Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem csalás, nem ámítás...ilyet nem láttam még, ennyi kapott gólt a bajnoknál...

Huni92
Nehéz lenne egy képet végre normálisan, méretezve, és fölösleges IMG tagek nélkül beszúrni?
Marica 1 hónap pihi, de Gignac már edz szerencsére.

[/img] Na hát eddig ez a helyzet!mégiscsak nõtt a repu az uj elnök miatt!lehet megpróbálni elhozni ftc-be õket! 😊 mivel ez nagy mák,nem hinnémh sokan voltak ebben a helyzetben!ugyhogy meglátjuk(arsa nem jön)

Üdvözlet!

Forza Italia
Megvan az Európai szuper Kupa
Richards 2 hónap pihi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Athletic  Bilbo
én editorral nézném meg ha tudnám, hogy hogyan kell 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Huni92
Nemvágom ezt a Bundesligat 😄 7 meccs, 6 döntetlen meg egy vereség. Az a baj, h Lehmann meg Kuszczak is hatalmas potyakirályok. Nincs normális kapusom.

DONGUBA
Attol hogy atveszi egy milliomos nem ugrik nagyot a reputacio!!
Amugy meg honnan tudod mennyit ugrott??😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

arshavin 15ezer eurot kér,5-öt tudnék adni,tehét nem jön,..de ha lett volna fizu...(zenit) a francia Costil is eljött!majd küldöm a képet h kik jöttek.Mivel egy portugál miliomos vette át,nagyott ugrott a reputáció,egybõl hoztam portugál edzõket,meg olaszokat...sokat számít a háttér,nem csak a lóvé!ezzel nem azt mondom h sztárok eljönnek,de egy nagyon ütös csapat jöhet létre!

Üdvözlet!

Huni92
Jabocs. Nemszótam <#szomoru1><#schmoll2>

Forza Italia
lehet h Arshavin odamegy de nem a Zenites😄 Lehet h valami 4 osztály szintû arshavin😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Jujjj de jót nevettem ma reggel...na, igy kell kezdeni egy napot 😄😄😄😄 2010ben egy Fradi reputációja akkor sincs olyan szinten, hogy Arshavinok menjenek oda, ha BL-t nyert a csapat szvsz...
Gyenge próbálkozás volt....<#nevetes1><#idiota>

DONGUBA
Arshavin?AHA AHA😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

azt tudom,de nagyságrend a különbség!

Üdvözlet!

Gunnersboy
attol hogy pénz van, még nem fog mindenki odaigazolni....

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

iszonyú,mindent fejlesztenek a fradiban+nagy nevek jönnek,lehet h arshavin+sok orosz sztár+costil a kapuban....majd keretrõl küldök képet.....éljen,nagy mák ez!

Üdvözlet!

Darthmushroom
Manchester 1.szezon vége:

valahol szerencsék volt valahol erõvel nyertünk de ahol indult a csapat indén ott nyert. (com shield,eu szuperkupa,klub vb-->tegnapi képek)
ha kell tolok képet igazolásokról

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

cenobite
Ja, és várom a rekorddöntésre alkalmas képeket a sporttársaktól! 😄

gamertag: kenobita

cenobite
Hozzá kell tennem, hogy csapatom kb. 70%-a volt bevethetõ. A többi vagy sérült, vagy eltiltott, vagy nem játszhatott. Ez van...

cenobite
mondom, hogy rekorder lettem! <#idiota>

kas123
az durva hogy elõtte a rekord csak egy sima 1-0ás vereség volt

Darthmushroom
fuhh ez durva!!😄

cenobite
Hi, és gratula mindenkinek!
Az itthoni gépemen a Milan-al menetelek, bár most inkább bukdácsolok. SerieA-ban jók vagyunk (2. hely), viszont...:

Végülis rekordot döntöttünk....! <#idiota>
Na, majd jövõre. 😊

Huni92
Arc szerint. Akinek csúnya, az kap 😄 Ezért nem ad nekem soha a játék.
Najó, elég mára a viccelõdésbõl.

Gómez kupameccsen kidõlt 2 hónapra , Gignac bajnokin 1re. Érdekes idõszak következik.

Itt a kupameccs, megjegyzem, a 15 éves kapusom védett 😊 1 hibája volt, 2. találat az õ és Boka nevén szárad, de am nem volt gond vele 😄 7,2t kapott.

Markov
"szerint osztja a game" akart lenni 😊

una volta per sempre INTER!

Markov
Na neeeeeeeee
Ezeket mi szetint osztaja a game?? mert már volt ugyan ez a Fehérvárnál is ,, de elég random jön elõ 😄

una volta per sempre INTER!

Forza Italia
Jól kezdtük a bajnokságot

[/img] Na ilyet még nem láttam!DE akkor innentõl szintet léptünk...!

Üdvözlet!

[/img] Remélem nagy jövõ elõtt állunk,eddig nb2-elsõ hely-nb1 második hely+kupa gyõzelem+szuperkupa

Üdvözlet!

Zsolti9014
köszi, meg a válaszokat is.

a Leeds-be is elvittem mindkettõt, Sanyi 1. után ingyen, Gabi elsõ félév után 55k-ért jött.

de a Leedshez azért nincs kedvem, mert feljutás után elég rosszul megy, Torghelle mindig sérült.

Juvét sem viszem most, elsõ szezon utáni átig. van abban a mentésben. lehe nem is vennék senkit, mert bika a keret, csak taktikát kéne csinálnom.

Úgyhogy magyarban akartam kezdeni, de ott betöltöttem a ligát, csomó csapatnál szétnéztem úgy hogy visszavonultam és új felhasználóval beléptem. de ezt csak feltérképezéshez használtam, utána újat kezdenék, de nem tudom kivel. csomó helyen nemhogy az átig. keret 0, hanem a fizetési keret is kisebb, mint amennyi az aktuális fizetési kiadás. (pl. Hali)

lehet h kezdek az augsburggal német 2-ben.
közben meg lehet megjön a kedvem a Leeds-hez v. Juvéhoz.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Boldog Szülinapot Neked! 😊

Sztem Lokiba már 2. évtõl akár, Gyõr meg UTE olyan 3, ha stabil UEFA-s vagy. Na, nem uefa elõdötõre gondolok 😄 Bár a magyar bajnokságot tolók tán konkrétabbat mondanak.

Király második év végén ingyen jött a Fradiba, de nem nagy szám. Air Sanyit nem tudom.
Zsolti9014
Hi & grat all!

Torghelle meg Király kb. mikor szerezhetõk meg magyar csapatba? és melyikbe?

Hajrá Magyarország!

siederhird
Hy all! Grat mindenkinek! Ne felejtsd el, hogy õ fontba vette, tehát dollárba KB a duplája, de am télleg jó áron vette. Fõleg hogy Sunderlandbe😊 Jah am grat hozzá.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

lippet
Én Agüerot most vettem meg 40 millióért! Elsõre jött=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

inter94
Megvan a Szuper Kupa is,de nem volt könnyû szülés.70percben lehoztam Ibrahimovicot és Neymar ment a helyére rá 10percre rúgott 1gólt és ezzel megnyertük a kupát😄 ráadásul félidõbe ritka szarul játszottunk,nagy felállás volt a csapattól

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
ilyen nincs😄
én 110millió dollárt ajánlottam érte,barcelona nem fogadta el,agüeroért is ajánlottam 100milliót athletico madrid nem fogadta el:S

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Forza Italia
Bomba átigazolás

inter94
megvan a spanyol szuperkupa

Forza Italia
17 helyet léptem elõre idén. 90. hely körül volt a csapat mikor elkezdtem

Keret

és a nyert címek

inter94
<#worship><#worship><#worship>
stat,keret stb... képeket kérek😄

Darthmushroom
grat

Forza Italia
na vége az 5. szezonomnak
Szuper Kupa, európai Szuper Kupa,Klub Vb,Premier league, Bl gyõzelem idén

Huni92
Viszont én nem úgy gondoltam, h 4 kölcsönjátékos lehet a csapatban - Helyesen: Viszont én nem igy gondoltam, hanem úgy, h 4 kölcsönjátékos lehet a csapatban.

Huni92
A vezetõségnek tett bajnoki cimért való harc igérétért kaptam kemény 110k eurót igazolni, ezt másnap kérésémre megemlték 6 millióval. Egyetlen nagy bakim az igazolási szezon alatt Rat hozatala volt. Molinarot csak utána vettem észre az átadólistán, és Boka meg Marcelo mögé csak cserének kellett egy ember, aki képes a baloldalt majdnem teljesen bejátszani. Namind1, megszakitottam Rat kölcsönjátékát, mivel Hulkot adta volna a Porto egy évre kölcsönbe, viszont Németországban az a buzi szabály van érvényben, hogy 4 kölcsönt lehet egy évben lebonyolitani. Viszont én nem úgy gondoltam, h 4 kölcsönjátékos lehet a csapatban. Hát nem. Igy nem jött Hulk, és Rat is visszament Donyeckbe <#zavart1> Aztán Cacau sem nyerte el a bizalmamat, a nyári 12-14 meccs alatt (Intertotó Kupa beleszámitva) lõtt 2 gólt. Végül elment, és utolsó pillanatban hoztam a pótlására egy csatárt.
Gómez sem az igazi még...

..::Igazolások::..

Huni92
Idén már nem annyira aktiv. tavaly még õ volt az egyik admin, jópár livecupot is rendezett, viszont szezon végén azt mondta, már nincs annyi ideje rá, mint amennyi volt addig. Néha-néha feljár IRC-re (tegnap is volt), és játszogat is. Emellett egy össz-ranglistát felügyel, frissit, amelybe beletartozik mindenféle 1on1, 2on2, vagy klánmeccs is, eu és hu téren egyaránt.

5w0rdf15h
Zion szokott még játszani, vagy õ is leszokott már az online gamerõl? 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Ann Angel néven fut a lyányka 😊

zyndar
Te figyu, hogy hívják ezt a csajt? <#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Jó lesz ez <#eljen1>
Mostanában inkább online nyomom a témát, vmivel kevesebbszer basz fel 😊 Például ez is jól sikerült