Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Utolsó 5 meccset meghagyom holnapra. Sajnos, a kezdõbõl öten sérültlistán, szóval ha megtartom a pozíciót, már jó. Bye

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

soma22
valami minimálisat változtass a taktikán, pl passz stilus vagy sebesség, vagy védõsort told feljebb

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

tarti19
1 taktikán mentem végig, sérülés nem volt a spílerek nem fáradtak el mindig 90% felett volt a kondíciójuk, morál nem ugrott le egy darabig😛
Nem tudom, de valami frankó taktika után kell nézi, mert így kötél lesz a nyakamon😛
Igaz én nem vagyok csak hobbi fm-es , nem úgy mint ti akik márprofi szinten zûzzátok a mûfajt, így biztos van némi tipp, ötlet a tarsolyotokban😛

zyndar
Rotálj, állíts kicsit a taktikán vagy csak véletlenül elállítotál valamit. 😊 Ez baromságnak tûnik, de nekem már sikerült 08-ban és kb. 10 meccsel késõbb vettem csak észre.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Iraklisnál volt nálam, kb. 30 meccsen lõtt 2õt, eladtam a vételára 1400szorosáért. Mondanom sem kell, hogy új capatában már fosta a gólokat.

tarti19
Srácok basszus nem tudom mi lelte a csapatom , de elkezdtem tegnap egy bajnokságot Wycombe együttesével s összehoztam 27 meccsen 22 gyõzelmet 2 döntetlent 3 vereséget utána meg 17 meccsen csak 2 döntetlent s 15 vereséget, mi történt velük???
Úgy lecsúsztam, hogy buktam is a feljutást... van még ugyan hátra , mert voltak bari s kupa meccsek is, de kész vagyok idegileg...

zyndar
Akkor 3 év múlva tudom max. teljesíteni, de te addigra már nyaralsz keci! 😊

kraawz
Millwall : Scunthorpe 1:2

Ezzel be is fejeztem most, nagyon megyünk elõl. Zozulya -t csekkoljátok le, istenpleja nálam !

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Jól csapod kraawz! Zyndar, te meg húzzá bele, mer bajnoki cimmel tartozol nekem <#idiota>

Villarreal.
Elsõ bajnokin szerencsés 0-0 a Riazorban, majd 0-1-es vereség a Valenciatól. BL-ben az Arsenal, Panathinaikosz, Dinamo Kijev csoport jutott, eddig a londoniak ellen 0-0.
Gijón elleni bajnokit 3-0-ra nyertük. Azt azért érdemes tudni, hogy mindeddig nem játszott sem Rossi, sem Nihat, de még Mati Fernández sem.
És akkor a Barca elleni bajnoki

kraawz
Majd valamelyik nap írok beszámolót elsõ félévemrõl, abban benne lesz minden 😊

kraawz
lassan féltávnál, eddig ellánálhatatlanok vagyunk 😄

zyndar
<#worship>
(Muti a srácot...)

még fotózgathattam volna egy darabig amíg az összes meg lett volna! 😄

VAMOS MADRID!

kraawz
18 meccse veretlenek vagyunk, új klubrekord 😊

Olyan régi nagy nevek játszanak nálam, mint Babayaro vagy Litmanen 😊

zyndar
A két legjobb lõtte. Értsd ez alatt, hogy: penalty taking 14, composure+concentration 25 meg 26. Nincs jobb sajna.
Muti azt a gól/meccses arcot.

Huni92
Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gondoltam egyet és elkezdtem fotózgatni! 😄
miközben tölt a játék, vagy mentésnél ugye kiír olyanokat, hogy tippek és trükkök, vagy csak simán olyan dolgokat ami hasznos lehet...ezeket próbálom lefotózni, és be is teszem ide!😉 hátha valakinek hasznos lesz!
eddig ennyit sikerült lefotóznom:

VAMOS MADRID!

kraawz
:\
állítsd be a lövõket

közben 3:0 ismét, viszont a 21 meccsen 21 gólos csatárom kapott 2 hónapot, a másik csatárom pedig egyet. Még jó, hogy vanv agy 5 csatárom 😄

zyndar
Idén 4 tizenegyest kaptunk, ebbõl sikerült 1et (azaz egyet) belõni. Az a rohadás kapu 7,3m x 2,4m, nemigaz, hogy nem lehet beletalálni...

zyndar
Fúú de jó vagy! <#hawaii>
Gratula, nem rossz kezdet.

zyndar
Kik ezek? <#idiota> Kontratámadás FTW!

kraawz
Most megy a szekér 😊

Üdv!
Regebben jatszogattam meg a cm4 vagy akkortajt a cuccal aztan volt egy kis kihagyas meg par ev hütlenseg a total club manager iranyaban 😊
Steam-en keresztül vettem meg a jatekot, remelem van aki hasonlo cipöben jar es tud segiteni. Elvileg 5x telepitesi jogot enged a DRM ha jol vettem ki, a kerdesem a következö, leledzik a cucc az asztali gepen, ha en szoktam utazgatni es a laptopon is szeretnem tolni akkor az hogyan valosithato meg? Feldobom arra is a Steamet bejelentkezek es letöltöm ujbol? Illetve ha en különbözö okositasokat probalok beletuszkolni, teszem azt magyaritas, vagy nehany extra logo/stadoin stb azt ebben a verzioban is szabad-e, illetve maga a jatek az most a Steam mappan belül van valahol, vagy hol kell keressem? 😊 Egyelöre ennyi majd ma este szerintem komolyabban nekiugrok es ha meg birjatok jön elmenybeszamolo is 😄

zyndar
Mint a talajvíz...

Huni92
<#idiota>

Llorente-show

Forza Italia
Grat szép eredmény. Látom Aquino nálad is szárnyal. Hozzám is eljött a leedsbe sokat várok tõle.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

xmogyix
tudnátok linkelni 1-2 edzést az fm09-hez?ami bevált nektek és szépen fejlõdnek az ifik és a "nagyok is"(ha lehet akkor ifi és felnõtt edzés is legyen)elõre is köszi

Aquino elkapta a fonalat.Egyébként nekem is ez az elsõ mesternégyesem a 09-ben.
kraawz
Közben nekem 09-ben megvolt az elsõ mesternégyesem, Waldir Saenz (35, Peru) érte el, így idegenben 4:1re nyertem.

zyndar
Ha már az "élete gólja" c. fejezetnél járunk,most fordítva történt a dolog. Emberünk fél éve nem lõtt gólt (mondjuk keveset is játszik) csereként állt be és ez az egy lövés találta el a kapujukat. Láttnk már ennél nagyobbat is, de nekem tetszik 😊

Most fejlesztették az edzõközpontot erre benyomom nekik,h fejleszzék a stadiont.Kenyérre kenem a vezetõséget😄
Terminátor14
Az igeeeeeeen 😄DDD

CSAK a Fradi

kraawz
_DSA_DS_AD_SA_DSA_DSA_DSADSA

Zsolti9014
köszi, összeszedtem a dolgokat

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
Van az CM3 is 😊

Terminátor14
Persze, azért is írtam, hogy nem egyedi 😛

CSAK a Fradi

Zsolti9014
köszi, ott még nem is néztem. hiába, sok volt a kihagyás. 😊

Hajrá Magyarország!

sorti fórumán nézz szét, ha nem találsz, majd este linkelek
Ez mindig igy van, minden lószar játékos ellened lõ debüt-gólt. Szerintem a cm4 óta igy van 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Zsolti9014
Sziasztok! Gratula mindenkinek.

Valaki tudna adni esetleg egy dán superpack linket? vagy külön-külön mez-arc-logo is jó lenne.

Mert sortin csak egy kobenhavn arccsomagot találtam, fmhungaryról meg nem tudok tölteni, ott asszem mezek lennének.

Elõre is köszi 😄

Hajrá Magyarország!

Terminátor14
Fél szezon alatt én is 4-5-ször olvastam, hogy "ez élete elsõ gólja", vagy hogy "elsõ gólja új csapatában", dehát ez van 😞

CSAK a Fradi

Az ugye teljesen véletlen, hogy az ellenfél 4 kapura tart
ó lövésbõl 4-et be is lõ? Velem érdekes módon ilyen sose történt. Sõt örülök ha 15 kaput eltaláló lövésbõl 1-et belövök.
A másik az, hogy a Manchesterbõl az a segg Anderson egy gólt se lõtt egész évben de ellenem véletlenül pont duplázni tud.
Örülnek neki a fejlesztõk, hogy néha megszivatják a játékosokat?
DONGUBA
jo neked en allando delutanos vagyok 15-23.30 ig 😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Deigen, meló és bulik :]]

DONGUBA
Na egy het szabi utan go to work

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zyndar
Na csak nem nyaralsz, netán melózol 😊 A nyár az mindig ilyen. Nekem egyszer egy nyári "most kicsit nem fmezekbõl" 1 éves kihagyás lett ^^.

Huni92
Majd kiderül 😊 Mindenesetre most egy kicsit lazább melóra vágytam, és a Villarreal megfelelõ lesz erre a célra. Jövõ hét közepéig tolom, aztán július az no FM & no szgép 😊

zyndar
Most mit komolytalankodsz itt vazze? 3 év és rommá versz mindenkit. (Ha nem 2...)<#idiota>

Huni92
8 szép év után elhagytam Németországot, és új csapat után néztem. Választásom rájuk esett:

Elsõ meccsünk 😊 Védelem nocomment kategória egyelõre 😄