Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ez az eredmény jó lenne egyszer már IRL is:
ez pedig csak azért érdekes, mert ezen a mecccsen játszattam életükben elõször a Hurst-Crane-Barton triót, és csak õk voltak újoncok a csapatban:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Elõre is köszönöm.
hát ez a fa még semmi,vannak olyan hátterek amikor cserélni akarok nem látom a neveket,mert fehér ugye,és felhõs az ég,minden fehér😄 de már megszoktam...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Most meguntam mert már csak magyar kupa van meg ilyenek de mondjuk 2. vagyok az NB1-ben 29 ponntal ennyi van az Újpestnek is csak õk 30 gólt lõttek mi meg 19-et. Most a fiúk megint szerencsétlenkednek és gondoltam mindig a csúcson kell abbahagyni.<#hehe>#hehe>
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Nyikita Andrejev! Gondolom nem kell bemutatni.
VAMOS MADRID!
Úgy látszik a Vidi vezetõk is FM-eznek!
http://pepsifoci.hu/node/36316
A dõlt betûs részben van a lényeg.
jó az X, arra is játszottam...kis szerencse is kellett, de az 1 pont zsebben
- Wigan (FA-kupa, újrajátszott meccs)
sima, Welbeck villant...
- Arsenal (PL)
ez durva...nem számítottam erre...!
- Tottenham (FA-kupa)
elcsesztem! a következõ szezontól az FA-kupában is a legerõsebb csapatot fogom pályára küldeni...hiába cseréltem kettõt a félidõben (Ronaldo,Nani) csak helyzetekig jutottunk... :S a Ligakupa után az FA-kupából is kiestünk! elõbbi annyira nem érdekel, utóbbi viszont nagyon is...
- Portsmouth (PL)
ismét 100%-os helyzetkihasználás az ellenfél részérõl! 😄
- West Ham (PL)
itt pont nem volt csatárunk, így a Ronaldo,Welbeck párossal áltam ki, és Welbecket váltotta Febian Brandy és rá is tette az "i"-re a pontot! szóval nem Machedának adtam lehetõséget, hanem Brandynak!
- Inter (BL, nyolcaddöntõ, elsõ mérkõzés)
Berbatov felépült, így õ volt Ronaldo párja elöl, de most a csereként pályára lépõ Wellbeck döntött! 😊 necces lesz a visszavágó, még nem tudom, hogy milyen felfogásban küldöm pályára a játékosokat...
WELBECK
évrõl-évre fejlõdik, most már többször villan, de a játéklehetõség leginkább abból adódik, hogy ritka az amikor mind a 3 csatárom egészséges! beugrónak jó, bár sok helyzetet kihagy, de van mikor õ dönt...! elégedett vagyok vele!
VAMOS MADRID!
Bojan igazolásán nagyon meglepõdtem,ugyanis a Bayern is le akarta õt igazolni.A Barca elengedett pár jó játékost akiket el tudtam hozni ingyen.Szerintem ezek jelentõs átigazolások.Remélem jól fog sikerólni a 2. szezon.
VAMOS MADRID!
Hát kezdj játszani, én is most kezdek. Úgy néz ki Corinthians-al kezdek, csak azon gondolkodom még, hogy milyen bajnokságokat töltsek be mellé. Corinthians ugyebár brazil 2.osztály még,de a frissítésnek köszönhetõen Ronaldo már itt van,viszont pénz nuku, de majd csak kitalálok valamit<#hamm>#hamm>

"Elégedett vagyok a játékunkkal, irányítottuk a pályán történteket. A Bayern egy egyéni villanásból gólt szerzett, majd hiába rohamoztuk a németek kapuját, Ribéry egy szép szabadrúgásgóllal megduplázta az elõnyüket. Ettõl a védelmünk mentálisan teljesen összeroppant, a gyors Pato egymás után verhette át a hátvédeinket."
Kösz Mr. Büdös Áruló x))
Toltunk egy laza meccset a BVB ellen, sajnos 3-4 a vége. Még egy meccs decemberben, és lökök egy képet a tabelláról.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
1 hét múlva jön az Inter elleni BL nyolcaddöntõ...remek! ha meg nem sérül még valaki a támadók közül akkor Ronaldo és Welbeck lesz a 2 csatár...! :S
VAMOS MADRID!
itt meg leizzadtam, 10 emberrel védekeztek, idegesítõ egy taktika
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Kapus, SZélsõV, KözépV, VédekezõKP, TámadóKP, SzélsõKP, Csatár
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ki az akit érdekelne egy fm08hoz készített klasszikus patch?tartalmaz kb olyan 150 csapatot átalakítva új játékosokkal korrekt értékekkel.ízelítõ a játékosokból😛elé,Kocsis,Puskás,Bozsik,Garrincha,Zico,
Daraselia,Jasin,Brolin,Koeman,Basten,Gullit stb..természetesen minden játékos abban a klubban játszik ahol a legtöbbet vagy legjobban játszott(maradona-napoli,koeman-barca stb.)

😊