Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Akkor csak nálunk nem jó 😄 2018-as évet írunk, 2 éve megvolt a bl--gyõzelem, minden szezonban ottvagyok a legjonn 4-8 között, mégse jönnek hozzám igazi sztárok.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Igen azóta én és ezt csinálom 😊

Amúgy nekem is ez a problémám a játékkal, hiába nyertem meg a bl-t, az igazi sztárok még mindig leszarnak. De azért van fejlõdés, pl annó a fizetéseket se lehetett normálisan emelni, én meg akár 70000 euró/hétnyit is tudnék adni, illetve legalább a középcsapatokból már el-eljönnek hozzám a játékosok. És van angol válogatottam, kettõ is 😊

Viszont ha azt nézem, nálam is sztárok játszanak, a keretem 20. tagja (a cseréj cseréje 😄DD) és elférne szinte akármelyik nagycsapatban 😊

Zsombinho: én mikor nagycsapatokkal toltam (Inter és Pool), akkor Aquinot mindig leigazoltam de 1-2 év múlva el is adtam, hiába csodagyerek, nálam soha nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket sem csatár sem kp poszton.

CSAK a Fradi

Ajánlottam neki szerzõdést,csak nem azt fogadta el.Ugyanis még nem volt az éves célkitûzések meghatározása így nem tudtam neki annyit adni,amennyit kért.
jajaja, ottvannak a képeid 😄
Há-há-há.Kaká eljönne,ha lenne pénzemxD
soma22
meg kell cáfoljam, mert az ideiben ez mûködik

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Na,eligazolt Bojan.Remélem a Paloschi-Aquino duó jól fogja tolni.Mondjuk ha kapok sok pénzt átigazolásokra(+Bojanért kapott pénz)veszek pár középpályást😄
ilyenkor még ajánlhatsz neki szerzõdést, ha elfogadja, akkor marad nálad
bexinho
Én ilyen esetekben szoktam a játékosnál az "összes ajánlat elutasítása" + "nem kölcsönözhetõ" + "kulcsjátékos" funkciókat beállítani. Így semmi esetben sem tudnak ajánlatot tenni, mert csak az a hír jön, h Reál ajánlatot tett, de a Fradi visszautasította 😊
De ha nincs elutasítás beállítva, akkor sztem tesznek ajánlatot (amit persze nem fogadsz el), s az elnök rábólint. Sajna az FM-ben a mai napig nem csinálták meg, h pl egy magyar bajnokság 15 év múlva bl színvonalú csapatokkal tömve, világhírû játékosokat csalogasson. 😞

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Fabio Capello
loál 😄

sajnos már foglalt, szóval más pénisz után kell nézned hunikám ^^

Terminátor14
Hát igen, ez mocskosul idegesítõ tud lenni 😞

Én annó a Fradis mentésemmel vettem egy játékost 11 millió euróért (jahh, pénz volt...😄), és egy év múlva a Reál tett érte egy szintén 11 milkás ajánlatot, erre az ökör elnököm eladta, mer ez jó ajánlat 😞

CSAK a Fradi

Huni92
Annak nincs rossz oldala <#idiota>

Rosenberg - Fortuna Düsseldorf 2-1. Pedig jobbak voltunk -_-

Bmeg az elnököm elfogadta a Real ajánlatát Bojanért.<#boxer>
soma22
és gondolom a fasz rossz oldalán állsz😄

Huni92
Megszokás hatalma ^_^ Egyébként hiába árulkodtok, Kápelló bácsival teljes a harmónia
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hálószobában

Épp oralitásba torkollik a Werder elleni meccsünk. Szopókanyalóka van.

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>Jaja.
zyndar
Huni uszít ellened mindenkit, egyébként semmi extra...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Büntetõkkel a spanyolok kiejtettek minket.😞
Fabio Capello
Na gyerkõcök, jók voltatok amíg apu nem volt itt? <#idiota>

Huni92
Tulajdonságilag tényleg nem vészes 😊

Rangadó
Leverkusen ellen sajnos csak 1-1-re futotta, hála Pejcinovicnak, aki összehozott egy tizit a hajrában, nameg kiállittatta magát.

Mmm kieséses szakaszban spanyolokat kaptam,fincsi.😄
zyndar
Nem olyan rossz egyébként, nem emlékszem, hogy hibázott volna valaha.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Jelen,éppen tolom a VB-t😄
Huni92
Mekkora skilles kapusod van xDD

zyndar
Sir, yes sir!

Huni92

Fortuna loading. Bagoly valaki?

zyndar
Ezt a két gólt ugyanazon a meccsen kaptam...

Óriási nagy grat 😊
Soha ne add fel😊Én most bénázok a Messina-al majd.Nincs 1db szélsõ védõm se,de leigazoltam Tavano-t,meg pár fiatal tehetséget.Szerencsétlen a csapatom még Free-rõl se nagyon jönnek az arcok.Szóval mindent bele,majd jövõre visszakerülsz😊 Tabellát mutathatnál!!!
Befejeztem a Sandhausennel lévõ állásomat. azért hihetetlen hogy 18 forduló után nem tudtunk nyerni... hiába igazoltam volna bárkit,vagy csal vagy ennyire béna vagyok...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Köszi😄<#vigyor>
zyndar
ÖÖÖ elmegy <#vigyor>
<#taps><#taps><#taps>

Most jön a VB Elefántcsontparttal vok,most csak a tisztes helytállás a cél.
zyndar
Estét Urak! Keci kemények vagytok mind! 😊

Áhh ezt nem hiszem el,tripláztam a Betisszel!!!!!!!!!!!
soma22
newcastle-wigan, fa kupa elõdöntõ 4-1, seleznyov 10 perc alatt tolt egy mesterhásrmast.

Nem tudunk veszíteni
Én nem használok.
nyem.

gratula😊

vezetõság váltás kihat a csapatra? 10 meccse pontot nem szereztünk😄

trnokikoma
halihó managerek
ti használtok GENIESCOUT-ot?????

Meg lett!!!!!!!!!!!!!!😄
gratulálok

már várom mikor jelentkezik be értem 1 csapat😊 csak ne a fradi...😄

Ezzel meg van az uefa döntõ is.Ezt nem gondoltam volna év elején:bajnoki cím még meg lehet,spanyol kupa döntõt játszok a Valenica ellen,uefa döntõ a Benfica ellen.
Ezzel meg lehet a bajnokság,3 pont az elõnyöm!
Hihetetlen. 17 perc alatt 2-0 ra vezetünk otthon a Cotbus ellen. és leadjuk 2-2re. talán ez volt az utolsó lehetöségünk. most marad majd az imádkozás hogy az Augsburg és a Koblenz is gyenge marad,és talán 1-2 csoda gyözelmünk lesz.

Huni92
Kellemes estét mindenkinek!

Ezek a széles képek tényleg lassitják a fórumot, irfanview meg egyszerû progi. Ctrl+v, majd ctrl+r, és meg kell adni nékije, hogy 750x563 😊

Január közepe fele járunk, assziszt utazik a barimeccsekre, én addig lazitok.

nem sok helyet foglal. könnyen kezelhetö... de te tudod,csak akkor nagyon figyelj már arra a méretezésre,mert belassitja is a fórumot. amugy grat😊

Photoshopot szoktam,de most a mamámnál vok(hoztam a mentést is😄) és nem ismerem a programot.
használd infraviewet. egyszerü ingyenes és nagyon jó.