Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha van sok pénzed, akkor nagyon ajánlom Robinhot, na õ tényleg állat. Kp, tkp illetve csatár posztot is betudja játszani és nagyon jól használja ki a helyzeteit.
agüero nem rossz, de még az elején vedd meg amig ki lehet olcsóbban vásárolni..

DONGUBA
van....egy allat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

az szép! 😊

Agüero van olyan állat mint a tavalyi játékban? mert õ az egyik kiszemeltem a "gólvágó" szerepre...! mindenképpen olyan játékos kell aki gyors és jól cselez, így ki tudom használni a célember opciónál a labdához utasítást...!

VAMOS MADRID!

Huni92
Klub VB:
- Enyimba (Elõdöntõ)
Danny Welbeck nagy meccse! (cseresor játszott: Amos-Rafael,Brown,Evans,O'Shea-Martin,Camacho,Diego,Nani-Rooney,Welbeck)
- Boca (Döntõ)
ki kell használni a gólhelyzeteket, és akkor nem kell várni a 89. percig...! de megvan az a lényeg!

VAMOS MADRID!

zorrobomber

Huni92

Matias Fernandez érkezett 11 mihályért, a kp közepén fog helyet kapni. Bal oldalra jön majd Caner Erkin, akiért 6 millió fogok fizetni, valamint padra Ekici, kb 3 millió ojróért.
A vezetõség nem szarozott, elvárás a bajnoki cim. 20 milliót kaptam igazolni, melyet kicsit megdobtam a játékos eladásokból bejött moneyval.
Védelem bal oldalára talán ráférne az erõsités, de minden valószinûség szerint nem lesz pénzem a kiszemelt Ivan Ivanovra, igy a Ribeiro-Brasseur-Ekici hármas fogja megoldani a szélsõvédekezést.

kraawz
szép. sok szerencsét serie A-ban

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fyrex

Avanti Crociati!

kraawz
mind a négy csatárom sérült, feladom :|

kraawz
játék megfagyott, 2 meccsem oda (2gy)

Huni92
Nekem valamiért nem tölti be a képeket 😞 Áh, a jó öreg Darkon. Jól nyomta a Villarreallal 😄

Durva lesz a BL. Játékosok nevezése szempontjából mindenképp. Van 2 saját nevelésû játékos a keretben, és 2 aki Németországban nevelkedett. Az ifik közül úgy érzem, sokan kerülnek majd be a BL csapatba 😄 Elég hülye egy helyzet, ami annak tudható be, hogy az évek során kiöregedtek a saját nevelésû játékosok, és megfelelõ utánpótlás nem érkezett. Azok a fiatalok, akik tehetségesebbek, más együttesektõl jöttek ide. Valahogy megoldom...

kraawz
Fantasztikus õszt zártunk, de egyelõre ez is csak a 3. helyre elég<#pardon1>

19 meccsen 14gy 3d 2v, azaz 45 pont, 36-11 gk.

A Barca egy ponttal megy elõttem, a Real 45 pontos, a 4. Atlético már 10-el le van maradva. Ha Aquino és Paloschi felépül, talán esélyünk marad a dobogóra.

zorrobomber

kraawz
áháháh, meg is van, kis nosztalgia. Elsõ számú kapusom volt a srác, a mozgásán látszik, eléggé bamba, nem szaggat a gif, alapból ilyen volt 😄

itt van
itt meg egy-két szép elmléket találtam 😊
man city-s karrierem, fm08
sg kupa döntõ, capello azóta is küldi a beígért VIP reget 😄

kraawz
nekem tavalyimban volt olyan, hogy kapusokkal játszottam mezõnyben PL-ben és valamelyik gólt lõtt , jó 20ról 😄

zaki
lol grat 😄
nekem még kapus nem lõtt gólt 😄
de láttam egyszer hogy Casillas gólt lõtt vkinek, adatainál ott volt egy gól a válogatottban 😄

Tojesz
a Lazio kapusa egyenlített a 94. percben egy fejessel.
A tizenegyeseknél pedig a kapusok döntöttek. Kabaré volt ez a meccs. Jó hogy még lenyomtam. Na megyek aludni

Tojesz
továbbjutottunk ×D

elnézést...
- Celtic (BL)

VAMOS MADRID!

- PSV (BL)
a legutóbbi hsz-emben szidtam a csatáraimat...erre tessék...! 😊
- Liverpool (PL)
nagyon gyenge a 'pool! többel kellett volna nyerni...
- Celtic (BL)
a cseresorral és védekezõ felfogásban léptünk pályára, mégis sima 3 pont...!
(Amos-Rafael,Brown,Vidic,O'Shea-Martin,Hargreaves,Diego,Nani-Berbatov-Wellbeck)
- Fulham (PL)
nem lõttünk sokat, de annak az 5/3-a bement...! 😄
Premier League
kicsit el tudtam lépni most az üldözõktõl! most 1 hét szünet a bajnokságban, mert megyünk a Klub VB-re, az elõdöntõben a nigériai Enyimba együttesével játszunk! 😄

VAMOS MADRID!

kraawz
😞

Racing:Real 0:0

Aquino és Paloschi nélkül szinte esélyünk nem volt elõl, Asenjo 8.6-ot kapott, így húztuk ki.

Tojesz
Ez egy kicsit felb@szott, 79. percig köze nem volt a meccshez az ellenfélnek

DONGUBA
Kellett a penz alapbol kaptam 7 millat meg amugy is utalom pl forlant.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kraawz
grat

Tojesz
Papírforma<#crazya>

zyndar
10 kanyar után. Mentem, pá

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
Real elleni kupameccset asszisztensre bíztam, szép 4:1es égés lett belõle otthon ^3

Tojesz
Most ráérek este, játszok néhány meccset. Roma ellen folytattam a játékot, hálisten nyertünk<#smile> Sorsolásomról/ eredményeimrõl is dobok egy képet.

Gnome
Fognám a fejem nagyon, ha igazából is így igazolnának😛....kb lefejezted a csapatot😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Huni92
meg egy üdvözlégymáriát és három hiszekegyet is 😄
Valencia nyerte az EL-t a Sportinggal szemben, tizik után, mig a BL-t a Chelsea szintén tizik után, a Lyont verve nyerték meg.
Holtszezon ON.

Magic Boy
Meg vagy három üdvözlégyet. <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Elõre a BL menetelésért.<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

most elmondjak ezért két miatyánkot? 😄
Huni92
BL bezony. Ezen a gólon múlott a 2. hely
Igy viszont selejtezõ, de nopara.
Egyébként tényleg karajj a bûnös, mert a 2 nick hasonlósága okán lehet keverni 😄

zyndar
Elkiabáltam azt az ezüstöt, de minden elismerésem a bronzért! Erõsíccsed meg a védelmedet és jövöre tied a salátás-tál.

A többieket meg karajjj zavarta össze, õ bájernezik <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz

BL ?

Huni92

egyszer linkeltem egy brazil-dán meccset, ahol Bendtner 4:0 elintézte a brazilokat, és oda is írtam a kép elé, hogy nem én írányítom õket, de akkor is egy csomóan gratuláltak <#idiota>
5w0rdf15h
😄D van ez így

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
Szerintem nem. Szóval közölném, én a Racing Santander csapatával tolom, a BL meccshez semmi közöm. Az utóbbi 3-4 oldalt végig lehet olvasni.

Huni92
Mostnemazééér, dee....tényleg nem vagytok tisztában azzal, hogy nem a Bayernnel tolja kraawz? <#wilting>
Vége a szezonnak, késõbb hozok képeket.

gratula! nekem még a 4-0 is csoda néha, ha annyival verek egy kiscsapatot... 😊

kraawz
huhú, paloschi 1 hónap, aquino 2

kraawz

pzoli00
elég durva, gratulálok!

kraawz
Racing:MU 1:2 , így csoport 2.-ként mentünk tovább. Az ellenfeleket le sem írom, kik lehetnek.

Kis érdekesség:

zyndar
A jobb bekkem egy állat, tavaly is ilyen labdákat osztogatott, 10 asszisztig jutott. Daniel Alves bekaphatja, haú!