Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal Vannessal nem nehéz csodát tenni😄
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
com. shield:
eu. szuperkupa:
klubvb:
két nagy meccs:
eddig:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Hajrá Magyarország!
én azért vagyok a BL-ben, mert címvédõként selejtezõben mehetek. ezért a 4. helyezett (Napoli) csak UEFA.
A kupából pedig az Udinese jutott az UEFA-ba.
És igen, elsõ szezon, tehát itt még nem változott a rep.
Egyébként a 4 BL-es hely mellett az 5-6. indul az UEFA-ban + a kupagyõztes, ha õk nem vívták ki a bajnokságban ezt a lehetõséget.
De itt még így is van +1.
Én arra tippelnék, hogy:
1. a jövõre bekövetkezõ változás ami az UEFA-kupát érinti, benne van a játékban (Európai Liga?)
2. volt már korábban úgy nekem, hogy amikor vége lett a bajnokságnak, és mutatta a nemzetközi kupás csapatokat, más szerepelt, mint amikor külön hírben tájékoztatott róluk.
Hajrá Magyarország!
( Ajánlom megnézni mit játszott a második csapat)
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
csak jelen esetben az olasz labdarúgó szövetség dönt aról hogy kit enged a BL-be. a 4. helyezettet vagy a BL címvédõt. de minden esetben a BL címvédõ indul , ha esetleg nem érne oda a 4. helyre.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
volt hogy az nb1 bõl 3 bl induló volt😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
una volta per sempre INTER!
Grat! Látom a Milan kicsit leszerepelt=)
Ha vki ezt megcsinálná nekem FM 2008-hoz, azt nagyon megköszönném!
Itt vannak a képek:
chelsea ifisták arcképe!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
spanyolban 4+2 van nemde?? vagy lehet képzelõdöm megint.
olaszban 4+4 van??
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
töltöm lazítos Mu karriert. (rég fmztem intenziven)
Bajnokság egy rakás pont az volt, bár Iaquinta 22 góllal gólirály.
De megvan a BL!

Hajrá Magyarország!
Grat all!
Lenne egy kérésem!
Vki elmondaná nekem, hogy hogy lehet olyan játékosnak arcképet csinálni, akinek nem volt eddig?
Köszi!
Grat Mrakov..
Dubi<#worship>#worship>
Legend te meg...xDcsak ennyit tudok mondani..
az elõdöntõben a juvét kaptuk, és az elsõ meccsen több gólos elõnyt kellett volna szereznünk, de így is elõnnyel utaztunk a visszavágóra, ahol semmi nem jött össze, mert rengeteg helyzetet (ziccert) hagytunk ki, amit meg is bosszul a juve és így õk jutottak a döntõbe!
a spanyol kupa már megvan, és a bajnokság is meg lesz...
VAMOS MADRID!
www.smart-bus.hu
utolso 1 oldalon ha 10 üzenetben van kb kép, így tovább :C
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lehet nem ide kéne irnom de ki tudja hogy honann lehet letolteni a 9.0.2-es patch-ez müködö crack-et?
Bocs h ide irok!
Sziasztok4
nekem Chelseanél van és szart se csinál a bõr kergetésén kívül 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Dubi, te Malaga császára lettél <#ravasz1>#ravasz1>
(Hertha save most parlagon 😄😊
una volta per sempre INTER!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
ha más csapat ver.... mittomén... élvonalbeli... akkor oké.
Én meg leirtam az enyémet. Most meg ki is fejtem.
Azt várod, h minden csapattal veretlenül, sõt, pontveszteség nélkül nyersz majd bajnokságot? Amiért becsúszik pár rosszabb eredmény, amely megitélésed szerint nem jogos (bár képeket statokról nem mutattál), a játék egy fos? Engem is felbasz, ha 1/1es stattal nyernek ellenem 2-0ra....de azért amikor ugyanabban a fordulóban kismillió csapattal szar eredményeket érsz el, sztem nem feltétlen a játék hibája.