Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A negyeddöntõben a Stuttgart lesz az ellenfél.
Német kupa elõdöntõjében a Frankfurtot kaptuk, a bajnokságot pedig 8 fordulóval a vége elõtt 1 pont elõnnyel vezetjük.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Most rakom fel ujra a jatekot 3 honapos kihagyas utan, erdemes felrakni a 9.3.0as patchet, illetve mukodnek a magyarositasok ezalatt, vagy maradjak a 9.2.0nal?
CSAK a Fradi
Nagyon felakarok jutni, mégha osztályzón keresztûl is, mert itt szörnyû h nem jön ide senki, vagy ha igen, akkor annyit kér h nem tudom megadni... Nem baj, nem adom fel, de valahogy néha lerongyol az egész. DE ilyenkor gondolok arra, h ezért szép az FM, mert nem minden csapattal lehet elérni olyan eredményt, mint a valóságban a HOffenheimel (lehet nem jól írtam:S).

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Régóta izgat ez a dolog de még nem mertem megkérdezni lehet nem is kelett volna. Az lenne kérdés hogy hogyan tudom az aszisztensre bízni a meccset?
Légyszi mondjátok meg már kerestem hol lehet de soha nem találtam meg!<#nemtudom>#nemtudom>
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

most hagytam ott a picsába

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Mostanra kijavitották a hibát az fm-basen, igy lehet tölteni.
Megvertük a Herthat, elképesztõ magabiztossággal játszva, és következik az Olympiakosz elleni EL meccs, merthogy õket kaptuk ellenfélként. Necces volt azért, mert utolsó csoportmeccsen a Sevilla gyakorlatilag 2 támadást vezetve 2-1-re nyert, igy csak csoportmásodikok lettünk, és kaphattunk volna nehezebb ellenfelet is. Példának okáért a B2-ben szereplõ Hannover a Poolt kapta 😄😄
Jóéjt, ennyi volt mostanra!
Velünk nem tudom mi van, de haldoklik a csapat, a hajdani 10 pontos elõny 1 pontosra olvadt és még van 2 meccs 😞
CSAK a Fradi
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Vagy pl a Loki is eljut a csoportkörig a bl-ben.
CSAK a Fradi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"