Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
10.ek lettünk a szarkákkal elsõ évben. összességében elégedett vagyok, sok játékostól megváltam, durván 300ezer euroval csökkent ezáltalna a fizukeret. jöttek újak, mindegyikre azt mondhatom hogy beváltak, fõleg seleznyov, aki házi gólkirály lett, buonanotte, aki házi és pl gólpasszkirály, matthieu, a balbekkem, aki 7-es fölötti átlaggal hozta le a szezont.

jövõre már megvannak a fõbb igazolások, jönnek a nyáron, ezek mellé egy klasszis kp kellene, remélem kapok rá keretet.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zorrobomber
Mingyá rakok neked példát 😊

Huni92
Ballack
Megyünk Milánóba.

Huni92
Az a büdös nem akart jönni ingyé a Chelseabõl. Inkább elment a Bayernbe. Akkora skill, tejóisten.
Milan, Bruges, Ajax BL csoport.

meggondolandó amit mondotok...! 😊

VAMOS MADRID!

majd hozok képet a 38 éves Ballackról

csak fater befoglalta a másik gépet-.-
zyndar
Jó bõrben van még hajlott kora ellenére xD

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
este én is jövök majd, 10 körül

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

soma22
nem. te is elmondtad, van még 1-2 éve rionak. tehát veszel egy állat 18-19-20 éves fiatalt, a tarcsiban megszokja a csapatot elsõ évben, másodikban játszogat pár meccset, 3. évben pedig van egy állatod, aki a csapat szerves része, és vetted max 5 misiért...az ára pedig az egeket verdesi

most készülök betölteni a Bayernt 😄
Huni92
Na, fiúk-lányok, nem pörgetjük fel a topikot? 8D Bagolynak készülök 😊

nem, de beteszed az ificsapatba, aztán ha kinõtte, akkor a tartalékba és lesz atombrutál sajátnevelésû játékosod...
Ekici gecijó lesz, nálam nagyon a toppon van!
miért, a Manchester Unitedbe tegyek be tizenéves kiscsávókat aki majd 4-5-6 szezon múlva klasszis lesz? 😄

VAMOS MADRID!

Huni92
zyndar
Drogba 35 éves? Dobjmá egy pikcsört róla.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92

pzoli00
Elkezdtem a második szezonom az FC Eindhoven csapatánál:

Felkészülési meccsek

Fabio Capello
Grat mindenki, jóak vagytok <#eljen>

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Forza Italia
NA vége az elsõ szezonomnak. Túlszárnyaltuk az elvárásokat.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

most már jó,tavaly volt 6 akkor cseréltem... de megint a meccs közbe halt meg,idegesitõXD

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Az nemnormális. Azt javaslom, cisnálj valamit a kapusedzéssel, mert ez igy nem ok. Kapusedzõ van a csapatnál? Erõnléti edzõk milyenek?
A több, mint 5 év alatt amit a Fortunanál töltöttem, nem volt több, mint 10 kapussérülésem. És azok is rövid idõtartamúak.

Celtic ellen idegenben 1-1, várjuk a csoport sorsolását.

persze megint a mecscen lerugják a kapusomat. a 10. egykapuzik a meccsen mert mi szart se tudunk csinálni... örülhetek h 1-1 lett... kapusom meg meccs után már 3000méteres sprintet is kitudott vágni. mind1 ez volt a 7 kapussérülésem 17 hónap alatt.

ja 5 évvel elöre kellene gondolkodni! ebbe a játékba a szép ez. Ajkámba is elsö szezonba hoztam sokat az u-19be és amikor nem tudtam igazolni vagy ilyenek,akkor fel tudtam hozni öket,és még nem voltak kifejlett példányok(XD) de már akkor megbizható stabil játékot mutattak. de végülis nekem is ha 1 alapemberem eltünik,akkor igazolok 1 olyan kaliberüt... de mind2öt üzd...😊

Gunnersboy
estét, grat mindenkinek, énis tolom Genoa-t

Genoa - Samp 2:0
Milito dupla

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Csúcs meccs. a Didi Hammannal felálló Dresdentõl elhoztunk 1 pontot. 0-0 lett.

soma22
végülis igazad van, kész csapatot könnyebb összevásárolni, mint valamit letenni az asztalra<#awink>

nekem nem fiatal kisgyerek kell akibõl 5 év múlva világklasszis lesz! nekem kész játékosra van szükségem, aki egybõl át tudja venni Rio szerepét...de még nem aktuális annyira 1-2 szezont még "bír" 😄 legalábbis nálam...

VAMOS MADRID!

soma22

mostanáan elég szar formát hozunk:S

soma22
szerintem anglia televan egyébként jobbnál jobb védõkkel, küldj el egy scoutot körútra

na majd lefigyeltetem ezt a 2 játékost, meg Anton Ferdinandot is, de õ szerintem nem nagy szám...

VAMOS MADRID!

Huni92
Egy tabellát dobsz? 😊
A szezont 4-1es gyõzelemmel kezdtük, az õsi rivális 'gladbach otthonában nyertünk 4-1re. Paloschi 2, Marquinhos és Drogba 1-1 gólt vállaltak.

kraawz
majd a scoutod megmondja

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

pzoli00
Mi a véleményetek róla, lehet belõle nagy játékos, mert akkor szerzõdtetem az ifi csapatomból, nehogy lecsapjon rá valaki más.

Marc de Man

az öccse?

soma22
taylor, huntington?

angol védõt szeretnék mindenképp Rio utódjaként, de Richardson kívül nem tudom, hogy lenne-e más aki méltó lenne erre a feladatra...

VAMOS MADRID!

soma22
a megnyerhetetlen meccseim egyike...jol felcseszte az agyam

Huni92

hány milliótol mondja be a csapat a csõdöt?

nekem már csak a szerencse segithet...😊 vagy elmegyek a fehérvárhozXD

Huni92
Nem hinném. 3x milliót meg pláne nem ér.
Gratu Itsuki, meglesz az!

zorrobomber
Picit alacsony.

Nálam annó a WHU-ba az elsõ szezonba már alapemberem volt és 7,3as átlagot hozott

Forza Italia
Egy ideje hanyagoltam az FM-et de most h vége a sulinak folytatom. Hamarosan jövök a bajnokság képeivel. Pár forduló van hátra.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mit gondoltok, õ méltó utódja lehet Rio Ferdinandnak 1-2 év múlva?
Jordan Spence
az edzõi jelentés is bíztatóan néz ki...

VAMOS MADRID!

Benzemát én a Realba vettem meg a mostani MU játékom elõtt, és viszonylag jól termelt, nem bajlódott sérülésekkel, jól játszott...! Agüero pedig még a 2008-as játékban volt a gólvágóm, rengeteg találat fûzõdik a nevéhez...! 😊
úgy tûnik akkor megveszem a kis argentint...Tevezzel és Rooneyval remélhetõleg több gólt fognak elérni, és nem Ronaldonak kell a gólokat is lõnie...! hozzáteszem, hogy Tevez most épült fel 5 hónapos sérülésébõl, Rooney 2 hónapig volt sérült, Berbatovnak pedig volt több 2-3 hetes kihagyása, de most a bolgár megtalálta a góllövõ cipõjét...mégis neki kell mennie...

VAMOS MADRID!

zorrobomber
FYI:
Benzema nálam eddig bukta, bár tény hogy ideje sincs formába lendülni, fél év alatt már sokadik sérülésébõl épült fel, ennek örömére Fausto Rossi 5 hónapra, Gignac 2 hónapra dõlt ki 😊