Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Széééép eredmények, grat! 😊

CSAK a Fradi

soma22
turnstyle

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zyndar
Ez meik skin?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

<#worship>
zyndar
Szép volt Huni! Szép volt Huni! <#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Yulcsa
Hát sajnos nincs ötletem mi lehet... Még esetleg azt próbáld meg hogy mentés más néven, hátha írásvédett a fájl, vagy valami ilyesmire tudok gondolni.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Huni92
Fortuna Düsseldorf, 2016/2017

8. szezont is befejeztem a Fortuna Düsseldorf élén, és kétségkivûl ez volt a legsikeresebb. BL csoortkörbe ugyan nem jutottunk be, hiszen az Arsenal oda-vissza megvert az utolsó selejtezõ körben, de az Európa Ligában folytathattuk szereplésünket. Egy elég laza csoportban végeztünk a 3. helyen, rosszabb gólkülönbségünk miatt. Az Olympiakosz, a Fiorentina, a Stuggart, valamint a Pool testén keresztül döntõbe jutottunk, ahol...

...emberhátrányban lõttük a gyõztes gólt. Ezzel a csapat 121 éves fennállásának elsõ nemzetközi kupáját nyertük az 1979-es Kek gyõzelem óta.

Német Kupában a Halle, FSV Frankfurt, Werder, HSV, Eintracht Frankfurt, Bayern München útvonalon haladtunk, mely út végén....

...elhóditottuk a trófeát.

Bajnokságban végig kiegyensúlyozott teljesitményt nyújtottunk, a mi csapatunk kapta a legkevesebb gólt, és mi is rúgtuk a legtöbbet, mely azt eredményezte, hogy 1933 után ismét a Fortuna Düsseldorf hóditotta el a bajnoki titulust.

A szezon befejezése után ÕKET ünnepelték....

.....a szurkolók

Ramox
Erre nem lehet mást mondani mint...

zyndar
Üdv Urak! Van idõm ma játszani, soha jobb kezdést egy naphoz. Majdnem teltház (25000-es a stadion, eddigi nézõcsúcs valami 13000 volt) Viszont megint milyen gólt kaptam már... Jövõre keresek egy új kapust.

Bocsi mégcska most tudok válaszolni. Azt írja ki hogy: A mentés nem sikerült. Új játékot kezdtem azzal már nincs gond de 3 szezon így mehet a kukába.

zsolt515
Én csak 4-2-2-2-õt láttam meg 4-1-4-1-et!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
azzal a 4-1-2-1-2-es taktikával az nem semmi!

Barcikával BL csoportkörig 😄
zsolt515
ETO-val mentél már?

ezt te tudhatod... 😄 játékoskerettõl, meg tudástól függõ
én általában 4-1-2-1-2-õt játszok
azért már ilyen csitet....

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

zsolt515
Aha mondjuk tényleg igazad van mert mire megszoknak a játékosaim egy taktikát az 1000 év de van nagyon sok kidolgozott taktikám majd egyet keresek ami jó a srácoknak. Szerinted a 3-5-2-es taktika a jó vagy a 4-5-1-es?

szerintem hülyeség állandóan váltogatni a taktikát, inkább te találj ki olyat, ami a csapatodra jellemzõ és a játékosaidnak is a legjobb
Forza Italia
Reggelt. Nagyobb kihívásra vártam ezért abbahagytam az Atletico Madridos mentésem és kezdek egyet a Leeds-el. Aki már játszott vele az segítsen egy kicsit kik azok a játékosok akik eljönnek és jó játékosok is???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zsolt515
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy ha nincs olyan jó játékoskeretem akkor kiválasztom a legjobb 11-et kezdõbe és jó teljesítményt nyújtanak utána nem hozzák a meccseket akkor nem a játékosokat cserélem le hanem a taktikát váltosztatom meg? Mert töltöttem le egy csomó taktikát és mondom akkor ezeket váltosztatom nem a játékosokat. Csak véleményeteket szeretném kérni.

Huni92
Pool elintézve.
Döntõbeli ellenfél pedig a Sevillat 4-3-mal kiverõ tavalyi ezüstérmes és tavalyelõtti gyõztes Lyon lesz.

Huni92
Hoppá o.O
Ez volt a 11. meccsünk ellenük, és elõször tudtuk legyõzni õket ^^

ne csináld azt amit én az ajkával😊 juss fel

valahogy áttudod küldeni? igérem nem küldöm senkinek tovább😊

Rudee
2. hely nehéz lesz, meg messze van a realitástól is.
Bár a nagyobb meccseket (B93, FCK II), valamint az üldözõk elleniket (Koge, Brondby II, HIK, Helsingor) is otthon jáccom majd. Nem hiszem, hogy most kellene feljutni. Igaz, nem szomorkodnék. Viszont akkor teljesen új csapatot kéne építeni és a 2. osztályban már kevés lenne a jelenlegi anyagi helyzet. Részidõs szerzõdés esetén a minimális fizetés 700€/hó, ami a ~12000es havi kerethez képest sok. Persze fordítva is lehet nézni és a keret a kevés, de sajnos nincs tõke amibõl emelni lehetne.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Huni92
Olvastam a hsz-ed, és a végére értem. Igazad van, kikapcsoltam a csitet. 3-0-s vezetésrõl hipp-hopp 3-2-re felzárkózott a Frankfurt a kupa elõdöntõjében. De megnyomtam a csitgombot, és a maradék idõ eltelt nagyobb helyzet nélkül. Meleg volt 😄😄
VFB ellen hazain 3-0, idegenben 0-0, elõdöntõben a pool lesz az ellenfél. Másik ágon Lyon - Sevilla.

öööö most h mondod,lehet updatelnem kellene,me virusirtom se vt a mai napig,tûzfalat is elfelejtettem visszakapcsolni😄 2 helyet tarsd meg...😊

Rudee
Windows update mostanában nekem odabaszik, lehet az a baj nálad is.

Rudee
Greve (Dánia, 3. osztály) folytatás

A korábban prezentált jó kezdést és az akkori formát sikerült tovább menteni a folytatásra is.
A kupától ugyan búcsúztunk, de ott nem is volt sok esély. Mint írtam, az élvonalbeli OB ellen készültünk a 3. fordulóban. Mivel a legjobb összeállításban se lett volna esélyem (viszont nyerhetõ bajnokik jöttek), így a lehetõ legfiatalabb 11 jáccott ellenük. 5-0ra nyertek, de legalább a fiatalok szereztek egy kis tapasztalot vmi komolyabb ellenfél ellen is.
A bajnokságban hoztuk a már-már szokásos kevés gólos meccseket. Szerencsére a legtöbb alkalommal soványka szurkolótáborunk örülhetett. Talán egy meccs volt eddig, mikor nem voltak megelégedve a lefújás után. Akkor otthon az utolsó elõtti ellen buktunk 3-1re. Igaz, hogy a 2. (!) perctõl emberhátrányban jáccva.
A téli szünetben túl nagy erõsítés nem várható.

Nem tudjátok h mitöl lehet hogy 1-2röl belassult a gépem? teljesen? de csak a windows... játék 1-2 perci bizonytalanság után hajt. igaz megütöttem az fm miatt,dehát nem is volt erös😄 Huni,kapcsold ki a csitet,kösziXD

Ramox
Öngólt is tudni kell rúgni 😊 Jót nevettem rajtuk, de mindenesetre jól jött az a gól! 😊

Huni92
DONGUBA
es nem 9.03 as alapatch hanem fmupdates adatbazis

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
atigazolasi listan volt meg caceres is meg madridban diarra saviola gago is de ok nem akartak jonni....kesobb vdvart se.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Henrique elsõ évben

DONGUBA
mi kozom hozza hova megy.....anderlechtel eleg sokaig eljutottam bl-ben gondolom nyomott a reputacion.Amugy meg leszarom hova megy a penz kellett.

Huni92
Hm. Gond van az emlékezeteddel? 😄
Egyébként 7 forduló van, és 4 pont az elõny.

DONGUBA
elso ev

masodik ev

kraawz
xabi alonso elmegy belgiumba... hátpersze <#hehe>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

5w0rdf15h
Bajnokságba hogy állsz felbújtó kisbarátom? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Huni92
Mindkettõ, ha lehet 😊
Közben megvan a Carbonaros kép. Nemrossz 😄

DONGUBA
ket evet voltam ott melyik kell?

Huni92
Dobj egy képet az Anderlechtes igazolásaidról.

DONGUBA
hu mekkora tekkkkkk volt😊

Huni a mostanit betoltotte?

DONGUBA
es kozben hivott olaszorszag es brazilia is kapitanynak de az olaszokhoz mentem.

Huni92
DONGUBA
Na elfogadtam liverpool invitalasat es hoztam a jatekosaaimat magammal😊

DONGUBA
Kiket igazoltal?

DONGUBA
Lattam mar ilyet eleg nagy😊