Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
szar az élet 😄 de azért az ereidet ne vágd fel :d te is jól tolod ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
na tudod mit....😄 van egy kis sikerélményem, aztán betoppansz, és ilyen, számomra demoralizáló képeket tolsz be. 😞 csúnyavagyésnemszeretlek 😞

5w0rdf15h
GArat! Ennyire villogsz akkor már énis-.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zorrobomber
Lazio-val kb az elvárásoknak megfelelõen szereplek, nem ígértem Uefa-kupás helyet idény elõtt, 12 meccs után 14 ponttal a 11. helyen állok. Legutóbbi meccsünk a derbi volt, Roma-Lazio, a meccs elõtt 2. helyen állt a Roma. A kezdõ11em így nézett ki:
Carizzo - Kolarov, Lequi, Diakitié, Ferreira - Kily González, Belletti, Romagnoli, Brocchi - Pandev, Seleznyov
19-re lapot húztam, a meccs elõtt felemás formában voltunk, jó meccseket játszottam, de többször is a meccs végén mentett pontot az aktuális ellenfél, ennek ellenére a támadóbb felállást választottam. Jó húzásnak tûnt eleinte, nálunk volt többet a labda, még ha a Roma többször is veszélyeztette a kapunkat kontrákból. A 24. percben Seleznyov két ember között megtartotta a labdát, középre adott, Kily González pedig éles szögbõl a hosszúba lõtt. A félidõ végén Cicinho egalizált, viszont a 2. félidõ elején Seleznyovról kiállította a bíró Panucci-t. Reménykedtem, de sajnos hiába voltunk már egyértelmû fölényben, Totti villant egyet, majd kapott a Roma egy erõsen véleményes 11-est...

Huni92
Hát nálam is az utolsó elõtti fordulóban bukták el a bajnoki cimet 😄😄 Sokáih együtt voltunk mi 3an, úgy a 28. fordulóig kb. Aztán ott egy rossz széria miatt lemaradtunk.

Silvat próbáld meg középen, ott állitólag nagyobb állat, mint a szélen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
honnan ez a Gyurika? 😄:😄😄

nálam a real kilométerekkel jár mindenki elött és mi meg a barca vivunk a 2 .helyért . Szezon eleje kibaszott szarul indult ilyenekt nem tudtunk megverni hazai(!) pályán hogy racing,getafe,...Villa elkezdte löni a golokat de még mindig nem az igazi megvettem mellé Gignacot egy böl a mélyvizbe ment a real(!) ellen majd lerugták 1 honap inzsuri . David Silva kurva szar és barca elvitte volna 40 misiér de nincs pénzük sosem , reaé meg undorito hogy mennyit igazol...remélem ha felépül jo lesz... Grat Gyurika !<#vigyor4><#vigyor4>

inter94
Grat<#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
Nos, vége a szezonnak. Utánam a képözön ^^

Huni92
O M G....mekkora finis van a bajnokságban....37. forduló, a játéknap elõtt a Madrid vezetett 3 pont elõnnyel a Barca ellenében. Gijon - Madrid 4-0 (28 perc alatt kialakult a végeredmény), Barca - Malaga 2-0.
1 forduló van, 90-90 ponttal áll mind2 gárda, de Barca van kedvezõbb helyzetben az egymás elleni eredményeknek köszönhetõen.
Hozzáteszem, nekünk 70 (hetven) pontunk van...khm..3. helyen végzünk majd, úgy tûnik.

Uefa Kupát a Pompey nyerte, döntõben tizikkel verte a Zenitet, BL-ben meg a Roma alakitott, MU-t 2-1re verte az olasz együttes.
Spanyol Kupa a Madridhoz került, tizikkel a Barca ellen gyõztek.
Nemsokára szezonról beszámoló 😊

na végre kezdek ráérezni a 09 izére a szezon elötti forma hatott ránk de már javulunk és pénzt is kaptam 😊 csak Villa akkora kibaszott szar Zigicröl ne is beszéljünk ha belönék a helyzeteiket akkor sztem bajnokok is lehetnénk....

bezzeg irlbe nehéz nekik nyerni😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

íme a keret!
ha mindenki egészséges akkor ezek a játékosok vannak az elsõ csapat keretében!
Babelt Aquinoval és Navassal rotálom, Agüerot pedig Higuainnal és Andersonnal...azért volt most csak a kispadon Agüero, most rajta volt a sor!
akik még nevezve vannak, de csak akkor vetem be õket ha sérülés, eltíltás vagy tét nélküli mérkõzés elõtt állunk:
-Manuel Mesa (3. számú kapus)
-Azpilicueta (Barragan cseréje)
-Mateos (4. számú középsõ védõ)
-Lafuente (3. számú védekezõ kp)
-Raúl Nadal (3. számú irányító)
-Victor Merchán (4. számú szélsõ)
-Raúl (4. számú csatár - bírja még az öreg😄)
ha sérülés van akkor van mikor bajban vagyok, mert ezek a cserék nem valami jók, meg nagyrészt fiatalok is, de jól megy...! bajnokság nagyon sima, BL-ben döntõt játszunk, a kupa meg nem érdekel😄

VAMOS MADRID!

Forza Italia
hihetetlen. A bajnokságba szenvedünk itt meg Liga kupát nyerünk:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Gera nagy volt ebben a hónapban😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

InfoMester
Assiati nem rossz playa 08 ban nagyon jól tolja..de inkább középen mint szélen..én KPK-nak játszottam gólpassz király volt..szélen nem nyomta olyan jól..szal ha szélre kell góllövögetõnek esetleg akkor ne vedd meg..ha középre akkor inkább..de Aquinot eladni nagy hiba lenne..1 az spanyol..2 meg fiatalabb is és még fejlõdik..raknál képet a csapatrol??thx

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

tanito én löni,de semmi😄 ugy nem tudok nyerni hogy azellenfél 40 méterröl fickát lõ.,mi 5 méterre üres kaputól nem tudjuk belöni anynira zavaró ez nekem...😊

DONGUBA
Tanitsd meg loni😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én mindig avval játszot,de amint látod v ismersz elég béna vagyok,sztem a taktika is tré és az a felállás is... bár a kscvel 1 kontrázos unalmas meccseket összehozo taktika volt,és be jött.

na 1 tanácsot kérnék. mit kell tenni ahhoz h 1 játékosom 5 méterröl a kaputol betaláljon?

Zsolti9014
Juvéval egy kis sikerélmény. Európai Szuperkupa

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én nem tudok, mert 4-4-2-t játszok, vagy 4-2-2-2-t.

Hajrá Magyarország!

4-2-3-1 taktikát vki megtudna mutatni ? elég jot ? kösszi és vki lécci mert multkor sem irt senki

DarkHorSe
Hello, most raktam fel a jatekot es amikor el szeretnek olvasni egy jelentest mindig ezt a hibauzenetet kapom, fm 2008 alatt 802 patch fent van.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Zsolti9014
szóval, az emberfogással eddig lejátszott 3 bajnokin 1 pont jött össze.
viszont Repka majdnem mindig benn van a hét csapatában.

a Schalke 2-0-ra vert minket a kupában, szóval kiestünk.
de megint Gelsenkirchenben volt a meccs. 😞

talán félreteszem ezt a mentést egy kicsit, és a Juvéval is elkezdem a második szezont, kíváncsi vagyok, tudunk-e javítani a tavalyihoz képest.

Hajrá Magyarország!

igen értem amit mondasz, és Aquinoval igazából nincs is nagy baj, mert hozza meccsrõl-meccsre a jó játékot, de ha összehasonlítom a másik oldalon játszó Navassal akkor azért kiütközik a különbség...
õ most Aquino, még fejlõdik talán egy keveset, de nem hiszem h kimaxoltam rendesen...vagy igen?
itt van Aissati, szerintem õ azért nagyságrendekkel jobb, és nem is lenne túl drága...

VAMOS MADRID!

Zsolti9014
mindenképpen beszámolok róla majd.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Aquinot ha eladod, nagy hibát követsz el....fiatal, és bár az értékei nem mindig érik el a maxot (persze arra a maxra gondolok, amit belõle lehet kihozni, tehát nem 20,20,20...értékek a téma), nagyon jól tolja. Nem kell mindig adni az assziszt véleményére. Többségében jó dolgokat mond, de azért a saját eszünk többet érhet bizonyos esetekben. Példa: ha már 08, akkor Sóbis. Newcastlenél, az 5. év környékén azt mondta az asszisztens Benzemara, hogy nagyságrendekkel jobb játékos, mint Sóbis. Viszont nem vettem meg, mert Sóbis bizonyitott, konkrétan a góljaival.
És lutri lett volna ha megveszem Benzemat jó pénzért, aztán nem játszott volna jól.

az mérvadó ha egy játékos edzõi jelentésében azt írják, hogy "kiemelkedõen jó játékos lenne bármelyik Primera Division csapatban" ?
Aquino-ra csak azt írja, hogy nagyszerû igazolás lenne...! gondoltam rá, hogy hozok helyette valakit, mert talán lehetne jobb játékos is a bal oldalra, mert jobbra Navas tökéletes, Babel pedig mind a két oldalon bevethetõ...a kiszemelt játékosok Ménez és Aissati, a figyelõm mind2 játékosra azt írja, hogy kiemelkedõen jó játékos lenne! 😊
Cé iszonyat drága, annyi pénzt nem akarok költeni...!
tettem volna képeket a két említett játékosról, de valami miatt nem tudok feltölteni! :S

VAMOS MADRID!

shad0w
sztem teljesen alap, meglátod, így lesz ez irl is.

don't give a fuck

Darthmushroom
majd msn elmondom/dod!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
Hi&grat all!!!
Lejátszottuk Infomesterrel a beígért Inter-MU meccset
elsõ meccs

második

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Majd megmutatod😄 Ui.: Jöhetnél holnap a movieba😄
Darthmushroom
az a lényeg méretezd át

Darthmushroom
ezez az rolcsi. Csak az én haverom vagy. majd egyszer segitek h csinald a kép beszúrást!😄

Huni92
jaja, akinek mellesleg 201x-ben sokkalta jobb értékei vannak, mint 2009 elején 😊))) És 41 évesen fizikálisan jobb, mint 32 esztendõsen 😊

shad0w
ez majdnem olyan jó mint a 131 centis inzaghi

don't give a fuck

Huni92
Egy profilképet tolhatnál róla :o

kas123
sikerült megcsinálni 😄

kas123
Valaki lécci írja már le, hogy hogyan kell online játszani. 😄
fm hungary-t nézegettük de nem lettünk okosabbak 😄

Nem hiába nyertem UEFA kupát😄
BBeno2
azért az nem semmi hogy a kért ár 7,5 misi és ráadásul csak 500k-t ér de a majmok meg 25 misit adnak érte.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Sikerült😄
talán így?
Remélem megtudjátok nézhni de szerintem nem😄 bocsi h analfabéta vok😄
sziasztok új vagyok itt. megmondaná valaki hogy tudok beszurni képet? nem vágom h kell.😄 Van itt egy játékosom vitte volna pár csapat. elvitte a porto 25milláert+50szazalekos reszesedest kapok a kovetkezo eladasabol. meg is kaptam. elvitte onnan a valencia 1év után 40milláért😄 Csodagyerek lett😄 http://www.fm2008.fw.hu/uploads/1232828396.jpg
zyndar
Mûködik a 4-4-2 <#zavart1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Khmm <#wilting>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Kanfasztikus gyõzelem <#crazya>

zyndar
Estét Urak! BBeno gratula a Parmahoz!

zorrobomber
Az emberfogás sikerességérõl majd reflektálj, kíváncsi vagyok rá, szerintem 99/00 óta nem próbáltam, max ha specifikusan egy valakit le akartam fogni hogy ne ficánkoljon.