Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolt515
Aha

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

a játékosok meccsenkénti folyamatos cseréje a kezdõcsapatban, tehát nem mindig minden meccsen ugyanazzal a kezdõvel állsz ki,
zsolt515
Bocs hogy csak most írok de ballagtam a taktika az amit realgyula felett az õ támadó taktikája szerint megyünk de a rotációt az micsoda elmagyaráznád?<#worship><#confused>

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

most kezdem az átigazolási szezont, tavaly volt 73 milliós bevételünk, mégis csak 22-t adnak igazolni és ebbõl ugye bl meg bundesliga gyõztes csapatot kell építenem...
Huni92
Egyszerûen imádom a német klubokat. Marin ér 2,8 millió eurót. Jobbszélre jó volna, az a poszt lyukas. 17 milliónál tárgyalnak. És ugyanez van minden játékossal. Értékük többszörösét kérnék el, igy viszont nem tudom megvenni õket.

Huni92
Elsõ barimeccsünk....

Gratu Karesz, Itsuki & Gunner!

Forza Italia
Reggelt. Tegnap játszottam áramszünet lett és elveszett a mentésem:S
Kezdek ujjat az Atleticoval

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
Genoa - Inter
2:2
Oliveira, Milito

itt az ideje aludni, jo8 mindenki 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
és itt is a Cottbus játsza a rájátszást mint irl 😄
am. grat 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

2014/2015-ös szezon végeredménye

asszem azért kihoztam a keretbõl a maxiumot, 2 vereségünk volt, mióta ittvagyok 😄
kár hogy a 20. Hessen Kassel-t otthon sem tudjuk legyözni. a játékosomat 2 sárgával kiszorták (2. sárgát meg se kapta) majd a játékosom öngólt lött. azaz kapuralövés nélkül buktuk a csont utolsó 31 meccs alatt 10 gól 10 pontot szerzõ csapat ellen a meccset. nem jutottunk fel.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

4szer jobbak vagyunk a 17. düsseldorf ellen mégis bedaráltak 2-0ra. utálom ezt a játékot.

Almeloban összeraktam a bajnokcsapatot, 5 hónapot töltöttem ott, de úgylátszik az utódom tudta folytatni, amit elkezdtem

még 3 ilyen meccs és meglesz a házi gólkirályom... gratu Karesz a kupádhoz.

Gunnersboy
😄DD

sima 3-0ás zakó...

a német kupa legalább megvan
Ballack nagyapánk fejelt egy csodás 20 méteres gólt, a kapus mozdulni se tudott, csak az a gond, hogy az öreg elnézte a házszámot...

mi meg Jenába megyünk... tavasszal minden nagycsapat otthagyta fogát,ha nyerünk lesz esélyünk még a BuLi2re... elsõ elöjel asszisztensemre ahgytam a médiát,erre kiborult és kifutott a sajtótájékoztatoról.😄

Huni92
Hát, ez igy alakult. Beckset egyébként sikerült meggyõzni, és edzõ lett belõle. Ofkorsz alkalmaztam is. Ez a terv Drogbaval is, õ még egy szezont marad.

Gunnersboy
Félidöbe rendesen bevoltam szarva hogy lemosnak, de Milito jött látott és tüzelt

valaki marad sokáig? (nálam 0.00át jelent😄)

Huni mi ez a 7.hely barátom? bár jobban állsz mint nálam a Fortuna. elpártolt tölük,17. a csapat😄

Fabio Capello
látom aktív a bagolyzóna, helyes, helyes

4:0-ra nyert a leverkusen
második vagyok, 3 pont a lemaradásom csak, de nagyon nem akarnak kikapni, van még 3 meccs, abból ketõt tuti nyernek, de remélem most a Hertha megfingatja õket, ahogy engem is :\
Huni92
Biztató szavak következnek: egyszerûen sehogy 😄
Német bajnokságokban nagyon nehéz nagy hátrányt lefaragni. Annyira kiegyensúlyozott az egész bajnokság, hogy sosem tudod, mikor buksz el. A tökutolsó Freiburg megvert, mig élcsapatokat gyõztünk le. Ettõl függetlenül szurkolok 😊

13,25 a Bl, és 10,25 millió euró a Bundesliga szereplésünkért.
Közben VéBé, melyen ott van a 36 éves Drogba és a 37 éves Ballack is például 😄😄

nemtom a Leverkusent hogy fogom beérni :S
hírájem
Huni92
Valaki?

Wayne Rooney
Murcia.

hol focizik eredetileg ez a daniel aquino?? mert kb mindenkinek megvan és állítólag naon pro.
pzoli00
Az aktuális helyezésem 20 forduló után!

Huni92
Tudomén 😊
Végülis papirforma eredmény született, 2-4 arányban kikaptunk. Egy generált csóka, bizonyos Ubiratan lõtt 3 gólt 25+ méterrõl, ezzel megpecsételte a sorsunkat.
Paloschi gólját nekünk, fórumozóknak cimezte.

Átnézés
Igazolások
Statisztika
Tabella

Csalódást jelent ez mindenképpen. Nagy volt a nyomás. A vezetõség alapból bajnoki cimet akart, ez pedig nem kis teher. Aztán sok volt a sérülés, melynek máig sem tudom az okát. Talán Viviano kivételével mindenki volt sérült az idényben. A játék nem ment, rossz volt a hangulat. Talán nem is érdemes több szót szólni errõl a szezonról. Jövõre sokkal jobb lesz, remélem.

Rudee
Nem bug, legjobb spanyol góllövõrõl van szó.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kraawz
errõl ennyit akkor

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mostanában nincs sok idõm játszani,úgyhogy még csak az elsõ szezonomban járok. 28 forduló után:
5w0rdf15h
Nem is azért mondtam -.-

Egy kalappal ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Ha hiszed, ha nem, ez érdekel legkevésbé ^^ 😄😄

Kezdünk.

5w0rdf15h
Hajrá, viszont ha elvered a Stuttgartot bajnokot csinálsz vagy a Bayer vagy a Bayernbõl 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Aha, ok. Azt hiszem vége az álmoknak. Utolsó fordulóban Stuttgartba utazunk. Mati Fernandez kb másfél hónapja kidõlt, Marquinhos pedig 1 hete harcképtelen. Drogba pedig közel van ahhoz, hogy 36 évesen gólkirályi cimet nyerjen. Ehhez "csupán" annyi kell, hogy Gómezt megfogjuk az utolsó bajnokin, és ne lõjjön 5, vagy annál több gólt.

Dzagoev átadólistára került Barcelonaban, kb 14 miskáért hozható. Erõsen gondolkodom rajta, hiszen még csak 23 éves.

Huni92
Gratu zoli, gunner, utley!
Szezon végére helyrerázódott némiképp a csapat, túltettük magunkat a Porto elleni kettõs vereségen (idegenben 0-2, hazai pályán 0-5 (!) arányban kaptunk ki), és beláttuk, elúszik a BL-es helyezés is.
Utolsó elõtti forduló, VFL Bochum ellen volt. Vezettek a vendégek, akik épphogy megúszták a rájátszást. Félidõben bejött Paloschi -valami hatalmas megérzés volt, hogy õt kell behoznom-, és lõtt 2 gólt a hajrában.
Igy fest a tabella. Egyáltalán nem szoros.
Kupát a Hertha megnyerte, igy hatalmas szerencse kellene, hogy az EL-ben induljunk jövõre, ti. ehhez 5. helyet meg kell szerezni.

kraawz
szépséges

közben nálam ismét 4 ember sérült a kezdõbõl, így atléticotol otthon szoptam 0:1re, most pedig idegenben jön a Real és Bayern. Már vereségnek elkönyveltem...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
Milito - Juventus 4:2 😄DD

Második szezonom,de az elsõ a Messina élén!Feljutást vártam bármi áron.

Bajnokok közt is bajnokok lettünk 😊
Gunnersboy
idegenben lõtt góllal, de megis van, a legjobb 4ben vagyunk

pzoli00
Egy nagyon fontos hazai gyõzelem az Utrecht ellen

Gunnersboy
xavi és llorente, õ is spanyol 😊

Darthmushroom
szerintem nem bug csak a spanyol legjobb gólszerzõ díját nyerte õ és xavi meg 2. lett

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

pzoli00
Az eddigi legkeményebb meccsem, nézzétek meg a gólok idõpontját!