Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melka kapusomat eladtam, mert nem lenne már elég ezen a szinten, és elég jó árat kaptam érte, igy most vmi szürke kapus "véd", amig nem találok valakit a kezdõbe :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
megvizslatom a problémát, berakom az õ és Fazio statjait, de nem látom hogy róla kapnám azt a sok gólt, tavasszal magasan a legkevesebb gólt kaptuk, ugyanezzel a védõsorral, egy dolog változott, a kapus... :)

egyébként meg vávává kicsit voltam csak hótideg :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elõre is köszike!
Most az idegenbeli 4-2 eléggé felhúzott, de itthon azért javítottunk valamennyit :). A csatáraim talán kezdenek felébredni, remélem tartják a formájukat

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Lõttünk még 2 gólt, (0-1-nél) amit les miatt nem adtak meg.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
szögletre meg: jó az pedig, persze jó ember is kell hozzá, pl Stendardo papa :D

töltöm is a Sandhausent,Düsseldorf elleni zakó után lesz mit tenni
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Rövid sarkos beállitáson vagyok 1 ember a kapuson 1 ember rövid sarkon,de csak néha válik be..
Erre visszaszólt nekem hogy igazságtalan vagyok, igenis jól játszott, bár tudna jobban. Hát akkor játsszon jobban OMG

: zyndar, csaba, fisico, tojesz