Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Di Santo9
Egész jó bemutatkozás:

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

köszi,megoldom magamtól... most jobban odafigyeltem,ugyanilyen meccs bochumban ,de most nyertem vhogy 2-1re... sokat variáltam meccs közbe,bejött,föleg a csodacsere...

milyen klofeltöltö oldalt használtok most?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Csacsi
Hidd el, próbáltam. Az alapján állítottam össze a taktikát. De mégis 21 meccs alatt, 23 gólt lõttünk a bajnokságban. Az a baj, hogy az egy az egy ellen sokat rontunk. Meg sok lövésünk nem találja el a kaput 😞 És mondom nem értem, mert a távoli övéseket levettem. De a lentebb említett emberek a 16-oson belül sem képesek kaput találni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Pedig igen. Asszem 2 hete végeztek vele Zionék. Hasznos útmutató, viszont ha csak erre épitesz, ne várd, h brutál taktika lesz. Kell egy alap elképzelés, és azt csiszolgatni ez alapján.

Di Santo9
3 kapura lövés 2 gól az egész jó arány 😄

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Huni92
Jaigen, mig megkérdezné vki, h a leseket mér nem számoltam oda, addig elmondom, hogy maga a szám nagysága miatt kereteztem be a 36-ot 😄

szoltan
Ez nagyon jó, én eddig csak angolul olvastam, nem is tudtam h van magyarul 😊

Hala Madrid!

Huni92

100 évre kilõve a szerencse-töltet 😄

Fabio Capello
használd a varázslót, ami a csomagban van, nyújt pár fain taktikai beállítást

Csacsi
akárhányszor olvasom át, akkor sem derül ki, hogy olyan csatárok, mint Del Piero, Trezeguet, Bojan, Sóbis, Guilherme miért gól képtelen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Di Santo9
Január 11.én,28 meccs után megkaptuk az elsõ gólunkat, a Villarreal ellen 2-1re nyertünk -> Nihat vette be a kapunkat elõször 😄😄 Minnyár dobok 1-2 képet!

Fabio Capello
ezt vágd be odavissza, és rájössz, mi a hiba

én akkor se tudom hogy lehet nyerni ha 5 ször vittük rá 1-1be a kapusra a labdát ,kigatyuk mindet az ellenfél 30 méterröl belött 3at... és a karlsruhe volt,és micsoda különbségek voltak az én akkori játékos tudásaim közt... nevetséges

Di Santo9
Ezaz,sikerült eladnom Gabriel Militot (ugyis van 4 belsõ védõm) kaptam érte 12-öt szóval igazolom Salihovicot meg De Ceglie-t ^^

Di Santo9
Jól tolja a srác!
Am lehet hogy Salihovic-ot igazolom le igaz õ nem szélsõ de nagyon jól jönne irányitónak.

Huni92
Ühüm...bár õ sztem dárgább lenne. Viszont tud játszani kpj, kpb, tkpj, tkpb, csatár posztokon is.

Laurito:

Di Santo9
Nem is rossz,és Marquinhos jó lenne??

Huni92

Di Santo: Matias Fernández

Di Santo9
Lenne 1 kérdésem,Januári átigazolás kezdõdik és a Barcaba kellene 1 (gyors v technikás esetleg mind2 xD )szélsõ,ötleteket kérek!

zorrobomber
Michel Bastos 2 milla körül el lehet hozni, én Kolarov-al rotálom, 7.28 volt a tavalyi átlaga

én sem veszem nagyon számításba, de 4. számú csatárnak jó lesz az elsõ szezonban...

VAMOS MADRID!

Di Santo9
Hát én ezt komolyan nem hiszem 😄😄

Valdez Statisztika:

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Di Santo9
Jó igazolások ^^

1ik sem jó😄 na mind1,marad kadlec😊

Darthmushroom
2.szezon eleje:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Azhát. Nálam ontja a gólokat. Bueno egy ratyi, én nem venném õt számitásba.

Itsuki: Insua kölcsönbe, esetlega Sportingól Leandro Grimi.

ennyi erõvel Higuainnak is kell egy kis idõ míg jó lesz...!
az elsõ szezonban Raúlnak, Nistelrooynak, Higuainnak és Buenonak kell megoldani elöl a dolgokat, de kell egy igazi gólvágó, mert Nistelrooyal már nem nagyon akarok számolni, Higuain alap, elsõ lépésnek mellé kéne egy gólvágó...!
Huni! ez a Laurito jó? a 2. szezontól nézve a dolgokat...!?

VAMOS MADRID!

bayerba,csak az a baj h 3,1 millám van igazolni,igy sajna gyula köszi a segitséget ,de talán kolarov belefér a többi nem😄

Bale, Marcelo, Kolarov, Emanuelson...talán az erõsorrend is megegyezik...

VAMOS MADRID!

Huni92
Melyik csapatba?

AtMa- Zaragoza 2-3.

valaki tud 1 jó balbkket?

Huni92
Jaja, de neki is kell 1 év amig igazán jó lesz.

BBeno2
ááááá kurvaideges vagyok...

parma mentés...

átig idõszak.. egy szupertehetségemért versengenek a nagycsapatok..

MU ajánl 23 milliót. azt még elutasíthattam majd jön az inter ajánl 17,5 M -et és az elnök meg elfogadja... mondom ez micsoda... erre mivel hogy tudtam hogy elfog menni így meghirdettem a srácot 40 M -ért. egybõl a milan , arsenal, bayern is lecsap rá. elfogadom mind a 3-at plusz az inter ócska pénze az elnök által.. hát naná hogy az interhez ír alá csakhogy felbassza az agyam,...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
"Elején sztem olcsón elhozható."

Ez asszem igaz Gignac-ra is.

Di Santo9
El Classico is behúzva (Valdez 22 meccs alatt 1 gólt sem kapott!!)

Di Santo9
Jah Cardozo se rossz 5let..

Huni92
Cardozo. 9-13 millió között van az ára.
Laurito. Elején sztem olcsón elhozható.

Di Santo9
Vedad Ibisevic vagy Mario Gomez ^^

elkezdtem én is a 2009-es karrieremet...!
a szuperkupát elbuktuk a Valencia ellen, a bajnokságban pedig 2-2-es döntetlennel kezdtünk a nou campban...!
Saviolát eladtam, érkezett 2 szélsõ, Nani és Navas...!
mondjatok valami csítcsatárt! 😄 néztem Seleznyovot, tudom, hogy õ csít, de az értékei alapján nagyon gyengének tûnik! 😄
esetleg Marquinhos Real szint? valami olcsó és nagyon pöpec csatárra lenne szükségem...! 😊

VAMOS MADRID!

Di Santo9
Az El Classico elõtt igy fest a tabella:

Matthaus csapata ellen müködött a taktika,bár 2 pléjeremet is lerugták a szemetek... ponbt a hiányposzt😄

Huni92

Idegenbeli 1-3 után azt hisze meggyõzõ volt a csapat ^^ 6-3 összben. AtMa az elõdöntõben.

Di Santo9
Hát az már saját problémád ^^

beállitottam mindent faszára egyböl nem nyertem😄

Di Santo9
Hát alap dolog.

és a védekezést és támadást is?😄 azokkal babrálok csak mindig kikapok😄

Huni92
Egyértelmû.