Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem rossz, 4 hónap sérüléssel is õ kapta meg.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sérült játékost nem lehet leigazolni, hacsak nem egy enyhe sérülésrõl van szó. A több hetes, hónapos kihagyásokkal járó sérülések esetében viszont várni kell.
És ha kirúgom az összes orvosom?😊
Nálam idegesítõ a helyzet, Olasz Kupa elõdöntõ elsõ meccsen Inter fogadtam hazai pályán. Jobban játszottam, és 0-2 lett a vége... Marad a bajnokság, csak ott tudom kiharcolni a kupaszereplést. Nehéz lesz, nagyon nehéz.
<#taps>#taps><#worship>#worship><#taps>#taps>
Kérdésem lenne, megegyeztem Kakával hogy átigazol hozzám a Realba de a játék elején sérült 3 hónapig és így megszakadt az átigazolás, eléggé idegesítõ.Mit tudok tenni ez ügyben?
Köszi.....
A 3. helyre büszke vagyok, mégis a BL-t érzem a legnagyobb sikernek. A 3. körben az Intert sikerült búcsúztatnunk 2:1, 1:1-el. A csoportban az MU-t , Juvet és Spartha Prahat kaptam, innen pedig 12 ponttal mentem tovább, a 16 között az Arsenal búcsúztatott 2:1 , 2:1-el.
Képek
A TABELLA
AKIK EZT VÉGIGCSINÁLTÁK
LEGNAGYOBB IGAZOLÁSOM VOLT, MÁR VINNÉK IS EL
ÕT IS MOST IGAZOLTAM, A JÖVÕ WONDERKIDJE

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
a végére kijött a különbség, de...BE KELLENE LÕNI A HELYZETEKET! pláne ilyen kicsik ellen!
- Blackburn (PL)
hamar döntésre vittük, utána pedig a biztoságra helyeztük a hangsúlyt
- Everton (PL)
revans a Liga Kupa kiesésért...
- Wigan (FA-Kupa)
--->

- Man. City (PL)
hozni kellett volna, de nem lehet minden meccset megnyerni...
VAMOS MADRID!
Közben BL jogdíjért kaptam 21(!) millió eurot <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Csak hittem 90+5.-ben 3-3-ra módosult az állás...
Itt is ANK jön, Gueye, Belaid és Drogba is elutazik. Szerencsére január nagyjából offos a németeknél, igy nem maradnak le sok meccsrõl.
David Luiz lassan 4 hónapja elégedetlenkedik, mert a Milan nyal neki. Távozni akar, ugyanakkor ajánlat nem érkezett érte még. Nincs szándékomban eladni õt, hacsak az Elnök Úr közbe nem szól.
viszont most húzok aludni, jó8
Meglehet, bár nem jött jól az ANK, lerúgták minkét játékosomat, egyik hat hónapra (fuck), másikat meg a torna alatt kétszer is (fuck,fuck) összesen 2 hónapra. Télen leigazoltam Gilberto Silvat, tapasztalatával segítsen a csaptnak. Húzásom bejött, elsõ meccsen gól+gólpassz, a sérülések miatt meg elõtérbe is került a srác. Persze is sérült most. De azért igyekszünk 😄 Nem szaporítom
Még soha nem kezdtem nagy klubbal karriert, általában alacsonyabb osztályú csapatokkal voltam, vagyok, de most úgy érzem ki kell próbálnom ezt is, és ezért úgy döntöttem a Real Madrid edzõje leszek😊
Mit tanácsoltok, milyen bajnokságokat lenne érdemes betöltenem?
A fõbb lyukak tehát befoltozva, bizakodva várom a folytatást.
Közben Aquino elnyerte az év ifije díjat, 2. Paloschi.
ligakupa behúzása... pipa
már korai stádiumban megfélemlíteni a riválisokat... pipa
hatásos taktika nagy ellenfelek ellen... pipa
BOSSZÚ A BAJNOKSÁGÉRT... PIPA 😄

osasuna már félidõben 2:0-ra megy érted 2 kapuralövésbõl, de vadócz 30ról rúgja be Aseonjonak, hát beszarok.