Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
A 81. percig minden oké volt... Minden elismerésem a pamplonai harcosoké! <#smile>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Tojesz
0-1 idegenben nem vészes eredmény, otthon javítani kell

Huni92
Ügyes gyerek 😄

Közben kis technikai zûr, mert nem tölti be a mentésem.

zyndar
Na EHHEZ a meccshez semmi közünk nem volt, ennyi hiányzót nem bírunk ki.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Tojesz
Játékosmegfigyelõmnek mondtam nézelõdjön Skandináviában, végignézte Svédországot, Finnországot, Norvégiát, erre most látom Izlandon van<#zavart2>
Mondom visszarendelem azonnal, nem talál úgysem semmi értelmeset. Erre két hét alatt talált annyi jó fiatalt, mint az elõzõ országokban egy év alatt<#hehe>

zyndar
Mindjárt jön az elsõ meccs, van 4 sérültem és 1 eltiltottam a kezdõbõl...

zorrobomber
Na Huni, Fonsecahoz miccóc? 😊

zorrobomber
Körömrágás helyett told a Bayernt 😊

Fisicofan
Igen, tudom hogy sokat igazoltam, de nagy része szükséges is volt, borzalmasan szerepelt a csapat az õszi idényben meg sok volt a sérülés is. A következõ idényre már más átigazolási politikát vetek be mivel a BL-re akarok csapatot építeni, az elsõ idényben még csak a bajnokság volt a fontos. Törökországba pedig hamarosan úton lesz egy megfigyelõm, kösz a tippet 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

zorrobomber
nna 😊

zorrobomber
hûû 😊

zyndar
Huni ne tökölj, lerágtam a körmöm! <#vigyor3>
(na jó, nem)

giorgio81
igazad van, ezek az igazolások NB1-be még jók lesznek, de nemzetközi szinten már kevés lesz
Koltai jó lesz, nálam is alap

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

soma22
szép eredmény, viszont az erõsítéseket gyengének és nagyon soknak(szám szerint) érzem, ami elbaszhatja az összhangot, és az öltözõi hangulatot. törökországba küldj ki jo megfigyelõket, hidd el meg fog térülni.
sok sikert!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Fisicofan
Németországban 1-2 meccsen még játszott, nálam már csak tartalékos volt

Fabio Capello
szééép, ráadásul fradival <#worship><#worship>

giorgio81
Vincze Ottó még játszik???

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

szabocsaba1983
Hajrá Fradi!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zyndar
Hmm nem rossz! Grat!

Huni92
A riválisok meccsei:
Bochum - Duisburg
St. Pauli - Freiburg.

Armando épphogy elkezdett edzeni 1 nappal a meccs elõtt, a középsõvédõm -aki elõzõ meccsen csatárként játszott, és gólt lõtt- pedig megsérólt, de összedrótozták a dokik. Kemény lesz.

Fisicofan
Hi és grat, jó hogy kezd feléledni a fórum
Végeztem az elsõ NB1-es idényemmel, lehetett volna könnyebb is, idény közben sokat szenvedtünk, de aztán végülis összeállt a csapat, és nagyszerû eredményeket értek el a srácok:
A bajnokságról csak annyit hogy csak a legutolsó meccs után álltunk az élre, elõtte egy pillanatig sem vezettünk, 5-6 meccsel a vége elõtt még 7 pont volt a Debrecen elõnye

A Magyar Kupa döntõje is nagy izgalmakat tartogatott, a végén a szögletekbõl életveszélyes védõm Liscevic döntött:

Igazolások:

Pénzügyek, stb.
Csapat statisztikák
Játékos statisztikák

giorgio81
Várom az uccsó meccset, izgi

zyndar
Nyerni kell :S

Huni92
zorrobomber

zyndar
Spanyol dominancia van-e?

zorrobomber
Hi and grat allez!

Na, a téli vesszõfutás ->

után csináltam egy kis kora-tavaszi nagytakarítást, elzavartam a 'csába az épp emlegetett Markinnyoszt(kölcsönbe vissza a Margitba, majd nyáron eladjuk), a fos Adriano-t(9milla->Porto), Lell-t(8milla->Samp), és a képességeihez mérten semmit nem mutató Buonanotte-t(7milla Palermo). Úgy gondoltam, hogy mind csak kerékkötõ, éés eddig úgy tûnik bejött. Visszahoztam a tékozló fiú Andrey-t a Margitból, kvázi megbántam hogy eladtam, jó helyen van õ itt 😊

Alleszusamme, talán mondhatom hogy we're back in track:

Idei szezonra azért módosítottam a célomat a bajnokságot illetõen, jó lesz egy sima Bl-hely a címvédés helyett, Bl-t meg majd meglátjuk, Gignac visszatért a féléves sérülésébõl(hozzáteszem, a vesszõfutásban talán Cabaye 3 hónapos sérülésének is szerepe volt, Cigarini nem tudott felnõni a szerephez, hullámzó teljesítményt nyújtott, Cabaye pont azért jó mert kõsziklaként tartja össze a középpályát minden meccsen)...

zyndar
Kérem a következõt! <#idiota> A rossz hír az, hogy Vadóczkrisz a visszavágó három perces hosszabításának 4. percében lesérült (õ rúgta le Eduardot mondjuk) és az õ szezonjának vége, pedig alapember.

Huni92
Nehéz lesz. Armando is sérült, és õ legjobb esetben is csak az utolsó, Karlsruhe elleni bajnokira épül fel.
Utolsó két forduló elõtt

zyndar
A hátralevõ 2 meccsen nem játszhat? 😊 Azért csak kiálltok valahogy.

Huni92
Nemnem 😊 Van még egy másik skilles is, aki az egész bal oldalt bejátsza. Ha meg betöltöd Braziliát, vagy a brazil playakat, ak rengeteg lesz 😄

Nem kommentálnám. Csupán annyi: Sanyi szezonjának vége.

zyndar
Azt hittem egy Markinnyosz van

Huni92

Perea tényleg érdekes...:/

Mindjárt vége a szezonnak, még 3 meccs van. Szerencsés esetben a 2., szerencsétlenebb esetben a 3., még szerencsétlenebb esetben meg a 4-5. helyek vmelyikén végzünk 😄

Forza Italia
nem tom a átigazolási idõszak utolsó napján kaptam ezt az ajánlatot.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Estét és grat mindenkinek 😊

zyndar
De utálom az ilyen meccseket (persze nemkevés az ilyen)

Forza Italia: Luis Perea-ért 30 millió font, azt hogy? Érhet kb. 3-4 milliót.

Huni92
giorgio81
szivesen

Dzsoki Jujjing
Ohh, végre a facepack. Köszönöm Szépen!

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Forza Italia
http://i44.tinypic.com/wv7hxi.png
http://i41.tinypic.com/fcr0hc.png

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

giorgio81

Forza Italia
Atl.Madridos mentésemrõl 1-2 kép

http://kepx.info/files/dullicryg6ari6q1cwrx.png
http://kepx.info/files/d5p9y969okvrbs6p2edr.png

BBeno2

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
nah. befejeztem a READING-gel a 3.szezonomat. ( 2. a PL-ben. )
15. helyre várt a média.
jó vételeket csináltam szerintem. volt játékosmozgás rendesen.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Holland-Francia-Angol-Olasz-Spanyol😄

plusszba betöltheted a lengyel,belga,svéd,török emberekte

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Wayne Rooney
Bundesligahoz milyen országokat érdemes betölteni? MAX 4-5 országot mondjatok,mert nincs egy csúcs gépem.

Huni92
Hihetetlen elakartam menteni a mentésem és megint elõjött ez a szutyok hiba.Na sok sikert mindenkinek
Dzsoki Jujjing

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

szabocsaba1983
Van akit nem lehet pénzért megvenni

A többire ott van...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!