Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos hogy a taktikában van a hiba. Villa 46 gólt vágott, Palacioval tolták általában párban, õ 32 góllal zárta a szezont.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ötlet ?????
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
kína 2008janban kezdtem
én most visszatértem 08hoz!😄 Hoffenheim kicsit nehéz lesz mindjárt rakok képet. h honnan kell!😄

most adok el sok légióst jó pénzért bl még esély van a 3. helyre majd kiderül!
valami ötlet még?
No, véget ért az átigazolási idõszak, igaz, még egy csatárt keresek, és nagyon úgy tûnik, hogy Fornaroli nem kap munkavállalásit.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jó8 all!
Szünet után fölénybe kerültünk és Kikín Fonseca(innen is üdvözlöm Pandevet és Rocchit<#vigyor1>#vigyor1>) egalizált a 77. percben Zárate gólpassza segítségével. 85. percben sajnos Stankovic megint vezetést szerzett. Behoztam Ronaldo-t Romagnoli helyett, így 3 csatárral rohamoztunk, de egy szögletbõl sikerült egyenlíteni, Felipe fejesével a 91. percben!
3-3 <#vigyor3>#vigyor3>
van 1-2 hiányposzt, fõleg a védelem két széle, de amúgy erõs a keret! jól körbenéztem, sok játékost megfigyeltem, és ezt tudtam összehozni...már nagyon várom a bemutatkozást! Ausztrália és Portugália ellen debütálok majd, két barátságos meccsen!
VAMOS MADRID!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
és igy valaki?
Aki nem generált és eljött:
David Kalivoda AMR - értékei jó nb1-esek, de kifejezetten jól is tolta, sokkal jobban mint a hozzá hasonló Simek
Stojan Vranjes AMC
Vasilje Prodanovic DMC
Collins John ST
Ludovic Sylvestre MC
Nejc Pecnik AMC/FC
Mingote GK
Vas Árpád - neve ellenére õ szlovén, MC a natural posztja, és nálam nem is volt kezdõ, ennek ellenére õt ajánlom leginkább mert középhátvéd és kapus poszton kívül MINDENHOL legalább narancssárga szinten nyomja!
Zé Elias
Erminio Rullo - na õ olasz, a Napoli-ból jött ingyen, de ha be van jelölve az olasz bajnokság(nálam nem volt) nem hiszem hogy eljött volna
Jesper Mathisen - kicsit drága 195 centis erõcsatár
Florin Lovin
Ezek közül nálam Lovin és Mathisen volt csak kihagyhatatlan annak ellenére hogy jók, csak hát generáltak még jobbak... Ja, kapuban sokat játszott Mingote is, mert oda nem akart generálni, de ott is inkább Királyt favorizáltam.
jo persze nem nagy nevekben gondolkodom inkább fiatal csak jó legyen!ilyet tudsz?
A fradival indultam most nyertem meg a bajnokságot a BL-be indulok!
Olyan kérdésem van hogy nem nagyon akarnak játékosok hozzám jönni ez mitõl függ ki hova jönne el játtszani melyik csapatba?
Ha pl a BL-be többször bejutok vagy elég egyszer is nagyobb az esélye hogy eljön hozzám pl egy angol francia német olasz stb játékos?
sziasztok!
VAMOS MADRID!

A Genoa gólja a kapusunk, Carrizo öngólja volt, de inkább nekem úgy tûnt hogy valami bivaly lövéssel fejbelõtték és róla pattant be vagy valami ilyesmi, valamiért öngólnak számolta. A másik érdekesség hogy 6-8 volt a kaput érõ lövések aránya, tiszta helyzetek arány 6-0 ide, ehhez képest Carrizo 7.9-el man of match lett, a Genoa kapus meg kapott egy 7.0-t...
Ment:
Rozehnal -> Wigan 4,1M€
Pandev -> Portsmouth 22M€
Manfredini -> Treviso 0€
Mutarelli -> Atalanta 1,3M€
Ledesma -> Udinese 7,5M€
Rocchi -> A.Madrid 10M€
Az utolsó tétel magyarázatra szorul, mert már írtam hogy 18M€. Kb egy hétig gondolkodott Rocchi az ajánlaton, elfogadta, aztán az Atletico azt mondta hogy boccs, meggondoltuk magunkat. Aztán más nem vitte, ment olcsóbban...
Jött:
Gasbarroni -> Genoa 1M€
F. Inzaghi -> Kölcsönbe
Kikín Fonseca -> 10M€
Felipe -> 7M€
D'Alessandro -> 13M€
Utóbbit elég nehezen engedték el, az utolsó órában írt alá.
jelenleg a fiatal Oparet tanitgatja, hiszen Opare adatlapján megjelent, hogy hasonló játékos, mint Laci.
Valamint tudna valaki adni egy angol match events fájlt?
miután felraktam a 902-es peccset elkezdtem egy új karriert ismerkedés céljából a Q.P.R gárdájával. Természetesen edzõi stáb repült, kivéve az aszisztensem, mert õ azért nem rossz annyira és 20-as a kapus edzése. Játékost elég sokat vettem a bajnoki címért való küzdelem bevállalásáért kapott 14,5 millió euroból. érkezett seleznyov, aquino, õket nem kell bemutatni. az ukrán gyerek 2,1 misiért, aquino 3,2ért jött. Megvettem eduardot a bal oldalra õ elég jól bejétsza az egész balt, rat lett a bal oldali védõm. Cygan és bobo balde középhátvédnek, maduro vkpnak a valenciából 1,5 misiért, és vkpnak még jött ingyé eduardo costa 4x brazil válogatott 25 éves asszem, akit nem nagyon ismertem de jó értékei vannak és játszott az espanyol és asszem az inter színeiben is. Jött még adriano a portóból és makukula a benficától. szóval kivéncsian várom az évet mert elég jól igazoltam szerintem. Mivel eddigi játékaim során nem nagyon éreztem még rá a 09-ben a taktika kialakítására, és bár kaptam taktikákat itteni társaktól, de úgy nem az igazi, ezért mindenkinek személyre szabott utasításokat állítottam be képességeihez képest. bari meccsen játszottam így egy 1-1-et a ManU-val. Bajnokságból eddig két meccs ment le a Bristol ellen idegenben 2-1 ide, soton ellen asszem 2-0re gyõztem ahazai pályán. és a liga kupa elsõ fordulóján is túl mentem valami kiscsapat ellen. Hát tényleg kiváncsi leszem az évre. OFF-ba tettem fel pár kérdést, ha valaki arra jár, kérem válaszoljon.
Minden kollégának jó játékot és sok sikert kívánok.