Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx a tippet lassan átalakítom a taktikám a véleményetek szerint 😊
aztán várom a változást 😊
viszont akad még 1-2 kérdéses rész...
pl. edzések...
mennyire állíthatom keményre az edzéseket??
jó szokásom szerint éppen addig húzom a csúszkákat hogy az összesített terhelés éppen ne érje el a kemény szintet... nagyon szadista vagyok?xD
sima 4-4-2 ? semmi variacio nelkul ?

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

soma22
hogyne:
4-4-2

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Valaki ki tudna segiteni egy mukodo AC Milan taktikaval ?

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

zorrobomber
A csapatrészek mentalitása ne legyen túl különbözõ, mert túl nagy lesz a távolság közöttük, ezt az assistant manager is szokta jelezni.

még 1 kérdés...
a letámadást érdemes alkalmazni erõsen a két belsõ védõnél?
soma22
még alapnak is sok

a mentalitás játékosonként eltérõ 😊 ez csak az alap taktika
minden játékosnál beállítottam egyedire...
a 2 belsõ védõ pl. minimumot kapott a szélsõ védõk is közép alatt vannak
soma22
de egy kontrataktiknál nem állitom full támadóra a mentalitás

igaz végül csak a tizenegyesek döntöttek... de a lényeg hogy nyertünk (2-2 volt a rendes játékidõben)
soma22
az edzõidtõl, az edzésektõl, és az edzési lehetõségektõl függ, de gyorsabban fejlõdnek ha játszatod õket. ha pedig hosszu távú karrierre készülsz akkor nyugodtan épitsd be õket, fõleg ha hozzák a kötelezõt.

ezt a taktikát mint mondtam a Manchester United ellen vetettem be...
nem ez az alap... viszont kíváncsi voltam hogy mit szóltok hozzá
a Manchester ellen pont az volt a cél hogy mivel nyílt csatában kivéreznék védekezzünk derekasan és kontrázzunk, ez be is jött 😊
szóval akkor zónázás... nem szoktam zónázni de kipróbálom
a 2 fiatal pedig nem állandóan játszik 😊 vannak cserék, de eddig õk hozzák a 7.2 - 7.6 os teljesítményeket a többiek meg jó ha elérik a 7-est... szóval pl. az egyik gólpasszt adott a múltkor... szóval ha lehet akkor játszatom õket, nem tudom hogy erre az FM-re is igaz-e hogy annál jobban fejlõdik egy fiatal minél többet játszatják... ill még érdekelne hogy mennyire gyorsan fejlõdnek a játékosok? mit várjak? 2-3 év mire ezekbõl lesz valami vagy gyorsan alakulnak majd? egyáltalán érdemes 17-18 éves "csírákat" venni???
soma22
nekem nem tetszik, mert nincs középpálya, igy max nagyon védekezni jó.

Huni92
Sztem nem szükséges mind2 egyszerre. Én mindig is zónáztam, és lestaktika nélkül is mûködött.
Értem azt, h a 2 fiatal fejlõdésre van 'itélve', de nem hiszem, hogy egybõl a mélyvizbe kellene dobni õket. Sztem ez lehet az egyik gyenge pontja az egész taktikának.

zónavédekezés nem csak lestaktikához jó?
18 évesek és bevásároltam edzõbácsikból 😊)
szóval mertem remélni hogy fejlõdnek is...
maga a felállás jó egy nagyobb csapat ellen?
nah mert ezzel nem tudok ütõsen támadni, de azért kontrázni lehetne szerintem...
Huni92
Nos, párészrevétel.

Emberfogás ezen a szinten szvsz hülyeség, nem kifizetõdõ dolog. Zónavédekezés powa.
Ha a védõsorod beállitása a 'mély' fele hajlik, akkor meglátásom szerint a lestaktikával nem nagyon egyeztethetõ össze.
Fabiot meg Rafaelt kevésnek tartom a Newcastle szintjéhez.

soma22
kapcsold ki a szoros emberfogást, és a lesrejátszást, és ne legyen ennyire támadó a mentalitás.elsõre ezeket változtasd, utána a többit érzésre

jah és még annyit hogy Fabio és Rafael csak azért játszik hogy fejlõdjenek 😊
csengettem értük egy kevés dellát 😊
ezt használtam a Manchester ellen pl. ott bejött, kiejtettem õket a kupából...
de ezen kívül nem sok sikerem volt ebben a szezonban...
az is tény hogy az elején járok még, de jó lenne megcsípni egy UEFA kupás helyet...
szóval egy kis ízelítõ 😊 biztos überbénán csinálok sok mindent, de az a lényeg hogy jöjjenek az értelmes kritikák 😊

akkor írok ide
pill és beillesztek képet is
InfoMester
kérdez itt..választ kapsz lehetõleg..sõt több kiegészitést ha a másik még hozzáfüzne valamit..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

üdvözletem mindenkinek!

valaki segíthetne kicsit... én már azt hittem tudok ezzel a játékkal játszani de valamit elrontok vagy valamire nem figyelek... jelenleg a Newcastle kispadján ücsörgök de ha így folytatom akkor nem sokáig... esetleg ha létezik valami leírás a játékhoz ami mûködik is és hasznos hozzámvághatnátok a linkjét... örök hála lenne érte!
fõleg az zavar hogy egész jó védelmem van és annyi gólt kapok hogy az már fáj...
3 csákó ott áll és az ellenfél csatárja simán gólt lõ 3 idióta között...
nah szóval ha valakinek lenne egy kis felesleges ideje pl. msn-en kérdeznék pár dolgot
mindenkinek további szép napot és jó játékot!
InfoMester
Csak Zsilike kedvéért raktam fel 😊))

Huni92
Gratula 😊

Kezdek egy karriert a Zaragozaval. Remélem nem fog behalni a mentés...

zorrobomber
Csizmadia Csabával "vicces" Uefa-kupát nyerni.

InfoMester
Megjelent az FMModifielder vagy mi...itt letöltheted:
FMM

Forza Italia
jó szereplésemnek köszönhetõen sok játékosom fog elmenni nagyobb csapatba:S
Nagyon nehéz lesz õket megtartani. Helyettük brazil játékosok fognak jönni 3-4.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szoltan
Igen, pontosan ez van nekem is 😞 Azért várom hogy esetleg valaki feltöri az új patchet normálisan, mert abban ezt a hibát már javították

Hala Madrid!

Huni92
Havernak bevan töltve......és neki július 24-én, 2009-ben crash dumps hiba jön elõ...:/

szoltan
Serie C betöltése esetén július közepénél nem tudsz továbbmenni, sajnos nagyon jól tudom mert azóta pihen a Pescara-s játékom 😞

Hala Madrid!

Huni92
Nincs, csak a spanyol Primera Division....

Forza Italia
Na a sok tanulás mellett azért csak befejeztem a szezont. Nem is voltunk olyan rosszak. A bent maradás volt a cél ennek ellenére középmezõny lett. A két kupát pedig megnyertük😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

serie c be van töltve?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Kipróbáltam egy 2 héttel korábban elmentett játékállással is, és aug. 10nél ugyanúgy fagyás van. Asszem, h lõttek ennek a mentésemnek :c 😞

5w0rdf15h
Kimásolod a címet, új ablak és nyomsz egy frissítést és máris látod 😊 amúgy egy 11-0ás gyõzelem van rajta D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
Jah most megpróbálom megnyerni velük a BL-t nem csak a döntõig jutni 😄

kas123
vmeik skót meccsen 2 éve az elsõ félidõbe a hazai csapat 5 játékosa sérült le, az ellenfél meg csak sárgákat kapott

Markov
hát igen... ez a Valencia fénykora ismét 😄 nagy GRAT. és a többieknek is lassan megírom a Firenzei beszámolómat.. 😊

una volta per sempre INTER!

zorrobomber
Hány olyan focimeccset láttatok ahol az elsõ 30 percben lesérül az egyik csapat 3 játékosa? Aztán a 4.-et csak picikét rúgták le. <#falbav>

Huni92
2009. augusztus 10., hétfõ. Megfagy az FM, nem megy tovább. IMmáron 20. alkalommal próbáltam folytatásra birni, nem sikrült. Volt vkinek már hasonló problémája?

BBeno2
háhá bekaphatja a Chelsea. elhoztam tõlük ingyen Huntelaart. 24 misiért vették év elején de télen már kérésre átadón volt és 0 misi volt a kiv. ára. el is hoztam.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
nekem nem jeleníti meg mert olyan oldalra tetted fel.

5w0rdf15h
Elmegy, elmegy...de lehetett volna több is :d Szép volt 😊

BBeno2
hát eddig sikerült megtartanom Paloschit. ...
a rohadt életbe. még el tudtam utadítani a REAL 34 M -es ajánlatát de a Chelsea 38 misis ajánlatát már az elnök elfogadta... hihetetlen.

Huni92

Huni92
késõ...felvágtam...köszönheted magadnak...a világ elveszitett egy nagyon okos és jó embert 😞 majd téged is megköveznek, meglásd...

na, zúg a holtidény, konföderációs kupa, miegymás. még 2 hét amig pénzt adnak 😄