Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiesési rangadó volt. 2 fórduló 6 pont. nagy lépés a bentmaradásért. és még a Koblenz ellen nem is játszottam. a zalaegerszegi Miljatovic nagyon jól beilleszkedett,és a diósgyõri Takács (aki 7.legjobb kpályásom) is belötte a kezdöbe magát az u-21es dortmundi Alexandrovval egyetembe. Imrik már nem buli 2es játékos,és a fehérorosz Blizanyuk is csalodás. Andorka,Jovánczai és jó pár lom-tól megválok. 1 védõ kell.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Igazolások

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Valaki játszott már a Napoli-val? 2 napja kezdtem egy bajnokságot és eladtam Hamsik-ot 30 millióért a Man City-nek.
Az árából megvettem a Riquelme, Veloso, Moutinho triót. 4-3-3-at játszok így õk hárman plusz Blasi játszanak folyamatos rotáció mellett a 3 középpályás helyén.
A Védelembe visszatoltam Vitale-t és Maggio-t bal- illetve jobbhátvéd posztra. Igazából mindegyik inkább szélsõ, de mivel 16 mindkettõnek a szerelése, ezért megjátszák a fullback pozíciót és nem is akárhogyan. Középen Aronica és P. Cannavaro játszik. A Realból hazatér a szezon végén Fabio Cannavaro is, már alig várom!!!
A szélsõk a szezon elsõ felében Alexis Sanchez és Datoló voltak, elõbbit 3M-ért vettem az Udinese-bõl. A sérülések miatt azonban elengedhetetlen volt egy jobb-, illetve balszélsõ igazolása. Ráadásul mákom is volt, mert kaptam még decemberben 24 milliót átigazolásra és megvettem Di Maria-t és Marquinhos-t.
Csatárban Lavezzi 30 meccsen 22 gólnál jár, óriási a csávó. Ja, és felfedeztem egy hatalmas skót tehetséget, John Fleck-et! Egy Liverpooli mentésemben már leigazoltam, de oda nem fért be, viszont itt a sérülések miatt játszott már középsõ középpályást, balszélsõt, csatárt és remekül helytállt. 7 gólnál jár januárban.
Ó és az eredmények januárban:
UEFA Kupa: Kiütéses rendszer elsõ kör.
Olasz kupa: Elõdöntõ a Juventus ellen.(az Intert ütöttem ki a negyeddöntõben)
Olasz bajnokság: 3. helyezett Az Interrel egyenlõ pontszámon(a bajnokságban õk nyertek) és 2 ponttal lemaradva az AC Milantól.
Nem semmi, még meglehet a bajnoki cím. Csak az a baj, hogy egyenlõre a nagyok ellen kevés vagyok. Kikaptam a Romától, AC Milantól, Intertõl, a Foirentinától és sajnos a Palermotól is, igaz ezeket mind idegenben és most fogadni fogom õket, szal van esély. A Juve-t megvertem otthon, na hozzájuk látogatok. Majd jelentkezek képekkel! Sziasztok!
You\'ll Never Walk Alone
Cabaye vert egy gólt jó 25-rõl, nemtéma.
Külön grat a Donsnak!
Azt monnyad meg nekem, kedves áruló barátom, hogy ez melyik skin?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
és mennyi új arc O.o
francia honban meg kiesett az auxerre :S

MK Dons - MU Bl elõdöntõ, visszavágó
fun karrier elsõ szezon 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A Manchesteres karrierem meguntam, kezdtem egyet a Leeds csapattal, akikkel fel is jutottam, de a mentésem ugrott crash dump hiba miatt! 😞
Ezután picit szüneteltettem az FM-ezést, de megint elkapott a láz a forumot olasván. Gondoltam kezdek egyet a régi kedvenc csapatommal, a York City-vel. Nos, róluk annyit kell tudni, h az angol Blue Square Premier ligában (5. osztály) "jeleskednek". Mivel itt elég kicsi a költségvetés, a játékosok tudása, gondoltam nagy kihívás lesz számomra. Még nagyon régen, talán a 2006-os FM-ben vittem õket a 2-3. osztályig.
A csapatot a biztos középmezénybe (8.hely) várja a fõnökség, de remélem kiharcolok egy feljutást. Vettem értékes szakmai stábot, mert az alap elég gyenge volt. A szezonnak úgy álltam neki h biztos közép, de sajnos elég felemásan indult. Jött 1-2 meglepõ gyõzelem, de amint elkezdett szétszakadni a mezõny 6-7 forduló elteltével, úgy kezdtem lemaradni én is a döntetlenekkel és a verségekkel. Na mondom szép... a taktika, a csapat morál megfelelõ volt, csak éppen a helyzetek kihasználása nem akart úgy sikerülni, ahogy én azt elképzeltem. Pedig volt 1-2 jó csatár is, akikben sok lehetõséget láttam, de õk rendre kihagyták a számtalan helyzetet (üres kapu, 1 az 1 ellen, 11-esek...). Gondoltam itt egy biztos középmezõny is szép eredmény lesz. De jött a fordulat!!! Egy kis taktika állítgatás, edzés bütykölés, na meg a meccs elõtti/közbeni "nem szólok az egész csapathoz, csak egy-két játékoshoz" stílus bevezetése azthiszem megindított a lejtõn fölfelé.
Pillanatnyilag nem vagyok még túl semmin, de azért a 3. helyre feljönni, sorozatban 9-10 meccset vereség nélkül lehozni, úgy érzem bizakodásra ad okot. De most akkor beszéljenek a képek, és ne csak én.
A bajnokság jelenlegi állása
A taktikai felállásom, ami ezidáig bevált
Na és a csapat. Remélhetõleg idény végén "A siker-csapat"-ként fognak a helyi újságok címlapján szerepelni 😊
Január 1. napja van, megkezdõdött az átigazolási idõszak. Diego Trisztán, Dean Kiely (38 éves West Brom kapus) és Robbie Fowler-rel próbálok egyeztetni, remélem meggyõzöm õket h ide igazoljanak. De úgy érzem itt a pénz fog számítani náluk, ami nálunk sajnos nincsen per pillanat. Remélem azért egyiket jövõre ide tudom csábítani!
Addig is mindenkinek sok sikert, és sok gyõzelmet kívánok 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
- az ellenféltõl
- hazai/idegenbeli mérkõzés
- az eredmény alakulásától...
pl. most a Chelseavel játszom idegenben, azt nem mondnom, hogy szeretnék nyerni, de inkább a biztonságra megyek, és ha az eredmény úgy kívánja akkor váltok...
VAMOS MADRID!
elõre is köszi!