Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
VAMOS MADRID!
- Enyimba (Elõdöntõ)
Danny Welbeck nagy meccse! (cseresor játszott: Amos-Rafael,Brown,Evans,O'Shea-Martin,Camacho,Diego,Nani-Rooney,Welbeck)
- Boca (Döntõ)
ki kell használni a gólhelyzeteket, és akkor nem kell várni a 89. percig...! de megvan az a lényeg!

VAMOS MADRID!

Matias Fernandez érkezett 11 mihályért, a kp közepén fog helyet kapni. Bal oldalra jön majd Caner Erkin, akiért 6 millió fogok fizetni, valamint padra Ekici, kb 3 millió ojróért.
A vezetõség nem szarozott, elvárás a bajnoki cim. 20 milliót kaptam igazolni, melyet kicsit megdobtam a játékos eladásokból bejött moneyval.
Védelem bal oldalára talán ráférne az erõsités, de minden valószinûség szerint nem lesz pénzem a kiszemelt Ivan Ivanovra, igy a Ribeiro-Brasseur-Ekici hármas fogja megoldani a szélsõvédekezést.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Durva lesz a BL. Játékosok nevezése szempontjából mindenképp. Van 2 saját nevelésû játékos a keretben, és 2 aki Németországban nevelkedett. Az ifik közül úgy érzem, sokan kerülnek majd be a BL csapatba 😄 Elég hülye egy helyzet, ami annak tudható be, hogy az évek során kiöregedtek a saját nevelésû játékosok, és megfelelõ utánpótlás nem érkezett. Azok a fiatalok, akik tehetségesebbek, más együttesektõl jöttek ide. Valahogy megoldom...
19 meccsen 14gy 3d 2v, azaz 45 pont, 36-11 gk.
A Barca egy ponttal megy elõttem, a Real 45 pontos, a 4. Atlético már 10-el le van maradva. Ha Aquino és Paloschi felépül, talán esélyünk marad a dobogóra.
itt van
itt meg egy-két szép elmléket találtam 😊
man city-s karrierem, fm08
sg kupa döntõ, capello azóta is küldi a beígért VIP reget 😄
nekem még kapus nem lõtt gólt 😄
de láttam egyszer hogy Casillas gólt lõtt vkinek, adatainál ott volt egy gól a válogatottban 😄
A tizenegyeseknél pedig a kapusok döntöttek. Kabaré volt ez a meccs. Jó hogy még lenyomtam. Na megyek aludni
- Celtic (BL)
VAMOS MADRID!
a legutóbbi hsz-emben szidtam a csatáraimat...erre tessék...! 😊
- Liverpool (PL)
nagyon gyenge a 'pool! többel kellett volna nyerni...
- Celtic (BL)
a cseresorral és védekezõ felfogásban léptünk pályára, mégis sima 3 pont...!
(Amos-Rafael,Brown,Vidic,O'Shea-Martin,Hargreaves,Diego,Nani-Berbatov-Wellbeck)
- Fulham (PL)
nem lõttünk sokat, de annak az 5/3-a bement...! 😄
Premier League
kicsit el tudtam lépni most az üldözõktõl! most 1 hét szünet a bajnokságban, mert megyünk a Klub VB-re, az elõdöntõben a nigériai Enyimba együttesével játszunk! 😄
VAMOS MADRID!
Racing:Real 0:0
Aquino és Paloschi nélkül szinte esélyünk nem volt elõl, Asenjo 8.6-ot kapott, így húztuk ki.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Valencia nyerte az EL-t a Sportinggal szemben, tizik után, mig a BL-t a Chelsea szintén tizik után, a Lyont verve nyerték meg.
Holtszezon ON.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Elõre a BL menetelésért.<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Igy viszont selejtezõ, de nopara.
Egyébként tényleg karajj a bûnös, mert a 2 nick hasonlósága okán lehet keverni 😄
A többieket meg karajjj zavarta össze, õ bájernezik <#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Vége a szezonnak, késõbb hozok képeket.
Kis érdekesség: