Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Jól gondolom, hogy nem tudom megnézni azt, hogy hány tzit fújtak ellenünk ezek a csalógecik??????

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

shad0w
nem nagyon szoktam ide írni, csak olvasgatni, de ehhez muszáj gratulálnom. csak így tovább, alig várom a következõ beszámolót 😊

don't give a fuck

Tojesz
értelek, az még messze van. 😊
Bár most BL-ben indulok végre, csoportkörbe is bejutottam. Hátha látok még innen egy kis pénzt. (csoportkörért már megkaptam)

Huni92
Azhát, csitcsapat ^^ Nihat 1 -egy- gólt lõtt eddig a szezonban. Eladnám, de csak kölcsönbe vinnék.

Cook-szigetek powa <#idiota>

dobjál már 1-2 képet a játékosokról

legértékesebb játékos, meg akkor errõl a gólvágóról is 😄

soma22
kb 60-70 millio euro egy stadionfejlesztés, ezért...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Tojesz
Hogy lehet rávenni a vezetõket a stadionfejlesztésre? Már kezdetektõl kezdve próbálom, de nincs eredménye. Pedig szükség az lenne rá, már 4 éve folyamatosan elkel az összes bérlet (17200) és mindig teli van a stadion (22500). Kezdeteknél még értettem, kb. 0 ojró volt a számlán, de mostmár 4,5 milliárd Ft van, ami kb. 15-20M euro. De most is nemleges a válasz...

Húúú nem tudom ki az aki végig szokta nézni a meccseit,de a szemem kigúvad a végére.😊
bexinho
Mit lehet az ellen tenni, h NE kapjam a szezonban a 1100. gólomat szabadrúgásból?! A szerelés közepesen van, de minden meccsen jön 1etlen gól, ami mindent eldönt. Így kezdek lecsúszni a biztos feljutást érõ helyrõl, és lehet csak osztályzó lesz ebbõl (ami azért elég rizikós), vagy az sem. :S Valami 5let?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Óceánia Kupára való kijutáshoz "elõ" selejteztek.
Ez 2db 5fõs csoportból áll,és az elsõ 2 megy tovább.Konkrét célom nem volt,nem akartam utolsó lenni.😊
Salamon-szigetek ellen kezdtünk,és hol máshol mint Salamon-szigeteken van a torna.Szerintem az esélyekrõl ez mindent elmond.
A mérkõzés:
Egy 4-4-1-1-t találtam ki remélve,hogy egy döntetlenre jók lehetünk.
KÉP:

Az eredmény...No mindegy.Megdícsértam a sráckat,gondoltam a következõ meccsre lesz hatása,ezen meg felesleges keseredni.
És láttam csodát a morál mindenkinek remek lett.Óhh mondom akkor jöhet a támadó foci.😊
Következõ meccsen Tonga volt az ellenfél..Ezek barbárok!!!Srácokat feltüzeltem,és ha engedték volna akkor focizunk.De ezek,
ahol érték ott rúgták az embereimet,ez jól látható a képen.4-4-2 rombusz felállást találtam ki.
KÉP:

Szerencsére egyszer a "narancsom" elindult a félpályáról,és a kapust átemelve gólt vert.
A tervem teljesült egy meccset behúztunk.Ellenben 5 emberem lerúgták..A hangulat remek volt,ellenben az orvosaim túlóráztak rendesen.
Remek eredmény után a játékosok elmondták,hogy már az oroszlántól se félnek😊
Vanuatu:
Felállás 4-4-2 rombusz.
Az óriásom parádéja!!!Szegényeknek 3x csengetett a srác,ez már majdnem világklasszis,de minimum óceániai😊

Az utolsó forduló elõtt az elsõ helyen álltunk.Az utolsó forduló nem egy idõben volt,így egy Salamon-szigetek-Vanuatu mérkõzésen ha X van,akkor tuti megvan a 2.hely.
Sajnos ez nem jött be,mert Salamonok hazain behúzták a kötelezõt.
Így még sajnos téttel bírt az utolsó meccs nekem is.Bár nagy esélyünk volt,mert akár 1 gólos vereség is elég lett volna a 2. helyhez,de egy döntetlennel csoport gyõztesek vagyunk.
Pápua Új-Guinea:
A felállás maradt 4-4-2 rombusz.

Elején mentek a "Pápuaiak" de még ez is elég lett volna a 2.helyhez,de jött az Óceániai "sztárom" és bólintott jókor jó helyre.A második félidõt védekezéssel töltöttem és vártuk a végét.
Maradt a mindkét csapatnak megfelelõ X,és ezzel kipöciztük Salamon-szigeteket.
Végeredmény:

zorrobomber
Korrektúra-> nem nyerte még meg a Bayern a Bl-t, "csak" döntõs egyelõre 😊

zyndar
Üdv Urak!
Grat Zorro és Gunner. Kraawz 4 év múlva PL-t nyersz, szóval annyira nem sajnállak <#idiota>
Hunito te meg szedd már össze magad ilyen csítcsapattal he <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Vérzõ szívvel, de azt hiszem én is lépek. Idén hiába nem nyertünk Bl-t(Bayern vert ki, meg is nyerték Chelse ellen 4-3ra), sorozatban harmadjára erõs is lett volna.

Utóbbi 4 bajnokságban 3 bajnoki cím, 2 Bl gyõzelem, a csapat kifejezetten fiatal, az öregekben is lehet bízni, itt az idõ búcsúzni... <#rinya>

Még van hátra 2 bajnoki, és egy kupadöntõ, amit még egyszer sem nyertem meg...

Grat all!
Huni92
Beállni védekezni TILOS! Ha visszaállsz, 99%-ban szopó a vége. Az gyakorlatilag öngyilkosság.
Nem álltam vissza, és ahhoz képest, hogy 10 emberrel csaptuk, nem lett nagy vereség.

kraawz
mondjuk nem tudom, 35-36 éves , 110 CA plejáktól mit várok 😄

Az a gond, hogy nevesebb pleják ugye nem jönnek, vagy ha jönnének , elviszik elõlem, az olcsó brazilok/többiek meg nem kapnak wp-t...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zorrobomber
reagál az,de ja, el kell fogadni.

Gunnersboy
ezt a smilet majd csak akkor érvényesittetem a játékosokkal ha meglesz a 3. hely meg bejutok az olasz kupa döntöbe 😄 (nem mellesleg ott is a sampot kell megvernem..)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
bravo

soma22
el kell fogadni, nincs mit tenni. viszont igy 3. szezonra nem köt már le annyira nc, lehet kiscsapatozok majd lassacskán itt angliában

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
szánalmas ez a szar, most kezdem átlátni

84. percben 1:1re hozom a meccset, aztán 5 perc alatt már 3:1 ... mintha nem is reagálna, mit állítok...

soma22
az elöbb a mu ugy vert el 4-1re, hogy nem volt akciojuk
3 szögletgol 1 11es, 3 golt vk rugott, egyet egy védekezõ kp, ugy hogy ronadlo,rooney,tevez, berba, tosic a pályán voltak...

kraawz
akurvakibaszottistenfaszáramár

semmit nem csinál a reading, támadok, támadok, idegenben, aztán 2:0 a semmibõl oda
felhozom magma 2:2ig, aztán 1 percre rá szögletbõl megint betalálnak.

Yulcsa
én a múltkor BL-t nyertem a Milannal a Chelsea ellen, az nem volt elég jó? 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Ramox
Csak egyszer látnék a TV-ben ilyen mérkõzést 😊 Kicsit meglepõdtem hogy hogy potyogtak a gólok.
A kiállítottat nem tudtam pótolni mert a cseréje sérült (jobbszélsõ védõ) így plusz egy csatárt küldtem be és annyira nem is jártam rosszul 😊 Vicces meccs volt 😊

Na itt a vége...B csapat nem bírt a noname Benfica-val <#circling>

kraawz
Bajnokságban szenvedünk, FA kupában az 1. osztályú Birmingham után most a Fulhamet búcsúztattuk...

kraawz
fél évre eltörték az egyik csatárom lábát, király..

kraawz
hijj, azt hittem, sima bentmaradás lesz a ChampionsShipben, de egyelõre nagyon szenvedünk...

Tojesz
Hatalmas mák, legkönnyebbet kaptuk.

soma22
váltani tudni kell😊

(meglátásod helyes, csakis ezt akartam😛)

zorrobomber
Az is jó Soma ha egy sima meccsen 81. percben 10 emberre csökken a létszámunk 2-0-nál és bevetünk egy kis taktik mágiát, behozzuk Fonseca papát és egyenlítünk? <#buck>

by the way, túl van beszélve a téma, nem akart rosszat sztem Soma, csak kicsit odapiszkált 😊

oké megbeszéltük <#eljen><#eljen>

soma22
ne miattam, magad miatt😊

de igy már más azért(és gondolom benned is nagyobb izgalmakat okozott, mint pl az udinese elleni)

Megfelel ?

soma22
félreértesz. tegyél be egy képet pl az inter ellenirõl, és ird oda, hogy ezzel együtt 20 meccse veretlenek vagyunk. akkor ok, elértél valamit, egy riválist is leütöttél

de kérlek ne számolgasd itt a fórumon egyesével a "nevesincs" csapatok elleni kötelezõ gyõzelmeket. csupán ennyi a hozzáfûznivalóm, de persze tegyél nyugodtan, hisz ez egy közösségi fórum.

oké akkor bocs hogy mertem 2 hónap után írni a fórumra...többet nem írok...Mert itt csak Angol 23. meg Skót 73. osztállyal lehet írni...Meg egy Newcastle-el csoda hogy nem esel ki Soma...

soma22
vertél udinesét 3-0-ra...ezt irl is megcsinálja a milan...majd ha 13 éve bl cimvédõ vagy akkor elismerem, de ezt a sima 4-4-2es alap taktikkal is el lehet érni man. asszisztal...

arra is, sõõt akár veretlen szezonra is😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

De egy 14 ( Fio 1-0 ) meccses gyõzelmi sorozatra ?

soma22
rátapintottál a lényegre😊

ezt arra írtad hogy egy Milannal mindenki képes ilyenekre ?

soma22
ettõl függetlenül igenszép eredmény😊

Ramox
Hát ez most nem jött össze.... Pedig nem sokon múlott 😞

soma22
koni, nagyon ügyes vagy, hajrá

<#wow1>

13...

12...