Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zorro:
Melyik csapat lesz a következõ 'áldozat'? <#idiota>#idiota>
Barcelona - Villarreal 3-1 😞 Emberhátrányban kiegyenlitettünk ugyan, de 3 perc múlva tizit kaptak, és végül még lõttek egy gólt.
Óceánia Kupa.A lebonyolitás:Csoportban 5 csapat,és mindenki 1x játszik a másikkal.
Az elsõ kettõ Márciusban csatázik,oda-visszavágós rendszerben a térség legjobbja címéért.
És akkor lássuk Cook-szigetek eredményeit.
Elsõ mérkõzésen bemelegitésként Tahiti.Sajnos kevés játékosom volt,és a legnagyobb sztárom Tuka Tisam is éppen csak 70%-os
erõben volt,így padra ültettem csak.Szerencsére nem kellett játszania😊
Következõ meccsen az elõselejtezõbõl velem továbbjutó Pápua Új-Guinea volt az ellenfelem.Szoros meccset játszottunk.
De a lelkesedésünk eredményre vezetett.
Harmadik meccsen Új-Kaledónia volt az ellenfelünk,és itt beakartuk húzni a továbbjutást,mert egy döntetlennel meglett volna biztosan a csoport 2. helye.Hát nem sikerült,pedig majdnem felálltunk a padlóról...Szerintem még 1db szöglet kellett volna...
Az utolsó forduló elõtt,amikor is Új-Zéland volt az ellenfél a 2. helyen álltunk.És Pápua Új-Guinea - Új-Kaledónia mérkõzéstõl függtem,
mert ügye biztosra vettem,hogy hazai közönség elõtt pontot nem veszt új-Zéland.Reménykedtem,hogy Pápua legalább 1 pontot elcsen ellenfelétõl.
Óhajom teljesült,mikõzben a torna egyetlen csapataként gólt rúgtunk új-Zélandnak😊
Végeredmény:
Így készülhetünk Új-zéland ellen,hogy megmutassuk mienk óceánia legjobb csapata.Világranglista helyezésem:127.hely.
Na de ezt majd legközelebb😄
Megszakitva a sorozatot, ezúttal nem 1-2, hanem 0-2 arányban kaptunk ki a kupameccs odavágóján idegenben. Ez már elõdöntõ, AtMa ellen.
Dpoer ellen pedig Llorente végre betalált, 850 perc góltalanság után kettõt lõtt. 3-2-re nyertünk, 22 forduló után 2 pont elõnyünk van a Sevillaval, és 3 pont hátrányunk a 3. helyen álló Reallal szemben.
Barca, AtMa, Chelsea sorozat jön majd.
Jaigen, Nihat gólt lõtt a válogatottban..^^
Irjá má vmi FM-eset. Kivel bünteted a világot? 😄
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Egyébként ez volt a 2. ilyne vereségem ma 😊 És ha azt nézzük, csak egy volt, mert a Valencia elleni már nem tegnap volt /nálam/ x))
Soma...nem tudok mit mondani. Ez az Arsenal mindig ilyen lesz, azt hiszem.
73. perctõl 10 emberrel harcoltunk.talán ha nem akarja a gép ennyire(nem rugja le elanot) akkor meg is lett volna.
Én is szoktam beszopni hosszabbításban vereséget, de naponta kb. egyszer. Maximum. Húzom az idõt, ha marad cserém cserélek non-stop. Ahogy valóságban is szokták. Visszaállni viszont sosem szoktam védekezni, az nem bejövõs. Bár ezeket szerintem tudod<#wink>#wink>
Nem hiszem, hogy itt taktikai hiba lenne a dologban. Ha megtudod mondani, mit kell tenni, hogy 4 perces hosszabbitásnál ne a 96. perces szögivel legyen szopóka-nyalóka, készségesen várom. iszom szavaid.
De ennyiszer nem<#hehe>#hehe>
Valahogy olyan, mintha a játék generálásakor lenne három lista, amit random módon tölt be a gamma induláskor...
Szerintem másnaposak voltak a Juve játékosai, vagy nem tudom<#pias>#pias>
3 meccs 6 pont a bajnokságban eddig, ráadásul, nem is voltak könnyû meccsek.
Parma 2:1 (h)
Inter 0:2 (i)
Juventus 4:0 (h)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jövõre jön egy 1szeres brazil válogatott védõ Lyonból, meg egy értelmes kapus, talán azt az 50 kapott gólt levisszük 40re.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
János Kovács - Chesterfield -ben kezd a játékban. Játszott kölcsönben a York-ban??? Egy magyar?😊 Picit meglepõ, de azthiszem leigazolom hozzánk (YORK)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Csak nem szeretem ha gyanusitgatnak.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Élvezetes mindenkinek ajánlani tudom😊
Nem rossz, 4 meccsen 15 gól...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Javíccsad fel a beadásaidat, mán jelleggel.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi