Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán várom a változást 😊
viszont akad még 1-2 kérdéses rész...
pl. edzések...
mennyire állíthatom keményre az edzéseket??
jó szokásom szerint éppen addig húzom a csúszkákat hogy az összesített terhelés éppen ne érje el a kemény szintet... nagyon szadista vagyok?xD
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
a letámadást érdemes alkalmazni erõsen a két belsõ védõnél?
minden játékosnál beállítottam egyedire...
a 2 belsõ védõ pl. minimumot kapott a szélsõ védõk is közép alatt vannak
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nem ez az alap... viszont kíváncsi voltam hogy mit szóltok hozzá
a Manchester ellen pont az volt a cél hogy mivel nyílt csatában kivéreznék védekezzünk derekasan és kontrázzunk, ez be is jött 😊
a 2 fiatal pedig nem állandóan játszik 😊 vannak cserék, de eddig õk hozzák a 7.2 - 7.6 os teljesítményeket a többiek meg jó ha elérik a 7-est... szóval pl. az egyik gólpasszt adott a múltkor... szóval ha lehet akkor játszatom õket, nem tudom hogy erre az FM-re is igaz-e hogy annál jobban fejlõdik egy fiatal minél többet játszatják... ill még érdekelne hogy mennyire gyorsan fejlõdnek a játékosok? mit várjak? 2-3 év mire ezekbõl lesz valami vagy gyorsan alakulnak majd? egyáltalán érdemes 17-18 éves "csírákat" venni???
Értem azt, h a 2 fiatal fejlõdésre van 'itélve', de nem hiszem, hogy egybõl a mélyvizbe kellene dobni õket. Sztem ez lehet az egyik gyenge pontja az egész taktikának.
szóval mertem remélni hogy fejlõdnek is...
nah mert ezzel nem tudok ütõsen támadni, de azért kontrázni lehetne szerintem...
Emberfogás ezen a szinten szvsz hülyeség, nem kifizetõdõ dolog. Zónavédekezés powa.
Ha a védõsorod beállitása a 'mély' fele hajlik, akkor meglátásom szerint a lestaktikával nem nagyon egyeztethetõ össze.
Fabiot meg Rafaelt kevésnek tartom a Newcastle szintjéhez.
csengettem értük egy kevés dellát 😊
de ezen kívül nem sok sikerem volt ebben a szezonban...
az is tény hogy az elején járok még, de jó lenne megcsípni egy UEFA kupás helyet...

pill és beillesztek képet is
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
valaki segíthetne kicsit... én már azt hittem tudok ezzel a játékkal játszani de valamit elrontok vagy valamire nem figyelek... jelenleg a Newcastle kispadján ücsörgök de ha így folytatom akkor nem sokáig... esetleg ha létezik valami leírás a játékhoz ami mûködik is és hasznos hozzámvághatnátok a linkjét... örök hála lenne érte!
fõleg az zavar hogy egész jó védelmem van és annyi gólt kapok hogy az már fáj...
3 csákó ott áll és az ellenfél csatárja simán gólt lõ 3 idióta között...
nah szóval ha valakinek lenne egy kis felesleges ideje pl. msn-en kérdeznék pár dolgot
mindenkinek további szép napot és jó játékot!
FMM
Nagyon nehéz lesz õket megtartani. Helyettük brazil játékosok fognak jönni 3-4.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hala Madrid!
Hala Madrid!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
una volta per sempre INTER!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
a rohadt életbe. még el tudtam utadítani a REAL 34 M -es ajánlatát de a Chelsea 38 misis ajánlatát már az elnök elfogadta... hihetetlen.