Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már azt hittem vége a sorozatnak...de nem -> 11

Huni92
81.ben megrúgták Nihatot, leszaladt a kondija 30%-osra, aztán mire lehoztam volna, máris ott volt az újabb sérülés 😊

Tojesz
Az semmi, engem az a páros sérülés érdekel, ilyet még nem láttam. Egymásnak szaladt két játékosod, vagy mi?<#zavart2>

bexinho
Nálam hasonló volt a helyzet egyszer. 2-1-re mentem, mire jött a hosszabítás. 90+3 perc. Ígyis fölényben voltunk egész meccsen, de a bekapott 1 potya gól (87.prcben) picit megrázta a fiúkat. Viszont elég jól bekkeltek !!!! 98. !!!! percig. Már majdnem idegbajt kaptam, és tudtam h ha a gép ennyire sokat húz rá 10 millió % h kiis egyenlít (megjegyzem egy rossz formában lévõ kiesõ csapat volt).... Várakozásaimnak megfelelõen jött egy védelmi hibából adódó gól. Sokszor okoz érdekes dolgokat az FM 😊:S

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Szezon eleje :

Huni92
Zsolti9014
köszi 😊

Annyira nem fosok egyébként, csak van néhány tétel, amit nem szeretnék...

Hajrá Magyarország!

Yulcsa
sok sikert! 😉

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Huni92
13 forduló után

Közben eldõlt, hogy BL-ben továbbmegyünk, annak ellenére is, hogy az Arsenal megvert 0-2 arányban. Utolsó csoportmeccs a Kijev ellen tétnélküli lesz számunkra.

Zsolti9014
én meg holnap szóbelizem majd 😄

Hajrá Magyarország!

Ramox
Nah végre túl az érettségin. Hatalmas siker a 2. évemben a Leeds-el... Otthon úgy érzem képesek leszünk gyõzni. Ezen a meccsen is fölényben játszottunk. 2 távoli lövésbõl is gólt szereztek :\ Több helyzetünk volt...

Zsolti9014
Még egy kérdésem lenne: mitõl van az, hogy beraktam a játékba a letöltött grafikákat, és a régiek, pl. klublogók nem jelentek meg.
Törlés után megint jó.

U.azt a mappaszerkezetet kreáltam mint ami 07-ben van.

Köszi

Hajrá Magyarország!

Gunnersboy
Gibbs, Walcott, Wilshere, Randall, Hoyte, Lansbury, Simpson, Jay - Emmanuel Thomas

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fiatalok

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy az Arsenal, hogy nevezi a BL-re a játékosait?! nem csak a játékban, hanem élõben is, mert ha jól emléxem 8 angol kell, hogy legyen a BL keretben...
ehelyett pedig--->KATT
azért érdekel ez a téma annyira, mert a tervem a következõ: az 5. szezon után a MU élén kezdek egy új játékot a csítarsenallal! 😄

VAMOS MADRID!

zorrobomber
hekket ettél?

Na most értem haza,gyors kaja,és irány az Óceániai kupa.Azt nem tudom,hogy a 22es keretembe 2 vagy 3 kapus legyen.Inkább hajlok a 2-re...Na még van 1 hónapom átrágni magam ezen😄
Grat és sok sikert mindenkinek!Este tolom az eredményeket.
én 1-2 hete feltettem egy kis taktikai dolgot, ha gondolod megkeresem...

véget ért a 3. szezon az MU élén, meglett a BL és a bajnokság is...

VAMOS MADRID!

A vitát eldönteni szándékozom.
Betöltöttem gyorsan fm-et, elötte "hekkeltem" egyet és lám:

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Na, errõl beszélek 😊

Egyébként gratu Tojesznek, szép eredmény!

Huni92
Értem 😊 Olvass vissza, drágaságom, leirtam, hogy mi volt a szitu 😊

Túl azon, hogy nem szoktam csalni, hiszen azzal becsapom saját magam (is), abszolút logikusnak tûnik, hogy egy Daniel Parejo témát ügyködtem volna meg 😄_SAF?AS_F?AS_😄SA_:?AS

Tojesz
Béna vagyok hozzá<#buck>
Megmarad nekem<#eplus2>

kraawz
Nekem is annyiért kínálták anno. Nem mindenki piszkálja a db-t, csak szólok, ne magadból indulj ki.

Közben megnyertük simán a 3. osztályt, csütörtökön beszámoló. Érdekesség, hogy CH-ben 1 fordulóval a vége elõtt a Charlton tuti bentmaradó volt, de levontak tõlük 10 pontot valami adminisztrációért és így kiestek 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zorrobomber
grat! második gólt meg told fel dzsutubira

DONGUBA
Ezer euroert vetted az

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kraawz
<#worship><#worship>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zorrobomber
jogos, persze 😊

Tojesz
Meglett a gyõzelem, a második gól szerintem az év gólja is lehet, olyan szép volt.

A gyõzelem pedig meghozta a gyümölcsét, feljöttünk a negyedik helyre. Ilyen magasságban kb. egész évben nem voltunk<#hehe>

Tojesz
Sziasztok, pár napja nem jártam a fórumon,de ez nem azt jelenti hogy nem játszok. 😉
37. forduló eredménye, illetve a tabella. Lehet hogy BL lesz belõle, de akkor sem leszek elégedetlen ha csak UEFA.

(utolsó meccs a tökutolsó, már kiesõ Atalanta ellen lesz idegenben, majd dobok róla képet mi lett)

Huni92
Racing elleni bajnoki 0-1-es vereséggel végzõdött. A 17 éves Canales élete elsõ felnõtt bajnokijának 37. másodpercében magasabbra emelkedett, mint Godin, és befejelt egy labdát a kapuba, mely döntõnek bizonyult 😊

Huni92
Nem, de gondoltam, ez a tuti 😄 Van amikor átadón van egy játékos, megadom a kért árat, erre azt válaszolják, h nekik x összeggel több kell 😄

zorrobomber
Neked meg annyi pénzed van hogy adtál egy kis borravalót? <#idiota>

Huni92
Gyenge meccs volt.

Közben rájöttem, mi bajod lehet, Guba. Furcsállod az 1k eurós vételi dijat 😊 Elárulom, átadólistán volt, és ingyen kinálták.

nah erre kíváncsi leszek 😄 hajrááá

Huni92
Mibaj vele? Valladolid ellen például az õ góljával nyertünk ^^

DONGUBA
parejo hmmmmmmmmmmmmm

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92

tarti19
Köszi a tippet, akkor lendülettel vetettem bele magam, hogy nem jött össze, mert a logo része 4 mappából míg a skin része 7+fejenként 3-4 almappából állt😛
Rendesen béna vagyok ehhez, pedig nem tûnik neccesnek, amúgy a sortiról szedtem le a kiegészítõket...

szabocsaba1983
Hi & Gratt All!

Kíváncsi lennék, kinek-melyik a kedvenc (leggyakrabban használt, esetleg bevált) taktikája.
Töltsétek fel légyszi!
<#email>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zyndar
Igazából a data/graphic/logo mappába menjenek a logók. Ez ugye ott van, ahová a játékot telepítetted. A skinek pedig C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2009\skins

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Méghogy nyugis karrier 😊 Tesz róla a game hogy ilyen ne legyen 😊

tarti19
Kreáltam egy mappát graphic néven , majd áthúztam a skin, logo tartalmakat a mappába, de mikor indítom a játékot a beállításoknál semmi újat nem tudok álltani...

Huni92
Fe-no-me-ná-lis. I-mád-ni-va-ló.
Llorente 6 hét. Capdevila 4 hét. Cani 1 hét.
Atletico Madrid: A mészárlás
A lemészároltak

zorrobomber
frak

zorrobomber
paff
[/flash]http://www.youtube.com/v/Ve7e2ZNWiow&hl=en&fs=1&[/flash]

fene se tudja mit csináljon az ember egy ilyen játékossal, alapjában véve közepes-jó képességû, nem klasszis, de kiváló formában van, küzd, gólokat lõ, és van elõtte a sorban egy Santiago Cazorla... Nem szerencsés a fiú 😊

Off: tegnap este akartam több meccset tolni, de sztem minor agyrázkódást szenvedtem miután kétszer fejbe rúgtak labdával, nem gyengéden 😊 kb mintha 5 üveg whiskeyt toltam volna le elõzõ nap, úgyhogy alvást tûztem napirendre

Hajrá Cook-szigetek! 😊

Huni92
Teszentségesatyaúristen o_O O_o
Sok sikert a tornára! 😄

zyndar: jobb klikk az edzõ nevére, nemzeti válogatott, munkaajánlat xy válogatottjához.

zyndar
Beteg! <#idiota>
Hogyan is kell válogatotthoz edzõket igazolni? Lehet én vagyok a béna.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Cook-szigtek

Úgy éreztem bepályázok egy válogatott csapatot.Neten lestem tájakat,és megtetszett ez az ország.
A vezetõség nem támasztott nagy igényeket a csapat elé,csak annyit, hogy feleljunk meg a hagyományoknak.
Egy világranglista 202.csapattól vajon mit várnak?!VB-re még turistaként se volt sanszunk kijutni.
Keretemrõl essék pár szó:
Mondjuk azt,hogy van az embereimnek 2 lába,de nem mindegyik tudja mire használni.Így elkezdtem az alapokkal.
Fizikailag nem nagyon kellett a srácokat fejleszteni,mert elég jó "anyagok".
Találtam egy Holland-Cook szigeteki srácot,gondoltam gyorsan rácsapok,nehogy "narancsba" öltöztessék 😄
Taktikát egy támadó 4-1-3-2,4-4-2,és 4-4-1-1 próbálom majd meg váltogatni ellenféltõl függõen.És nagy hangsúlyt fektetünk a pontrúgásokra.Persze csak akkor,
ha valaki betudja adni a labdát középre.Értékeket meglesve,erre nem tenném a nyakam.😊
Szakmai stábom nincs,így azt is össze kell kanalaznom.
Lássuk kiket sikerült megfûzni az edzõi stábunkba:
Andrew Tereapii,Luka Wilson,Brendan Scalzi,Juuso Heikuranen,Kim Wishart,David Harris.Szóljon ha valakinek ismerõs nevek😊
Amerikai Szamoa (otthon)
Végig kézben tartottuk a meccset,már az elején letámadtuk õket a saját térfelükön.Sima meccs...2-1
Tonga (idegenben)
Végig mi irányítottunk,de irtó nagy durungok voltak.Elõzetesen elfogadtam volna a döntetlent,így elégedett voltam.1-1
Újra Amerikai Szamoa(otthon)
Elsõ félidõben eldöntöttük a mérkõzést.Ezek nálunk is ügyetlenebbek.4-2
Salamon-szigetek(idegenben)
Na elõzetesen itt egy nagy arányú vereséget kalkuláltam be.Kellemes csalódás volt a játék,de sajnos kapusunk alibizett.2-3
Madagaszkár😞otthon)
A Világranglistán több mint 50 hely volt köztünk,így egy döntetlent aláírtam volna.Hát sajnos nem sikerült.1-2
Észak-Marianna-sziget:
Ranglistán nem jegyzik õket...Gondoltam simán agyon verem õket,hááát nagyon meleg volt.3-1
Pápua Új-Guinea:
Õk egy beugró csapat,mert alapban Észak-Ír csapattal csaptam volna össze,de a 39.helyezésük miatt átszerveztem.Nem akartam
kiütéses vereséget szenvedni.
Hazai pályán csak a gyõzelem elfogadható,és a srácok teljesítették is.3-1
Összességében csodás felkészülés volt,az Óceániai Nemzetek Kupájára,mint az eredmények mutatják:4gyõzelem,1döntetlen,2vereség.Világranglista 165.hely...
Persze a neheze csak most jön.A sorsolás borzalom😛ápua Új-Guinea,Salamon-szigetek,Tonga,Vanuatu,Cook-szigetek.
Az elsõ kettõ megy tovább,és Tonga,Salamon-szigetek a csoportom 2 nagy esélyese.
De mindezt már csak holnap.Bocs a terjedelemért <#hawaii>
soma22
data mappában hozz létre egy graphic mappát, és oda

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

tarti19
Megpróbálom😛 Esetleg a letöltött skin, logo+egyéb dolgokat hová kell berakni, mert nem találtam readme fájlt, vagy a helyét a dolognak ahová berakhatnám ?
Köszi elõre is😛