Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Paloschiért 2.1m font nagyon kevés volt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

2 érdekes meccs..
ez az eredmény jó lenne egyszer már IRL is:

ez pedig csak azért érdekes, mert ezen a mecccsen játszattam életükben elõször a Hurst-Crane-Barton triót, és csak õk voltak újoncok a csapatban:

Fyrex

Avanti Crociati!

zyndar
öööö cserélj hátteret...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ramox
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan játékosokat akik nektek nagyon beváltak hasonló szinten, elérhetõ áron egy Championshipbe frissen feljutó Leedsbe? Leginkább egy megbízható csatárra lenne szükségem de minden más posztra is szívesen veszem a tippeket. Még nem tudom pénzem hogy lesz, de úgysejtem a feljutás biztos, ezért is kérek már most tanácsokat. még 15 forduló de már 13 ponttal megyek a Leicester elõtt.
Elõre is köszönöm.

gratu mindenkinek... + kitartás!

hát ez a fa még semmi,vannak olyan hátterek amikor cserélni akarok nem látom a neveket,mert fehér ugye,és felhõs az ég,minden fehér😄 de már megszoktam...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

na ezt jó tudni.. 😄 Ha új játékot kezdek megveszem! 😊

Gunnersboy
ugy kapcsolódik hogy Andrejev a játékban is elég brutál értékekkel renelkezik a késõbbiekben 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zsolt515
Nah én már 2 órája játszok!
Most meguntam mert már csak magyar kupa van meg ilyenek de mondjuk 2. vagyok az NB1-ben 29 ponntal ennyi van az Újpestnek is csak õk 30 gólt lõttek mi meg 19-et. Most a fiúk megint szerencsétlenkednek és gondoltam mindig a csúcson kell abbahagyni.<#hehe>

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

A lényeg a néven van.

Nyikita Andrejev! Gondolom nem kell bemutatni.
az fmh, nem fm!<#nevetes1>

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Ez hogy kapcsolódik az FMhez?
Egyébként pepsifoci eléggé kinõtte magát. <#eljen>

zorrobomber
Áá, valahogy ezt le kellene dolgoznom...

Hy!

Úgy látszik a Vidi vezetõk is FM-eznek!

http://pepsifoci.hu/node/36316

A dõlt betûs részben van a lényeg.
- Chelsea (PL)
jó az X, arra is játszottam...kis szerencse is kellett, de az 1 pont zsebben
- Wigan (FA-kupa, újrajátszott meccs)
sima, Welbeck villant...
- Arsenal (PL)
ez durva...nem számítottam erre...!
- Tottenham (FA-kupa)
elcsesztem! a következõ szezontól az FA-kupában is a legerõsebb csapatot fogom pályára küldeni...hiába cseréltem kettõt a félidõben (Ronaldo,Nani) csak helyzetekig jutottunk... :S a Ligakupa után az FA-kupából is kiestünk! elõbbi annyira nem érdekel, utóbbi viszont nagyon is...
- Portsmouth (PL)
ismét 100%-os helyzetkihasználás az ellenfél részérõl! 😄
- West Ham (PL)
itt pont nem volt csatárunk, így a Ronaldo,Welbeck párossal áltam ki, és Welbecket váltotta Febian Brandy és rá is tette az "i"-re a pontot! szóval nem Machedának adtam lehetõséget, hanem Brandynak!
- Inter (BL, nyolcaddöntõ, elsõ mérkõzés)
Berbatov felépült, így õ volt Ronaldo párja elöl, de most a csereként pályára lépõ Wellbeck döntött! 😊 necces lesz a visszavágó, még nem tudom, hogy milyen felfogásban küldöm pályára a játékosokat...

WELBECK
évrõl-évre fejlõdik, most már többször villan, de a játéklehetõség leginkább abból adódik, hogy ritka az amikor mind a 3 csatárom egészséges! beugrónak jó, bár sok helyzetet kihagy, de van mikor õ dönt...! elégedett vagyok vele!

VAMOS MADRID!

Bojan igazolásán nagyon meglepõdtem,ugyanis a Bayern is le akarta õt igazolni.A Barca elengedett pár jó játékost akiket el tudtam hozni ingyen.Szerintem ezek jelentõs átigazolások.Remélem jól fog sikerólni a 2. szezon.
igen, majd délelõtt...meg nyomtam pár meccset, született1-2 érdekesség!

VAMOS MADRID!

Huni92
Januári barátságos meccsek megnyitásaként az elsõ találkozón a C csapat lépett pályára. Lecseréltem mindnekit a kezdõbõl. Legalábbis ezt hittem. kezdõrúgásnál láttam, hogy Cabaye a pályán van. Mindegy. 57. másodperc, Cabaye becsúszás, piros lap. Keleti kérdés meg is volt oldva ^^

Helló!!
Hát kezdj játszani, én is most kezdek. Úgy néz ki Corinthians-al kezdek, csak azon gondolkodom még, hogy milyen bajnokságokat töltsek be mellé. Corinthians ugyebár brazil 2.osztály még,de a frissítésnek köszönhetõen Ronaldo már itt van,viszont pénz nuku, de majd csak kitalálok valamit<#hamm>
Huni92
Valaki marad bagolynak? Tököltem egy félórát a skinnel, átállitottam pár dolgot benne, de most már játszanék..😄

soma22
én pedig 11 davids-al végigverem a világot😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

akkor fosson ki merre lát 😄DDDD
Fabio Capello
Jópáéldát mutatok nektek, csúszott egy kis pálesz este, szal emelkedett hangulatban vagyok 😄_ASS:FA:SD:AD

Huni92
na meg "gyõzelemmel felérõ vereséget szenvedtünk!"
Szega87
Sziasztok! Az egyik játékosom 4 gólt lõtt egymaga az utolsó UEFA csoportkör meccsemen, gondoltam megosztom veletek 😊

zorrobomber
Jah, és zárómondatnak:
"Nem volt szerencsénk."

zorrobomber
Ha irl magyar edzõ lennék, vszleg ezt nyilatkoztam volna meccs után:
"Elégedett vagyok a játékunkkal, irányítottuk a pályán történteket. A Bayern egy egyéni villanásból gólt szerzett, majd hiába rohamoztuk a németek kapuját, Ribéry egy szép szabadrúgásgóllal megduplázta az elõnyüket. Ettõl a védelmünk mentálisan teljesen összeroppant, a gyors Pato egymás után verhette át a hátvédeinket."

zorrobomber
Azt hittük hogy a bab is hús...

ja igen, bocsi, csak a szemem továbbfutott a linken az elõbb.. Leszedtem, most állítgatom.. Remélem jó lesz, mert van pár leendõ "wonderkidem" akik eddig sajna nem úgy fejlõdnek ahogy kellene.. 😞

Huni92
Alább belinkeltem azt az edzést, amit használok, és igencsak hatásos. Ha esetleg mást szeretnél, akkor a Tug's Traininget ajánlom, mert errõl olvastam a legtöbb pozitiv hozzászólást.

Kösz Mr. Büdös Áruló x))

Toltunk egy laza meccset a BVB ellen, sajnos 3-4 a vége. Még egy meccs decemberben, és lökök egy képet a tabelláról.

gondoltam hogy akkor minden posztra más edzés az ideális.. leszedtem múltkor vmi traning pack ot, van benne vagy 8-9 féle edzés (ez a Luca Training '09 v2), nemtudom ismeritek e, (agyon dicsérték külföldi fórumon)de ha valaki igen és használja, tudna segiteni hogy egyes posztokon melyik játékosokat kell berakni a különféle edzésekhez? A kapuson kivül, mert azt tudom 😊

zorrobomber
😊

zorrobomber

5w0rdf15h
Nos Mr. Felbujtó 😊)))

Xenon 2009 metallic

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zorrobomber
Welbeck-rõl dobsz egy képet?

vicc: Rooney,Tevez,Berbatov---> 1-1- hónap...
1 hét múlva jön az Inter elleni BL nyolcaddöntõ...remek! ha meg nem sérül még valaki a támadók közül akkor Ronaldo és Welbeck lesz a 2 csatár...! :S

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Brazíliaaa! <#vigyor2>

Huni92

Joga bonito:

zorrobomber
bocsi, nem a stadiont akartam fikázni, csak technikailag nem biztos hogy háttérnek jó, kifolyik a szemem tõle, bár tény hogy szemészhez is el kellene mennem... 😊

itt meg leizzadtam, 10 emberrel védekeztek, idegesítõ egy taktika

engem nem. csak az a szar hogy rossz kép ez. mert a legszarabb részét fényképezték le,olyan tribünjük van hogy jó pár nb1es csapat megirigyelhetné... bár mi van ha kirugják a labdát és fennakad a fa tetején? az már 1 más kérdés...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

zorrobomber
jaja, vittük a fél disznót a bírónak, közben meg piáltunk <#idiota>

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zorrobomber

Huni92
:_SA😄A:_SD:A

zyndar
Biztosra mentek <#idiota>

zorrobomber
Ezek a fák nem zavarnak téged? <#idiota>

bexinho
Nekem 7 posztra van állítva edzés:

Kapus, SZélsõV, KözépV, VédekezõKP, TámadóKP, SzélsõKP, Csatár

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

akvik
köszönöm a választ a kérdésemre😊
Ki az akit érdekelne egy fm08hoz készített klasszikus patch?tartalmaz kb olyan 150 csapatot átalakítva új játékosokkal korrekt értékekkel.ízelítõ a játékosokból😛elé,Kocsis,Puskás,Bozsik,Garrincha,Zico,
Daraselia,Jasin,Brolin,Koeman,Basten,Gullit stb..természetesen minden játékos abban a klubban játszik ahol a legtöbbet vagy legjobban játszott(maradona-napoli,koeman-barca stb.)

Huni92