Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok eredeti játékom van,de ha rámegyek bármelyik csapat információ menûjére akkor kiakad a játék, miért? A 2. frissités van fenn.
Huni92

Elsõ bajnoki: 3-1 a Mallorca ellen.

Huni92
Na, befutott egy ajánlat, 21,5 millió euróról Forlánért, a Real madridtól. Mehet.
Jön majd Vukcevic 4+6 millióért.

Coupet - Ujfalusi-Pablo-Heitinga-Pernia - Camacho - Maxi Rodriguez - Antonio Lopez/Vukcevic - Quagliarella - Hulk-Agüero kezdõ tizenegyet tervezek, 4-4-2 gyémánt felállásban.

Huni92
Németország nem jött be. Valamiért nem fekszik a Bundesliga nekem. Olyan felállásokat és taktikákat használtam, amellyel más bajnokságokban már szerepeltem jól. Itt nem jött össze, stabil középmezõnybeli hely, 8-10. volt a csapat mindig. Azt hiszem lezárult a németeknél tett kiruccanásom, jóidõre.

Vissza a mediterrán spanyolhonba, azon belül is Madrid a cél. Viszont nem a Blancok irányitását vettem kezem alá, hanem a nagy rivális Atletico Madrid csapatának vezetését vállaltam el. Barátságos meccsek szépen lecsordogáltak, nagy gólarányú gyõzelmek mindegyiken.
BL 3. selejtezõ körben megkaptuk a Liverpoolt, hazai pályán 0-0, idegenben 4. percben már 0-1, de Hulk az 5. percben egalizált, viszont Keane és Torres is villant, igy 1-3mal zártuk azt a meccset. UEFA-ban folytatjuk. Nagy pénzkiesést jelent ez sajnos 😞
Hulk érkezett kölcsönbe, valamint Quagliarella 15 millió euóért cserébe. Luis Pereat elvitte a Wigan, 7 millió eurót kaptunk érte.
Lassan kezdõdik a bajnoki rajt, és vége augusztusnak is.
Forlán nagyon gyenge. Azt hiszem még gólt sem lõtt az eddigi 6 meccsen. Real bejelentkezett érte, potom 15 millióval, felnyomtam kissé az árat, már nem kellett. Elégedetlen, bevágta a durcát, átadón van, konkrét ajánlat eleddig csak a TOttenhamtõl jött, 2,2 misi +80% a fizetésének õket terheli + 9millióért megvehetik a kölcsön ideje alatt. Azzal a lendülettel, ahogy elolvastam, utasitottam is el. Kölcsönbe nem engedem. Ha másképp nem kell, akkor marad.
Uefa Kupa elsõ fordulóban meg a Dortmundot kaptuk. Kötelezõ kivernünk õket, aztán heló.
Bajnoki rajt: Mallorca, Sevilla, Barcelona.

cenobite
Gratula Nektek!

Itthonról a Milan-al ismét. Érdekes meccs volt az Inter ellen. Volt itt minden, a bíró nem vacakolt a lapokkal, a játékosok meg egymás legyakásával:

Mindenesetre így pár meccsel a szezon vége elõtt kellett az a 3 pont mint egy falat sör...öööö...izé... kenyér. 😊

gamertag: kenobita

inter94
megvan a továbbjutás😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

maffi
Érdekes, hogy szinte egyik játékosom (Kazincbarcikával vagyok ugye) sem akarja részidõ szerzõdését teljes idõsre cserélni, pedig majdnem 2x annyit kapnánk, mint most. Kénytelen leszek szinte az egész alapcsapatot lecserélni ha nem kapnak észbe... :S

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

InfoMester
Hy&Gratall!
mostanság nem nagyon termeljük a hsz-eket..reggel óta sincs sok..meg mióta tegnap voltam..nem nagyon van olvasni való..

a City szétesik..már midenki aggódik 3-1 re levert a Sunderland..kezd elmenni a kedvem a játéktól..lehet elkezdek egyet egy nagy csapattal mert nincs élményem már...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Zsolti9014
Elsõ bajnoki: Duisburg idegenben 2-2. Torghelle egyenlített a 94.percben.

Hajrá Magyarország!

zyndar
Eddig bérelte a klub a stadiont, de nyáron átadják az újat. A Roots Hall 11800 férõhelyes volt, a fantasztikus nevû Fossett's Farm 22000-es lesz. <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

inter94
BL elsõ kiesési kör
0-0játszottunk Arsenal ellen,idegenbe elég egy sovány gyõzelem is😊
bajnokság már eldõlni készül😄klub vb megnyertük,spanyol kupa:elõdöntõbe Getafe csapatát kaptuk sikerült nyerni idegenbe 2-3ra magabiztosan várjuk a visszavágót😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Zsolti9014
Sajnos ez nem jött össze, sok sérült van, kaptak egy tizenegyest, de egyébként teljesen megérdemelték a gyõzelmet.

A bal középpályásom megsérült, a KTK-t kellett kivinni a helyére, és õt helyettesíteni középen. Meg két csatárom is sérült.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Gratulálok hozzá, nekem a Leeds-szel csak 4. helyet követõen, rájátszásban sikerült feljutni (ott a Southend volt éppen a bajnok), de csak botladoztam a Championshipben, aztán most felfüggesztettem az Augsburg miatt.

Hajrá Magyarország!

zyndar
A statokat rosszul linkeltem az elõbb, itt a jó:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Véget ért a 2. szezonom a Southend United kispadján. A harmadik vonal ezüstérmét sikerült felülmúlni és megnyertük a Champhionshipet.

Íme a statok:

És Keogh, aki az átigazolási szezon végén jött kölcsön. Nem játszott rosszul <#idiota>

Forza Italia
nem tudom. De engem az nem is érdekel lecsaptam rá gyorsan😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
Kb. ezt kellene megismételni a kupában.
Air Sanyi!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Barátságos meccsek.
Következik a Schalke elõször tét nélkül, majd a kupában -rögtön õket kaptam, pedig csak a második fordulóig kellene eljutni a vezetõség szerint.

Hajrá Magyarország!

inter94
<#vigyor><#eljen>

Zsolti9014
ja, neeem, egyszerre csak egyet viszek, másik kettõt szüneteltetem.

Hajrá Magyarország!

zyndar
Hmmmm, fincsi! Zsolti, 3 csapat egyszerre meg nem sok kicsit? <#zavart1>

BBeno2
wtf miétr került átadólistára??

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. C.Roni nálam😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
A Leedset vittem pár meccset, meg a Juvét az elõszezonban, de ahogy mondtam, kezdtem egyet az Augsburggal.

Két játékost igazoltam:
ingyen jött Tacchinadi
és 45 ezerért Mascio (+10% köv. eladási részesedés)

Elsõ felkészülési meccs:

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
Klub Vb gyõzelem
Guardado 5 hónapra esett ki:S

zyndar
Üdv Urak!
Munkavállalásival kapcsolatban kérdezném: Ha úgy vettem egy játékost, hogy nem kapta meg, de azóta 9szeres válogatott már, mikor kapja/kaphatja meg? Lassan vége a szezonnak, csücsül a kispadon és pofázik. Fiókcsapatom külföldi meg csak egy spanyol félprofi klub van, ahol persze nem játszhat EU-n kívüli. Gondoltam elküldöm egy 4. osztályú angol fiókcsapatomhoz és akkor megkapja. Oda meg õ nem akart menni.... Agyrém. <#idiota>

Huni92
Próbálj meg minnél több teljes idõst aláirni, mert igy többet edezenek a játékosok.

Egyébként nem értem. Offline szenvedek egy adott taktikával, online meccsen meg egy jó játékos ellen 62 perc után 5-0 idegenben. Valencia - Atletico Madrid meccsen. Érdekes...

Köszi, egyébként mire kell figyelni? legyen részidõs vagy teljes idõs a szerzödés?
dudusrac
Ez jó, ilyet még nem láttam:

Magic Boy
Itt többen játszanak ott vagy legalábbis onnan indulva.
A csillagot mindig az adott osztályhoz és célkitûzéshez képest adja a gép.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Valaki játszott már az angol legalsó ligában? Miért van ott 8 csillagos játékos?
Forza Italia
micsoda meglepetés erre nem gondoltam😊

maffi
Én úgy szoktam, hogy az elsõ félidõt a legjobbak játsszák le utána meg sorcserét csinálok. A Torinonál mondjuk pont a sorcserém rúgott 5öt. 😊

Forza Italia
igaz. Bár amikor barátságos meccsre hívnak én se a legerõsebb kerettel mek. Mindig kipróbálom az újakat meg a fiatalokat.

maffi
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a legerõsebb keretükkel jöttek el, de egy barcikának ez így is nagy eredmény sztem.

Forza Italia
érdekes eredmények. Talán én a mostani Sunderlandal nem tudnák 8 at rúgni a torinonak.

maffi
Akkor Zorrobombernek át is nyújtom a képeket (ha sikerül a linkelés 😄). Tehát volt egy Anerlecht elleni meccs az elõdöntõben és egy Getafe elleni a döntõben.
Közben született még egy érdekes eredmény 😊

Forza Italia
Grat. Meglesz a feljutás<#eljen>

zorrobomber
"Az Anderlecht ellen 5-1el (!!!) mentem tovább a döntõbe, ahol a Getafét vertem hosszabbítás után 4-3ra!"

Ezekrõl bizony megnézném a képeket 😊 Grat!

cenobite
Hello, és grat mindenkinek!

Ez nem a Leeds napja volt:

Bár a kettõs emberelõnnyel én nagyobb arányú gyõzelemre számítottam, no de ne legyünk telhetetlenek gyõztünk és ez a lényeg.
Az idény elején szárnyaló Pölöskei nagyon megfenekett. 😞 Több mint két hónapig volt sérült és visszatérése után eddig 1 db góllal "büszkélkedhet". Remélem azért kicsit feltornázza magát.

Az idény felénél így állunk:

gamertag: kenobita

maffi
Egy kicsit félretettem most a Milanos mentést, mert már kezdett unalmas lenni, ezért inkább kezdetem egyet szülõvárosom csapatával, a Kazincbarcikával! 😊 Magyar NBII ugye. Pénz az semmi, rengeteg részidõs szerzõdés, pocsék szakmai stáb. Kazdetnek kitakarítottam a kutyaütõket, helyükre ingyen hoztam jó magyar avgy külföldi spílereket. Az MTK meg az aduászom. 3-4 srác jött onnan kölcsönbe, nagy játékosok ezen a szinten. A pénzhiányt úgy próbáltam orvosolni, hogy töröltem az összes barátságos meccset és helyükre nevesebb külföldi klubokat hívtam meg barátságos kupákra. Az elsõ kupát meg is nyertem! o.O Az Anderlecht ellen 5-1el (!!!) mentem tovább a döntõbe, ahol a Getafét vertem hosszabbítás után 4-3ra! Ha tudok és érdekel vkit, akkor teszek fel képet is róla.

Fisicofan
Köszi, közben haladtam 1-2 meccsel, az Antrim kupa negyeddöntõjében kiestünk sajna, a többi kupában egyelõre talpon vagyunk.
A Glebe-rõl: elég gyenge évet zártak, kiestek a másodosztályból, ráadásul utolsóként, 6 ponttal lemaradva az utolsó elõttitõl

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

csak a pziciót nézik... mi az UEFA kupába akkor mkit magabiztosan levertünk csaj annyi h 10ek voltunk... ezért irreális ez...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
VFB-nél ez a helyzett éppen 😄 11 bajnokiból 8 x és csak 1 gyõzelem...hát...ki is jött, h elveszitették a bizalmat 😄 De majd ha helyreállunk, akkor visszajön az is. Uefaban vertük a Racingot 2-1re.

InfoMester
7ek vagyunk 5 pontra az elsõtõl..

nálam is ez volt a gond a KSCbe de akkor azért volt ez mert rossz helyen voltunk... lehet 1-2 okosaqbb fórumoz majd megmondja😊

InfoMester
most szidtam le elõször a srácokat meg is tette a hatását..félidõben 2-0 ra vezet a Blackburn és büntetõt is hibáztunk..jól leszidtam és máris 3-2 lett a végén a meccs..

InfoMester
az biztos nem volt..egyszer láttam Irelandnál hogy túl jó a klubbhoz most meg a fél csapatnál ez van..meg hogy nem csipnek..pedig elég jól állunk..midnenki kap játéklehetõséget..meg stb..nemtudom mi lett..romlik a morál is..

vkit bedaráltál,tul kemény bünti stb... hát hogy nem szereti sunderlandet túl gyenge csapat😄 ez irreális sztem,KSCbe mindenévbe uj csapatot épitettem😄 inkább mentek a kiesö Herthaba mint maradtak volna...

InfoMester
miért van az hogy a játékos elveszti a bizalmát a menedzsere képességei illetõen
meg hogy túl jónak tartja magát a klubbhoz??