Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atl.Madrid-Betis 1-1 Elsõ félidõben katasztrófálisak voltunk, másodikban jócskán feljavultunk,de nem lett meg a gyõzelem.Ja és Kaká leigazolását a szurkolók rossz döntésnek tartják.<#idiota>
DONGUBA
Valami nekem is jar azert

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

vagyok énis, de csak olvasóként, most weboldalt írok 😄

gratula mindenkinek!
soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
ittenavygok😄

Fabio Capello
no, kihaltunk?

Fabio Capello
szép 😊

pzoli00
egy újabb nagy meccset játszottunk a Veendam ellen, az eddigi stabil kezdõcsapaton 3 helyen is változtattam, csatár poszton beraktam Pollack-ot kezdõnek, a középpályán pedig három új ember kapott bizonyítási lehetõséget. Íme az eredmény:

Huni92

Somának is jár 😊

Nem figyeltem, hogy ték következik, pedig lecsaptam volna 😞(

Fabio Capello
szépséges 😊

Gubának pedig innen üzenem hogy kapja be, elkúrta az 50k-s téket 😄

soma22

soma22
szép feltámadás

pzoli00
egy szenzációs meccsen vagyok túl, otthon vertük a VVV Venlo eggyüttesét 4-3 -ra, úgy, hogy az elsõ félidõben 3-1 -es vesztésre álltunk, aztán a félidõben alapos fejomosásban részesítettem a csapatom és lám lám meglett az eredménye, az utolsó 4 percben megfordítottuk a meccset! <#taps><#taps><#taps>

soma22

35 éves beck's.

nyernünk kellett volna, de ez sem rossz

kraawz
(Y)

Közben Tranmere:Scunthorpe 4:4 ... 3:1rõl fordítottunk 3:4re, de nem bírtuk ki.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92

soma22
királyság, sok sikert. a leedsnek pedig sajna mára csak a neve van meg, minden más egy rakás fos...

kraawz
A legjobbal nem akartam kezdeni, akkor nincs kihívás 😊

DONGUBA
En leedsel kezdtem 100000 pezt adtak igazolni de eladtam a 3 legjobbamat azokbol igazoltam par jatekost de nem tul ismerteket.Egy van Diego costa az atletico madridbol de csak kolcson.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kraawz
A sok szarozás után végül angol 3-ban kezdtem egyet, a Scunthorpe Uniteddel. Volt még két másik favorit, végül õk lettek. Eddig szépen megy minden, félévkor majd jövök beszámolóval, csak moszanában dolgozok / vizsgázok, mikor mi, alig haladok.

Viszont Ligakupa 2. körében:

Scunthorpe : Wolves ( ugye CL feljutásért küzd) 2:1

soma22
ne fogd vissza magad, jo darabig leszek😊

Fabio Capello
szépséges

csak be kéne tölteni egy mentést, már hiányzik 😄

soma22

hogyazakurvageci.
megteszem a 3. cserémet a 69. percben, akit le is rugnak a 70.ben, de még ez sem elég, lerugnak mégegyet. ennyit tudnak a faszcibálók😊

Terminátor14
Nem akarja az igazat, így is túl kicsi, vagy nem vágom...talán a szélesképernyõ miatt.

CSAK a Fradi

zyndar
Irfanview-el kijelölöd a területet és azt méretezed 750x563-ra.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Ilyen indokot sem láttam még 😛

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Terminátor14
Sajnos max így tudom levágni 😞

CSAK a Fradi

Huni92
Csatlakozom 😊
Lehet, hogy leszek bagolynak, elkezdem a 9. szezont.

Közben meg Olasz-Brazil...jómeccs 😄

zyndar
Gratulálok a szezonhoz, a képekbõl pedig azon kívül, hogy ez nem a pacman, nem sok látszódik 😊 Nyesd meg Irfanview-vel, ne az egész képernyõt méretezd.

Terminátor14
Nahh közben én is folytattam a játékot, csak a gagyi bellintyûzetem miatt inkább nem erõltettem a beszámolót 😊

Szóval ott tartottunk, hogy Crewe, 3. szezon fele körül magabiztosan vezetjük a másodostály tabelláját...

Vagyis csak vezettük, ugyanis a szezon második felére a csapat teljesen összeomlott, mintha kicserélték volna. Minden meccs irtózatosan nehéz volt és sokszor, sõt legtöbbször már a döntetlennek is örültem. Ez azért volt nagyon veszélyes, mert bár 10 ponttal vezettem a Fulham elõtt, de volt még legalább 20 meccs a szezonból, és ha osztályozót kell játszanom, akkor nem valószínû, hogy feljutok...

Hát mit ne mondjak, szerencsénk volt, nem kicsit, de végül meglett a 2. hely:

Így a 4. évben jöhetett a PL 😊
Az igazolásokra szánt pénzzel nem volt nagy gond, ugyanis a a TV-s jogdíjaknak köszönhetõen kaptunk a szezon elején kb 30 millió eurót. Végülis célnak a nemzetközi indulás kiharcolását határoztam meg (igen, elég merész...😄D), abból kiindulva, hogy elég sok játékost sikerült igazolni ingyen illetve olcsón 😊

Hát íme az ezévi transzferek:

Javier és Juan Antonio 17 ill. 18 éves csatártehetségek, nagyon jók lesznek, már most is azok 😊 (Bár egyelõre csak a tulajdonságaik 😞 )
Szalai és Fabioano alkotják a védelem közepét, mindketten 20 évesek, nagyon jók. Cserének elhoztam Vaskót mert nagyon olcsó volt és az értékei elég jók.

Bodor és Mesto a két szélsõ védõ, szintén jól teljesítenek egyelõre. Kapusposztra elhoztm Lobontot, és mint késõbb kiderült, nagyon jól tettem, ugyanis Király lesérült 8 hónapra, majd közölte hogy a szezon végén visszavonul. 😞

Nayar egy 23 éves ígéretes vkp, Navarro pedig egy 19 éves iszonyatosan fejlõdõképes és gyors középsõ védõ, sajnos sokat hibázik.

Santiago is óriási tehetség, de fiatal kora miatt még nem tud egyenletesen teljesíteni sajnos. Audel egy tûrhetõ balszélsõ/csatár, kélnyszerbõl hoztam szezon közben, mert a széleken gyenge volt a csapat.

Szóval mint látszik megint rengeteg igazolásunk volt, amit kicsit megnehezített a mindössze 180k-s fizetési keret és a maximálisan adható 20k/hét fizetés, végül az átigazolási pénz egy részét átcsoportosítottam a fizetésekhez, így lett a keret 250k.

A csapat nagyon bíztatóan szerepel, egyelõre pontosan 50%-os teljesítménnyel állunk a PL 7. helyén 19 meccs után.
Egyetlen probléma, hogy nagyon kevés gólt rúgunk, az új csatárok jónak tûnnek, de valahogy mégsem túl eredményesek, Priskinék pedig próbálkoznak, de nem minden esetben elég jók már ezen a szinten 😞

Tabella:

Végül pedig egy-két játékos:

Remélem jó a képméret és látszik is, nekem így 1920*1080-ban elég kicsik 😄D

CSAK a Fradi

zyndar
Leszek, háttérben az Brazil-Olasz meccs... szerencsétlenek.

soma22
lesz valaki baglyozni ma?

zyndar
Féltáv:

zyndar
Otthon bárkinek elkapjuk a tökét, idegenben... na azt inkább hagyjuk. Helyzetkihasználás powa (mindkét oldalon <#idiota>)

Rudee
A téli szünetben a tervezettel ellentétben 1-2 dolog megváltozott a Greve csapatánál.
Elõször is a szezon elején kölcsönvett játékosok szerzõdése lejárt. Közülük Nezirevic lett volna az, akit megtartottam volna. Volna... a Malmö ugyanis nem hajlott a kölcsön megújítására. Na sebaj, majd lehetõséget kap vmelyik fiatal.
Kissé változtattam a felálláson is. Az eddigi 4-5-1 jó volt, de jobb lenne, ha kicsit több gól esne. 4-2-3-1 lett az új felállás. Az eddigi 6 felkészülési meccsen 16-3 a gólkül., talán javulunk majd a bajnokságban is. Még hátra van egy barátságos meccs, aztán folytatódik a bajnokság.

Szar Bayern, szar Bayern :)

soma22
mert rossz hatással van a hangulatra, és speciel nincs szükségem a pénzre, mert minden erõsítéssel készen vagyok idénre

több a rossz a dologban mint a jó

Magic Boy
Miért nem? <#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

soma22

nem vagyok boldog emiatt

Liverpool úgy vert 1-0-ra,hogy végig én támadtam és voltak helyzeteim.😞
http://subscribee.mybrute.com/ JOjo (:
zsolt515
Üdv!
Befejeztem a 2. szezonomat a GYÕRI ETO-val és 2. helyen értem célba a magyar NB1-ben kemény 56 pontom lett az elsõ az újpest lett 70 ponttal. A magyar kupa és a lliga kupában nem voltam olyan erõs mert a negyeddöntõben kiestem mnd a kettõnél. Pedig tavaly megynyertem a magyar kupát. Valahogy még mindig nem sikerült megtalálnom a megfelelõ taktikát sajnos de még dolgozom vele most visszaálltam a szezon végére egy 4-4-2-es taktikára mert ezt mindegyik csapat ismeri.

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

valahogy nem akartam a sandhausennel menni,lemondtam. a karrieremet folytatom de 1 másik csapatnál.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Természetesen nem a 3., hanem a 2. helyen végeztünk a csoportban.
Thx all 😊

Forza Italia
Nos elkezdtem a Leedsel a bajnokságot.
Igazolások

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

soma22
effektive örültem hogy elment
értéke 4.9 volt, iszonyat fos volt mindkét évben, sok piros, sok 6 alatti osztályzat, igy mág jol is váltam meg tõle.

5w0rdf15h
Gratula kis csíter 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
nem kevés az a 10 misi Colocciniért?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

soma22
igy sikerült elköltenem a 3. idényre adott 53 milliot átigazolásokra. nagyon tetszetõs keret jött össze, sokat fûzök ehhez az idényhez.
Amikor elkezdtem a szarkákkal, a fõ szempont az volt, hogy újra egy gazdag klub legyen, amit 2 idény alatt sikerült is elérnem.

xmogyix
tudom,hogy nem szép dolog amit most kérni fogok de..nincs olyan valaki aki tudna nekem egy linket küldeni vagy esetleg egy torrent file-t ahonnan gyorsan le tudnám tölteni az fm09-et.mert amiket eddig találtam azok iszonyat lassan hozták lefele.(3óra 16%)aki tudna segíteni az plz írjon pm-t!elõre is köszi és bocsánat még1x!!
amúgy grat mindenkinek az eddigi sikereihez

a csiteeer😊 GRATU

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!