Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Laza meccs volt.
Melka kapusomat eladtam, mert nem lenne már elég ezen a szinten, és elég jó árat kaptam érte, igy most vmi szürke kapus "véd", amig nem találok valakit a kezdõbe :)

zorrobomber
agreed :)

DONGUBA
Kozepso vedonek es vvk-mak egyarant allat.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Federico Fazio egy istenplaya akarhova megvettem isten volt.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Kameni-nek 4 clean sheet, Carrizo-nak 16 :)

zorrobomber
Carrizo-nak 32 app 21 conceded, Kameni-nek 17 app, 29 conceded, azért ez elég jelentõs különbség akárhogy is nézem :)

zorrobomber
egyébként tény, lehet van abban valami amit mondasz, valahogy ez a mentés most ilyen lovechild valami lett, ragaszkodom az állandósághoz, anno mikor középmezõnyben vergõdtem az elsõ években már akkor is itt volt a keret fele legalább

Fabio Capello
az a gond, hogy ahogy elnéztem, kameni elõtt is kaptad a gólokat :)

zorrobomber
<#idiota> lehet

megvizslatom a problémát, berakom az õ és Fazio statjait, de nem látom hogy róla kapnám azt a sok gólt, tavasszal magasan a legkevesebb gólt kaptuk, ugyanezzel a védõsorral, egy dolog változott, a kapus... :)

Fabio Capello
elég sok gólt kapsz, nem olyan biztos hogy megérik stendardo góljai azt, hogy minden meccsen kapsz róla 1-2 gólt

zorrobomber
basszus a mastercardos beszólásod óta csak úgy röpködnek a kártyák :D tiszta magic the gathering :D
egyébként meg vávává kicsit voltam csak hótideg :)

Wayne Rooney
Gunner te FM08-al tolod?

Huni92
Fail ://

Amúgy meg gratula!
Töltöm Düsseldorfot.

zorrobomber
páráncsolj :)

zorrobomber
grat! :D

Huni92
Ijjá, hogy pörög a topik.
: zyndar, csaba, fisico, tojesz
Zorro, te meg húzzál bele

zyndar
Csak megtörtek <#hehe>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Védõ a bronzérmes, ez mondjuk nem túl reális :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

xmogyix
FM2008-2007/2008-as szezonban a DVSC 30 spanyol és 5 francia plaját igazolt,és az összeset ingyen.a spanyolok többsége a segunda division-bõl érkezett,és van köztük olyan is akikért már(2008/2009),spanyol primera division csapatok érdeklõdnek...kicsit se lol<#taps>

zyndar
Nos, véget ért a szezon. Miután biztossá vált, hogy bajnokok vagyunk, utolsó 3 meccsen 1 egész pontot sikerült összehozni. A kupa és BL-elõdöntõvel együtt sikeres évnek mondanám <#alien>

Gunnersboy
én csak a 08ból teszek képeket..

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zorrobomber
trágya fos szar hugy Kameni, végén elbaszom a bl helyet is :/

zorrobomber
toljad nyugodtan, szokott más is

Tojesz
A bíró addig-addig vezette a meccset, míg ki nem egyenlített a Bari. Egyébként ez volt Blazek legelsõ meccse hat hónap után, és egybõl lerúgták. Szerencsére semmi baja nem lett...

Wayne Rooney
Am ide még lehet írni FM08-as karriereket nem? <#wilting> Csak hát nem mindenkit érdekelne úgy mint az FM09-es karrier..... tudom én ezt. <#zavart2>

Wayne Rooney
FM 08-hoz tudja valaki honnan tudom letölteni hozzá a 8.0.2 pacht,mert fifahungaryn nem jó a letöltése!?
Elõre is köszike!

zorrobomber
kratula!

Fisicofan
Megvolt a BL elsõ selejtezõje a Glentoran ellen, a múltkori karrieremben is õket kaptam, akkor jobbak voltunk, hazai 12-0 után 4-0 idegenben.
Most az idegenbeli 4-2 eléggé felhúzott, de itthon azért javítottunk valamennyit :). A csatáraim talán kezdenek felébredni, remélem tartják a formájukat

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

zorrobomber
a francba, tudtam hogy angol ellenfelet fogok kapni <#idiota>

zorrobomber

zorrobomber
<#eplus2>

zyndar
20.000-es a stadionunk és mostmár van zseton is... Úgysem mernek kirúgni, megyek még kicsit késõbb :)

zyndar
Ki a tróger? xD Jarque a védelem oszlopa. Különben pedig a zseniális managernek köszönhetõ ez a sok fejesgól. Én is Csank 'rögzítetthelyzetekkel nyerünk bajnokságot' Jánostól lestem el pár dolgot :)

zorrobomber
úgy látszik ez ilyen vén trógerek specialitása :)

zyndar
Huni neked meg gratula, elõre a bundásegyben. Még két meccs és mutatom a végleges tabellát.

zyndar
Ha már a szögleteknél és a fejre ívelt szabadrúgásoknál tartunk, itt van Jarque papa :)

zorrobomber
jó lesz az, ne kezdj újat :)

szabocsaba1983
A Sevilla a 2.
Lõttünk még 2 gólt, (0-1-nél) amit les miatt nem adtak meg.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

ErEcH
Okés,de sztem az emberek megvannak hozzá
Kezdek 1 nagyobb klubbal 1 új szezont...

zorrobomber
részvét :)
Porto is beleszaladt, de nem mondom hogy könnyû volt :)

Tojesz
Beleszaladtam a késbe, Chievo ellen idegenben 0-4, ilyen rosszul sosem játszottunk. Hátul mindent bekaptunk, elöl meg mindent mellérúgtunk

zorrobomber
jah, és mint a mellékelt ábra mutatja bajnokság nem lesz meg zsinórban harmadjára, maradt a bl..., bár akkor sem dõlök a kardomba ha azt se védjük meg, a vezetõség véleménye meg majd kiderül :D

zorrobomber
bakker jó kapus ez a Kameni, de Carrizo egyszerûen sosem kap ennyi gólt, talán az is a pakliban van hogy õ már összeszokott a védelemmel...

szögletre meg: jó az pedig, persze jó ember is kell hozzá, pl Stendardo papa :D

Köszi Huni meglesem

töltöm is a Sandhausent,Düsseldorf elleni zakó után lesz mit tenni

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

ErEcH
Értem,valami szöglet beállitást tudsz javasolni?
Rövid sarkos beállitáson vagyok 1 ember a kapuson 1 ember rövid sarkon,de csak néha válik be..

Tojesz
Beszóltam egy frissen igazolt játékosomnak, hogy elég gyengécskén teljesített az elsõ 10 meccsen (6.57-es átlag)
Erre visszaszólt nekem hogy igazságtalan vagyok, igenis jól játszott, bár tudna jobban. Hát akkor játsszon jobban OMG

Tojesz
Idegenben, vagy sokkal erõsebb ellenfél ellen azért ajánlatos más taktikát használni. Pl. majd kupában az Inter ellen nem úgy állok ki én sem mint most a Piacena ellen

Fabio Capello
láttam persze, csak nem tudtam még rá érdemben reagálni :)

Fabio Capello
nem kellenek drasztikus módosítások, csak finoman hangold a taktikát, kicsit támadóbb, kicsit védekezõbb, kicsit szabadabb, stb