Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Biztos hogy a taktikában van a hiba. Villa 46 gólt vágott, Palacioval tolták általában párban, õ 32 góllal zárta a szezont.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

26millio csapattal kezdtem h kiderüljön miben van a gond de úgy látszik hogy nálam illetve a taktikáimban 😞

de má kibaszottul idegesit hogy Valnciaval sorozatban jönnek otthon a 0-0ak akármit csinálok . 08hoz való visszatérés lehet jobb is lessz

ugyenez a bajom :C

az miért van hogy akármilyen csapattal vagyok , akármilyen taktikát használok a csatáraim mindig 5.5 körül vannak ? ha 1 csatáros játék ha 2 ha ... mindig kurva szarok...lehet falábú de akrá Villa vagy Zigic nálam nagyon fosok és nem tudom mér...
Ötlet ?????

Darthmushroom
bár nem tom lehet 09be kéne ugyanígy majd kiderül!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Innen kéne benttartanom:

kína 2008janban kezdtem

Darthmushroom
lol!😄
én most visszatértem 08hoz!😄 Hoffenheim kicsit nehéz lesz mindjárt rakok képet. h honnan kell!😄

jaja. 09. az a baj h itt nem tudok egy játékost se eladni 20milláért😄
Darthmushroom
szépek!😄 de ez 09 már nem? azért nincs még uefa gyõzelmed nem?😄

teljesitményük azért szar mert atigazolási listán vannak saját kérésre:S
mi a...😄 :@ hoppá
sziasztok. Debrecennel vagyok. ez az ötödik évem. kétszer voltam eddig UEFA csoportkörben, kétszer BL csoportkörben. azt hiszem a védöimnek köszönhetem. felteszek egy két játékosomról képet. átlagéletkor 20

csak magyar scoutjaim vannak régiókat adok meg de senkit se találnak
most adok el sok légióst jó pénzért bl még esély van a 3. helyre majd kiderül!
valami ötlet még?
zyndar
Azt hiszem elõre kötik a szerzõdést több évre.
No, véget ért az átigazolási idõszak, igaz, még egy csatárt keresek, és nagyon úgy tûnik, hogy Fornaroli nem kap munkavállalásit.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
lol <#idiota> Érdekesség hogy amikor az Újpesttel voltam a 3. idényben is még a Debrecen vezette a sponsorhip deal mértékét, szal elég érdekesen kezeli ezt a progi... kicsit lassan reagálnak a szponzorok vagy nemtom...

Jó8 all!

zorrobomber
Hûha, nem erre számítottam. Idén eddig minden nagy csapat simán megvert, most se kezdõdött túl jól az Inter elleni idegenbeli meccs, 10 perc után már 2-0 volt oda. Ibrahimovic vert egyet, majd Muntari egy szabadot tekert be. Kolarov a balhátvédem idén már harmadik bombagólját verte be(17-es long shots, nála mûködik úgy látszik 😊 2-1
Szünet után fölénybe kerültünk és Kikín Fonseca(innen is üdvözlöm Pandevet és Rocchit<#vigyor1>) egalizált a 77. percben Zárate gólpassza segítségével. 85. percben sajnos Stankovic megint vezetést szerzett. Behoztam Ronaldo-t Romagnoli helyett, így 3 csatárral rohamoztunk, de egy szögletbõl sikerült egyenlíteni, Felipe fejesével a 91. percben!
3-3 <#vigyor3>

zorrobomber
Támaódszekcióra viszont nem igazán panaszkodhatsz 😄 Kapusposzton is megnyugodhatsz olyan szempontból hogy nálam Carrizo elég jól tolja. Eszem ágában sincs lecserélni.

zorrobomber
Magyar bajnokságot praktikus kelet-európai ligák betöltése mellett tolni, de lehet anélkül is, mondom, scout->generáltak Elég ha régiókat adsz meg a scoutnak és megy sorban az országokon.

összeállítottam az Argentin Labdarúgó Válogatott keretét, íme a 23 játékos:

van 1-2 hiányposzt, fõleg a védelem két széle, de amúgy erõs a keret! jól körbenéztem, sok játékost megfigyeltem, és ezt tudtam összehozni...már nagyon várom a bemutatkozást! Ausztrália és Portugália ellen debütálok majd, két barátságos meccsen!

VAMOS MADRID!

zyndar
<#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

sajna nekem elég sok játékos nincs benne gondolom neked kisebb bajnokságok is be vannak töltve nekem sajna nem csak a nagyok holl port olasz német angol stb sajna!
és igy valaki?
Markov
illetve az Új Seleznyov 😊

una volta per sempre INTER!

zorrobomber
Vagy 2 évig nyaltam egy 17 éves valami kirgiz vagy üzbég ehhez hasonló kicsit szarabb jobbszélsõnek, de esze ágában sem volt hozzám jönni...

zorrobomber
Azért nem jött hozzád Mascio mert egyrészt a pénzt szeretik, pl Mathisen-nek 12.500€-t fizetek hetente, másrészt aki nem generált az ált. éppen csak rászánja magát hogy eljöjjön, így általában ki kell fogni a megfelelõ alkalmat amikor boldogtalan a jelenlegi csapatában, vagy megjött a menzesze vagy nemtom. Talán Mascio-nál az volt nekem hogy kért mondjuk 3000et hetente, ami azt jelzi hogy hajlandó eljönni, amit meg is adtam neki, de más is hívta, olyankor meg nagyon nyalni kell hogy eljöjjön, meg pénztárcába is mélyebbe nyúlni, és akkor pont leszartam, nem foglalkoztam vele. Többször volt olyan hogy valakinek ajánlottam 15000€-t hetente aztán elment valami görög kiesõjelölthöz feleannyi pénzért 😊

Markov
Akkor én is ajánlok egy TADZSIK "csoda" jobb hátvédet:

zorrobomber
2011-ben a kezdõcsapatomban 9 generált van... Elsõ év végére generál staff-ot is, azokból lehet venni jó edzõket, meg SCOUTOKat, azokból vettem vagy 5öt, aztán neki kell ereszteni õket Európába mindenfelé, Csehországból, Szlovéniából, Belgiumból, Bulgáriából is találtam nagyon jó fiatalokat. Ha a kezdõértékei alapján azt mondod rá hogy egy nb1-es csapatba beraknád és a scout azt mondja hogy sokat is fog fejlõdni akkor nagyon nem lehet mellényúlni.

Aki nem generált és eljött:
David Kalivoda AMR - értékei jó nb1-esek, de kifejezetten jól is tolta, sokkal jobban mint a hozzá hasonló Simek
Stojan Vranjes AMC
Vasilje Prodanovic DMC
Collins John ST
Ludovic Sylvestre MC
Nejc Pecnik AMC/FC
Mingote GK
Vas Árpád - neve ellenére õ szlovén, MC a natural posztja, és nálam nem is volt kezdõ, ennek ellenére õt ajánlom leginkább mert középhátvéd és kapus poszton kívül MINDENHOL legalább narancssárga szinten nyomja!
Zé Elias
Erminio Rullo - na õ olasz, a Napoli-ból jött ingyen, de ha be van jelölve az olasz bajnokság(nálam nem volt) nem hiszem hogy eljött volna
Jesper Mathisen - kicsit drága 195 centis erõcsatár
Florin Lovin

Ezek közül nálam Lovin és Mathisen volt csak kihagyhatatlan annak ellenére hogy jók, csak hát generáltak még jobbak... Ja, kapuban sokat játszott Mingote is, mert oda nem akart generálni, de ott is inkább Királyt favorizáltam.

Masciot probáltam de fradihoz nem akar miért lehet ez?
jo persze nem nagy nevekben gondolkodom inkább fiatal csak jó legyen!ilyet tudsz?
zorrobomber
1-2 eljöhet, de nagy nevekre nem nagyon lehet számítani, max öregekre, vagy 1-2 kevésbé lojális pénzéhes szajhára, meg generált fiatalokra. Ez utóbbi a legjellemzõbb. Az Újpestemben a legnagyobb név a 36éves Materazzi volt, 32 évesen Zé Elias jött el. Mascio-t ha tudod vidd el, zyndar-nál Wonderkid a Premier League-ben 😊 Azért mondom mert hozzám Újpestbe jött volna, de sokan voltak arra a posztra és nem vettem meg.

szaisztok!
A fradival indultam most nyertem meg a bajnokságot a BL-be indulok!
Olyan kérdésem van hogy nem nagyon akarnak játékosok hozzám jönni ez mitõl függ ki hova jönne el játtszani melyik csapatba?
Ha pl a BL-be többször bejutok vagy elég egyszer is nagyobb az esélye hogy eljön hozzám pl egy angol francia német olasz stb játékos?
sziasztok!
nem rossz a szezonkezdés...
- Spanyol szuperkupa
- Európai szuperkupa

VAMOS MADRID!

zyndar
Igen, maradok. Ezzel a csapattal még van mit csinálni. Azért ez egómnak jót tett <#vigyor3>

zorrobomber
Maradsz? 😊 Bár tudom, nehéz elengedni a már megszokott csapatodat, fõleg ha magas szintre eljutottál vele. Olyan karriert viszont én már csináltam hogy vándormadárként jutottam fel a topra. Debrecen-> Chelsea 😊

zyndar
Hmm mozgalmas nap <#hawaii>

zorrobomber
Durva csitpleja ez a Seleznyov hogy a 8. helyezett Lazio-mból kiemelkedik, legalábbis a góllövõlistás 3. hely 11 góllal nem olyan rossz. Egyébként még az Újpestes gamémban találtam egy hasonló értékekkel rendelkezõ nemgenerált 202 centis csatárt a Rapid Wien-ben, Maierhofer-nek hívják.

zorrobomber
Lazio - Genoa 2-1 (Seleznyov 38, Fonseca 78)
A Genoa gólja a kapusunk, Carrizo öngólja volt, de inkább nekem úgy tûnt hogy valami bivaly lövéssel fejbelõtték és róla pattant be vagy valami ilyesmi, valamiért öngólnak számolta. A másik érdekesség hogy 6-8 volt a kaput érõ lövések aránya, tiszta helyzetek arány 6-0 ide, ehhez képest Carrizo 7.9-el man of match lett, a Genoa kapus meg kapott egy 7.0-t...

zorrobomber
Már-már szokásos:
Catania-Lazio 0-1(Seleznyov 35)
Fonseca überszar volt(5.5) <#buck>

zorrobomber
Inzaghi-t nem tervezem túl sokat játszatni, inkább csak azért jött hogy mennyiségben meglegyen a megnyugtató mennyiség 😊 Meg odaírhattam volna hogy jött Ronaldo is, õ lesz inkább 3. számú csatár, de õ már õsszel jött ugye csapat nélkül volt. Az elsõ meccsén lõtt is gólt csak ugye lesérült 😄 Fonseca tényleg kicsit lutri, de azért bízom benne hogy Pandev 6 gólját+Rocchi 1 gólját legalább meglövi, amire az erõsebb középpályával talán van is esélye 😊

Huni92
Nem rosszak. Fonsecara kiváncsi leszek. A csatársoron kivûl minden csapatrészed erõsebb lett szvsz. De ha Inzaghi meg Fonseca lõ egy halom gólt, akkor javitom majd magam 😊

zorrobomber
Végetért a téli átigazolási idõszak, képet még mindig nem tudok rakni.
Ment:
Rozehnal -> Wigan 4,1M€
Pandev -> Portsmouth 22M€
Manfredini -> Treviso 0€
Mutarelli -> Atalanta 1,3M€
Ledesma -> Udinese 7,5M€
Rocchi -> A.Madrid 10M€

Az utolsó tétel magyarázatra szorul, mert már írtam hogy 18M€. Kb egy hétig gondolkodott Rocchi az ajánlaton, elfogadta, aztán az Atletico azt mondta hogy boccs, meggondoltuk magunkat. Aztán más nem vitte, ment olcsóbban...

Jött:
Gasbarroni -> Genoa 1M€
F. Inzaghi -> Kölcsönbe
Kikín Fonseca -> 10M€
Felipe -> 7M€
D'Alessandro -> 13M€

Utóbbit elég nehezen engedték el, az utolsó órában írt alá.

Huni92
Megszakadt egy sorozat. Mégpedig Bodnárral kapcsolatosan. Sorozatban 7 hétig volt a hét csapatában (de hülyén hangzik ^^), aztán most kimaradt 😞

zorrobomber
Juve-Lazio 3-1 89.percben lõtte Kolarov a szépítõgólunkat, remélem nem esünk ki a ritmusból jó formában voltunk a meccs elõtt, del Piero elég tápra sikerült az idei FMben 😊

zorrobomber
Durca. Sajnos Újpestbe nem jött el 😊

Huni92
Uraim! Ha valakinek netalántán szüksége van egy jobbszélsõ védõre, egy kis/középcsapatba, nyugodt szivvel tudom ajánlani Bodnár Lászlót! Elképesztõ, 7,50es átlaga van 24 meccs alapján.

jelenleg a fiatal Oparet tanitgatja, hiszen Opare adatlapján megjelent, hogy hasonló játékos, mint Laci.

zorrobomber
Nekem is csak 1.4M€-ért engedték el. Meg is verte most egyedül a Siena-t 😛 Lazio-Siena 2-0(Seleznyov 60,64)

Nem tudni mitõl van a match events hiba a 9.0.2es magyarosításnál? Mert nem jó... 😞

Valamint tudna valaki adni egy angol match events fájlt?

MrIncredible
Hát nekem nem volt ilyen mázlim egyikkel sem, mert Aquino kiemelt kezdõ volt csapatában és persze, hogy próbáltam 400k-ért, mivel állandó olvasója vagyok a topiknak csak ritkán írok, ezért is tudtam a 400k összeget. de képzeld el csak ennyiért adták oda kevesebbért nem. seleznyovot is úgy vettem meg, hogy átadón volt 2,2-ért. ajánlottam 800k-t de nem fogadták el. szépen kúsztam fölfelé az árral, de mivel elég sokan bejelentkeztek érte, ennyiért sikerült megvennem. pech vagy nem ez van csengetett Briattore papa F1-es haverjával😊

Huni92
Egy apró megjegyzés. Azaz kettõ. Seleznyov 1 misiér elvihetõ, Aquino meg 400k euróért 😊 Amúgy meg sok sikert!

MrIncredible
Helló mindenkinek!
miután felraktam a 902-es peccset elkezdtem egy új karriert ismerkedés céljából a Q.P.R gárdájával. Természetesen edzõi stáb repült, kivéve az aszisztensem, mert õ azért nem rossz annyira és 20-as a kapus edzése. Játékost elég sokat vettem a bajnoki címért való küzdelem bevállalásáért kapott 14,5 millió euroból. érkezett seleznyov, aquino, õket nem kell bemutatni. az ukrán gyerek 2,1 misiért, aquino 3,2ért jött. Megvettem eduardot a bal oldalra õ elég jól bejétsza az egész balt, rat lett a bal oldali védõm. Cygan és bobo balde középhátvédnek, maduro vkpnak a valenciából 1,5 misiért, és vkpnak még jött ingyé eduardo costa 4x brazil válogatott 25 éves asszem, akit nem nagyon ismertem de jó értékei vannak és játszott az espanyol és asszem az inter színeiben is. Jött még adriano a portóból és makukula a benficától. szóval kivéncsian várom az évet mert elég jól igazoltam szerintem. Mivel eddigi játékaim során nem nagyon éreztem még rá a 09-ben a taktika kialakítására, és bár kaptam taktikákat itteni társaktól, de úgy nem az igazi, ezért mindenkinek személyre szabott utasításokat állítottam be képességeihez képest. bari meccsen játszottam így egy 1-1-et a ManU-val. Bajnokságból eddig két meccs ment le a Bristol ellen idegenben 2-1 ide, soton ellen asszem 2-0re gyõztem ahazai pályán. és a liga kupa elsõ fordulóján is túl mentem valami kiscsapat ellen. Hát tényleg kiváncsi leszem az évre. OFF-ba tettem fel pár kérdést, ha valaki arra jár, kérem válaszoljon.
Minden kollégának jó játékot és sok sikert kívánok.

Markov
Válaszomat az OFF-ban elolvashatod.