Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
tegyétek fel mindenképpen! sokkal jobb, én is most tettem fel! ég és föld, azt kell, hogy mondjam!
az off topicban a leírás amivel könnyedén és egyszerûen fel lehet rakni a 9.3.0-s patchet! 😊
VAMOS MADRID!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Felkészülésre ütõs csapatokat hívtam.San Marino,Ausztrália,Bolivia,Argentína,😊
Helyezésem jelenleg:110.És Chile nyerte a VB-t 😄
Mindenesetre sok szerencsét 😉
CSAK a Fradi
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Már 2:0ra mentem, aztán a gép 1 percre rá gólt lõ. A 80. percben ad magának egy büntetõt, 2:2. A 93. percben pedig a védõmmel szögletbõl fejeltet egy öngólt, 2:3.
Idegenben 4-2-4el nekik megyek, lesz,ami lesz alapon.
Az elõdöntõben a Bristol Cityt kaptam, õk 4.-ek lettek talán. Elég erõs keretük van, meglátjuk.
You\'ll Never Walk Alone
Csak azért mondtam mert vannak leírások a patchekhez hogy mit javít. Pár emberkének meg kéne keresni és elolvasni talán akkor nem lennének találgatások vagy esetleg veszekedés!<#nevetes1>#nevetes1>
Nehogy már egy ilyen patch zürzavar miatt boruljon fel a topik.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Szóval a 930-assal is lesz ilyen eset, de azért kevesebb.
s közben cserekapust cseréltem a holtszezonban, Scarpit a Cesena elvitte ingyen, énmeg elhoztam a Juvénál lejárt szerzõdésû Manningert
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nekem a 910-es patch alatt sem volt komolyabb gondom a csatárokkal, de a 930 óta egyértelmûen javult a viselkedésük, a helyzetkihasználásuk. Nekem édesmindegy, ki mivel játszik, csak megosztottam a tapasztalataimat.
De ezt inkább hagyom a profikra.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Na meg ugye az eredeti játékra a steam automatikusan fel is teszi, úgyhogy nem értem hogyan nyomhatjátok 1-es patchel😊
You\'ll Never Walk Alone
carbonaro odabasz mi?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kraawz: csak meglesz a feljutás! Szorítok! A rájátszások mindig sanszosak, de általában a kiscsapatoknak jobban szokott menni. 2 év alatt úgy vettem észre 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Este majd letolom az osztályozókat, bármi lehet.. Van, amikor a 2. vagy 3. Readinget 3:0ra verem, van amikor meg az utolsó csapattal ennyire kapok ki
Nah meguntam ezt a nagyon erõs magyar bajnokságot és most szeretném más országban kipróbálni magam gondoltam Angliában a Manchester City-re vagy a például a Bolton szerintetek melyik jó választás.
De ehhez hasonló csapatokat ajánlhatok még.<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Amugy
minden edzõnek aki FM-el toljaKonzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Simább lett, mint gondoltam. 4 gól is a 16oson kívülrõl esett (meg az ellenfélé is). 3 fordulóval a vége elõtt 1.-tõl 7.-ig bárhol végezhetek még.
Az ötödik gólt (~750k) még Roberto Carlos is megirigyelhetné 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)