Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
A kupában egy kis csapat ellen kezdtünk, idegenbeli 1-0 a vége. Utánna az egy osztállyal feljebb szereplõ Hvidovre ellen 11esekkel sikerült továbbjutni otthon. Majd most a 3. körben jön az élvonalbeli OB, na ott esély nem lesz. Viszont bevétel az lehet legalább.
Szar Bayern, szar Bayern :)
vége az átigazolási hercehurcának.Torghelle,Halil,Rojas (chilei középpályás meggyõzõen játszik) és az utolsó perckbe a brazil Intertöl Dario Silva. na meg 1 szerb gyerek 2 ezer euróért,Ristic vmi szuper csapatból. Meg Gouhari cserepadra😄 Selmani-t ujra elhoztam kölcsönbe 3szorra. kell is ide. elsõ meccsünkön. nehéz lesz bentmaradni...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Levettem a méretet 70%-ra, gondoltam jó lesz...én kérek elnézést...
CSAK a Fradi
17. fordulóban a Bayernnel meccseltünk, akik 12 emberrel sikeresen legyûrtek, 1-0. Tobias Kinhöfer spori elvtárs meg elmehet melegebb éghajlatra ;[[
Nekem van 700ezer€-om igazolásokrra de nem találtam semmi jó játékost vagy ha találtam is nem volt hhajlandó odajönni hozzám ezért szereztem pár felfedezõt és elküldtem õket nagyobbb kontinensekre is edig csak 2 olyan fiatalt hozott akik naon jónak tûnnek.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Roma - Lazio 1:3 (Podolski, Gignac, Fazio(11-esbõl) )
Az eddigi eredményeim. Sajnos ligakupából kicsusszantunk, de hát így több idõt fordíthatunk az élmezõnybe kerülésért.
Sajnos az elsõ számú kapusom kiesett 2hét-1hónapra(2meccs 7.55ös átlag), remélem a cserekapus tudja õt pótolni.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Legfrissebb database frissítést honnét tudnám leszedni? (átigazolás frissitésre gondolok)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Nekem fogy el a pénzem szépen, a semmire, jövõre pedig erõsíteni kellesz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
mondjuk elég radikálisan változtak a dolgok
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Gratula a két kiscsapatnak (? 😊), faszántosan csapjátok. És Somának is kijár a dicséret, merthát na..😊
Itsuki: realitása talán nincs, de Fm-rõl besélünk ^^ Ismerve a német bajnokságot, simán bennevan 😊
CSAK a Fradi
taylort lassan lehet le is cserélem, bassong sokkal jobban tolja amikor beáll
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
tényleg fingom sincs, de amióta visszajött angliába ujra válogatott kerettag😄
Taylor hányszor állítatta már ki magát? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mondjuk mu-nál, még a demoban asszem probáltam és tényleg nem jött
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Soma: Meglátom, most van idõm, lehet, hogy majd írogatok oda is 😊 De elõtte mindenképp veszek egy normális klaviatúrát.
CSAK a Fradi