Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
don't give a fuck
Bár most BL-ben indulok végre, csoportkörbe is bejutottam. Hátha látok még innen egy kis pénzt. (csoportkörért már megkaptam)
Cook-szigetek powa <#idiota>#idiota>
legértékesebb játékos, meg akkor errõl a gólvágóról is 😄
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Ez 2db 5fõs csoportból áll,és az elsõ 2 megy tovább.Konkrét célom nem volt,nem akartam utolsó lenni.😊
Salamon-szigetek ellen kezdtünk,és hol máshol mint Salamon-szigeteken van a torna.Szerintem az esélyekrõl ez mindent elmond.
A mérkõzés:
Egy 4-4-1-1-t találtam ki remélve,hogy egy döntetlenre jók lehetünk.
KÉP:
Az eredmény...No mindegy.Megdícsértam a sráckat,gondoltam a következõ meccsre lesz hatása,ezen meg felesleges keseredni.
És láttam csodát a morál mindenkinek remek lett.Óhh mondom akkor jöhet a támadó foci.😊
Következõ meccsen Tonga volt az ellenfél..Ezek barbárok!!!Srácokat feltüzeltem,és ha engedték volna akkor focizunk.De ezek,
ahol érték ott rúgták az embereimet,ez jól látható a képen.4-4-2 rombusz felállást találtam ki.
KÉP:
Szerencsére egyszer a "narancsom" elindult a félpályáról,és a kapust átemelve gólt vert.
A tervem teljesült egy meccset behúztunk.Ellenben 5 emberem lerúgták..A hangulat remek volt,ellenben az orvosaim túlóráztak rendesen.
Remek eredmény után a játékosok elmondták,hogy már az oroszlántól se félnek😊
Vanuatu:
Felállás 4-4-2 rombusz.
Az óriásom parádéja!!!Szegényeknek 3x csengetett a srác,ez már majdnem világklasszis,de minimum óceániai😊
Az utolsó forduló elõtt az elsõ helyen álltunk.Az utolsó forduló nem egy idõben volt,így egy Salamon-szigetek-Vanuatu mérkõzésen ha X van,akkor tuti megvan a 2.hely.
Sajnos ez nem jött be,mert Salamonok hazain behúzták a kötelezõt.
Így még sajnos téttel bírt az utolsó meccs nekem is.Bár nagy esélyünk volt,mert akár 1 gólos vereség is elég lett volna a 2. helyhez,de egy döntetlennel csoport gyõztesek vagyunk.
Pápua Új-Guinea:
A felállás maradt 4-4-2 rombusz.
Elején mentek a "Pápuaiak" de még ez is elég lett volna a 2.helyhez,de jött az Óceániai "sztárom" és bólintott jókor jó helyre.A második félidõt védekezéssel töltöttem és vártuk a végét.
Maradt a mindkét csapatnak megfelelõ X,és ezzel kipöciztük Salamon-szigeteket.
Végeredmény:
Grat Zorro és Gunner. Kraawz 4 év múlva PL-t nyersz, szóval annyira nem sajnállak <#idiota>#idiota>
Hunito te meg szedd már össze magad ilyen csítcsapattal he <#hawaii>#hawaii>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utóbbi 4 bajnokságban 3 bajnoki cím, 2 Bl gyõzelem, a csapat kifejezetten fiatal, az öregekben is lehet bízni, itt az idõ búcsúzni... <#rinya>#rinya>
Még van hátra 2 bajnoki, és egy kupadöntõ, amit még egyszer sem nyertem meg...
Nem álltam vissza, és ahhoz képest, hogy 10 emberrel csaptuk, nem lett nagy vereség.
Az a gond, hogy nevesebb pleják ugye nem jönnek, vagy ha jönnének , elviszik elõlem, az olcsó brazilok/többiek meg nem kapnak wp-t...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
84. percben 1:1re hozom a meccset, aztán 5 perc alatt már 3:1 ... mintha nem is reagálna, mit állítok...
3 szögletgol 1 11es, 3 golt vk rugott, egyet egy védekezõ kp, ugy hogy ronadlo,rooney,tevez, berba, tosic a pályán voltak...
semmit nem csinál a reading, támadok, támadok, idegenben, aztán 2:0 a semmibõl oda
felhozom magma 2:2ig, aztán 1 percre rá szögletbõl megint betalálnak.
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
A kiállítottat nem tudtam pótolni mert a cseréje sérült (jobbszélsõ védõ) így plusz egy csatárt küldtem be és annyira nem is jártam rosszul 😊 Vicces meccs volt 😊

(meglátásod helyes, csakis ezt akartam😛)
by the way, túl van beszélve a téma, nem akart rosszat sztem Soma, csak kicsit odapiszkált 😊
de igy már más azért(és gondolom benned is nagyobb izgalmakat okozott, mint pl az udinese elleni)

de kérlek ne számolgasd itt a fórumon egyesével a "nevesincs" csapatok elleni kötelezõ gyõzelmeket. csupán ennyi a hozzáfûznivalóm, de persze tegyél nyugodtan, hisz ez egy közösségi fórum.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"