Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off:Francia Ligakupa: tizenegyesekkel nyert a Vannes a Metz ellen
szal Vannessal nem nehéz csodát tenni😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Darthmushroom
hát nagycsapattal nem kell sokat foglalkozni. így közbe lehet tanulni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
"vizsgaidõszakos karrier" na ezen kifeküdtem. Eközben nyilván lehet tanulni <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
köszi. holnap majd rakok képet az igazolásokról, fiatalok igazoltam amúgy. de ez ilyen vizsgaidõszakos karrier amúgy!!😄 majd ha több idõm lesz akkor folytatom a kiscsapatomat.😄

Markov
Kedves kis történet 😄<#eljen>

una volta per sempre INTER!

Darthmushroom
pár kép elsõ évben MU karrierembõl:
com. shield:

eu. szuperkupa:

klubvb:

két nagy meccs:

eddig:

zyndar
Így állunk jelenleg. Azért remélem más is játszik <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

InfoMester
City melett kezdtem egyet a Hunokkal..elsõ meccsünk Albánia ellen 3-0 lett..most jönnek a Málták aztán legközelebbi 2 portugál meccs..majd azokat közvetitem..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Zsolti9014
Most nézem, IRL az idei kiírásban a Napoli, Udinese, Milan és Sampdoria indultak Olaszországból, tehát 4 csapat. (wikipedia)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kérdésekre válaszolva:

én azért vagyok a BL-ben, mert címvédõként selejtezõben mehetek. ezért a 4. helyezett (Napoli) csak UEFA.
A kupából pedig az Udinese jutott az UEFA-ba.

És igen, elsõ szezon, tehát itt még nem változott a rep.

Egyébként a 4 BL-es hely mellett az 5-6. indul az UEFA-ban + a kupagyõztes, ha õk nem vívták ki a bajnokságban ezt a lehetõséget.
De itt még így is van +1.

Én arra tippelnék, hogy:

1. a jövõre bekövetkezõ változás ami az UEFA-kupát érinti, benne van a játékban (Európai Liga?)

2. volt már korábban úgy nekem, hogy amikor vége lett a bajnokságnak, és mutatta a nemzetközi kupás csapatokat, más szerepelt, mint amikor külön hírben tájékoztatott róluk.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Igyvan. Konkrétan azóta, amióta aPool megnyerte a BL-t a Milan ellen, ama felejthetetlen döntõ során, de a bajnokságban csak 5. helyen végeztek. Ekkor hozott az UEFA egy rendeletet, miszerint a cimvédõ indulhat a BLben, bár már a 3. selejtezõkörben bekapcsolódik.

siederhird
Hy all! Grat mindenkinek! Sajna önhibámon kívül nem tudtam jönni az oldalra majd fél hónapig és Fm-ezni is csak tegnap tudtam hosszû idõ után. Ha emlékeztek a Solihull Moors csapatával kezdtem egyet a legalacsonyabb angol ligában. Tegnap sikeresen feljutottam, de minden az utolsó fordulóban dõlt el:

( Ajánlom megnézni mit játszott a második csapat)

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

igen!

BBeno2
nem indul automatikusan tudomásom szerint.
csak jelen esetben az olasz labdarúgó szövetség dönt aról hogy kit enged a BL-be. a 4. helyezettet vagy a BL címvédõt. de minden esetben a BL címvédõ indul , ha esetleg nem érne oda a 4. helyre.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
Valszeg...csak nem neztem a masik kepet

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

lippet
Szerintem igen!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Markov
változik ,de ez az elsõ szezonja ha jól olvastam...

Gunnersboy
BL címvédõ automatikusan indul a következõ kiirásban?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
idén se lesz meg minden kupa. Kiestünk a Fa és a Liga Kupából is

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
De az otodik hely hogy bl es a negyedik hogy uefa?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

soma22
egy idõ után változik a bajnokság repje, ezáltal nõhet a nemzetközi kuparészvétel aránya is.

volt hogy az nb1 bõl 3 bl induló volt😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darthmushroom
hát gondolom a kupákat kis csapat nyerte és az indulhatnak õk is az uefába még

Markov
Nagy Grat a BL hez! de a bajnokságban nagyon nem brillíroztatok... 😛

lippet
Zsolti9014!
Grat! Látom a Milan kicsit leszerepelt=)

Ha vki ezt megcsinálná nekem FM 2008-hoz, azt nagyon megköszönném!

Itt vannak a képek:
chelsea ifisták arcképe!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

BBeno2
wtf ??? 4 BL és 4 uefa helyezés_???

spanyolban 4+2 van nemde?? vagy lehet képzelõdöm megint.

olaszban 4+4 van??

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
grat all
töltöm lazítos Mu karriert. (rég fmztem intenziven)

Zsolti9014
Juvéval befejeztem az 1. szezont, Leedset pihentetem.

Bajnokság egy rakás pont az volt, bár Iaquinta 22 góllal gólirály.

De megvan a BL!

Hajrá Magyarország!

lippet
Én az akadémiásoknak akarok arcokat betenni! Itt ami van az már megvan!

InfoMester

lippet
Hali!
Grat all!

Lenne egy kérésem!
Vki elmondaná nekem, hogy hogy lehet olyan játékosnak arcképet csinálni, akinek nem volt eddig?

Köszi!

InfoMester
Reggelt and Grat!!
Grat Mrakov..
Dubi<#worship>
Legend te meg...xDcsak ennyit tudok mondani..

megint nem sikerült a BL! 😞
az elõdöntõben a juvét kaptuk, és az elsõ meccsen több gólos elõnyt kellett volna szereznünk, de így is elõnnyel utaztunk a visszavágóra, ahol semmi nem jött össze, mert rengeteg helyzetet (ziccert) hagytunk ki, amit meg is bosszul a juve és így õk jutottak a döntõbe!
a spanyol kupa már megvan, és a bajnokság is meg lesz...

VAMOS MADRID!

Valóban az... még soha nem láttunk ilyet az FM és a való világ történetében... <#idiota>

www.smart-bus.hu

Markov

ez egészen hihetetlen.................

Gunnersboy
......megérte benézni :|
utolso 1 oldalon ha 10 üzenetben van kb kép, így tovább :C

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

menj az off topicba
Sziasztok!
Lehet nem ide kéne irnom de ki tudja hogy honann lehet letolteni a 9.0.2-es patch-ez müködö crack-et?
Bocs h ide irok!
Sziasztok4
Legend Killer
grat

nekem Chelseanél van és szart se csinál a bõr kergetésén kívül 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Markov
Quaresma, szép egyéni teljesítmény!

Dubi, te Malaga császára lettél <#ravasz1>
(Hertha save most parlagon 😄😊

Legend Killer
jahm, katonásan 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

maffi
Tábornok 😄😄

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Legend Killer
értettem tábornok! 😄 kapsz1privit, majd lécci válaszolj rá, köszi.

maffi
Az 5-ösre küld a szögletet és állíts oda egy magas, erõs, jól fejelõ játékos és hidd el jó lesz az. 😊

Legend Killer
áhh errõl beszélek 😄. nekem meg nem 😄.

maffi
Egy jól fejelõ, magas védõvel azért még mindig besikerül pár jó szöglet. 😊 Pl nálam Senderos kb féltávnál már 6 gólt fejelt szögeltbõl. Ez sztem nem kevés, bár még mindig reálisabb, mint a tavalyi FM 40-50es góltermései szögletbõl. 😊

Legend Killer
az a baj, hogy Rerading vert 3-0-ra... és imádom a géjmet csak most picit haragszom rá.
ha más csapat ver.... mittomén... élvonalbeli... akkor oké.

belejössz majd nyugi... habár FM09-el már én nemjátszok egyáltalán... De amúgy ez a szöglettaktika 08-ban mûködött szuperül, nálam pl Ramos lett a házi gólkirály 30 góllal😄 Garay is vert 17et😄

Huni92
Szöglet. 09ben nincs meg a szögibug -.- Szezononként 10 szögigól már jó teljesitmény, és reális is.

Legend Killer
mibajodvan? 😛 ha nem teccik vmi, kispadra ülj le 😄. próbáld ki... nem hosszadalmas, én nagyon bírom. most kapok új gépet a 7n és akkor jobban tom tolni, meg felteszem a 09t, ott majd csak a MU-el fogom tolni 😄.

Huni92
Bocs, de sztem a hiba az ön készülékében van. Mintha (és javitsatok ki ha nem igy van) te kértél volna véleményeket.
Én meg leirtam az enyémet. Most meg ki is fejtem.
Azt várod, h minden csapattal veretlenül, sõt, pontveszteség nélkül nyersz majd bajnokságot? Amiért becsúszik pár rosszabb eredmény, amely megitélésed szerint nem jogos (bár képeket statokról nem mutattál), a játék egy fos? Engem is felbasz, ha 1/1es stattal nyernek ellenem 2-0ra....de azért amikor ugyanabban a fordulóban kismillió csapattal szar eredményeket érsz el, sztem nem feltétlen a játék hibája.