Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Csítcsapat, õket még a nagyobb csapatokkal is nehéz verni.

Van egy Liverpoolos mentésem, amiben 2012-ig 16 meccsünk volt elleük, 5 gyõzelem, 3 döntetlen és 8 vereség, szóval elég durva.

CSAK a Fradi

bexinho
Mikor a Manchestert irányítottam, akkor a játék elején (õk nyerték veretlenül a bajnokságot) jó ha X-re hoztam a meccset. Ha ki is kaptam, akkor partiban voltunk legalább. Viszont múlt az idõ, játékosaim összeszoktak, és ettõl kezdve az Arsenál nem remekelt ellenem. Volt mikor 4-0-ra is simán vertem õket.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

A **rva anyját az FM készítõknek, a ki**szott, túlhúzott , az életben zsenge arsenal kivert a 8 között a Bl- bõl 2-1-es összesítéssel. Otthon kiállították az egyik játékosomat, Londonban meg a kapusa lett a meccs legjobbja (Fabianski).
Kicsit vagyok ideges, ez a szezonom is mehet a levesbe.
Ja, a Lyonnal vagyok.
Nagy mágusok, hogy lehet megverni ezeket a **zikat? A Tottenhames mentésemben is 10-bõl 0 gyõzelem ellenük.
Rudee
BrondbyII-t azt már megvertem 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Cookon nagy gáz van,bár én voltam a hülye!Argentína után még akartam Ausztráliával is tolni,és nem figyeltem oda,hogy már az elsõ meccsen felmossák velem a szigetem😞
kraawz
rég volt ekkora kihalás 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Huni92
Patch miatt 😊

Villarreal loading.

örülök h. sikerült, de nem mondtam h. anyáztál, csak hogyha nemsikerül, akkor fogsz😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

zsolt515
Keztem eg yúj menedzsert a Blackbournel a támadás naagyon jó de a védekezés egy nagy ... de igazoltam embereket abból a pénzbõl amiért eladtam Santa Cruzt 16Milláért.
De a középsõ védõim még mindig nagy ...-ok

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

xmogyix
sikerült megoldani a problémát és minden anyázás nélkül nagyon szépen köszönöm Huninak a segítségét. (és bocsánat h le mertem írni mi a problémám)

xmogyix
nem azért de most ki anyázott?? én csak annyit írtam h hiába teszem be akkor sem mûkszik.itt hol van anyázás??

Terminátor14
Én azt vettem észre, hogy mióta fentvan a 9.3-as patch, azóta a 3d betöltése sokkal gyorsabban megy. Nálatok is? (Vagy ezt inkább írjam az új os számlájára?)

CSAK a Fradi

érdekes, mindenkinek jó elõbb vagy utóbb, bár akinek utóbb, az sokat anyázik, h. mi vagyunk a fogyatékosok és igy nem jó nekik.

Aztán mindig jó😞

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

xmogyix
😮 hiába rakom be akkor is hibaüzenetet ír ki -.-

Huni92
updates/930 mappába is bekell rakni a magyaritás megfelelõ fájljait -.-

xmogyix
huni te 9.3-as peccsel nyomod?ha igen akkor elmondanád hogy tudtad megoldani azt h magyarítással tudj játszani.mert nekem hibaüzeneteket rak ki.elõre is köszi

Huni92

Közben december közepe van itt, BL-ben -hatalmas mákkal- csoportgyõztesek lettünk.
Bajnokságban épp most volt egy rangadó, Real ellen játszottunk hazai pályán. 2 sérülés itt, 1 ott, Senna piroslap, és Rossi gól. Sajnos rossz kapuba lõtte, igy 0-1-re kikaptunk.

Ramox
Hát ekkorát még álmodni se mertem.... 3. évem... Friss feljutóként.... Ligakupa gyõzelem 😊 Ráadásul bajnokságban is jelenleg 6. helyen állunk. Védelmünk hihetetlen de a támadószekció! 😊 A legtöbb gólt kapott csapatok egyike vagyunk, de a legtöbbet rúgottak között is TOP 3ban vagyunk 😊 Szezon végén hozok képet 😊
Ez a meccs meg hihetetlen volt. A sorsolás nagyon kedvezõ volt mert szinte nem találkoztam nagy csapattal a döntõ elõtt. A City a legerõsebb csapatával állt fel. Nézem 1. perc gól. eltelik 10 perc és már 3-0... Minden jól ment kaptuk az elsõt a másodikat.... és a 3.-nál azt hittem széjjel verem a gépet 😊 2 perces volt a hosszabbítás erre a gól 90+4 :S De aztán szerencsére a büntetõknél visszaadta a gép....

én mondjuk ki akartam baszni, de nem tudtam átadólistára tenni és ezért megnéztem, erre kiderült, h. már edzõ😄

Tojesz
Nálam még a 37-38 éves trottyok sem akarnak nyugdíjazódni. Ha meg megemlítem hogy jó lenne, mondja hogy a játékra akar koncentrálni<#nevetes1> De nem játszik, max néha megmutatom neki 5 percre a pályát

és PL-s csapatnak a tagja😄

Tojesz
Grat! Nem semmi ez az angol kettõ, csak bajnokiból 46 meccs

Tojesz
<#banplz>

Van egy 21 éves játékos/edzõm 😄

Csak en kapok hibauzeneteket 9.3as patchel + ha felrakom a magyaritast ? Angolul semmi problema, letezik esetleg valami masfele magyaritas ilyen problemara?

Gratula!És Dániába is gratulációt postázom 😊Lassan Brondby verést akarok látni 😄
Tojesz
Hogy nekem mennyire elegem van a csíterinterbõl... Olasz Kupa, rendes játékidõ 1-1, erre egy 110. percben esett kamu öngóllal kiesek. Kapusom tizenhatoson kívül rárúgta a védõmre és bepattant. Már évek óta az Inter állít meg a kupában.

Forza Italia
Vége az elsõ szezonomnak.

És a legjobb játékosom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

OFF topic! töltsd le azt amit huni linkelt és az olvass el címû dokumentumban leírtakat pontosan,lépésrõl lépésre csináld meg! akkor mûködni fog!

VAMOS MADRID!

Tojesz
Sziasztok!
Bajnokság felénél 4. vagyok 35 ponttal a Serie A-ban. BL csoportból kiestem, marad az UEFA Kupa, de azt már nem veszem olyan komolyan.
Télen leigazoltam a 33 éves Ronaldinhot<#vigyor2>

xmogyix
hiába bontottam a kapcsolatot a patch telepítése utána nem tudok phone activationra váltani mert csak az online van és az is be van jelölve.plíz hlp mee...

Gunnersboy
NEE 😄DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
jaja, volt egy öngól is, de azt a kapusnak irták 😄

Amikor felrakom a 9.3-at az internetkapcsolatot mindenképp meg kell szüntetni?Mert én úgy töltöttem le az FM-et,hogy benne volt a 9.1 és a 9.2 és simán kiadta,hogy phone activation.Ja és ha felraktam a magyarítást is fel kell megint nem?
zyndar
Atyaég! <#vigyor2>
Gondolom volt öngól is (talán pont emberünk szerezte?), mert az csak 12.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Huni92
<#idiota><#nevetes1>

off: titeket sem hagy bejelentkezve az sg?

zyndar
Amikor a képeidet nézem, mindig várom, hogy megtörténjen az a kezdõrúgás ^^

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Fabio Capello
szépséges, ebbõl jövõre simán feljutás lehet, nyugi 😊

zorrobomber

Rudee
Greve, Dánia 2009-10

Az õszi 2. hely már magában is meglepõ volt. Utolsó forduló elõtt aztán 4 csapat pályázott még az elsõ 2 helyre (55-55-53-53 ponttal), köztük harmadikként mi is. Ez sem volt kevésbé meglepõ. A záró fordulóban mindenki verhetõ ellenfél ellen készült és nyert is. Így végül dobogón zártuk az évet, ami a 15. helyre várt csapattól nem rossz. Ez fõleg a hazai remeklésnek (12-2-1) köszönhetõ. Vendégként nem brillíroztunk, de azért azon eredmények alapján is 5. lett a csapat, így összességében megérdemelt a bronz.

A kerettel meg vagyok elégedve, de azért lesznek távozók.

Jövõre nem hiszem, hogy cél lehet a feljutás, de azért megpróbálom. Ez után az eredmény után talán már 1-2 ütõképes igazolást is végbe lehet vinni. Legalábbis remélem. A Mallorca ajánlott szerzõdést egyébként (1.1m € fizetés + 1.3m € átig. keret), de most csak Dániára koncentrálok 😊
A szezon legfájóbb vereségét az utolsó elõtti meccsen aztán sikerült megbosszulni. Korában írtam, hogy egy 88 perces emberhátránynak hála, az AB Tamby saját pályánkon vert meg 3-1re. Idegenben 5-3ra nyertünk <#eljen>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Huni92
Átállsz zónavédekezésre 😊

kraawz
Én olyanokat hoztam el ingyen, mint Itandje, James, Sturridge, Wilhelmsson és társaik 😄

zyndar
Én most Cristiano Zanettiért küzdök ingyé. Még csak 34 😊

kraawz
én kaptam 200e fontot

Közben olyan neveket tudtam igazolni , hogy beszarás 😄
Majd holnap este beszámolok

ilyenkor bedilizek és eladok mindenkit. vagy nem mentem el ugy lépek ki,vagy épitek 1 uj védelmet😄 de inkább az elsõ...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Terminátor14
Az lesz lassan...

CSAK a Fradi

Lefordulsz a kispadról😊
Terminátor14
Mit lehet akkor csinálni, ha emberfogást játszom, de a nyomorult játékosaim mindig össze-vissza futkosnak, soha nem az ellenfelet fogják?

CSAK a Fradi