Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Anglia, de nem elsõ osztály, és nem dobogós helyre várják 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Inkább figyeld, ahogy Mati Fernández beverte a 6. gólt is a Hannover ellen. A vége egy 7-es lett.
Kipróbáltam a támadó taktikádat az jó volt csak az a baj hogy rettentõ sok lett a döntetlenem. Mert lõttünk sok gólt de ellentétben majd nem ugyan annyit is kaptunk.
Most a "biztonsági taktikát" teszteltem hát nálam az nem jött be mert akkora zakókat kaptunk mint az állat. A Védekezõ taktikát még nem próbáltam de szerintem ha össze tudnád rakni a támadó és a védekezõ taktikát az jó lenne. Én próbálkoztam vele csak a csapat és a játékos utasításokat nem tudtam kiokoskkodni. Én a kettõ összetételét úg ygondoltam hogy 4 védõ maradhátul a 2-õ irányító szerintem mehetne támadóba és a 2-õ támadó középpályás is lehetne valami támadó fleség a csatárok meg adják magukat. Nekem ez lenne az elképzelésem ha van kedved kidolgozni akkor én örömmel fogadom úgy mint ezt a 3 variációt. Remélem érted majd hogy mit akarok. Nah én megyek sztem ma már nem leszek. ÜDV!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Drogba tolt egy mesterhármast vmi noname kiscsapatnak a kupában, + adott egy gp-t. Elsõ bajnokin 1-0 a Köln ellen. Fiókcsapat lett az MSV Duisburg, amely pár éve sokszor tört borsot az orrunk alá 😄
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Kupában az elõdöntõben a Barca búcsúztatott.Gignac 2. lett a góllövõlistán 21 góllal.Következõ szezonban is az UEFA kupa v Európa Liga a célom.Ja és én lettem a tunéziai válogatott szöv kap.
Adok néhány tippet játékosokra, akik nálam beváltak B2-ben: Steve Gohouri, Stefan Jarosch, Jan Tauer, Nuno Valente, Pascal Cygan, Rodnei, Edinho.
Érdemes meglesni, vannak szép nevek az edzõk között 😊
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
sry itt a kép
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Rég nem írtam ide,de mindig figyelem a fórumot,mert nagyon jó beszámolók szoktak itt lenni.Magamról:
Nemrég kezdtem egy új karriert a Newcastle csapatával.Eléggé a szezon elején járok még,de vannak jó eredményeim.Pl:Megvertük az Arsenalt idegenben.
Igaz az az utáni meccseken nem sziporkázott a csapat,de most a West Brom elleni meccsen bebizonyították,hogy van bennük tartás és feltudnak állni a padlóról.
Remélem a bajnokság végén elcsípünk egy UEFA-s helyet.
Jelenleg 9. vagyok 10 meccs után.
jöna véghajrá 2 védöm nem sérült😄 na meg 2 ifi,csak a belsõ védök haltak meg,mind. és ök csak szélsõk😄 érdekes lesz
Jó isten csak 18-án játszik Olaszország Egyiptom ellen!
amúgy nekem a rotáció hozta meg eddig minden sikeremet... 😄
ma valaki nézi a Dél-Afrika - Irak meccset?😄
1-1 a Galata ellen, Hajnal Tomi egyenlitett.
Taskentbe utazunk, ahol 3 nap alatt lecsapunk 3 meccset.
Akkor változtatok a kezdõcsapaton!
Amugy nem tudsz egy jó kapust 200€-ért?
vagyis nem baj, csak egy idõ után már semmi eredménye...