Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért szar a hangulat mert nem lámázok már itt:D na jó csak vicc:)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Forza Italia
és jól is termel

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

InfoMester
Estét!!
látom elég pocsék a hangulat mostanság..ezért csak olvasgatok csendben..
Ac Milan Man City 2-2 az utcsó percben csak tisztázott Shevi..

Forza:
Marcelo jófajta <#eljen>

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Forza Italia
igen Marcelo csatár:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

BBeno2
ja várj sry. asszem nálad láttam hogy van egy marcelo nevû csatárod akit nem mellesleg a REAL-tól vettél. oks akkor nem szóltam.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
csatárok már nem is lõnek gólt?:D csak védõk inkább...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
Fogatkoztak h megvernek minket:d

Magic Boy
Sok sikert hangulatos kis hely észak Ír ország.
A Glebe Randers-el mi a helyzet?

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
eu. szuper kupa:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
Kényszer FM szüneten vagyok, de ahogy elnézem a topikot...nem annyira vágyok most vissza. Csak a fikázás+képek, értelmes párbeszéd nuku. <#eljen>

Fisicofan
A tavalyi bajnokság végeredménye véletlen kimaradt:

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Fisicofan
A magyar válogatottat félretettem az utóbbi idõkben, és betötltöttem a brit szigeteki bajnokságokat. Választásom az Észak-ír második osztályban(ami a harmadosztályt jelenti) szereplõ Queens University Belfastra esett, az elõrejelzések alapján kiesõjelölt volt a csapat, 100 éves fennállása alatt semmilyen kupát vagy bajnokságot nem nyert, így komoly feladatnak néztem elébe. Az elsõ idény szinte nem is sikerülhetett volna jobban, egy hajszállal sikerült megnyerni a bajnokságot, valamint a csak a második osztályban szereplõ csapatok részvételével megrendezett Intermediate liga kupát. A szinthez mérten jó játékosokat igyekeztem hozni, a csatársorom, és a kapusaim nagyszerûek, középpályánk megfelelõ, a védelmünk kicsit talán gyenge, dew jól teljesít.
3 meccs után a bajnoki táblázat:

Az Antrim kupa elsõ fordulójában nehezebb csapatot nem kaphattunk volna, hiszen Észak-Írország valaha volt legeredményesebb csapatát a Linfieldet kaptuk. Az odds-ok a meccs elõtt kb így néztek ki: Linfield-1,04 QUB-51,0 ha jól emlékszem, és végülis nagyszerû kontráinknak köszönhetõen asszem sikerült meglepetést szereznünk:

Egyelõre ennyi, most megyek tovább, remélem idén is ünnepelhetnek a szurkolók néhányszor :)

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

inter94
76millió dollár

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Egyszerûen nem-ér-tem. Hannover ellen 1-2 Huszti duplájának hála (egyik tizibõl), 'Gladbach ellen 1-1. Egy Boka/Marcelo-Boulahrouz/Caceres-Delpierre/Tasci-Magin/Osorio védelem a Bundesligaban nem számit rossznak. Erre a legtöbb bekapott gólunk van...és nem találom a hibát

Forza Italia
amúgy te mennyiért vetted Cristiano ronaldot? 50M ajánlottam és elutasították:S

Forza Italia
nekem ez a taktika nagyon bejön és sikeres is a klub. 5év alatt 4 PL gyõzelem:d

zyndar
Egyébként iszonyat ez a taktika, amit használsz. Múltkor mutattad a felállást meg a csapatutasítást. Elméletileg (legalábbis szerintem) ez a 4-1-3-2 nem alkalmas kontrára, mert az az 1 ember szerez labdát, mielõtt a védelemhez ér a támadás. Ráadásul a leggyorsabb tempón tolod. Oké, kontrához gyors tempó kell, de akkor a sikeres passzok %-os aránya romlik. Ez mondjuk nálad 70% felett van, itt legutóbb meg 86%. Valamint ha kontrázol, akkor magadra húzod az ellent és a PLben azért ezt büntetik a csapatok. Lehet, hogy csak nekem nem áll össze a kép a kontrával kapcsolatban, még nem sikerült jó kontrataktikot összeraknom.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Forza Italia

Forza Italia
http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232038227.jpg

Forza Italia
hajrá csak így tovább<#eljen>

Huni92
4-0 a Köbenhavn ellen -.- nem egy nagy csapat, de egy Köln nem nagyobb náluk. Velük meg 2-2t toltam nem is olyan rég. Szóval fejlõdünk.

Huni92
Én is megtettem. És egyszercsak meg is jött. Majd egyszercsak ismét elment :D Nade, most érzek ihletet. Asszem rájöttem, mit szúrtam el a taktikában. Megyek is, bvészkedek.

inter94
volt nálam is ilyen idõszak,1hétig pihentettem a játékot,és egyszer csak megjött a kedvem hozzá

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
com shield:

igazolások:

Darthmushroom
méretre figyelj

nem muszály elhinni, eldöntheti mindenki, ezekkel a játékosokkal a bajnokság nem kihívás, a nemzetközi kupák sokkal inkább, arra gyúrok minden nyáron;)
ez a védelmem

Huni92
Nemúgy nincs. Rosszul fogalmaztam. Ámblokk, az egész FMhez nincs motivációm. Mer VFB-hez am lenne kedvem. De mindig betöltöm, kilépek, esetleg játszok egy meccset és csak utna off....

zyndar
Hááát erre mit mondjak. Ha valaki veretlenül nyer meg adott osztályt, már az szinte hihetetlen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

inter94
aha,grat hozzá nem mindennapi eredmény

A kérdésed jó, de nem tudom. A keret nagyon erõs, az tuti, dehát, h nem tudnak gólt lõni nekem...amit megfigyeltem, h minen tehetséget eladnak a klubok, szarokat vesznek helyettük.
Forza Italia
nem léptek pályára az ellenfél játékosai. Így 3-0 összesítéssel megkapták a meccseket az 5 döntetlen meg úgy született h kiálítottak mindig 2õt és csak kihúzták 0-0 val:D

Forza Italia
nekem azt mondta Fabregas h szivesen jönne csak nem fogadja el az Arsenal az ajánlatot

inter94
<#fejvakaras>ezt hogyan sikerült összehoznod?<#nemtudom>

inter94
nem akarják adni:Spedig kurva sokat ajánlok érte:D

zyndar
Irány angol 2. v 3. vonal, vagy keress egy Realnál sokkal kisebb, de a Castilla korlátaival nem rendelkezõ csapatot. Hidd el, megint lesz motíváció. <#hawaii>

Darthmushroom
Zsil próbáld már méretezni a képeket és ne csinálj feszültséget, amúgy meg sok sikert.

Huni92
Nézd már meg te agynélküli...áh...

Alig haladok a Stuttgarttal...2 óránként 1-1 meccs, annyira nincs ami motiváljon :D De legalább nyertünk a Frankfurt ellen.

Forza Italia
valaki leigazolta már az Arsenalból Fabregast? Ha igen mennyiért?
Amúgy A Man. City mennyi átigazolási lóvéval kezd mert ezeknek soha se fogy el a lóvéjuk:D

miért fárasztasz faszságokkal?

Üdvözlet!

Huni92
Mondd már meg nekem, hogy ez a kép hol 750x563 pixeles?! Nézd meg a tulajdonságait. Ezt fogod látni: 768 x 577 képpont

DONGUBA
mutasd oket

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akkor kapbd be!Fradihoz nagy nevek!!!ronaldokat ne várj

Üdvözlet!

Üdvözlet!

háttérmunka

Üdvözlet!

DONGUBA
ki az a ionov meg costil????SENKIK:)))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

jelenlegi keret

Üdvözlet!

Brandaó+ionov azért nagy"nevek-európai szinten is!és Costil?ezekne keletiek"

Üdvözlet!

+Brandáo(portugál)olaszok+franciák+spanyolok!jönnek,jó kis keleteurópai csapat....ja és a kép méretezés tökéletes,nehogymár ez zavarjon!nézzél már körbe

Üdvözlet!

Nagy neveket nemigen tudsz majd igazolni, de egy esetleges Kelet-Európa válogatottat már inkább. Nálam ezt mutatják a tapasztalatok.