Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Vége a 2011/2012-es szezonnak, a csapat elérte a kitûzött célt (min. 7. hely). Jövõre irány Európa!<#smile>
Tabella
Csapat
TOP10 játékosok

Fyrex
😮 durva

Avanti Crociati!

Fabio Capello
good <#eljen>

Huni92
Fasza szezon, és szép összefoglaló
Sok sikert a következõ idényben!

zyndar
Mivel folyamatában derülnek ki az infók, ezért módosítok: Kár, hogy nem tudtál többet ajánlani érte! 😊
Járhattál volna így is

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bexinho

Nos, elérkezdtem 1. szezonom végéhez a York City-vel. Pár napja írtam félszezonbeli eredményemrõl, reményeimrõl, most viszont megosztanám veletek pár sorban a szezon végeztét.
Elvárásaimat szerencsére teljesíteni tudtam, csapatom is partner volt ebben teljes mértékben. A végjáték kifejezetten izgalmasra sikeredett. Mivel ez a bajnokság is 46 fordulóból áll, mint pl. a 2.,3.,4. liga, így elég sûrû volt a meccsnaptár. A fiúk a lehetõ legjobb szakmai stábbal voltak körülvéve, azonban sajnos így sem tudtam elkerülni a rosszkor jövõ, idegesítõ "2hét-1hónapos" sérüléseket. Voltak meccsek, mikor a két gólvágom esett ki, vagy éppen a védelem tengelyébõl hiányzó remek formában futbalozó játékosaimat kellett helyettesíteni egy nem éppen nagy tapasztalatokkal rendelkezõ, gyenge képességû ifivel. Hál'istennek az eredmények jöttek, annak ellenére h becsúszott 1-2 vereség, vagy éppen pár döntetlen. Április környékén egy 18 meccses veretlenségi sorozatot szakított meg az akkor 2. helyen lévõ Oxford együttese (én 4. voltam, 5 ponttal lemaradva tõlük), azonban sikerült ímmel ámmal kilábalni a hirtelen jött negatív meglepetésbõl. Akkor a sajtó már teljes mértékben megvolt elégedve velünk, de mi nem adtuk fel! Mi fel akartunk jutni! Nos, mivel én nem voltam 1. az idényben egyszer sem, így csak futottam az egyetlen /közvetlen feljutó/ hely után. Nem akartam a "pillanatnyi forma-döntõs" play-off-ra bízni magamat. 45. fordulóban 3 pont választott el az 1. helyen álló Histon csapatától, akinek a szezonbeli eredményessége teljes mértékben megegyezett a mienkével, csak a gólkülönbség volt jó +3 -mal. Reménykedtem h megcsíphetjük az 1. helyet, de sajnos õk hozták a kötelezõ 0-0 döntetlent, ami így play-off-ra kötelezett minket. Nos errõl tennék be egy képet, ami a visszavágóról készült, nem akármilyen kitartást tanusítva szereztük meg a gyõztes gólt az utolsó percekben:

Itt pedig a play-off döntõje, amit csak 11-esekkel lehetett eldönteni. Itt azonban megjegyezném, h 4 alapemberem esett ki eltiltás, illetve sérülés miatt. Mivel itt mi bizonyultunk higgadtabnak, így nagy örömmel juthattunk fel a Coca-Cola League 2-be!

A fõnökség is megvolt lepve:

Végezetül pedig a végsõ tabella:

Remélem a felsõbb osztályban helyt tudunk állni, és a bentmaradást véghez tudjuk vinni! 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Huni92

Mati Fernández góljával vezetést szerztünk, Marquinhost lerúgták, Filipet lerúgták, igy jöhetett a 37 éves Didier Drogba. Nem sokkal késõbb befejelt egy középre tartó szabadrúgást, ezzel 2-0-ra alakitva az eredményt. Eközben a Leverkusen 3-0-ra vezetett a Stuttgart ellen. Végül 2-1-re nyertünk mi, és 3-2-re a leverkusen, igy kialakult a végsõ sorrend.
Átnézés
Igazolások
Tabella
Statisztikák
Csapat

Huni92
Jaigen, neked is gratu!

Armando megsérült ugyebár....konkrétan lábtörés. 6 hónap off. Fenomenális befejezése a szezonnak.

Huni92
, de a képméretre figyelj oda.

Helyzetjelentés. 3-2-re nyertük a Bochum elleni meccset, de 3-0-ra is vezettünk. 35 perc emberhátrány során szedtünk be 2 gólt. A Dortmund x-elt a Bayernnel, ez pozitiv, viszont a Stuttgart, de méginkább Eden hazard kivégezte a Schalket, 3-0. Igy 1 fordulóval a vége elõtt a helyzet az, hogy nyerni kell a Dortmund ellen, és a Leverkusennek x-elnie kell legalább a Stuttgarttal. Ekkor meglesz a 3. hely.

Tojesz
Pescara 4:2 Juventus
Jó kis meccs volt, három 11-essel is

10 meccs után, eddigi legjobb szezonkezdésem:

Huni92
Hannover igen durva. Utolsó helyen állnak, jó esély van a pottyra -végre-, de azért a Werder ellen a kupát megnyerték, igy jövõre EL lesz nekik 😄 Ilyent csinált pár éve a Freiburg, annyi különbséggel, h a B2 5. helyén végeztek, de kupát nyertek.

ez naggyon lol! 😄 ilyent még nem láttam! 😄

aztapicsa 😮
honnan volt ennyi pénze? 😄DDDDDDDDDDDD
Yulcsa
ez jó! <#nyes><#nyes>

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Huni92

kraawz
Na, 09-es karrieremnek nekivágok, hosszú táv, szép skin meg minden megvan 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fyrex
fejtsd ki kérlek akkor, hogy hogyan tudtam volna érte több pénzt kérni, mert én nemtudom! 😊

nem tudtam érte 1.5nél nagyobb ajánlatot tenni, és az viszi aki nagyobbat teszi. mivel kellett volna elérnem, hogy a milan 2.1 helyet tegyen rá 12 millát?

Avanti Crociati!

zyndar
Különben nyomhatod itt a tabellákat, csak a csajszi látszik <#buck>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Namostakkorizévan...
Frankfurt ellen a jól megszokott Viola góllal kiszoptunk, megjegyzem, ha statokat nézzük akkor teljesen megérdemelten, viszont lõttünk 5 kapufát, ami azért nem kevés...
Utolsó 4 meccsünk: Hertha, Bayern, Bochum, Dortmund.
David Luiz épp most dõlt ki, szezonjának vége.
Bochum köztudottan az a csapat, amely ellen nem megy nekünk. 2 fordulóval ezelõtt a Karlsruher 0-2rõl felállva hozta x-re a meccset, az sem volt egy egyszerû történet. Bayern ellen szopóka-nyalóka lesz, BVB elleni meg háromesélyes.

zyndar
Miva?Miva?Miva? <#idiota> Örülök, ha bentmaradok, jött 7 ember a kezdõbe, lehet nem szoktak össze annyira 6 felkészülési meccsen.
Gratu Tojesz! Mostmár mehetsz efemezni.

hát jobb is h meglett,mert szétrugtam vna a segged ha elcseszted volna😊 gratula hozzá😊

további jó kockulást.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Csatlakozom 😊

Zyndar, te meg nyerd meg azt a bajnokságot! 😄

gratula az érettségihez!
zyndar
Felkészültünk a szezonra, cél a bentmaradás

Huni92

Megvertük a Hoffenheimet, enyhe mákkal fûszerezve. Kike Uranga nevezetû kapusom az utóbbi idõben kiszoritotta Vivianot, ám mivel megsérült pár napja, igy a Hoffenheim ellen az olasz állt a kapuba. 8,2 és MoM. Paloschi gyönyörû emelésével nyertünk.
Gueye kidõlt a szezon hátralévõ részére, David Luiz 2 hetes pihenõn van, mig a fiatal tehetséges Burns egy hónapra lett offos. Igy az Opare-Pejcinovic-Castellini-Brasseur védelem fog egy ideig játszani.

Tojesz
Üdv, az utóbbi napokban nem jártam erre, készültem a szóbeli érettségire. Azonban már sikeresen lement, mehet az FM<#hehe>
Pescara!!

zorrobomber

zorrobomber
jee 😊

myl0
Nah tehát mivel sikerrel jártam az off topicban bátorkodom megpróbálni még egyszer a dolgot:
Igazolások:
Kép
Tabella:
Kép
Rájátszások:
Kép
Kép
Döntõ:
Kép
Remélem sikerül 😄

Mike94
nem rossz 😮O

Huni92
Update: 16/11 a válogatottban 😄

Huni92
Mike94
arról az Armando gyerekrõl jöhetne kép 😊

Huni92
10 a maximum, de más kötöttség nincs.

Cserélni márpedig tudni kell 8)

myl0
najó majd otthonról feltöltöm

Capello légyszi töröld a probáimat
és bocsi mindenkitõl akit megzavartam a probáimmal 😞

modjuk nem értem ide miért nem tom feltölteni, ha offba igen, talán egyszerre nem lehet többet 1 hszbe v mi?

ide a link [/_img]
így kell, csak kiveszed az aláhúzás jelet a per-jel elõl, de inkább az offtopikban próbálkozz
myl0
Nem elég csak a kép feltöltõ oldalon lévõ linket bemásolni a hsz-be? Kell vmi extra dolgot tenni még vele?
aki tud segitsen pls.

elment gombázni 😄
Huni92
A link lemaradt ^^

myl0
Hi and grat all!
Befejezõdött az 1. szezonom az FC United Of Manchester Kispadján
Képek:
Igazolások:

Tabella:

Rájátszások:

Lehet h lesz beszámoló, de rá kéne szánnom magam 😄
Jövõre reszkess BS Premier 😛

zyndar
Akkoris 😊 Különben attól a közös játékjogtól falra mászok.

Fyrex
közös játékjog

Avanti Crociati!

zyndar
Na gyertek kecik! <#idiota>

zyndar
Jaaaj de jól állsz Huni. <#puszis> Ez a kék is olyan... szép.

szval még kevesebb 😄

az megkeveseb 😄

Huni92
Rudee
Gyors helyzetjelentés.

Greve Fodbold, Dánia

Legyõzve a Microsoftot, csak sikerült befejeznem az elsõ fél idényt. Célom hasonló volt a szurkolókéval, és sikerült is bentmaradni (11. hely).
A 13 meccs alatt (3-5-5) finoman szólva sem sikerült olyan játékost találnom a keretben, akire azt mondhatnám, hogy nélkülözhetetlen. Talán a korábban már mutatott 2 középpályás, Bagge és Thomsen (bár vele a fanok nem túl elégedettek) Nyáron biztos lesz 1-2 új igazolás, de a 12953€-s fizetési keret nem könnyíti meg a dolgomat. Fõleg úgy, hogy egyik csatár 1500at keres havonta, amit nem tudtam lejjebb "alkudni". Egy másik játékos szerencsére elfogadta az új szerzõdést (1400 -> 700€/hó).
Van kapcsolat 2 élvonalbeli csapattal, így a kölcsönjátékosok érkezése a legvalószinûbb. Már ha valaki lealacsonyodik a 3. vonalhoz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zyndar
Vagy euró, tökmindegy <#hawaii>