Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bejutottam az uefa elõdöntõbe,és a spanyol kupa döntõjébe is!
Méretezésért sorry nem otthon vok,így nem tudtam rendesen átméretezni a programmal.
Tavaly összesen szereztünk 68 pontot.Azért most már reménykedem a bajnoki címben.
20 fordulóba ki is estünk. minden uj igazolásomat lerugták,piros lapok,1 helyzetböl ki is lehet kapni a 92 percbe,sajnos reménytelen😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Nagyszerû,2-0-ás elõnyömet 2 perc alatt eladtam a Racing ellen,így már csak 1 pont az elõnyöm a Real elõtt.Ráadásul a duplázó Paloschi lesérült 3 hétre és a két középsõ védõm is el van tiltva.Most jön az UEFA kupa negyeddöntõ visszavágó a Newcastle ellen,1. meccsen otthon 3-0-ra nyertem.
Rudee
Már-már mesébe illik ez a kezdés:

A kupában egy kis csapat ellen kezdtünk, idegenbeli 1-0 a vége. Utánna az egy osztállyal feljebb szereplõ Hvidovre ellen 11esekkel sikerült továbbjutni otthon. Majd most a 3. körben jön az élvonalbeli OB, na ott esély nem lesz. Viszont bevétel az lehet legalább.

Szar Bayern, szar Bayern :)

én már inkább ebbe nem szolok bele😊

vége az átigazolási hercehurcának.Torghelle,Halil,Rojas (chilei középpályás meggyõzõen játszik) és az utolsó perckbe a brazil Intertöl Dario Silva. na meg 1 szerb gyerek 2 ezer euróért,Ristic vmi szuper csapatból. Meg Gouhari cserepadra😄 Selmani-t ujra elhoztam kölcsönbe 3szorra. kell is ide. elsõ meccsünkön. nehéz lesz bentmaradni...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

tudod mit jelent az, hogy maximális?😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

soma22
pontosan. ez egy közösség, aminek megvannak a maga apró szabályai, amiket ILLIK betartani.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

maffi
Igen. Maximális, tehát ettõl nagyobbat nem lehet. Ahelyett, hogy okoskodnál, elolvashatnád az egyértelmûen leírt dolgokat. Normálisan szóltak, nem kell arcoskodni. Csendben kell maradni és legközelebb figyelni. ennyi.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Gunnersboy
igen de a 750et illik betartani mert széthúzza az oldalt

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Terminátor14
Legközelebb légyszi kétszer ekkora betûkkel írd ki, hogy biztos észrevegyem 😊

Levettem a méretet 70%-ra, gondoltam jó lesz...én kérek elnézést...

CSAK a Fradi

galmat
De vettük szerintem a lapot, nem kell 28-as betûmérettel írni...

galmat
??????????? AZ VAN ODAÍRVA,HOGY MAXIMÁLIS KÉPMÉRET, NEMHOGY KÖTELEZÕ KÉPMÉRET!!!.......

zorrobomber
#49880, #49878 -> 750x563

galmat

ilyet láttatok már... 😄

Huni92
Féltávnál.
17. fordulóban a Bayernnel meccseltünk, akik 12 emberrel sikeresen legyûrtek, 1-0. Tobias Kinhöfer spori elvtárs meg elmehet melegebb éghajlatra ;[[

Terminátor14

Legjobb csapatukkal játszottak 😊

CSAK a Fradi

Feljutottam a srácokkal.Rigano visszavonult,igaz idén nagyon ratyi volt...Vezetõség keménykedik,mert kerek 70,000 eurót toltak igazolásra a Serie B-be.Asszem kemény szezon elé nézünk...Tavaly igazolt srácoknak,asszem most lesz lehetõségük a játékra 😄
zsolt515
Üdv!
Nekem van 700ezer€-om igazolásokrra de nem találtam semmi jó játékost vagy ha találtam is nem volt hhajlandó odajönni hozzám ezért szereztem pár felfedezõt és elküldtem õket nagyobbb kontinensekre is edig csak 2 olyan fiatalt hozott akik naon jónak tûnnek.

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zorrobomber
Jaja, grat all! Reggel toltam meló elõtt egy derbit, az élen maradás volt a kérdés, x esetén 2. helyre csúszás, vereség esetén 3. hely lett volna, de meglett, maradtunk az élen, ami a Bl-kiesést tekintve - kis túlzással - létkérdés számunkra.
Roma - Lazio 1:3 (Podolski, Gignac, Fazio(11-esbõl) )

Nagy grat mindenkinek!Volt egy kevéske kis idõm játszani,és a Messinaval odaértem a 4 helyre a Serie C1-ben.Elsõ kanyarban Lanciano ellen toljuk,és nem mi vagyunk az esélyesek.Bónusz meccsek a srácoknak 😊
bexinho
Na sikerült pár meccset a hátam mögé tudnom. 3 felkészülési mérkõzésem volt, egyik az élvonalbeli West Ham United. Õk kérték fel a klubomat egy összecsapásra... bár ne tették volna 😊 Bár a meccs kiegyenlített volt, azonban hõsies kitartásunk gyõzelemre vezetett minket!

Az eddigi eredményeim. Sajnos ligakupából kicsusszantunk, de hát így több idõt fordíthatunk az élmezõnybe kerülésért.

Sajnos az elsõ számú kapusom kiesett 2hét-1hónapra(2meccs 7.55ös átlag), remélem a cserekapus tudja õt pótolni.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

raziel.
Sziasztok,

Legfrissebb database frissítést honnét tudnám leszedni? (átigazolás frissitésre gondolok)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hát az pénz nélkül nem egyszerû 😄
kraawz
<#eljen>

Nekem fogy el a pénzem szépen, a semmire, jövõre pedig erõsíteni kellesz.

soma22
ezt adom, bár most nemtudom mi van velem, hogy 2. szezonra nagyon összeálltunk a szarkákkal.

mondjuk elég radikálisan változtak a dolgok

kraawz
elsõ pár szezonban azért az akkorismegszopatlak.config mûködik 😊

soma22
jaj, Áki, pont tõled nem várok ilyet, aki keni vágja ezt az egész gammát.😊

kraawz
Nem igaz, hogy évek óta nem lehet az SInél megcsinálni, hogy a tök utolsó csapat ne verjen simán mindig...

kraawz
<#worship>

Terminátor14
Hát, akkor ezt nemnek veszem 😄D

CSAK a Fradi

Yulcsa
még úgy sem, hogy ingyen hozhattam volna

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Huni92
Estét Hölgyeim! <#idiota>

Gratula a két kiscsapatnak (? 😊), faszántosan csapjátok. És Somának is kijár a dicséret, merthát na..😊

Itsuki: realitása talán nincs, de Fm-rõl besélünk ^^ Ismerve a német bajnokságot, simán bennevan 😊

soma22
<#confused>

<#nezze>

Terminátor14
Kiállításról jut eszembe, nektek sikerült már játékost rávenni arra, hogy ne pofázzon vissza a játékvezetõnek? Priskint és Torghellét is állították már ki nálam ezért, de nem hajlandóak változtatni 😞

CSAK a Fradi

soma22
mivel keménynek kell lennünk vagy eltaosnak, elég sok a pirosunk, de coloccini viszi a primet 3al az idén, most meg megint eltiltás 5 sárga miatt.

taylort lassan lehet le is cserélem, bassong sokkal jobban tolja amikor beáll

Yulcsa
Milanba sem akart jönni, én is próbáltam

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

soma22
lehet hogy a muba tényleg esélytelen, mert ugye valami konfliktus miatt ment el egyébként is

tényleg fingom sincs, de amióta visszajött angliába ujra válogatott kerettag😄

5w0rdf15h
Gratula

Taylor hányszor állítatta már ki magát? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

DONGUBA
esku....gondoltam visszahozom egykori kedvencuket erre baszik jonni😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

soma22
nebassz

mondjuk mu-nál, még a demoban asszem probáltam és tényleg nem jött

DONGUBA
csak aze kerdeztem mert pl manchesterbe meg barcelonaba aszongya ezse agaban sincs jonni😄DD looool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

soma22
kapusba rúgta a fasz😄, de egyébként nagyon jol játszott, ez az egyetlen szerencséje...

Gunnersboy
Becks tizije olyan volt mint anno az EBn vagy VBn ?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Terminátor14
Köszi srácok!

Soma: Meglátom, most van idõm, lehet, hogy majd írogatok oda is 😊 De elõtte mindenképp veszek egy normális klaviatúrát.

CSAK a Fradi

soma22
1 év téli átigazolási szezonjában 3.5 misiért, 79ezres heti fizuval irt alá.eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy egy közepes klubbal is egész könnyen le lehet igazolni, mert ugye a la galaxynak igen kicsi a repje.

<#worship><#eljen> 😄

<#eljen><#worship>