Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK a Fradi
Amúgy nekem is ez a problémám a játékkal, hiába nyertem meg a bl-t, az igazi sztárok még mindig leszarnak. De azért van fejlõdés, pl annó a fizetéseket se lehetett normálisan emelni, én meg akár 70000 euró/hétnyit is tudnék adni, illetve legalább a középcsapatokból már el-eljönnek hozzám a játékosok. És van angol válogatottam, kettõ is 😊
Viszont ha azt nézem, nálam is sztárok játszanak, a keretem 20. tagja (a cseréj cseréje 😄DD) és elférne szinte akármelyik nagycsapatban 😊
Zsombinho: én mikor nagycsapatokkal toltam (Inter és Pool), akkor Aquinot mindig leigazoltam de 1-2 év múlva el is adtam, hiába csodagyerek, nálam soha nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket sem csatár sem kp poszton.
CSAK a Fradi
De ha nincs elutasítás beállítva, akkor sztem tesznek ajánlatot (amit persze nem fogadsz el), s az elnök rábólint. Sajna az FM-ben a mai napig nem csinálták meg, h pl egy magyar bajnokság 15 év múlva bl színvonalú csapatokkal tömve, világhírû játékosokat csalogasson. 😞
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Én annó a Fradis mentésemmel vettem egy játékost 11 millió euróért (jahh, pénz volt...😄), és egy év múlva a Reál tett érte egy szintén 11 milkás ajánlatot, erre az ökör elnököm eladta, mer ez jó ajánlat 😞
CSAK a Fradi
Rosenberg - Fortuna Düsseldorf 2-1. Pedig jobbak voltunk -_-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp oralitásba torkollik a Werder elleni meccsünk. Szopókanyalóka van.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Rangadó
Leverkusen ellen sajnos csak 1-1-re futotta, hála Pejcinovicnak, aki összehozott egy tizit a hajrában, nameg kiállittatta magát.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

vezetõság váltás kihat a csapatra? 10 meccse pontot nem szereztünk😄

Meg lett!!!!!!!!!!!!!!😄

már várom mikor jelentkezik be értem 1 csapat😊 csak ne a fradi...😄

Ezek a széles képek tényleg lassitják a fórumot, irfanview meg egyszerû progi. Ctrl+v, majd ctrl+r, és meg kell adni nékije, hogy 750x563 😊
Január közepe fele járunk, assziszt utazik a barimeccsekre, én addig lazitok.