Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor a 2.dik nemnagyon üthet el az elsõtöl h jó legyen,
vagy felállásban maradjon és instrukciókban más?
Gyûlnek a skalpok<#mf1>#mf1>
/az ath. madrid kezdõjébõl 3 játékos keres annyit, mint nálunk az egész csapat😊 /

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
lippet: az fmhungaryn még dolgozunk rajta hogy lehessen végre letölteni, de immáron nem rajtunk múlik hanem a fõnökökön. Addig is:
magyarosítás: huncm.fw.hu (most nme elérhetõ, karbantartanak)
többi: cmfrenzy.com, fmbase.co.uk, és szerintem a packokat és az updatet megtalálod a sortin
Patch 8.0.2,
Magyarosítás,
Giga Facepackek,
Giga Logopackek,
Adatbázis, mely tartalmazza a 2008-as nyári igazolásoikat is!
Nagyon hálás lennék!
További szép napot!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Amúgy még meccs elõtt, amikor egyszerre mutatja mind2 csapat kezdõjét és felállását, a bal sarokban van egy Meccs nevezetû opsön. Na, ott kell kiválasztani, hogy klasszikus nézet.
Már rég FM-ztem,de sose ment nagyon taktika része,és mielõtt Fm09-et elkezdem szeretnék 08-al újabb tapasztalatokat szerezni...
De még mindig nem nagyon megy a taktika része,valaki nemtudna küldeni pár jó taktikát ami hoszutávra is jó?Igy a Taktikákbol,tudnák késõbb magamnak is összeállitani egyet...
Elõre is kössz..

Grosseto elleni meccsem, Irineu sérülése nem súlyos, mindösszesen hat nap
Tabella öt forduló után, úgy néz ki kiesési gondjaim nem lesznek elsõ szezonban.
Írtam itt Irineuról, elõzõ szezonban alapból kölcsön volt adva, egy darab meccset nem játszott kölcsönben, de életében sem. Én beraktam a kezdõbe és szárnyal. Ha felépül Blazek (hat hónapos combtörést szenvedett még május elején) szerintem jó kis csatárkettõsöm lesz
öregember nem vénember kérdésre:
Fonseca elég jól bírja, csak néztem hogy még nõnek a statjai, most az acceleration lement 9-re, de az meg még kb 4 éve is 10es volt, kíváncsi leszek meddig bírja még.

ha már kapussérülés,kapusom meghalt a meccsen,észre se vettem 1 hónapra rá h felépült,jött az üzi h sprint közbe meghalt. még 2 hónap. szerintem eladom. ugysincs pénz kenyérre.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Ha fiatalt kívánsz majd beépíteni, azt akár már most is elkezdheted, leigazolod, 1-2 év kölcsönben valahol, és ha szerencséd van kész játékosként kapod vissza, aki már a nyelvet is beszéli.
Ja és kérdezted meddig bírják legmagasabb szinten. Szerintem 31 éves korig biztosan, onnan már játékosfüggõ.
gratu mindenkinek
miért van az h elkezdi a meccset és mindig tv-s modot nyomja? nem lehe tátálitani valahol?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
egy kérdés, tudom, hogy még korai, de sok játékosom (akik a mai Unitedben is kulcsemberek) 28 éves vagy egy kicsit idõsebb, ilyen Vidic, Evra, Berbatov, O'Shea, Brown, Carrick és Hargreaves! a kérdés az, hogy meddig bírják ezek a játékosok a legmagasabb szinten, illetve mikor kell elgondolkodnom a pótlásukon? tudom, hogy posztonként változik ez is, de mégis, mi az ideális?
Berbatov utódjaként gondoltam Paloschira, most 20 éves, az értékei nem rosszak, de még messze van a bolgártól...! akinek volt játékosa Paloschi annak bevált?
VAMOS MADRID!
Elsõ meccs idegenben 1-1
Durva volt. 2. sárgalap miatt kiküldték a középsõ védõmet, igy rögtön cserélnem kellett. Meglepõ módon sokkal aktivabbak voltunk, és ez a szünet után sem változott. Kaptunk egy szabadrúgást, melyet a szélrõl Cziommer csavart be, és épp Rodnei fejére tálalt -mint a szezon során annyiszor-, aki 2 kapufán megpattanó gólt szerzett. Egy kontrából viszont jött az egyenlités, és behoztam Torghellét, aki alig 65%-os kondival ült a padon. A 16 éves Zawadzki ekkorra már elfáradt, igy kellett a csere. Hosszabbitásban nyomtak, viszont nagy helyzetig nem jutottak el. Aztán rögtön az elsõ tizit kihagyták, mi pedig 5/5-ös mutatóval teljesitettük a feladatot.
Bundesliga! Jövüüüüüüünk!
~Hajrá Loki~ ~Hala Madrid~ ~Alezz l\'OM~
Irány az ötödik forduló, ahol az Internazionaleval találkozunk!
hihetetlen hogy ez a gamma visszaadja azt, amiért régen ugyanez megfertõzött😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
VAMOS MADRID!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Na, egy halom tökölés után szerencsére találtam egy épkézláb mentett fájlt, melyet betudtam tölteni, és befejezni a szezont.
Tabella
Aalen ellen kellett lejátszani újból a meccset, 2-1re nyertünk, majd 0-2es vereség a Karlsruhe együttesétõl.
Rájátszás a Freiburg ellen, majd -ha jól gondolom- vereség esetén az elsõ osztály 16. helyezettje ellen egy újabb kör, gyõzelem esetén meg feljutás.