Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem egyet a Porto-val. Még az elején járok, Benficával, Sportinggal azonos pontszámmal vezetem a bajnokságot. Portugál Szuperkupát elbuktam a Sporting ellen 2-1-re ( mondjuk amilyen túlértékelt magas pontszámokkal rendelkezik a középpályájuk így nem csoda)
BL továbbjutás szempontjából kis kétségeim akadtak:
Könnyû BL csoportba kerültem 😊
A Numancia-s mentésemmel egyszerûen nem tudom mi történt! Nem bírja megnyitni! PEdig olyan jól álltam, 5 forduló után a 11. helyen<#falbav>#falbav> Na mindegy, kezdtem egyet a Getafe-val, elég erõs a keret, nemzetközi kupaszereplést ígértem a vezetõknek! Elég jó taktikát csináltam, a barátságos meccseken eddig bejött!<#mf1>#mf1>
Meg is volt az elsõ meccsem a spanyol bajnokságban, a Deportivo-t szenzációsan játszva 2-1-re megvertük! Most jön a Recreativo, mindjárt írom is az eredményt<#hamm>#hamm>
Huni, 4-2-1-3-mal játssz, a full-back-ek hátra nyilazva, a VK-k is, a 2 VKP meg emberfogást alkalmazzon (azokra, akik szerinted a legjobbak az ellenfél csapatában), az 1 KP felnyilazva, a szélsõk pedig a csatár vonalába felnyilazva! Sok sikert kívánok, én amikor kis csapattal voltam mindig ezt játszottam, és bejött!
Football Manager forever!
(Majdnem)féltávnál 3 pontra az UEFA kupától!
/ 6 csapat tudott csak legyõzni minket az egész mezõnybõl/
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Nyomom LP-t.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Lement 3 bajnoki forduló, 0-3 a BVB, 1-1 a Nürnberg és 1-5 a Hoffenheim ellen. Azt hiszem, cisnálok egy 5-4-1-es felállást, és beállunk védekezni 😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
fõleg nem fiatalon, de én már nem szólok le senkit, mindenkinek szive joga hogy játszik.
Gratulálok. Azt hiszem, ezzel a hozzászólással sok mindent elárultál..
Garantálod nekem/nekünk azt, hogy 2010 nyarán a Fradi nem jut tovább a BL elsõ selejtezõkörébõl?
Garantálod azt, hogy 2013-ban nem lesz BL gyõztes a Lazio, avagy nem nyeri meg a spanyol elsõosztályt az Osasuna?
Mert ha igen, és ez igy is fog történni, akkor elnézésedet fogom kérni.
Mindenki szeret nyerni, és ezért IS játszuk az FM-et. Nem hinném, hogy te azt élvezed az FM-ben, hogy meccset csak elvétve nyersz...://
Egyszeruen nem tom kivel(Anglia,francia,olasz,német,spanyol)
elore is koszi
Ha pedig csalásra gondolsz, akkor lehet azért teszed mert neked nem megy annyira ez a játék?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Soma: én is terveztem velük tolni, már csak a 08-cas szép idõk emléke miatt is 😊 SOk sikert neked!
ez az elsõ képem:

sálálálá, sálálálá éáéáóó 😊
nézhetjük úgy hogy szarok voltunk, de inkább mondjuk azt hogy ez volt a cél, kontrataktik, Poldi villant, pont 😊
A télen a játékostemetõ Realból visszahozott Arshavin-> man of match
Santarelli(19 éves, 5 meccsen játszott idén) Onyewu kényszer-hátvédek megtették amit meg kellett, Mascio baszottul kinõtte magát, nem gondoltam volna... és nem utolsósorban Carrizo is felépült a döntõre -> 7.4-es rating 😊
és jöjjön a már-már szokásos Non mollare mai, saját felvétel! 😊 ->
ui.: sry a sok szemétért 😊
http://www.thefootymanager.com/2008/01/08/football-manager-2008-facepacks-kits-logos-and-skins-installation-guide/
bevallom a tizenegyeseket a szoba másik végébõl néztem és néha a monitor elé ugráltam mint valami elmeroggyant 😄
Stendardo védelmében 😄 lesérült és már hoztam volna le, mikor egy elõrevágott labda és Drogba után kellett volna vágtáznia - csak Drogbát érte utol 😊
Majd az ETO ellen idegenben kiszenvedtünk egy 1-0-ás sikert a tartalékos felállással, ami jó döntés volt ugyanis 5 emberemet lerúgták 2 héttõl 3 hónapig terjedõ felépülési idõszakokkal.
Ezután fogadtuk a Spartát, nem egészen ilyen meccsre számítottam:
Kadlecre így 4 meccs után nem igazán találok szavakat, hihetetlen módon érzi a labdát. És az is biztos hogy idegenben kicsit szenvedünk mostanság, hazai pályán viszont nagyszerû a csapat.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!