

Keret

Zsolti9014
huvazze, bocsi elfelejtettem átméretezni. :(

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
2. szezon, másodosztályban vagyunk már, de eddig 1 gyõzelem, 5 vereség. (A C. Palace-t vertük meg, akitõl felk. meccsen 5-0-ra kaptunk ki).

Torghelle a MU elleni barátságoson góllal debütált, aztán 1 majd most 2 hónapra sérült le.

Keretem:

Taktikai tanácsot szívesen fogadok.

Hajrá Magyarország!

fizikailag nemgyenge a tag<#wow1> és nemis generált...
Lyon-t simán vered, sok sikert!!!

inter94
ja meglett volna,és a döntõben Lyon csapatát kaptuk:)

maffi
Na egy kis helyzetjelentés a Milan háza tájáról :) :
A bajnokságban sokáig vezettünk, de hála az Inter mesebeli védelmének és az emiatt elbukott derbinek, másodikok vagyunk 2 ponttal lemaradva. Mesébe illõ, hogy 17 meccse veretlenek (vagyis az eleje óta), és a 17 meccsen összesen 4, azaz NÉGY gólt kaptak. Minket is sikerült lenullázniuk, pedig eddig minden meccsen lõttünk gólt a szezonban és magasan a legtöbb gólt lõttük a bajnokságban. Na mind1. Behozzuk még õket a végéig... :)
Az UEFA-kupában simán továbbmentünk elsõ helyen, az elsõ kiesési körben az Ajaxot kaptuk, idegenben kezdünk. Majd meglátjuk mi lesz. :) Ha õket kiverjük vagy a Dinamo Kijevvel vagy a Lyonnal játszunk. Nem könnyû. :S:)
Gignac lassan felépül, kíváncsian várom, mert Borriello nagyon töketlen, a 17, illetve 18 éves Saivetre és Aquinora meg elég izgalmas a támadásokat alapozni, bár nem játszanak rosszul. :)
Majd még jelentkezem, köszi, hogy elolvastad! :)

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

meglett volna idegenben lõtt gólokkal is:D<#taps><#taps>
amúgy ki ez a Santana?

inter94
nah 2meccs és vége a szezonnak,1-2képet teszek be

inter94
Willians Santana<#worship>
Döntõbe a csapat

inter94
hi all&grat all
töltöm a Málagat

Gunnersboy
Rieb megin, látott egy nagyobb összeget aztán összevizelte magát

ráadásul pont az ezt megelõzõ napon járt le az átig. idõszak szoval már pótolni sem tudom

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Hy és grat all!
pihentetem a QPR-t és kezdek egyet a kedvenc csapatommal az Fc Fehérvárral (mintmondhatnék székesfehérvári vagyok<#ravasz1> )
Cél mindenképp a nemzetközi porondon való menetelés...
újra Uefa kupa döntös Fehérvárt akarok látni :)
vagy bl döntöset egyre megy :)
Bár csak barátságos, de az új szerzemény az elsõ mérkõzésén a szünetben beállva elkezdte ledolgozni a vételárát legalább
cenobite
Mindegy, most itthonról a 09-el töltöm a Milan-t.

gamertag: kenobita

cenobite
Na az új csodacsatáromat, aki a szezon eleji barátságos meccseken ontotta a gólokat, 2x lett MoM, úgy lerúgták az elsõ bajnoki meccsen, hogy 2-4 hónapra kiesett!

gamertag: kenobita

DONGUBA
Megkapta de csak 2 ev mulva jon looool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ne viccelj ilyenekkel mert van aki komolyan veszi.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

InfoMester
09 hez van editor??

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
változtasd meg az állampolgárságát editorral <#nevetes1>
Villa csak megvert..pedig jobbak voltunk..de agbonlahor az 5 ösön belül pont hogy betette a labdát..igy 1-0 ra nyertek..

elméletbe igazad van,de én nem nagyon hiszek a feltámadásokban:) evvel is addig játszok amíg nem lesz uj dvd-iróm:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

inter94
sima 2.hely

DONGUBA
SCUT talalt egy jo 6 csillagos playat csak nem kap munkavallalasit:)

InfoMester
de ha látják a friss hsz eket akkor irhatnak oda..majd lehet irok én is párat,felfrissüljön..
EURO-Pokal Group E:
Man City
Ac Milan
Dinamo Kiev
Deportivo
Zürich

és Hulk távozni akar..nem bir leteplepedni..meg minden egyéb gondjai vannak..szal lehet ezen az éven marad csak..de akkor félévkor kölcsönadom egy nagy csapatnak had menjen az ára..hátha ott sikeresebb lessz..és maradni is akarna..

de azért mondjuk azt is meg,hogy nem hinném hogy sok ember napi figyelemmel kiséri azt a topicot...

InfoMester
mondjuk jah..

lehet ha te elkezdesz oda írogatni akkor mások is kedvet kapnak hozzá :)

InfoMester
nah egy kis beállitás és már 2-0 ra vertem is a Fulhamot..most az Aston következik..most meglássuk hogy mire megyek a beállitásokkal..

Bbeno:jó nagy pénz forog odaát :))

Soldado 46ért a Realba<#wow1>
DONGUBA
Az fasza gratulalok.Nekem a fiam melle most szuletik e honapban a gyermekem csak nem tudjuk millllen lesz:)

BBeno2
newcastle igazolások :

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

csak mivel oda 6 hónapja nem irt senki nem láttam sok értelmét...:) de majd az off topicba a kedvedért:)

igen, mert ez nem az a topik

McFrost
Nem sok :D
Mióta ide nem járok született egy fiam meg egy lányom.

És, hogy ne legyen off, Chievos mentésem meghalt, pedig 1. szeonba 6. lettem, azóta Sporting-al alázok és befosós a keretem:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Á en ugyse irok csak ritkan mert ugyis konnyu a jatek editorral nekem:)
Amugy mizu veled?