Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
gratula mindenkinek!

35 éves beck's.
nyernünk kellett volna, de ez sem rossz
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Közben Tranmere:Scunthorpe 4:4 ... 3:1rõl fordítottunk 3:4re, de nem bírtuk ki.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Viszont Ligakupa 2. körében:
Scunthorpe : Wolves ( ugye CL feljutásért küzd) 2:1
hogyazakurvageci.
megteszem a 3. cserémet a 69. percben, akit le is rugnak a 70.ben, de még ez sem elég, lerugnak mégegyet. ennyit tudnak a faszcibálók😊
CSAK a Fradi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Lehet, hogy leszek bagolynak, elkezdem a 9. szezont.
Közben meg Olasz-Brazil...jómeccs 😄
Szóval ott tartottunk, hogy Crewe, 3. szezon fele körül magabiztosan vezetjük a másodostály tabelláját...
Vagyis csak vezettük, ugyanis a szezon második felére a csapat teljesen összeomlott, mintha kicserélték volna. Minden meccs irtózatosan nehéz volt és sokszor, sõt legtöbbször már a döntetlennek is örültem. Ez azért volt nagyon veszélyes, mert bár 10 ponttal vezettem a Fulham elõtt, de volt még legalább 20 meccs a szezonból, és ha osztályozót kell játszanom, akkor nem valószínû, hogy feljutok...
Hát mit ne mondjak, szerencsénk volt, nem kicsit, de végül meglett a 2. hely:
Így a 4. évben jöhetett a PL 😊
Az igazolásokra szánt pénzzel nem volt nagy gond, ugyanis a a TV-s jogdíjaknak köszönhetõen kaptunk a szezon elején kb 30 millió eurót. Végülis célnak a nemzetközi indulás kiharcolását határoztam meg (igen, elég merész...😄D), abból kiindulva, hogy elég sok játékost sikerült igazolni ingyen illetve olcsón 😊
Hát íme az ezévi transzferek:
Javier és Juan Antonio 17 ill. 18 éves csatártehetségek, nagyon jók lesznek, már most is azok 😊 (Bár egyelõre csak a tulajdonságaik 😞 )
Szalai és Fabioano alkotják a védelem közepét, mindketten 20 évesek, nagyon jók. Cserének elhoztam Vaskót mert nagyon olcsó volt és az értékei elég jók.
Bodor és Mesto a két szélsõ védõ, szintén jól teljesítenek egyelõre. Kapusposztra elhoztm Lobontot, és mint késõbb kiderült, nagyon jól tettem, ugyanis Király lesérült 8 hónapra, majd közölte hogy a szezon végén visszavonul. 😞
Nayar egy 23 éves ígéretes vkp, Navarro pedig egy 19 éves iszonyatosan fejlõdõképes és gyors középsõ védõ, sajnos sokat hibázik.
Santiago is óriási tehetség, de fiatal kora miatt még nem tud egyenletesen teljesíteni sajnos. Audel egy tûrhetõ balszélsõ/csatár, kélnyszerbõl hoztam szezon közben, mert a széleken gyenge volt a csapat.
Szóval mint látszik megint rengeteg igazolásunk volt, amit kicsit megnehezített a mindössze 180k-s fizetési keret és a maximálisan adható 20k/hét fizetés, végül az átigazolási pénz egy részét átcsoportosítottam a fizetésekhez, így lett a keret 250k.
A csapat nagyon bíztatóan szerepel, egyelõre pontosan 50%-os teljesítménnyel állunk a PL 7. helyén 19 meccs után.
Egyetlen probléma, hogy nagyon kevés gólt rúgunk, az új csatárok jónak tûnnek, de valahogy mégsem túl eredményesek, Priskinék pedig próbálkoznak, de nem minden esetben elég jók már ezen a szinten 😞
Tabella:
Végül pedig egy-két játékos:
Remélem jó a képméret és látszik is, nekem így 1920*1080-ban elég kicsik 😄D
CSAK a Fradi

Elõször is a szezon elején kölcsönvett játékosok szerzõdése lejárt. Közülük Nezirevic lett volna az, akit megtartottam volna. Volna... a Malmö ugyanis nem hajlott a kölcsön megújítására. Na sebaj, majd lehetõséget kap vmelyik fiatal.
Kissé változtattam a felálláson is. Az eddigi 4-5-1 jó volt, de jobb lenne, ha kicsit több gól esne. 4-2-3-1 lett az új felállás. Az eddigi 6 felkészülési meccsen 16-3 a gólkül., talán javulunk majd a bajnokságban is. Még hátra van egy barátságos meccs, aztán folytatódik a bajnokság.
Szar Bayern, szar Bayern :)
több a rossz a dologban mint a jó
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Befejeztem a 2. szezonomat a GYÕRI ETO-val és 2. helyen értem célba a magyar NB1-ben kemény 56 pontom lett az elsõ az újpest lett 70 ponttal. A magyar kupa és a lliga kupában nem voltam olyan erõs mert a negyeddöntõben kiestem mnd a kettõnél. Pedig tavaly megynyertem a magyar kupát. Valahogy még mindig nem sikerült megtalálnom a megfelelõ taktikát sajnos de még dolgozom vele most visszaálltam a szezon végére egy 4-4-2-es taktikára mert ezt mindegyik csapat ismeri.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Igazolások

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
értéke 4.9 volt, iszonyat fos volt mindkét évben, sok piros, sok 6 alatti osztályzat, igy mág jol is váltam meg tõle.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Amikor elkezdtem a szarkákkal, a fõ szempont az volt, hogy újra egy gazdag klub legyen, amit 2 idény alatt sikerült is elérnem.
amúgy grat mindenkinek az eddigi sikereihez
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!