Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marica 1 hónap pihi, de Gignac már edz szerencsére.
Üdvözlet!
Richards 2 hónap pihi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Amugy meg honnan tudod mennyit ugrott??😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Üdvözlet!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Gyenge próbálkozás volt....<#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Üdvözlet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Üdvözlet!
valahol szerencsék volt valahol erõvel nyertünk de ahol indult a csapat indén ott nyert. (com shield,eu szuperkupa,klub vb-->tegnapi képek)
ha kell tolok képet igazolásokról
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
gamertag: kenobita
Az itthoni gépemen a Milan-al menetelek, bár most inkább bukdácsolok. SerieA-ban jók vagyunk (2. hely), viszont...:
Végülis rekordot döntöttünk....! <#idiota>#idiota>
Na, majd jövõre. 😊
gamertag: kenobita
Najó, elég mára a viccelõdésbõl.
Gómez kupameccsen kidõlt 2 hónapra , Gignac bajnokin 1re. Érdekes idõszak következik.
Itt a kupameccs, megjegyzem, a 15 éves kapusom védett 😊 1 hibája volt, 2. találat az õ és Boka nevén szárad, de am nem volt gond vele 😄 7,2t kapott.
Ezeket mi szetint osztaja a game?? mert már volt ugyan ez a Fehérvárnál is ,, de elég random jön elõ 😄
una volta per sempre INTER!

Üdvözlet!
Üdvözlet!
a Leeds-be is elvittem mindkettõt, Sanyi 1. után ingyen, Gabi elsõ félév után 55k-ért jött.
de a Leedshez azért nincs kedvem, mert feljutás után elég rosszul megy, Torghelle mindig sérült.
Juvét sem viszem most, elsõ szezon utáni átig. van abban a mentésben. lehe nem is vennék senkit, mert bika a keret, csak taktikát kéne csinálnom.
Úgyhogy magyarban akartam kezdeni, de ott betöltöttem a ligát, csomó csapatnál szétnéztem úgy hogy visszavonultam és új felhasználóval beléptem. de ezt csak feltérképezéshez használtam, utána újat kezdenék, de nem tudom kivel. csomó helyen nemhogy az átig. keret 0, hanem a fizetési keret is kisebb, mint amennyi az aktuális fizetési kiadás. (pl. Hali)
lehet h kezdek az augsburggal német 2-ben.
közben meg lehet megjön a kedvem a Leeds-hez v. Juvéhoz.
Hajrá Magyarország!
Sztem Lokiba már 2. évtõl akár, Gyõr meg UTE olyan 3, ha stabil UEFA-s vagy. Na, nem uefa elõdötõre gondolok 😄 Bár a magyar bajnokságot tolók tán konkrétabbat mondanak.
Torghelle meg Király kb. mikor szerezhetõk meg magyar csapatba? és melyikbe?
Hajrá Magyarország!
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
én 110millió dollárt ajánlottam érte,barcelona nem fogadta el,agüeroért is ajánlottam 100milliót athletico madrid nem fogadta el:S
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Keret
és a nyert címek

stat,keret stb... képeket kérek😄
Szuper Kupa, európai Szuper Kupa,Klub Vb,Premier league, Bl gyõzelem idén

Gómez sem az igazi még...
..::Igazolások::..
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Mostanában inkább online nyomom a témát, vmivel kevesebbszer basz fel 😊 Például ez is jól sikerült