Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az adatbázis mérete befolyásolja a nehézségi szintet?:/
Keirrison Real szint?
nagyon pudingok a támadóim, kell valamit csinálnom elöl, mert nem lesz ez így jó! Benzemával már megegyeztem, de nincs elég lóvém szóval az ugrott egyenlõre! 😞

VAMOS MADRID!

ez a Gago egy állat!<#wow1>
a mostani az 5. meccse a szezonban, mert sérült volt, és 3 akkora bombagólja van eddig, hogy az hihetetlen...! az elõszõ meccsen behoztam csereként, mert akkor épült fel, és pár perc alatt vágott 1 iszonyat nagy gólt (3-0, Rangers ellen, BL), aztán most az Almeria elleni bajnokin is lõtt egy "kis" gólt...! állat...!<#eljen><#eplus2><#taps>

VAMOS MADRID!

Legend Killer
ja, meg a Manchester Cityvel is. és azzal a menedzserrel meg 2dik lettem, leelõzve az arsenalt, azé dühöngök, mer az arsenal csak a jobb gól különbsége miatt vezet a tabellán a Chelseavel szemben és most söpörték le 6-1re az1ik kis csapatot, ilyenko mondom, h ez a géjm1nagy csíter géjm. nehogymá véletlen én legyek full tisztán az elsõ.
de amúgy szeretem a géjmet.
és én meg a Hull ellen nyertem 3-0-ra abban a fordulóban, miko õk 6-1-re.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Srna a hónap játékosa. Chelseavel vok.

hónap játékosa

és én lettem a hónap menedzsere, mer az erre a hónapra kitûzött összes meccsen gyõzelmet arattam. legfontosabb és legszebb1ben sztem a MU elleni.

hónap menedzsere

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

zyndar
Kiderült, külföldinek számítanak....

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
detto ugyanígy ejtettek ki tavaly is <#wow1>

Fabio Capello
grat 😊

BBeno2
nagyon nehéz meccsen megvan az európai szuperkpua

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
Durva kis meccs volt, közben meg megy FM mögött az Inter-Mankaszter felvezetése. <#buck>

szabocsaba1983
Kirakat LOL!!!
De jó erõs!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

heliosz007
2014 márciusában járok

benzemának hála ez az eddigi legjobb szezonom (35 meccsen 40 gól)

Huni92
Üdv, grátóll!

Melyik évben jársz? Egy képet a keretedrõl dobnál?

heliosz007
ez igen... elsõ félidõben kicsináltuk õket😄

BBeno2
nálam ugyanez van a mantova vs parma mecsceket... kb 0-0 meg 0-1 szokott lenni. dögunalom antifocit játszik-

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

nem tudom de nekem nagyon nem megy a Bielefeld ellen... bajnokságba örülhettem a 0-0nák(bár sokkal több helyzetem volt,de friedrich inkább a 75.percbe ment fürödni...) a kupába is már ahajamat téptem a 2-2 es végeredményen. jött a hosszabitás
http://www.xfire.com/video/7fde9/

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Di Santo9
Megvan a továbbjutás a BL-be, Werder Bremen ellen: 0-0 idegenben,otthon 3-2 ^^ Következõ ellenfél: Arsenal

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Legend Killer
kösz. majd nevezek, már elfelejtettem, h kell, de haza érve megnézem.

Fabio Capello
elég szoros volt, de gratula 😊

hónap menedzsere meg vagy lesz vagy nem 😄

Legend Killer
erre pls majd mondjatok vmi kritikát. kösz.

Fabio Capello
nem mondom biztosra, de asszem itt is úgyvan hogy hogy nem számít külföldinek

zyndar
Egy kis olvasnivaló. Egyébként az egész oldal jó cikkeket tartalmaz.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Innen játszott már valaki Oroszországban ha jól tévedek. Kérdés: a volt tagállamok labdarúgói külföldinek számítanak-e? Mert Franciaországban a szenegáli pl. (akinek nincs más útlevele egyébként) nem számít külföldinek.

Gnome
Huhuuu!! órák elött még lenyomtam egy Atlético vs MU Bl elõdöntõt...nem vártam semmi jót otthon 1-1et játszottunk kínkeservesen + az elsõ meccset Aguero bánta szóval Forlánnal 4-3-2-1 felállással játszottam és el sem hiszem az eredményt😛...jo bevallom egyszer újratöltöttem mert elõzõ felállásommal rommávertek és vhogy 5-0nál idegességemben kiléptem a játékból.....jah, elsõ szezonom Atlétivel😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Legend Killer
nem tudom még van-e ez a hónap menedzsere játék v mi.

de szavaznék, még pedig ezzel.

Chelse-MU: 5-4. góllövõ lista.

cikk

cikk2

cikk3

Trezeguet a vezér.

mi a véleményetek? nagyon örültem, mikor sikerült.

Fabio Capello
grat, kitartás 😄

inter94
nem rossz😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
ÖÖÖ elsõ barimeccs az Anzhi Makhachkala kispadján <#hawaii>

Az ellennél a 0,6 osztályzat befigyel

0-0 a Bayern ellen idegenben egy nagyon gyenge meccsen...elmegy...

VAMOS MADRID!

Huni92
BL megyeddöntõben Barcelona az ellenfél.

neked meg sok sikert, és kitartást! 😄

zyndar
Ez az orosz másodosztály...<#idiota> Még el sem kezdõdött a szezon, de már izzadok. Csak 3 külföldi lehet a kezdõben és nincs középsõ védõm meg jobb oldali támadó középpályásom és SENKI nem akar egy kezdõ magyar edzõ kezei alatt dolgozni. Izgalmas lesz.

Huni92
Lezárás. Egyébként relativ, hogy mikor kell használni, meg mikor nem. Ha sok játékosra beállitod a lezárást, a támadásaid nem lesznek annyira hatékonyak -legalábbis ilyen tapasztalatokat is olvastam angol nyelvû fórumokon-.

közben: Zaragoza - MU 3-2. ---> összben 6-5.

az asszisztens elemzésnél szokott olyasmit írni, hogy le kéne támadni xy játékost...namost az hol tudom beállítani, hogy támadja is le xy-t?
mert az ellenfél utasításainál csak olyan van, hogy szerelés, láb figyelés, lezárás és szoros emberfogás...melyikkel tudom letámadni az illetõt?
vagy egyáltalán érdemes komolyan venni ezeket az asszisztens elemzést? (szerintem igen)
közben:
RM - Sevilla 4-0 !
képet nem tudok tenni, pedig akartam! 😞

amúgy a játékról annyit, hogy ez a 2009-es game sokkal jobban tükrözi a valóságot (még akkor is ha nálam nem megy a 3D, mert gyenge hozzá a gépem) mint a 2008! fõleg a játékmenetben, a játékosok mozgásában és a taktikai elemekben fedeztem ezt fel! szerintem sokkal jobb mint a 2008!
próbáltam azt az ultratámadó kontratámadásos taktikát játszani, amit a 2008-ban használtam és vertem rommá az ellenfeleimet, de ez itt nem jött be, mondjuk csak a felkészülési meccsek alatt, meg a 2 szuperkupa meccsen játszottam azt, de mivel nem mûködött annyira jól ezért átálltam egy támadó szellemû 4-4-2-re, a szélekkel operálva, a pálya közepén pedig 1 védekezõ és egy támadó/irányító játékossal...szóval most "sablonfocit" játszom...!
köv. ellenfél a BL csoportkörében a Bayern...! nagy meccs lesz!

VAMOS MADRID!

Huni92
Zaragoza - AtMa hossz. után: 2-4. Vezettünk 1-0ra, 8 perc alatt 1-3, majd 2-3, hosszabbitás, és a 99. percben eldõlt végleg, akkor lett 2-4. Összben 5-6os vereség. Kupadöntõ: Barca - AtMa

Huni92
Sorozatban 3. x-ünk, ezúttal a Barcelona ellen lett 2-2 😊 Még mindig hátravan jópár nehéz meccs ebbõl a durva sorozatból.

zyndar
Köszi Huni, sajnos nem jó.

szoltan
Ti mennyire szoktatok az asszisztens véleményére adni meccs közben?

Hala Madrid!

zyndar
A "vándorkarrier" elsõ állomása <#hawaii>

Di Santo9
Csak úgy megmutatom hogy ezzel kell 2 meccset letolnom mert minden támadóm sérült.Elég érdekes kezdõ 11 😄😄

Manchester United Premier League:10|FA Cup:11|League Cup:2|Community Shield:17|Champions League:3|FIFA Club World Cup:1 Glory Man United!!!

Huni92
Ezt próbáld meg

Sociedad - Zaragoza 2-2, a C csapat játszott.
MU - Zaragoza 3-3. Az A csaapt játszott ^^

Di Santo9
Jó Estét,végre vki..Én már idegbajt kapok a sérülések miatt <#vigyor5>

zyndar
Estét urak!
Ha valaki tudna linkelni orosz másodosztályhoz (Russian First Division) kitpackot, azt megköszönném. Logót találtam.

Di Santo9
Alighogy leirtam,a Recre elleni meccsen Xavi és Keita is megsérült...

Di Santo9
Hát ezt nem hiszem el... Gudjohsen,Eto'o,Németh és Henry is sérült.. Egyetlen 1 bevethetõ csatár Lionel Messi mellé rakom Salihovic-ot meg Hleb-et talán kiszolgálják majd 1mást. <#vigyor>

nem volt nehéz meccs csak a sok kimaradt helyzet...

vicces ellenfél,nem vicces eredmény,bár az elsõ félidõbe a b team nyomta...
biztató hogy a csoportkörben 1 forduló alatt 2. a csapat hollandia mögött... mögöttem csak 2 meccses nemzetek vannak.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Fabio Capello
Képfeltöltõ helyzetjelentés:

utolsó simítások, ha minden jól megy, ma estére, éjszakára már lesz egy tesztüzem

maffi
Így van! 😊 Jó lesz az.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Di Santo9
Ehh,eddig jó igazolás:

Csacsi
Azt is próbáltam 😄 De semmi. Valahogy nem akarnak rendesen gólokat rúgni. De végülis Bojan-nak, Sóbis-nak is ez az elsõ szezonja itt, szóval még belejöhetnek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

maffi
Próbálj netrõl szedni egy bevált taktikát, megnézni, hogy mûködik-e, és az alapján megcsinálni a te egyéni felállásodat.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"