Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GK: Asenjo, Kameni, Lupatelli
RB: Rafinha, Santacroce
CB: Amorebieta, Sokratis Papastathopoulos, Felipe, P.Cannavaro, F.Cannavaro
LB: Vitale, Guilherme
DM: Kacar(c), Blasi
MC: Aquilani, Fellaini(vc), Vukicevic, Riquelme
RW: A.Sanchez, Balotelli
LW: Di Maria, Marquinhos, Datolo
ST: Aguero, Lavezzi, Fleck
Ebben a Felállásban játszok:
------ST------
LW----------RW
----MC--MC----
------DM------
LB--CB--CB--RB
------GK------
És remélem idén megnyerem a bajokságot. Mit gondoltok ezzel a kerettel már van esélyem ugye?
You\'ll Never Walk Alone
Ilyen jót régen játszottam ezzel a játékkal, mint most az elmúlt 2 szezon alatt a Napoli-nál. Egy kicsit a csapatról és a kihívásról:
Adott a dicsõ múlt, bajnoki cím, Maradona és az õ visszavonultatott 10-es meze. A kiesés, a csapat eltûnése, majd a semmibõl történõ újboli felemelkedés. Újra ott vannak a Serie A-ban, sõt, egész jó játékosállománnyal. A legnagyobb közútálatnak örvendõ klub, 16!!! riválisa van megnevezve az információs képernyõn!!! 45000 fanatikus szurkoló ûzi hajtja a játékosokat minden mérkõzésen!
A cél adott, újra megnyerni a Serie A-t és felemelkedni a legnagyobb Európai klubok közé.
A keret:
Remek védelem: Vitale, Aronica, Cannavaro, Maggio
Két kiemelkedõ középpályás: Hamsik, Blasi
És egy klasszis csatár: Lavezzi.
Rögtön az elején döntés elé fogsz kerülni, méghozzá azért, mert rengeteg csapat fog érdeklõdni a fiatal sztár Hamsik után. A te döntésed: Vagy ragaszkodsz hozzá, vagy kisajtolsz 30 millió fontot belõle és jól bevásárolsz.
Folyamatos nehéz döntések kisérik majd utadat, ugyanis a fiatal tehetségek csak ugródeszkának használnak, nálam volt olyan is, aki 6 hónap múlva már távozni szeretett volna. (Persze a második szezonban aratott BL gyõzelmem után már nem ez a helyzet😊)
Egyszóval ajánlom, mert hatalmas kihívás (A Serie A így a BL gyõzelem után is nehéz lesz, eddig 15 ponttal maradtam le mindkéteszer) és óriási sikerélmény gyõzelemre vezetni ezt a különleges csapatot!
Sok sikert hozzá!
You\'ll Never Walk Alone
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Túl vagyok az érettségin (matek 81%, töri 93%, angol 94%, magyar 98%, német emelt 93%), úgyhogy mostmár méginkább efem.
Mivel idõközben a Juvétól kirúgtak (bajnoki cím után 7. hely...)
átgondoltam hogy kikkel kezdhetnék.
Juve mégegyszer
Leeds -korábbi efemekben õket csak egy osztállyal tudtam még feljebb vinni
Augsburg - voltam már velük is, jó kis csapat
FC Köbenhavn - elég sokat játszottam velük, ide raktam be eredményeket is, nem volt rossz
Cisco Roma - korábban B ligáig mentünk
Padova - velük még nem voltam
Pro Vercelli - nagy múltú csapat, alacsony osztályban
De lehetne más országból is. Spanyol, francia, osztrák bajnokság. Esetleg egy kis hazai.
Magyar bajnoksághoz melyik grafikai kiegészítõket használjátok?
Hajrá Magyarország!
Huni: Jarque nálam az Osasunánál állat volt fejjel, a szögeletek is rá hegyeztem ki, valami 12-14 gólt bólintott.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nade jöjjön inkább a képhalmaz😄
a keret:
az igazolások:
egyéb 😄
ez meg mindenképp emlitésre méltó 😄 csakúgy szarta a gólokat a pali 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
jo8
EGyébként Cuéllar volt az elsõdleges célpont, de az AV nem volt hajlandó 15 alá hozni az árát, igy esett az üzlet, és ezért jött Jarque.
Jobboldalra pedig Azpilicuetat néztem ki már 1 éve, de az AtMaba igazolt. Szerzõdésben 1,6 milliót kért, adtam volna 2,5 misit évente. Nem fogadta el. Nézem, az Atleticonál 4,4 milliót fog keresni. Okéköszi 😄
Még Cyganon kellene túladnom, de ingyen se viszik a dögöt.
Ezt leszámitva tudtam tartani az idõpontot, és augusztus elsõ napjára kialakult a keret.
Na, elteszem magam mára, jóéjt. <#integet2>#integet2><#puszis>#puszis>

de azért Militó utcahosszal lesz gólkirály, most is õ lõtte a vezetõgólunkat, viszont Dentinho (az egyetlen nyári igazolásom😄) megsérült nemtudom játszik e még a szezonban, szerencsére van helyette egy Palladinom
A bajnoki cimért való harcot igértem, igy 37 millió eurós átigazolási és 52 millió eurós fizetési keretet (20 misivel több, mint tavaly) adtak.
Ahogy az látszik, a védelmet erõsitettem meg, spanyol játékosokkal. Egyedül gago az, aki nem spanyol, a Cobas gyerek pedig egy generált jobbszélsõ. The next Joaquin.
Diego López - Iraola-Jarque-Marcano-Enrique - Senna-Mati Fernández - Cazorla - Cani - Rossi-Nihat. Ez az elképzelés, ami persze még képlékeny, és változhat.
A védelembe lesz a legnagyobb rotálás, ahogy elnézem, hiszen van még Eboué, Godin, Rivas és Capdevila is. Dehát sérülések, eltiltások, miegymás, szóval azt hiszem, épp jó ez igy.
Eddig lement két barimeccs, 5-0 a River, és 12-0 az Oviedo ellen ^^ Ez utóbbi meccsen az elsõ félidõben a full spanyol csapat nyomta, lõttek is 9 gólt 😄
olasz kupa elõdöntõben Samp egy talált Cassano góllal megvert, többet kapu fele se jött a labda :||
Amúgy mindig elolvasom a "helyzet-jelentéseidet" a Cook-szigetek-rõl, és elég jól hozod a meccseket! Viszont az lenne a kihívás, ha a VB-re kivinnéd õket 😊 Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha folyamatosan jobbnál jobb eredményeket érsz el, így feljebb lép az ország a ranglistán, ezáltal talán egyre jobb player-eket generál a játék. De mindenesetre NAGY GRAT!!!
kraawz: Nekem is volt már sok sérültem egyszerre (8-9 kb), ebbõl a fele kulcsjátékos, akik nem sok idõre (1-2-3-4 hét) sérültek le, de sajnos pont akkor, mikor szükség lett volna rájuk. Amikor ilyen volt, az edéseknél az egységes csíkot picit lehúztam úgy 70%-osra. Az segített, és így inkább csak az ifi sérülget, akik ugye külön beosztáson vannak (max-ra húzva a terhelés, had fejlõdjenek😊).
Scouser: Asenjo és Kameni nagyon jó kapusok, pont egy Napoli felfogású team-be illenek. Nevek kissé ismeretlenek (kivéve Di Maria, Lupotelli, Marquinhos, Lavezzi), mert olaszba nem nagyon szoktam kikacsingatni, azonban ahogy elnézem kiket ütöttél ki a BL-ben, nem kicsit tehetségesek.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Gk: Asenjo, Kameni, Lupotelli
Df: Santacroce, P.Cannavaro, F.Cannavaro, Amorebieta, Sokratis P...(valami görög neve van), Vitale, R.Rat, Mazzarani
Mid: Dzagojev, Riquelme, Fellaini, Blasi, Kacar, Sanchez, Di Maria, Marquinhos, Datolo
FC: Lavezzi, Fleck, G.Rossi
A dolgot nehezítette, hogy januárban el kellett adnom Moutinho-t és Veloso-t, és a helyükre igazolt játékosok (Rossi, Fellaini) nem játszhattak a BL-ben.
Gyakorlatilag ezzel a csapattal nyertem:
Asenjo, Vitale, Amorebieta, Sokratis, Santacroce, Kacar, Dzagojev, Blasi, Sanchez, Di Maria, Marquinhos.
Lavezzi meg sérült volt az utolsó 3 hónapban.
Kivertem a kieséses szakaszban a MU-t, a Chelsea-t és a Marseille-t, a döntõben pedig az Inter-t 3-1-re.
You\'ll Never Walk Alone
viszont nekem 13 sérültem van, szóval mentettem és kiléptem a picsába.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
You\'ll Never Walk Alone

Fantasztikus eredmény már ez is tõlünk,de ha már eddig eljutottunk,akkor megakartuk nyerni.
Hazai pályán fogadtuk a sztárokkal felálló Új-Zélandot.
Gondoltam meglepem õket és letámadjuk õket az elején,hátha "beszarnak",és bejött.
Bár a 2. félidõben egy másik ellenfél jött ki,és a 16-on kivülre is csak ritkán tudtuk kibikázni a labdát.
Az álom szertefoszlani látszott.
A visszavágó.
Majdnem telt ház,és pokoli hangulat fogadott minket.Nagy reményeim az elsõ meccs után nem voltak.
Srácok mindent megtettek,de ennyire lett elég az akarás.
A ciklusnak vége,de egy szép eredményt Cook-sziget is elért,mert Óceánia Aranycipõcskéjét a centerem nyerte😊
Gõzerõvel készülünk a következõ megmérettetésre😊
Grat mindenkinek,és sok sikert!!!
Hajrá "cooki" <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Töltöm fel a képeket a Cook-szigeti eredményekkel 😄
Nihat a szezon elsõ fele után magára talált, elkezdte lõni a gólokat, igy azt hiszem, hogy megtartom.
Rossi lett az év 3. legjobb játékosa, a szezon gólja Nihaté, a BL 2. és 3. legszebb gólja egyaránt Mati Fernandezé. A PD év csapatába bekerült Rivas (kezdõbe), Cazorla, Rossi és Nihat (padra). Érdekesség, hogy egyedül Agüero volt az, aki nem az elsõ 4 helyne végzett csapatok valamelyikébõl került be az álomcsapatba.
Tabella
Statisztikák
Igazolások
Átnézés
Kupadöntõ
Csapat
Szal a szûrõn nem jut át😞
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha nem pukkadunk ki, akkor még az osztályozó is meglehet, jelenleg 6. vagyok ( ez még osztályozót ér) és a 7. hely már valami 6 ponttal le van maradva.
vagy nagy tehetségként volt beállítva, de mostmár rájöttek h. nem az😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Srác 2 éve nálam játszik, de lejár a szerzõdése.. Adnék én neki újat, csakhát wp-t nem kap.. Akkor meg hogy került ide, kérem ?
Ezért inkább a költségvetésnél átirányítom az átigazolási összeget a fizetésekhez, így ha valakit sikerül is rávennem h ide jöjjön, akkor egy "nagyobb" (1.000-1.400font - és õ már túl van fizetve 😊) fizetéssel hozzánk tudom csalogatni.
Nálam meg Laurito egy állat itt 42 meccsen 37 gólt lõtt.Mondjuk nekem is volt egy ilyen idõszakom amikor a csatáraim nem nagyon lõttek gólt akkor úgy csináltam, hogy a 2 szélsõ kp-t feltoltam támadó szélsõ középpályásnak és azóta ugy játszatok 4-5-1-es felállást.

Hozzám nem jön el a nigériai srác, de a szlovák Kosice-hez aláír 😄DDDDDDDDDDddd
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa