Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy Liverpoolos mentésem, amiben 2012-ig 16 meccsünk volt elleük, 5 gyõzelem, 3 döntetlen és 8 vereség, szóval elég durva.
CSAK a Fradi
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Kicsit vagyok ideges, ez a szezonom is mehet a levesbe.
Ja, a Lyonnal vagyok.
Nagy mágusok, hogy lehet megverni ezeket a **zikat? A Tottenhames mentésemben is 10-bõl 0 gyõzelem ellenük.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
De a középsõ védõim még mindig nagy ...-ok
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
)
CSAK a Fradi
Aztán mindig jó😞
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Közben december közepe van itt, BL-ben -hatalmas mákkal- csoportgyõztesek lettünk.
Bajnokságban épp most volt egy rangadó, Real ellen játszottunk hazai pályán. 2 sérülés itt, 1 ott, Senna piroslap, és Rossi gól. Sajnos rossz kapuba lõtte, igy 0-1-re kikaptunk.
Ez a meccs meg hihetetlen volt. A sorsolás nagyon kedvezõ volt mert szinte nem találkoztam nagy csapattal a döntõ elõtt. A City a legerõsebb csapatával állt fel. Nézem 1. perc gól. eltelik 10 perc és már 3-0... Minden jól ment kaptuk az elsõt a másodikat.... és a 3.-nál azt hittem széjjel verem a gépet 😊 2 perces volt a hosszabbítás erre a gól 90+4 :S De aztán szerencsére a büntetõknél visszaadta a gép....

És a legjobb játékosom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
VAMOS MADRID!
Bajnokság felénél 4. vagyok 35 ponttal a Serie A-ban. BL csoportból kiestem, marad az UEFA Kupa, de azt már nem veszem olyan komolyan.
Télen leigazoltam a 33 éves Ronaldinhot<#vigyor2>#vigyor2>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Gondolom volt öngól is (talán pont emberünk szerezte?), mert az csak 12.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az õszi 2. hely már magában is meglepõ volt. Utolsó forduló elõtt aztán 4 csapat pályázott még az elsõ 2 helyre (55-55-53-53 ponttal), köztük harmadikként mi is. Ez sem volt kevésbé meglepõ. A záró fordulóban mindenki verhetõ ellenfél ellen készült és nyert is. Így végül dobogón zártuk az évet, ami a 15. helyre várt csapattól nem rossz. Ez fõleg a hazai remeklésnek (12-2-1) köszönhetõ. Vendégként nem brillíroztunk, de azért azon eredmények alapján is 5. lett a csapat, így összességében megérdemelt a bronz.
A kerettel meg vagyok elégedve, de azért lesznek távozók.
Jövõre nem hiszem, hogy cél lehet a feljutás, de azért megpróbálom. Ez után az eredmény után talán már 1-2 ütõképes igazolást is végbe lehet vinni. Legalábbis remélem. A Mallorca ajánlott szerzõdést egyébként (1.1m € fizetés + 1.3m € átig. keret), de most csak Dániára koncentrálok 😊
A szezon legfájóbb vereségét az utolsó elõtti meccsen aztán sikerült megbosszulni. Korában írtam, hogy egy 88 perces emberhátránynak hála, az AB Tamby saját pályánkon vert meg 3-1re. Idegenben 5-3ra nyertünk <#eljen>#eljen>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Közben olyan neveket tudtam igazolni , hogy beszarás 😄
Majd holnap este beszámolok
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!