Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pzoli00
Lemostuk õket a pályáról!

offtopik, link a bannerban
Sziasztok!Feltettem a9.2.0 patch et de a játék most meg nem idul el.valami kodot kér.Help pls segitsetek mert nagyonn szeretnék játszani de igy nem tudok
pls help
maffi
Asszem ez a serie b sok lesz nekünk. Örülök, ha jövõre is ebben az osztályban leszünk. Eddig 2 nyalóka, 1 x. Természetesen utolsók vagyunk. A szerencse sem áll mellettünk. 3 lövés, 3 gól az ellenfélnél, nálunk semmi nem megy be, 94. percekben kapjuk a gólokat. Az inter nullát kért Kerlonért, természetesen nem jött, inkább maradt az interben tartaléknak. 2 értelmesnek mondható igazolást tudtam lebonyolítani, egy fiatal generált kapust, meg egy francia csatárt (eddig vezeti a liga góllövõlistáját). Csak maradjunk bent.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Szia Kraawz!

Az nem Bug, a legjobb Spanyol nemzetiségû góllövõt jelenti, akik elõtte vannak, nem spanyolok.
megvolt a visszavágó is, az októberi kinevezésem óta most elõször kaptunk ki, ez zsinórban 25 meccses veretlenségi sorozat

Zsolti9014
Sziasztok, gratula mindenkinek, jó rég nem írtam, ilyen-olyan okokból.
Most viszont a laptopon már tudok elfogadható sebességgel játszani a 09-cel is, szóval ha minden jól megy, jönnek a képek, beszámolók.

Hajrá Magyarország!

zyndar
Öngól tipikus esete...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

új taktika, vagy rotáció
zsolt515
Üdv!
Nem tudja valaki hogy mit csináljak mert a szezon vége elõtt 12 fordulóval leengedett a csapat van 10 döntetlenem ami 1:1 lett meg 2 vereségem!
Légyszi segítsetek hogy rázzam fel a csapatot még a 2. helyet megzerezhetjük!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Az ilyen meccsektõl kapuk gutát!
itthon kellett volna õket megszorongatni, dehát ennyire futotta :S

Huni92
VV-n 2-0 a Moszkva ellen, Porto a következõ. Bayern ofkorsz megvert a két EL meccs között, de már hozzászoktam Jankovic bombáihoz.
Azért eléggé szánalmas, hogy egy Német Kupa második fordulós vereség is több pénzt jelent, mint az EL nyolcaddöntõbe jutás...

kraawz
Na, mára elég is ennyi, lépek tanulni, 3 napom van 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

jó reggelt az uraknak, töltöm a Bayernt 😄
vagy... nem tudok irni

tudtam igazolni 1 védöt,visszahoztam kölcsönbe Selmani-t a Leverkusentöl,jövöre jön Andorka,Granát is.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

remélem megveszi.... csak inkább ajkát kellett volna,nagy a veszprémet...

Huni92
Ejha. Azt hiszem, elõször fordul elõ FM-es karrierem során, hogy a csapatmegbeszélésre pozitivan reagálnak a játékosok. Néhányan már nem aggódnak, és bizonyitási vágytól fûtöttek. Armando mesterhármasával pedig idegenben 3-1-re nyertünk a Moszkva ellem.

Forza Italia
Elsõ 2 forduló vereség. 3-ba barca

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kraawz
BL csoportom jó lesz:

Inter, Bayern, meg valamelyik román :]

Üdv Mindenkinek, és természetesen grat!

Zorrobomber!
Végülis bevált Benzema?
Ja, és Fazio hogy lõ ennyi gólt nálad?
kraawz
Na, olyan keretet sikerült összehoznom, hogy idén szerintem már akár a bajnoki címért is mehetünk. Igaz, eddig Real meg Barca kb mindig 90 pont felett teljesített.

Elsõ meccs Barca ellen idegenben^^

gratu mindenkinek

kicsit töltöm a sandhausent.

Fabio Capello
Látom jól elszórakoztattátok egymást éjszaka, gratmindenki 😄

Huni92
Sima 0-3-as zakó a Frankfurttól, és még örülhetünk, hogy megúsztuk 5 kapott gól alatt. Csapatértekezlet következik.

Huni92
Forza Italia
eléggé. Több mint 1 hónapon át alkudoztunk majd végül elfogadtam.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

kraawz
<#wow3><#zavart1>

zorrobomber
Jól megkérték Granero árát 😊

Forza Italia
Jó reggelt.
Kezdõdik a 2.évem az elsõ meccsen kikaptunk a sevillatol 3-2 re. sok játékosomat el kellett adnom mert menni akartak. Hát a mostani kerettel inkább uefa kupás hely mint bajnoki cím idén.

zorrobomber
Cabeye-t is lerúgták 2 hónapra...

zorrobomber

zorrobomber
Cabaye szerintem elég jó, nálam az:

kupa:

Huni92
2-2 a Farkasok ellen, a 93. percben tudtunk egyenliteni Armando 2. góljával, viszont a szokásos kapufa most sem maradhatott el 😊 Még van 15 kör, nem tettünk le a dobogós helyezésrõl, sõt, a bajnoki cimrõl sem!

Huni92
Ingyen igazolhatóak között nincs megfelelõ playa? Lejáró-lejárt szerzõdésûeket is nézd meg szerintem.

Huni92
Most lesem a játékos statokat. Kacar 9,20-as szerelési átlagot prukált a fél év alatt, amig itt volt. Kétségtelen, hogy pénzügyileg hatalmasat nyert a klub, mert a fizuján kivûl smemit sem kellett érte fizetni. Gyakorlatilag 22 millió eurós profitunk származott "belõle". Kiváncsi vagyok, hogy Cabaye tudja-e majd hozni a szintjét.
Egyébként elég durva, hogy 35-36 éves playak még mindig alapkövei egyes válogatottaknak. Ballack, Drogba, Lúció mind-mind játszik.

kraawz
Busquets jött középre 10M euro-ért, részlet term, így ezzel a 2 játékossal meg is van, akiket igazolni akartam. A keret csak 22 fõs, abban van 3 ifi, idén többre sajnos nem telik, majd jövõre 😊

Huni92
Jaja, az tényleg az. Igencsak pro lesz belõle 2-3 év után. Bayernben volt, de nem játszott, igy a nyáron igazolt a Barcaba.

Huni92
Az õsi rivális Gladbach ellen 2-0ra nyertünk, de ismét bizonyitottuk: kapufát tudunk lõni. Vfb ellen 3, itt 2 alkalommal csattant a lécen a labda. Viszont a megszokotthoz képest majd' 10 ezer nézõvel kevesebb volt a rangadón.

kraawz
Ez a Dzagoev is egy állat, bár errõl sem hallottam soha :|

kraawz
nálam max csillagos lesz, de hát Interben van...

Huni92
kraawz
Feghouli nálad milyen ?

kraawz

Közben úgy néz ki, jön Garay 4.5M euro-ért (!!)

Huni92
Igenigenigeeeeeeen
Ájmlávinit.

kraawz
Az év igazolása Saviola, 500k-ért jött, 25 meccsen 11 gól 7 assist.

A számlám kezd rendbejönni, de idõn még nem költekezek, egy MC/AMC és egy DC fog érkezni.

Huni92
Ez sem szoros <#idiota>

Német Kupa, 3. forduló következik a VFB ellen. Egyetlen téli felkészülési meccsünkön nem játszottunk rosszul, kiváncsi vagyok, mit érünk el a Stuttgart ellen.

miki36
Egyébként gratula mindenkinek, jól toljátok

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"