Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön majd Vukcevic 4+6 millióért.
Coupet - Ujfalusi-Pablo-Heitinga-Pernia - Camacho - Maxi Rodriguez - Antonio Lopez/Vukcevic - Quagliarella - Hulk-Agüero kezdõ tizenegyet tervezek, 4-4-2 gyémánt felállásban.
Vissza a mediterrán spanyolhonba, azon belül is Madrid a cél. Viszont nem a Blancok irányitását vettem kezem alá, hanem a nagy rivális Atletico Madrid csapatának vezetését vállaltam el. Barátságos meccsek szépen lecsordogáltak, nagy gólarányú gyõzelmek mindegyiken.
BL 3. selejtezõ körben megkaptuk a Liverpoolt, hazai pályán 0-0, idegenben 4. percben már 0-1, de Hulk az 5. percben egalizált, viszont Keane és Torres is villant, igy 1-3mal zártuk azt a meccset. UEFA-ban folytatjuk. Nagy pénzkiesést jelent ez sajnos 😞
Hulk érkezett kölcsönbe, valamint Quagliarella 15 millió euóért cserébe. Luis Pereat elvitte a Wigan, 7 millió eurót kaptunk érte.
Lassan kezdõdik a bajnoki rajt, és vége augusztusnak is.
Forlán nagyon gyenge. Azt hiszem még gólt sem lõtt az eddigi 6 meccsen. Real bejelentkezett érte, potom 15 millióval, felnyomtam kissé az árat, már nem kellett. Elégedetlen, bevágta a durcát, átadón van, konkrét ajánlat eleddig csak a TOttenhamtõl jött, 2,2 misi +80% a fizetésének õket terheli + 9millióért megvehetik a kölcsön ideje alatt. Azzal a lendülettel, ahogy elolvastam, utasitottam is el. Kölcsönbe nem engedem. Ha másképp nem kell, akkor marad.
Uefa Kupa elsõ fordulóban meg a Dortmundot kaptuk. Kötelezõ kivernünk õket, aztán heló.
Bajnoki rajt: Mallorca, Sevilla, Barcelona.
Itthonról a Milan-al ismét. Érdekes meccs volt az Inter ellen. Volt itt minden, a bíró nem vacakolt a lapokkal, a játékosok meg egymás legyakásával:
Mindenesetre így pár meccsel a szezon vége elõtt kellett az a 3 pont mint egy falat sör...öööö...izé... kenyér. 😊
gamertag: kenobita
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
mostanság nem nagyon termeljük a hsz-eket..reggel óta sincs sok..meg mióta tegnap voltam..nem nagyon van olvasni való..
a City szétesik..már midenki aggódik 3-1 re levert a Sunderland..kezd elmenni a kedvem a játéktól..lehet elkezdek egyet egy nagy csapattal mert nincs élményem már...
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
0-0játszottunk Arsenal ellen,idegenbe elég egy sovány gyõzelem is😊
bajnokság már eldõlni készül😄klub vb megnyertük,spanyol kupa:elõdöntõbe Getafe csapatát kaptuk sikerült nyerni idegenbe 2-3ra magabiztosan várjuk a visszavágót😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A bal középpályásom megsérült, a KTK-t kellett kivinni a helyére, és õt helyettesíteni középen. Meg két csatárom is sérült.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Íme a statok:
És Keogh, aki az átigazolási szezon végén jött kölcsön. Nem játszott rosszul <#idiota>#idiota>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Következik a Schalke elõször tét nélkül, majd a kupában -rögtön õket kaptam, pedig csak a második fordulóig kellene eljutni a vezetõség szerint.

Hajrá Magyarország!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Két játékost igazoltam:
ingyen jött Tacchinadi
és 45 ezerért Mascio (+10% köv. eladási részesedés)
Elsõ felkészülési meccs:

Hajrá Magyarország!
Guardado 5 hónapra esett ki:S

Munkavállalásival kapcsolatban kérdezném: Ha úgy vettem egy játékost, hogy nem kapta meg, de azóta 9szeres válogatott már, mikor kapja/kaphatja meg? Lassan vége a szezonnak, csücsül a kispadon és pofázik. Fiókcsapatom külföldi meg csak egy spanyol félprofi klub van, ahol persze nem játszhat EU-n kívüli. Gondoltam elküldöm egy 4. osztályú angol fiókcsapatomhoz és akkor megkapja. Oda meg õ nem akart menni.... Agyrém. <#idiota>#idiota>
Egyébként nem értem. Offline szenvedek egy adott taktikával, online meccsen meg egy jó játékos ellen 62 perc után 5-0 idegenben. Valencia - Atletico Madrid meccsen. Érdekes...
A csillagot mindig az adott osztályhoz és célkitûzéshez képest adja a gép.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Közben született még egy érdekes eredmény 😊
Ezekrõl bizony megnézném a képeket 😊 Grat!
Ez nem a Leeds napja volt:
Bár a kettõs emberelõnnyel én nagyobb arányú gyõzelemre számítottam, no de ne legyünk telhetetlenek gyõztünk és ez a lényeg.
Az idény elején szárnyaló Pölöskei nagyon megfenekett. 😞 Több mint két hónapig volt sérült és visszatérése után eddig 1 db góllal "büszkélkedhet". Remélem azért kicsit feltornázza magát.
Az idény felénél így állunk:

gamertag: kenobita
A Glebe-rõl: elég gyenge évet zártak, kiestek a másodosztályból, ráadásul utolsóként, 6 ponttal lemaradva az utolsó elõttitõl
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!