Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
Igen, most már leesett nekem is, a spanish szót sikerült kifelejtenem 😊

Azért nem rossz, 4 hónap sérüléssel is õ kapta meg.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

miki36
Ez kérlek szépen a Zarra trófea, amit a legtöbb gólt szerzõ spanyol játékos kap.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Tojesz
6 pontos elõnyöm van a 8. szemben

5w0rdf15h
Aquino volt a legjobb spanyol góllövõ.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zyndar
Mára elfáradtam <#integet2> Jó8!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kraawz
hülyeség. Én Aquinot úgy hoztam el, hogy még 2 hónapot sérült volt.

zyndar
2 hónapos sérültet nem lehet leigazolni, a 2 heteset viszont igen. Szerintem 1 hónap a limit.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Konkrét példám van. Kacarnak szerzõdést ajánlottam a nyáron, de még 2 hónapig sérült volt, igy megbukott az orvosin. Nem jöhetett. 3 hét múlva viszont már igen.

kraawz
igaza van tojesznek, attól hogy sérült, még átigazolhat

Huni92

Sérült játékost nem lehet leigazolni, hacsak nem egy enyhe sérülésrõl van szó. A több hetes, hónapos kihagyásokkal járó sérülések esetében viszont várni kell.

Akkor ez így gáz:S
És ha kirúgom az összes orvosom?😊
Tojesz
Én úgy tudom sérült játékost le lehet igazolni, ez nem kizáró ok. Ami miatt nem lehet, esetleg EU-n kívüli játékosok limitje/ szezon, nincs elég pénz az igazolásra, stb.

zyndar
Semmit, ha az orvosin nem megy át, abba nem tudsz belenyúlni.

Tojesz
Ha nem sikerül a hetedik hely szezon végén, lehet lemondok, és keresek valami nagyobb klubbot.

Valaki válaszoljon légyszíves!!
Tojesz
Gratulálok!

Nálam idegesítõ a helyzet, Olasz Kupa elõdöntõ elsõ meccsen Inter fogadtam hazai pályán. Jobban játszottam, és 0-2 lett a vége... Marad a bajnokság, csak ott tudom kiharcolni a kupaszereplést. Nehéz lesz, nagyon nehéz.

zyndar
Ismét elismerésre méltó szezon, gratulálok!
<#taps><#worship><#taps>

Helló.
Kérdésem lenne, megegyeztem Kakával hogy átigazol hozzám a Realba de a játék elején sérült 3 hónapig és így megszakadt az átigazolás, eléggé idegesítõ.Mit tudok tenni ez ügyben?
Köszi.....
kraawz
Na, kérem tisztelettel, a 3. szezonomnak is vége.

A 3. helyre büszke vagyok, mégis a BL-t érzem a legnagyobb sikernek. A 3. körben az Intert sikerült búcsúztatnunk 2:1, 1:1-el. A csoportban az MU-t , Juvet és Spartha Prahat kaptam, innen pedig 12 ponttal mentem tovább, a 16 között az Arsenal búcsúztatott 2:1 , 2:1-el.

Képek
A TABELLA

AKIK EZT VÉGIGCSINÁLTÁK

LEGNAGYOBB IGAZOLÁSOM VOLT, MÁR VINNÉK IS EL

ÕT IS MOST IGAZOLTAM, A JÖVÕ WONDERKIDJE

Tojesz
Most visszaadta a sors amit az elõbb elvett. Kötelezõ gyõzelem volt, rosszul is lettem volna ha nem hozzuk a három pontot.

Tojesz
Ez kérlek szépen BUG<#smile>

kraawz
4000 fõvel bõvítik a stadionom<#eljen>

kraawz
Ez mi a szar ? 😄D

kraawz
A nyári igazolásom, a 22 éves Willians úgy robbant be a La Liga-ba, hogy Xavi mögött már második lett az év játékosa választáson 😄

na lesérólt csapatom motorja 8 hónapja,erösiteni nem tudok,szétvették 1-2 alapemberemet,csoda lenne a 6.hely... kér érte,asszem év végén elválnak utjaink... további jó játékot.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Tojesz
Ascoli managere beszólt nekem, erre reagáltam. A végén azt hozták ki belõle, hogy a kiesés elleni harcban számomra fontos az Ascoli legyõzése. Nem tudom hogyan eshetnék ki, de biztos<#hehe>

Tojesz
Látom neked is befigyelt a 90+5. perc 😄

- Ipswich (PL)
a végére kijött a különbség, de...BE KELLENE LÕNI A HELYZETEKET! pláne ilyen kicsik ellen!
- Blackburn (PL)
hamar döntésre vittük, utána pedig a biztoságra helyeztük a hangsúlyt

- Everton (PL)
revans a Liga Kupa kiesésért...
- Wigan (FA-Kupa)
--->
- Man. City (PL)
hozni kellett volna, de nem lehet minden meccset megnyerni...

VAMOS MADRID!

kraawz
ezt csekkoljátok, a rio ave-s srác gammában is egész jó :o

Közben BL jogdíjért kaptam 21(!) millió eurot <#wow1><#taps>

Tojesz
Hát ez a játék komolyan szívat. 90+3. percben megnyertem a meccset.
Csak hittem 90+5.-ben 3-3-ra módosult az állás...

Huni92

Itt is ANK jön, Gueye, Belaid és Drogba is elutazik. Szerencsére január nagyjából offos a németeknél, igy nem maradnak le sok meccsrõl.
David Luiz lassan 4 hónapja elégedetlenkedik, mert a Milan nyal neki. Távozni akar, ugyanakkor ajánlat nem érkezett érte még. Nincs szándékomban eladni õt, hacsak az Elnök Úr közbe nem szól.

BL-ben Ajaxon 4-1-es összesítéssel túlléptem, megkaptam a Realt... :S
viszont most húzok aludni, jó8
kraawz
utolsó 3 meccset nincs erõm lejátszani, így is-úgy is 3. vagyok, assisztensre bízom, aztán nemsokára hozok képeket.

Tojesz
Kicsit álmos lehetek, össze- vissza írok most, nézzétek el nekem<#crazya>

Tojesz
Üdv, játszok néhány meccset. Tájékoztatásul egy tabella, célom a hetedik hely.

Meglehet, bár nem jött jól az ANK, lerúgták minkét játékosomat, egyik hat hónapra (fuck), másikat meg a torna alatt kétszer is (fuck,fuck) összesen 2 hónapra. Télen leigazoltam Gilberto Silvat, tapasztalatával segítsen a csaptnak. Húzásom bejött, elsõ meccsen gól+gólpassz, a sérülések miatt meg elõtérbe is került a srác. Persze is sérült most. De azért igyekszünk 😄 Nem szaporítom

Jó estét!
Még soha nem kezdtem nagy klubbal karriert, általában alacsonyabb osztályú csapatokkal voltam, vagyok, de most úgy érzem ki kell próbálnom ezt is, és ezért úgy döntöttem a Real Madrid edzõje leszek😊
Mit tanácsoltok, milyen bajnokságokat lenne érdemes betöltenem?
Huni92
Megy is, mert az elnök elfogadta. Helyére Cabaye fog érkezni, kb 11 millióért + egy barimeccsért cserébe. Megjött a kapuba Viviano, és a védelem bal oldalára Insua.
A fõbb lyukak tehát befoltozva, bizakodva várom a folytatást.

kraawz
mehet 😄

Közben Aquino elnyerte az év ifije díjat, 2. Paloschi.

Huni92

Fabio Capello
Teendõk listája:

ligakupa behúzása... pipa
már korai stádiumban megfélemlíteni a riválisokat... pipa
hatásos taktika nagy ellenfelek ellen... pipa
BOSSZÚ A BAJNOKSÁGÉRT... PIPA 😄

kraawz
lál

zyndar
Hiába, vannak született tehetségek.

kraawz
kurvaistenfaszára

osasuna már félidõben 2:0-ra megy érted 2 kapuralövésbõl, de vadócz 30ról rúgja be Aseonjonak, hát beszarok.

viccöl betettem Szûcs Urat a kapuba. bejött.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Najólvanmár, ezt nem kommentálom :_DA:da- Elég low playak, hallod..😄

kraawz
Na, a klub azt írja, hogy szereztek pénzt és a -8M euros egyenlegem levitték 0-ra 😊

5w0rdf15h
lol azigen 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

most Medináért még a stadiont is eladnám, ha lehetne... 😄
zyndar
Miezmár??? Abels is demigod, de a Medina gyereknél tényleg elgurult... <#idiota>

Fabio Capello
hinnye, elég durva