Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Carizzo - Kolarov, Lequi, Diakitié, Ferreira - Kily González, Belletti, Romagnoli, Brocchi - Pandev, Seleznyov
19-re lapot húztam, a meccs elõtt felemás formában voltunk, jó meccseket játszottam, de többször is a meccs végén mentett pontot az aktuális ellenfél, ennek ellenére a támadóbb felállást választottam. Jó húzásnak tûnt eleinte, nálunk volt többet a labda, még ha a Roma többször is veszélyeztette a kapunkat kontrákból. A 24. percben Seleznyov két ember között megtartotta a labdát, középre adott, Kily González pedig éles szögbõl a hosszúba lõtt. A félidõ végén Cicinho egalizált, viszont a 2. félidõ elején Seleznyovról kiállította a bíró Panucci-t. Reménykedtem, de sajnos hiába voltunk már egyértelmû fölényben, Totti villant egyet, majd kapott a Roma egy erõsen véleményes 11-est...
Silvat próbáld meg középen, ott állitólag nagyobb állat, mint a szélen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
1 forduló van, 90-90 ponttal áll mind2 gárda, de Barca van kedvezõbb helyzetben az egymás elleni eredményeknek köszönhetõen.
Hozzáteszem, nekünk 70 (hetven) pontunk van...khm..3. helyen végzünk majd, úgy tûnik.
Uefa Kupát a Pompey nyerte, döntõben tizikkel verte a Zenitet, BL-ben meg a Roma alakitott, MU-t 2-1re verte az olasz együttes.
Spanyol Kupa a Madridhoz került, tizikkel a Barca ellen gyõztek.
Nemsokára szezonról beszámoló 😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
ha mindenki egészséges akkor ezek a játékosok vannak az elsõ csapat keretében!
Babelt Aquinoval és Navassal rotálom, Agüerot pedig Higuainnal és Andersonnal...azért volt most csak a kispadon Agüero, most rajta volt a sor!
akik még nevezve vannak, de csak akkor vetem be õket ha sérülés, eltíltás vagy tét nélküli mérkõzés elõtt állunk:
-Manuel Mesa (3. számú kapus)
-Azpilicueta (Barragan cseréje)
-Mateos (4. számú középsõ védõ)
-Lafuente (3. számú védekezõ kp)
-Raúl Nadal (3. számú irányító)
-Victor Merchán (4. számú szélsõ)
-Raúl (4. számú csatár - bírja még az öreg😄)
ha sérülés van akkor van mikor bajban vagyok, mert ezek a cserék nem valami jók, meg nagyrészt fiatalok is, de jól megy...! bajnokság nagyon sima, BL-ben döntõt játszunk, a kupa meg nem érdekel😄
VAMOS MADRID!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Swedish people are albino monkeys
viszont Repka majdnem mindig benn van a hét csapatában.
a Schalke 2-0-ra vert minket a kupában, szóval kiestünk.
de megint Gelsenkirchenben volt a meccs. 😞
talán félreteszem ezt a mentést egy kicsit, és a Juvéval is elkezdem a második szezont, kíváncsi vagyok, tudunk-e javítani a tavalyihoz képest.
Hajrá Magyarország!
õ most Aquino, még fejlõdik talán egy keveset, de nem hiszem h kimaxoltam rendesen...vagy igen?
itt van Aissati, szerintem õ azért nagyságrendekkel jobb, és nem is lenne túl drága...
VAMOS MADRID!
És lutri lett volna ha megveszem Benzemat jó pénzért, aztán nem játszott volna jól.
Aquino-ra csak azt írja, hogy nagyszerû igazolás lenne...! gondoltam rá, hogy hozok helyette valakit, mert talán lehetne jobb játékos is a bal oldalra, mert jobbra Navas tökéletes, Babel pedig mind a két oldalon bevethetõ...a kiszemelt játékosok Ménez és Aissati, a figyelõm mind2 játékosra azt írja, hogy kiemelkedõen jó játékos lenne! 😊
Cé iszonyat drága, annyi pénzt nem akarok költeni...!
tettem volna képeket a két említett játékosról, de valami miatt nem tudok feltölteni! :S
VAMOS MADRID!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lejátszottuk Infomesterrel a beígért Inter-MU meccset
elsõ meccs
második

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
fm hungary-t nézegettük de nem lettünk okosabbak 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi