Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Annyira nem fosok egyébként, csak van néhány tétel, amit nem szeretnék...
Hajrá Magyarország!
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Közben eldõlt, hogy BL-ben továbbmegyünk, annak ellenére is, hogy az Arsenal megvert 0-2 arányban. Utolsó csoportmeccs a Kijev ellen tétnélküli lesz számunkra.
Törlés után megint jó.
U.azt a mappaszerkezetet kreáltam mint ami 07-ben van.
Köszi
Hajrá Magyarország!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ehelyett pedig--->KATT
azért érdekel ez a téma annyira, mert a tervem a következõ: az 5. szezon után a MU élén kezdek egy új játékot a csítarsenallal! 😄
VAMOS MADRID!
Grat és sok sikert mindenkinek!Este tolom az eredményeket.
véget ért a 3. szezon az MU élén, meglett a BL és a bajnokság is...
VAMOS MADRID!
Betöltöttem gyorsan fm-et, elötte "hekkeltem" egyet és lám:
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Túl azon, hogy nem szoktam csalni, hiszen azzal becsapom saját magam (is), abszolút logikusnak tûnik, hogy egy Daniel Parejo témát ügyködtem volna meg 😄_SAF?AS_F?AS_😄SA_:?AS
Közben megnyertük simán a 3. osztályt, csütörtökön beszámoló. Érdekesség, hogy CH-ben 1 fordulóval a vége elõtt a Charlton tuti bentmaradó volt, de levontak tõlük 10 pontot valami adminisztrációért és így kiestek 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A gyõzelem pedig meghozta a gyümölcsét, feljöttünk a negyedik helyre. Ilyen magasságban kb. egész évben nem voltunk<#hehe>#hehe>

37. forduló eredménye, illetve a tabella. Lehet hogy BL lesz belõle, de akkor sem leszek elégedetlen ha csak UEFA.
(utolsó meccs a tökutolsó, már kiesõ Atalanta ellen lesz idegenben, majd dobok róla képet mi lett)
Közben rájöttem, mi bajod lehet, Guba. Furcsállod az 1k eurós vételi dijat 😊 Elárulom, átadólistán volt, és ingyen kinálták.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Rendesen béna vagyok ehhez, pedig nem tûnik neccesnek, amúgy a sortiról szedtem le a kiegészítõket...
Kíváncsi lennék, kinek-melyik a kedvenc (leggyakrabban használt, esetleg bevált) taktikája.
Töltsétek fel légyszi!
<#email>#email>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Llorente 6 hét. Capdevila 4 hét. Cani 1 hét.
Atletico Madrid: A mészárlás
A lemészároltak
[/flash]http://www.youtube.com/v/Ve7e2ZNWiow&hl=en&fs=1&[/flash]
fene se tudja mit csináljon az ember egy ilyen játékossal, alapjában véve közepes-jó képességû, nem klasszis, de kiváló formában van, küzd, gólokat lõ, és van elõtte a sorban egy Santiago Cazorla... Nem szerencsés a fiú 😊
Off: tegnap este akartam több meccset tolni, de sztem minor agyrázkódást szenvedtem miután kétszer fejbe rúgtak labdával, nem gyengéden 😊 kb mintha 5 üveg whiskeyt toltam volna le elõzõ nap, úgyhogy alvást tûztem napirendre
Hajrá Cook-szigetek! 😊
Sok sikert a tornára! 😄
zyndar: jobb klikk az edzõ nevére, nemzeti válogatott, munkaajánlat xy válogatottjához.
Hogyan is kell válogatotthoz edzõket igazolni? Lehet én vagyok a béna.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Úgy éreztem bepályázok egy válogatott csapatot.Neten lestem tájakat,és megtetszett ez az ország.
A vezetõség nem támasztott nagy igényeket a csapat elé,csak annyit, hogy feleljunk meg a hagyományoknak.
Egy világranglista 202.csapattól vajon mit várnak?!VB-re még turistaként se volt sanszunk kijutni.
Keretemrõl essék pár szó:
Mondjuk azt,hogy van az embereimnek 2 lába,de nem mindegyik tudja mire használni.Így elkezdtem az alapokkal.
Fizikailag nem nagyon kellett a srácokat fejleszteni,mert elég jó "anyagok".
Találtam egy Holland-Cook szigeteki srácot,gondoltam gyorsan rácsapok,nehogy "narancsba" öltöztessék 😄
Taktikát egy támadó 4-1-3-2,4-4-2,és 4-4-1-1 próbálom majd meg váltogatni ellenféltõl függõen.És nagy hangsúlyt fektetünk a pontrúgásokra.Persze csak akkor,
ha valaki betudja adni a labdát középre.Értékeket meglesve,erre nem tenném a nyakam.😊
Szakmai stábom nincs,így azt is össze kell kanalaznom.
Lássuk kiket sikerült megfûzni az edzõi stábunkba:
Andrew Tereapii,Luka Wilson,Brendan Scalzi,Juuso Heikuranen,Kim Wishart,David Harris.Szóljon ha valakinek ismerõs nevek😊
Amerikai Szamoa (otthon)
Végig kézben tartottuk a meccset,már az elején letámadtuk õket a saját térfelükön.Sima meccs...2-1
Tonga (idegenben)
Végig mi irányítottunk,de irtó nagy durungok voltak.Elõzetesen elfogadtam volna a döntetlent,így elégedett voltam.1-1
Újra Amerikai Szamoa(otthon)
Elsõ félidõben eldöntöttük a mérkõzést.Ezek nálunk is ügyetlenebbek.4-2
Salamon-szigetek(idegenben)
Na elõzetesen itt egy nagy arányú vereséget kalkuláltam be.Kellemes csalódás volt a játék,de sajnos kapusunk alibizett.2-3
Madagaszkár😞otthon)
A Világranglistán több mint 50 hely volt köztünk,így egy döntetlent aláírtam volna.Hát sajnos nem sikerült.1-2
Észak-Marianna-sziget:
Ranglistán nem jegyzik õket...Gondoltam simán agyon verem õket,hááát nagyon meleg volt.3-1
Pápua Új-Guinea:
Õk egy beugró csapat,mert alapban Észak-Ír csapattal csaptam volna össze,de a 39.helyezésük miatt átszerveztem.Nem akartam
kiütéses vereséget szenvedni.
Hazai pályán csak a gyõzelem elfogadható,és a srácok teljesítették is.3-1
Összességében csodás felkészülés volt,az Óceániai Nemzetek Kupájára,mint az eredmények mutatják:4gyõzelem,1döntetlen,2vereség.Világranglista 165.hely...
Persze a neheze csak most jön.A sorsolás borzalom😛ápua Új-Guinea,Salamon-szigetek,Tonga,Vanuatu,Cook-szigetek.
Az elsõ kettõ megy tovább,és Tonga,Salamon-szigetek a csoportom 2 nagy esélyese.
De mindezt már csak holnap.Bocs a terjedelemért <#hawaii>#hawaii>