Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiesési rangadó volt. 2 fórduló 6 pont. nagy lépés a bentmaradásért. és még a Koblenz ellen nem is játszottam. a zalaegerszegi Miljatovic nagyon jól beilleszkedett,és a diósgyõri Takács (aki 7.legjobb kpályásom) is belötte a kezdöbe magát az u-21es dortmundi Alexandrovval egyetembe. Imrik már nem buli 2es játékos,és a fehérorosz Blizanyuk is csalodás. Andorka,Jovánczai és jó pár lom-tól megválok. 1 védõ kell.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Sporttörténelem Sandhausenben. 10 fórdulóban nyertünk.

Forza Italia
nem gondoltam h ilyen jók leszünk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

elég érdekes ez a bundesliga 2...

Huni92
Igy van, posztonként lebontva az optimális. Kapus, szélsõvédõk, középsõvédõk, védekezõ kp, támadó kp, szélsõ kp, és csatár beosztások vannak nekem

Én nyertem nekem külön van a szélsõknek is 😄
zyndar
Természetesen, minden posztra külön edzés a legjobb. Nálam legalábbis 6 kategória van: GK, DC, FB, DM, AM, ST.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

valakinek van egy nagyon jó edzése? illetve valaki elmagyarázná, hogy most a védõknek, kp oknak, csatároknak mindenkinek külön edzés a legjobb?

elakarok kezdeni 1 uj játékot (tcm2003XD) de midnig feljövök ide és megjön a kedvem a vereséghez. gratulálok nektek😊

Forza Italia
Újra kezdtem az Atleticoval
Igazolások

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

5w0rdf15h
majd otthon megmondom 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Magic Boy
Grat al jól toljátok!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
szivesen orulok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
mi van velem?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Yulcsa
köszi, sikerült, így továbbment!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

nekem a holland bajnokságban volt 3d-s nézetben, mert ott gyárilag bentvannak a mezek és a másik csapat fehérben lett volna, de az enyémekkel együtt õk is feketében jöttek ki... 😄
Ilyet látott valaki ?

Milan negyeddõntõben

2 éve zsinórban a Werdert kapom az nyolcaddöntõben , az elõdöntõben pedig a Milant

Ez volt a továbbjutás

a saját készítésû adatbázisodba másold be a azt a fake.Inc-et
Kanouté papa

Scouser
Sziasztok!

Valaki játszott már a Napoli-val? 2 napja kezdtem egy bajnokságot és eladtam Hamsik-ot 30 millióért a Man City-nek.

Az árából megvettem a Riquelme, Veloso, Moutinho triót. 4-3-3-at játszok így õk hárman plusz Blasi játszanak folyamatos rotáció mellett a 3 középpályás helyén.

A Védelembe visszatoltam Vitale-t és Maggio-t bal- illetve jobbhátvéd posztra. Igazából mindegyik inkább szélsõ, de mivel 16 mindkettõnek a szerelése, ezért megjátszák a fullback pozíciót és nem is akárhogyan. Középen Aronica és P. Cannavaro játszik. A Realból hazatér a szezon végén Fabio Cannavaro is, már alig várom!!!

A szélsõk a szezon elsõ felében Alexis Sanchez és Datoló voltak, elõbbit 3M-ért vettem az Udinese-bõl. A sérülések miatt azonban elengedhetetlen volt egy jobb-, illetve balszélsõ igazolása. Ráadásul mákom is volt, mert kaptam még decemberben 24 milliót átigazolásra és megvettem Di Maria-t és Marquinhos-t.

Csatárban Lavezzi 30 meccsen 22 gólnál jár, óriási a csávó. Ja, és felfedeztem egy hatalmas skót tehetséget, John Fleck-et! Egy Liverpooli mentésemben már leigazoltam, de oda nem fért be, viszont itt a sérülések miatt játszott már középsõ középpályást, balszélsõt, csatárt és remekül helytállt. 7 gólnál jár januárban.

Ó és az eredmények januárban:

UEFA Kupa: Kiütéses rendszer elsõ kör.
Olasz kupa: Elõdöntõ a Juventus ellen.(az Intert ütöttem ki a negyeddöntõben)
Olasz bajnokság: 3. helyezett Az Interrel egyenlõ pontszámon(a bajnokságban õk nyertek) és 2 ponttal lemaradva az AC Milantól.

Nem semmi, még meglehet a bajnoki cím. Csak az a baj, hogy egyenlõre a nagyok ellen kevés vagyok. Kikaptam a Romától, AC Milantól, Intertõl, a Foirentinától és sajnos a Palermotól is, igaz ezeket mind idegenben és most fogadni fogom õket, szal van esély. A Juve-t megvertem otthon, na hozzájuk látogatok. Majd jelentkezek képekkel! Sziasztok!

You\'ll Never Walk Alone

akvik
Sziasztok.feltenném ide is ezt a kérdést hátha tud rá valaki válaszolni.feltettem a 8.01 és 8.02-es javítást is plusz még egy saját készítésû patchet csak sajnos a német válogatottba nincsennek benne kloséék hanem kitalált emberek.találtam az oldalon egy fake.inc nevû fájlt amit ha felülírok akkok állítólag müködik a német válogatott is.a kérdésem az lenne h ez a fájl müködni fog a 8.02-es patchel és az én saját készítésû db-mel?

zorrobomber
7 ziccer tényleg nem kevés, de Cabaye gólja nem mák, szerintem közelebbrõl nem is menne neki 😊

Huni92
Hoztam egy kis mákos gubát
Cabaye vert egy gólt jó 25-rõl, nemtéma.

Huni92
Magától megtanulja a menedzser. Egy bizonyos idõ után -ne kérdezd mennyi, nem tudom 😄- már ott fog viritani az adott ország nyelve a profilodban. EGyébként 2. nemzetiségnek ha megadod azt a nemzetiséget, ahol kezded a karriered, akkor automatikusan kapsz nyelvtudást is.

zorrobomber
Ez érdekes kérdés, én második nemzetnek be szoktam állítani az angolt, mert nyelvtudást nem lehet megadni.

Huni92
Jóak vagytok csiterkecik 😄
Külön grat a Donsnak!

Azt monnyad meg nekem, kedves áruló barátom, hogy ez melyik skin?

Smici1985
Az lenne kérdésem, hogy lehet nyelvet tanulni, mert ha külföldre szerzõdõk akkor állandóan nyekereg, hogy nem beszélem az adott ország nyelvét? Köszi a választ

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Fabio Capello
Noshát grat mindenkinek, szemét eltávolítva amúgy meg kurvafaszán toljátok

és mennyi új arc O.o

persze kikaptunk a döntõban a lyon ellen 2-0ra.. 3 kezdõ védõ nélkül nehéz is volt.. 😞

5w0rdf15h
Érdekes vége volt olasz bajnokságnak 😄

francia honban meg kiesett az auxerre :S

Thx! 😊 Bár nemtom mi lesz így a döntõn, védelmem nem lesz sajna.. 😞

az szép
kicsit izgultam, fõleg miután 3 játékosomat is kiállították, de elég jó büntetõpárbaj volt. 😊
MK Dons - MU Bl elõdöntõ, visszavágó

5w0rdf15h
fun karrier elsõ szezon 😊

milyen edzést javasolnátok a nyári idõszakra? erõnlétit, ugye?

senki?

igazolj pár tehetséges magyar srácot
na elkezdõdött a következõ szezon, semmi nagy igazolásom nemvolt, ifiket vettem csak

bexinho
Ne haragudjatok, elfelejtettem átméretezni :C:C:C Legközelebb odafigyelek erre... :C

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Sziasztok!

A Manchesteres karrierem meguntam, kezdtem egyet a Leeds csapattal, akikkel fel is jutottam, de a mentésem ugrott crash dump hiba miatt! 😞
Ezután picit szüneteltettem az FM-ezést, de megint elkapott a láz a forumot olasván. Gondoltam kezdek egyet a régi kedvenc csapatommal, a York City-vel. Nos, róluk annyit kell tudni, h az angol Blue Square Premier ligában (5. osztály) "jeleskednek". Mivel itt elég kicsi a költségvetés, a játékosok tudása, gondoltam nagy kihívás lesz számomra. Még nagyon régen, talán a 2006-os FM-ben vittem õket a 2-3. osztályig.
A csapatot a biztos középmezénybe (8.hely) várja a fõnökség, de remélem kiharcolok egy feljutást. Vettem értékes szakmai stábot, mert az alap elég gyenge volt. A szezonnak úgy álltam neki h biztos közép, de sajnos elég felemásan indult. Jött 1-2 meglepõ gyõzelem, de amint elkezdett szétszakadni a mezõny 6-7 forduló elteltével, úgy kezdtem lemaradni én is a döntetlenekkel és a verségekkel. Na mondom szép... a taktika, a csapat morál megfelelõ volt, csak éppen a helyzetek kihasználása nem akart úgy sikerülni, ahogy én azt elképzeltem. Pedig volt 1-2 jó csatár is, akikben sok lehetõséget láttam, de õk rendre kihagyták a számtalan helyzetet (üres kapu, 1 az 1 ellen, 11-esek...). Gondoltam itt egy biztos középmezõny is szép eredmény lesz. De jött a fordulat!!! Egy kis taktika állítgatás, edzés bütykölés, na meg a meccs elõtti/közbeni "nem szólok az egész csapathoz, csak egy-két játékoshoz" stílus bevezetése azthiszem megindított a lejtõn fölfelé.
Pillanatnyilag nem vagyok még túl semmin, de azért a 3. helyre feljönni, sorozatban 9-10 meccset vereség nélkül lehozni, úgy érzem bizakodásra ad okot. De most akkor beszéljenek a képek, és ne csak én.

A bajnokság jelenlegi állása

A taktikai felállásom, ami ezidáig bevált

Na és a csapat. Remélhetõleg idény végén "A siker-csapat"-ként fognak a helyi újságok címlapján szerepelni 😊

Január 1. napja van, megkezdõdött az átigazolási idõszak. Diego Trisztán, Dean Kiely (38 éves West Brom kapus) és Robbie Fowler-rel próbálok egyeztetni, remélem meggyõzöm õket h ide igazoljanak. De úgy érzem itt a pénz fog számítani náluk, ami nálunk sajnos nincsen per pillanat. Remélem azért egyiket jövõre ide tudom csábítani!

Addig is mindenkinek sok sikert, és sok gyõzelmet kívánok 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Yulcsa
köszi, holnap ki fogom próbálni!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

rosszul csinálod! én ezt a három "felfogást" használom! nem csak egyet, mind a hármat! ez függ:
- az ellenféltõl
- hazai/idegenbeli mérkõzés
- az eredmény alakulásától...
pl. most a Chelseavel játszom idegenben, azt nem mondnom, hogy szeretnék nyerni, de inkább a biztonságra megyek, és ha az eredmény úgy kívánja akkor váltok...

VAMOS MADRID!

DONGUBA
menj szabira hatha sikerul atlepni rajta

Yulcsa
üdv! nem tudnátok megoldást ara a hibára, ha a játék kilép 1 bizonyos ponton? el van mentve, és akárhányszor betöltöm, a következõ töltésnél kilép 😞
elõre is köszi!

Huni92
én ezt használom
Mike94
msnen átlököm