Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
<#vigyor2>#vigyor2>
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
ennyit értek😄
én is lépek pihenni, holnap a kupákat le kell tudni.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Ezzel lépek is, holnap életem elsõ melós napja. Eladó leszek cd/dvd boltban 😉
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Porstmouth:Liverpool 2:0
G: Gekas, Gignac
Joe Mattock-ot elhoztam év elején, DL, és angol is, de neki még idõ kell.
Sevilla, Sheriff Tiraspol és Heerenveen van egyébiránt az EL csoportunkban. 2. hely elvárás.
Az egész védelmem egy átjáróház, a bal oldalon mintha ember sem lenne, a 34 éves izlandi srác nagyon alibizik...
épp az elõbb néztem, hogy szinte csak a védelembõl maradt meg több ember, és a kp-n 2-en, akik teljesitenek is nem csak felveszik a nagy zsét.
Épp most vertük a heerenveent idegenben 5-0-ra au Uefa Kupában. Marquinhos, Uranga és Armando kb 1 hónap múlva már játszani tud.
Igazolásokaról annyit, hogy jött Bendtner ingyen, Di Maria 5,5 millióért -Huntért kértek 19 milliót. köszi.-, és egy 16 éves titán, 900k euró kompenzációs dijért.
mostanság igencsak belendült a szekér, most szereztem meg dos santost 10 misiért, tkp minden poszton és csatárként is tudja tolni.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Amúgy pont ott voltam nála amikor leszerzõdtette, asszem nem hosszabbított a Barcával. Bayern, Blackburn illetve õ ajánlott neki szerzõdést, és utóbbit fogadta el.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Tudna nekem segíteni valaki egy kicsit?
Mûködik a gamma minden fasza egészen addig míg meccsre nem kerül a sor. Ilyenkor kiír valami hibaüzenetet, hogy a speed.xml fájl nem található. A vicc az, hogy eddig minden hiba nélkül ment a game kb. egy hete viszont nem tok meccset nyomni. Mindent megpróbáltam, dokumentumok, mentések teljes törlése de nem segít semmi. Újrarakni nem tom viszont, mert nincs meg DVD-n, hanem pendriv-ról volt meg. Valami ötlet?
elõre is köszi
Fortuna - Arsenal 0-2, teljesen kiegyenlitett meccsen
Arsenal - Fortuna 3-0, és ez is x-es volt.
BL-nek annyi.
Forza italia:
nincs ilyen. vannak jók, de ha figyeled a fórumot látod õket, viszont nem adnak senkit ingyen. javaslom a játékbeni scoutok segítségét igénybe venni, és hidd el rengeteg csiszolatlan gyémántot találnak majd neked
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
játék elején - Danny Szetela - Amerika (Columbus)
középcsapatba sztem tökéletes
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Arsenal - Leverkusen - S04 - Arsenal - Werder - Hertha - Vfb sorozattal inditjuk az évet.