Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
együttsenél. Elsõ évben sikeresen feljutottam, persze egy rájátszást pluszban lekellett tolnom, mivel ennyit ért ott a 2. hely. A következõ idényben
(4.oszt.) a bentmaradásért küzdõ csapatnak titulált minket a média, azonban én már a vezetõségnek hallkan megjegyeztem, h minimum egy középmezõnyi helyezés a
cél. 7-8 új játékos megvétele után nekivágtunk az "újdonságnak".
Elsõ pár forduló elég jól sikerült, bentvoltunk az elsõ 4 csapat között. Minden szép és jó volt, az FA-kupában a 3. fordulót értük el (01.02.), ahol a
riválist kaptuk, az elsõosztályban szereplõ "Halmosi-gárdát". Sajnos ezen a meccsen nem volt sok esélyünk a tovább jutásra, azonban mi küzdöttünk a végsõkig.
Így 2-1es idegenbeli vereséggel búcsúznunk kellett a "nagy angol kupától". NEm baj, mert legalább 3 csapatnak megmutathattuk, h minket is számításba kell
venni mostantól.
A bajnokság az idényt összegezve elég felemásra sikerdett. Többször váltottam taktikát, azonban az sem volt elég ahhoz, h a sok döntetlent esetleg a jövõben
felváltsuk gyõzelmekre. Rákellett jönnöm, h hiába kölcsönvett jó/fiatal játékosok, hiába a jó igazolások, sajnos ez a keret ennyire elég. Egy erõs
középmezõny, esetleg egy play-off elérése. Nos, a szakmai stáb a lehetõségekhez mérten a legjobb volt, a játékosok motiváltak voltak és kijöttek egymással
(öltözõi hangulat = 78-85% között volt). Persze volt 1-2 játékos, akik 1. csapatba akarták magukat besírni, ezzel rontani a csapat morált, azonban tõlük a
szezon végén könnyû szívvel megszabadultam. SZabadlistások lettek. Az utolsó 7-8 fordulóban X-ekre, vereségekre, néhány fontos gyõzelemre futotta, így
örültem a rájátszást elért eredménynek. Itt a két meccsbõl álló elõdöntõt a Shrwesbury ellen játszottam, akik rengeteg gólt szereztek/kaptak, így kissé
aggódva álltam a meccshez. Elsõ meccs 3-1re sikeredett hazai pályán, ami nagyon meglepett (azt az 1 gólt is potyaként kaptam a meccs vége fele). A
visszavágóra azonban nem szabadott ráülni az eredményre. Sajnos ezt a játékosaim nem így gondolták. Így izgalmassá tették a visszavágót a szurkolóknak és
nekem is.
Azonban sikerült túljutnunk, így a döntõ következhetett a csodálos Wembley-ben 😊 Ezt a meccset elég könnyen behúztuk, pedig az ellenfél volt az esélyesebb.
A bajnokság végsõ állása:
Az új bajnokság neve: Coca-Cola liga 1 (3.oszt.) 2 év alatt 2 osztályt léptem ezzel a remek kis együttessel. Most a lényeg h bentmaradjunk a bajnokságban, és
megerõsítsük a csapatot anyagilag. A munkálatoknak neki is kezdtem. Ezidáig a 2. ligás Preston volt az anyaegyesületem, azonban szükség volt egy még erõsebb
anyagi háttérrel rendlekezõ együttest befûznöm. Így esett a választásom a Sunderlandre. 54 millió az értéke, remek az utánpótlás háttere, így a jövõben jó
játékosok jöhetnek majd hozzám 😛. 3 edzõmérkõzést kötöttem le a szezon elõttre: Manchester Tartalék, Preston, Crystal Palace. Nem szeretek 3-4nél több
meccset játszani szezon elõtt, mert ha többet játszok, akkor eléggé nagy az esély h jó játékosok dõlnek ki szezonkezdetre. Pár igazolás, akiket kölcsön,
illetve ingyen le tudtam igazolni:
A jelenlegi felállásom:
Végezetül pedig az edzõi stáb:
Remélem ezzel a kerettel és szakmai háttérrel sikerül egy biztos helyet kiharcolnunk a 3. ligában. 😊

Valszeg én is kezdek egy újat, mert nekem is 9.1 volt fent. A Crewe amúgy sem tetszett annyira a kis szurkolótábor miatt 😞
CSAK a Fradi
Na nemsokára írok egy beszámolót a feljutásról.
CSAK a Fradi
peccsre meg égni fog a pofám, de 9.1.0 <#idiota>#idiota>
ui: melyik peccs ez ?
Végigtámadom az egész meccset, kapufát lövök, gólt, lesgólt, minden szart, de az istenért nem lehet megnyerni a meccset, ha a gép úgy akarja.. egyszer villan be nekik és gól... Persze a végén amikor õk nyomnak, és van 3 perc hosszabbítás, akk a 98. percben talán lefújják, amikor meg én támadom végig a végét, a 93.00001 p-ben már lefújták, akár ha a gólvonalon áll már a labda.
Pedig már lassan egy 6. hely (osztályozó) megcélzását is el tudtam képzelni, de így...
amikor kezdenék egy uj játékot akk rámegyek oldalt h bemutatkozás és visszadobb a fõmenüne,nem tom beálítani a nevemet meg kedvenc csapat stb...kösszi elõre is a segítséget!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Egyébként kíváncsi leszek mennyi pénzt kapok. Nem érzem túl erõsnek a csapatot.... Nem tudom helyt tudunk-e állni a prermier ligában.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Mati Fernández vádliszakadás. Vége a szezonjának ://
Ez volt a szezonbeli 3. gólja 30. meccsén....Válogatottban 4 meccs/6gól.
6 meccs van hátra, remélem már nem kell többet újra lenyomni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Eszembe jutott egy érdekesség ezzel a random-nem random dologgal kapcoslatban. 08-ban próbáltuk ki, hogy a sorsolások mennyire véletlenszerûek. Ha sorsolás napján mentettél, és onnan folytattad a játékot, 150 sorsolásból 150x ugyanazok a párositások jöttek ki 😄
És a legjobb játékosom

A Tottenhamos mentésemben a Liverpoolt fogadtam, és egyik vkp-m azonnali prosat kapott, egyik vk-m meg 2 sárgát, sima zakó lett a vége. A meccs után azonban lefagyott a játék, ezért újra játszottam a meccset. Újra sima zakó, ugyanaz a vkp-m azonnali pirosat kapott, egyik másik vk-m pedig két sárgát. Ez valószínûleg meg volt elõre írva.
Mondjuk aznapra annyi volt a játék......
Egyébként gratulálok manager fejedelmeknek, csak így tovább...
Nekem is szokott ilyen lenni hogy mindig kikapok nem tudom van-e aki még emlékeznik rá hogy egyszer mondtam hogy 12 meccsel a szezon vége elõtt kikaptunk meg mindig döntetlent játzottunk meg ilyenek lehet akkor is ez volt a baj. Egyébként van olyan is hogy az nb1 jól megy a magyar kupából meg hip-hop kiesek.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Apropó, FM2010-ben el tudnék képzelni több job security-vel kapcsolatos médiát, pl. kijelenteni hogy új kihívást akarok, itt meg itt tudnám elképzelni magam, a lényeg hogy jobban el lehessen adni magad. Már télen sejtettem hogy ez lesz az utolsó szezonom, Guus Hiddink az élõ példa hogy jó viszonyban is lehet együtt dolgozni a vezetõséggel úgy hogy tudják hogy elmész szezon végén.