Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
nekem 4-5liga kb 14osztálya volt betöltve és azt hittem hogy megõszülök olyan k@rva lassú volt:D
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gamertag: kenobita
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Pölöskei 3 gól, mom, 10 pont a végén.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nos, ez volt az utolsó utáni csepp a pohárba. Az ellentéteket tessék privátban, vagy az offtopikban elrendezni. Soma jól beszél, sokan kerültetek be ide, sokan lettetek meghatározó alakjai a topiknak, de attól még nem kell fennmaradni a magas lovon. Mindenesetre egy dolog biztos: jópáran küzdünk itt már néhány éve az ellen, hogy elfajuljon teljesen ez a topik, és higgyétek el: nem akartok olyan topikban fórumozni, mint amilyen lehetne, ha nem lenne az a pár ember, aki mindent megtesz azért, hogy legalább hírmondó maradjon az egykori színvonalból (és itt nem feltétlen magamra, vagy Somára gondolok, nézzen mindenki magába, és ítéljen...). Nyugodtan lehet figyelmeztetésnek venni, de ha még egyszer arra kell idejönnöm, hogy áll a bál, könnyen lehet, hogy házigazda nélkül marad a topik, és akkor aztán oda süllyedhet ez a topik ahova csak akar.
Lehet hogy keményen hangzik, de lassan kezdem úgy érezni, ez az egyetlen módja annak, hogy a flémkeltõ brigád rájöjjön, hogy jobb, ha moderálja magát.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hát nálam nem éppen ilyen értékeket kapott :DDDdddd
Gratula mindenkinek!
Megkezdtem 2. évemet a Crystal Palace-nél. Az elsõ évben a cél a tabella közepe volt, ezt túlszárnyalva a 6.-ak lettünk. A rájátszásban sajnos kiestünk, az Ipswitch jutott fel 3.-ként.
Idén a cél - mi más is lehetne - mint a feljutás, valamint a kupákon tisztes helytállás.
Jött néhány új játékos is:
Közülük kiemelném Pölöskeit akihez nagy reményeket fûzök:
Eddig 1 meccs, 1 gól. :)
Még egy-két ügy függõben van, úgyhogy lehet, hogy érkeznek még játékosok.
Õk pedig a távozók. Király már a szezon felénél rinyált, hogy menni akar, hát menjen, Speroni méltó utódja lett / lesz.
Na lépek vissza, további jó játékot!
mert középre csak Huntington, Michalik és Wilkinson van, jobbra meg Richardson meg Hughes. persze figyelõket is dolgoztatom, meg böngészek is, csak tippet kérek.
Hajrá Magyarország!
Üdvözlet!
Anno nem volt szükség off topikra ha kérdezni akartak, igaz, elõször keresgéltek, nem kellett ilyen kirohanásokat írni a véleményekrõl. Elvoltunk, szerettünk, imádtunk ide járni, megosztani a képeinket, élményeinket mindenkivel. De akkor nem szartak le azért mert a cordobával, vagy éppen a fradival toltam.
Aki esetleg nem érezte át a dolog súlyát, annak kötelezõ olvasmányként ajánlom az Õs FM topikot, amit jómagam zárattam be, hogy megmaradjin az utókornak emlékbe, és ne basszátok szét teljesen.
Az elejétõl a vége elõtt kb 10 oldalig szerintem maga a tökély volt...
a példa
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
kardbácsi pedig nem felejt és mindig árgus szemmel néz gubabácsi ténykedését...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
VAMOS MADRID!
ezért kérdeztem meg ma is, hogy Kolarov vagy Emanuelson...!
2 ember azt mondta, hogy a "gyengébb képességekkel rendelkezõ" Emanuelson, egy pedig azt, hogy Kolarov...szóval én ezért kérdezek...! de ha baj akkor nem kérdezek semmit, csak én még kezdõnek vallom magam és próbálom tanulni...de ha baj akkor...<#rinya>#rinya><#pardon1>#pardon1>
VAMOS MADRID!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Sword: kifejtenéd, mer számomra ez zavaros :s
Itsuki: én lehet, h leszek, kiba' influenza miatt -.-
Liverpool 2-2 Málaga
ennyi volt mára
jó8 all
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"