Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
amúgy nagyon nagy grat <#wow2>

kraawz
az lesz, a 2. hely 6 ponra van, Real és Barca mindent hoz, és még velük játszom is a vége felé, a 4. hely meg 10 pont, annyit csak nem bukok.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zaki
<#eljen>
vén trottyost játszasd amíg bírja 😄

- Tottenham (PL)
megint Ronaldo dönti el...
- Middlesbrough (PL)
Tevez visszatért...<#eljen>
- Wigan (PL)
sima...
- Newcastle (PL)
Owen megijesztett, de nem lett baj a végére...
Blackpool (FA-kupa)
a vendégcsapat helyzetkihasználása figyelemre méltó, példát kéne vennünk tõlük, mert 100%-ban éltek a lehetõségeikkel illetve a lehetõségükkel, így helyesebb...<#nevetes1>
"B" csapattal álltam fel, debütált Kirkland a kapuban, rajta kívül még Rafael,Brown,Evans,Evra-Camacho,Diego-Martin,Nani-Tevez,Welbeck!

VAMOS MADRID!

kraawz

zaki
képet plz <#vigyor>
Casillas nálam már 169X válogatott, pedig most múlt még csak 35 éves 😄
200 is meglesz ha így folytatja 😄

kraawz
Nálam Munitis ilyen, most is egy állat még. Mindig is Racingos volt, szóval innen vonul vissza 😊

zaki
nálam most 39 éves, de még mindig játszik Palermoban 😄

kraawz
Most is kurva Sevilla 2 szögletgóllal ver meg, mi a tökömet csináljak -_-

Számlámon a mínusz meg csak nõ, szóval az év végi pénzeket elrakom, maximum 1 játékos jön, szóval jövõre sem vagyunk még esélyesek semmire.

kraawz
igen, azért. 133%os teljesítmény 😄

gratula. Huni , neked meg hajrá, mostanában én is szopok, de 3. hely elég tutinak tûnik.

Huni92
Alighogy leirtam, feljöttünk 3-2re, de Benitez megkapta a 3. gólpasszát is tõlünk, és 4. gólját belõve beállitotta a végeredményt.

zyndar
Mé? Mer 3 kapura tartó lövésbõl 4 gól? 😛
Itt meg a "B" csapat játszott.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Alakul az 😊

Itt meg alakulóban egy hullámvölgy(ecske). Leverkusen nemkicsit szopat, Benitez triplázott, kapura sem lõttünk.

élmunkások 😄
kraawz
Sztahanovista Racing

zorrobomber
Jah, nekem is most kezdõdik a klub-vb, már alig vártam 😊

zorrobomber
Õszt...lehet aludnom kellene már inkább <#idiota>

Huni92
Tavaszt? <#idiota>
Egyébként minket is megvisel a hármas terhelés, de valahogyan csak megbirkózunk vele.
Azt hiszem, egy klaszis kapus igazolása nem lenne rossz ötlet, mert Toselli elééggé rapszodikusan teljesit.

zyndar
Féltáv. Damien Le Tallec megszerezte elsõ akciógólját fél év alatt, jupííí! (zsenge kora miatt nem teszem csak ki száradni)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Mi döcögve kezdtük a tavaszt, de ha ezután a meccs után behúzunk még egyet Udinese ellen, akkor 1. helyen kanyarodunk be a januári folytatáskor.

Huni92
Õ már tavaly is jó volt.
Ajax ellen 2-2, naná, hogy a 92. percben egyenlitettünk 😄

mióta ittvagyok, nem kaptunk ki

zorrobomber
Én Neymar-ról olvastam irl, õ gaméban sem túl rossz.

Huni92
mircen dumáltunk és oda másoltak be egy hirt bizonyos Nainggolanról, akit tehetségesnek tartanak, és meglestem, milyen az FMben. Szar. 😄

Gunnersboy
ki az a NAING akinek a keresésben van a neve?😄😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
mákoskurvaanyád 😄

zorrobomber
fogtam a fejem...<#wow2><#buck>

Huni92
Minket is elvertetek, büdöskecik :[ Jankovic és Ballack lõtt gólt, Belaid csak szépiteni tudott. Mondjuk fél óra emberhátrány volt, mert David Luiz megsérült a 63. percben és cserém már nem volt.
Közben dejavu, Bielefeld ellen 4-0ra megyünk, 2 öngól és 2 Belaid találattal, erre Trpjant lerúgják a 74.ben. 4-1 a vége.

zorrobomber
<#wow1><#idiota>

zyndar
Mondom rákukkantok, hogy áll az elsõ osztály. Lens újonc, Lyon-Bordó-Tuluz no comment :S

nagy rangadó jó sok lappal 😄

kraawz
Racing:Athletic 0:1

Tökömtelevan. Egyetlen kapuralövésük volt az egész meccsen, az bement. 23.percben emberhátrányba kerültünk, teljesen semleges szabálytalanságért ... Utána egész meccsen mi támadunk, 4, azaz NÉGY kibaszott kapufát lövünk és kikapunk.

kraawz
aquino 3 hónap, kurva

állat játékosnak tûnik,

VAMOS MADRID!

kraawz
Racing : Arsenal 1:2

Rém gyengék voltunk, 0:2 volt sokáig, a végén Paloschi betalált.

zorrobomber
revenge accomplished 😊

Huni92
Jövõre dobogó lesz 😊

Nempite. Tosic balbunkót játszott, AML/R létére . Nem kérdés, hogy oda-vissza szopatta a 32 éves Gohourit, aki azért játszott a szélen, mer a jobb bekkjeim mind sérültek.

kraawz
Arsenal elleni BL meccs itthon, jólesz 😊

verekedtek? 😄DDD
zorrobomber
Kuttor papa nyomában járnak xD (nemtom figyeltétek -e, bennevan nso év csapatában...39 a figura)

kraawz

soma22
nekem mindhárom a posztján legjobb volt csapaton belül. mondjuk az általam játszott taktikában tökéletes helyük van😊
na de idén micsoda igazolásaim lesznek😉

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Lúcio se semmi
zorrobomber
Nekem is õk jönnek, remélem megbosszulom 😊

zorrobomber
Bakker, Seleznyov, Buonanotte, és Mathieu is volt nálam, de igazából csak a legutóbbi vált be 😊 Amúgy grat

Gunnersboy
Shevchenko - Genoa 2:0, még jó hogy nem a 90.be kaptuk az egyenlitõ gólt ugye :||

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zorrobomber
Tessék 😊 Egetverõ összegért jött, akkor még ratyi volt. scout azt mondta jó lesz, tavaly már be-be rakosgattam, fejlõdgetett, az öregekre rábíztam hogy pátyolgassák, stb. Sérülések miatt õ játszott a szezon végén pár meccsen, többek közt a Bl-döntõn is, olyan sikerrel hogy idén "sajnos" már kirobbanthatatlan a kezdõbõl... <#nezze>