Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
márk, neked bizony a kurva anyádat

mondom.. nyögd be, hogy kullancs és gazdagok vagyunk 😄DDDDDDDddd érzem

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

bexinho
Igaz 3-2-re elbuktuk, ki is estünk a kupából, de egy taktikaváltás és csere frissített a csapaton. Csak sajnos túl késõn... Nos itt a második gólom:

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
A nagy múlttal rendelkezõ Leicester City ellen hoztam X-re a meccset. Elsõ félidõ egyértelmûen az enyém volt, de a másodikra sajnos kifulladt a csapatom. 😞

Terminátor14
Nahh sorry all, de az elõbb beígért beszámoló holnapra csúszik, rámjött a fáradtság.

Tépek is aludni, sziasztok!

CSAK a Fradi

Huni92
Visszavágót 1-0-ra nyerte a Barca, igy õk mennek tovább 😞

Rudee
Egy most felkerült ifi, aki enyhén durva játékos lehet. 16 évesen könnyen alapemberré válhat. Van még egy reményteli kapus is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bexinho
Ebbõl a csoportból, talán a Betis aki könnyen verhetõ. De sosem szabad lebecsülni a kisebb csapatot.

Huni92

Barca(2-1)-Racing(1-1)-Barca-Valencia-Betis-Madrid

Nem szopatós sorozat ám. Jupiájéó \o/

bexinho
Ez a Matias Fernandez... Gondolom megkapja majd a hónap legszebb találatát, s majd évvégén is benne lesz az elsõ 3-ban. Barca ellen szép eredmény!

bexinho
Nem állunk olyan rosszul 😊

Huni92
Ismét felálltunk a padlóról.
VV-n nem lesz sem Eto'o, sem Marcano. Mind2 eltiltását fogja tölteni, mig Marcano meg is sérült a meccsen.

Nembaj, majd jön Bojan 'senkinemugriknálammagasabbradecsak160centivagyok' Krkic és elintéz 😄

Ja, ha már csit. Mati Fernández elsõ gólja: kicsit kamuizû, na ^^

Rudee
Simán lehet nélküle is,.
Ez a Greve is egy igen hoki csapat és nincs is sok bátor játékos, akit le lehetne igazolni. Viszont izgalmas lehet a játék, ha saját megérzés alapján szerzõdtetsz új arcokat. Ha van 1-2 favorizált felállás, akkor csak tudod, hogy adott posztokra milyen tulajdonsággal bíró játékos kell. Meg ugye nem árt beépíteni pár saját nevelésû fiatalt se, ha van megfelelõ.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bexinho
Remek, mert már furcsa volt üresen látni a forumot 😞

Terminátor14
Én is vagyok, mindjárt jövök egy kis beszámolóval 😊

CSAK a Fradi

Huni92
De igen, vagyok már 😊

bexinho
Senki sincs? 😮

giorgio81
+ szerb, montenegro, román

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Terminátor14
Persze már a hosszabbítást is a 89. percben lõtt góllal harcolták ki.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Hihetetlen ez a játék...

A 2*15 perces hosszabbítás elején megszerzem a vezetõ gólt, elkezdek idõt húzni, de még az elsõ játékrészben kap két tizit az ellenfél.

Ez mi?

CSAK a Fradi

DONGUBA
cseh orosz ukran lengyel esetleg brazil.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csao!!!
Lenne egy kérdésem, egy magyar nb2-es klubbal szeretnék kezdeni ti milyen bajnokságokat illetve nemzetek játékosait ajánlanátok még betöltésre???
Elõre is köszi a segítséget.
JÓ gémet és sok kupát!!😊
DONGUBA
offtopikban erdeklodjel

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tojesz
Elsõ meccs Spanyolországban 1-3-ra végzõdött, amit itthon kellett volna ledolgozni. A kinti meccsbõl kiindulva úgy gondoltam sima ügy, ott is jobbak voltunk, de min. egál.
Ehelyett...

zsolt515
Azt szeretném még kérdezni hogy nekem a 9.3.0-ás patch van fennt és letzöltöttem a GENIET kicsomagolom a kicsomagolt mappa neve FMGENIE93 ez jó a 930-as patchez?
Mert mikor a mentésemet meg akarom nyitni ezzel a GENIVEL hibát ír ki! Légyszi segítsetek!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Nah én is letöltöttem egy GENIE nevezetû progit csak az a aj hogy angol és nem tom mire használni.
Légyszi segítsetek hogy ti mire használjátok vagy hogy kell használni.
KÖSZI!

bexinho

A kis Aranyos gólt szerzett 😊

zsolt515
Az milyen az a GENIE program?
Mit lehet vele csinálni?

Ngeri
Hali
Magyar Nb2 Fradihoz mien ligákat érdemes betöltenem?

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

kraawz
nálam is van egy Aranyos nevû srác, Debrecenbõl jött 😄

Szerintem ne add fel!!!!Kiestél,és most 1 évig pihi a 3.ligába.Majd jön egy új elnök a következõ szezon végén,és minden rendben lesz.Sok sikert hozzá!!!Cook szigeteken újoncokat avattam😊Egy 54 és 43 éves formát.Mindenki rommá ver 2meccs alatt kaptam 13 gólt...Na és majd a vb-re kijutok😄
bexinho
Én is használnék ilyen Genie programot, még ha csak érdekességbõl is, de sajnos nem találtam eddig neten 9.1.0-ás verzióhoz. Csak 9.3.0-ást. Bajnokságban York-kal (3.oszt.-ban) eddig 5 meccsbõl 3 gyõzelem - 2 vereség. 6. helyen tanyázok. PLAY-off 😊 Aranyos (kis fiatal HUN gyerek) elég jól tolja. Lõtt is egy bombát. Majd vhogy megprób beszerkeszteni ide.

kraawz

kraawz
sajnálom.. elég röhejes sajnos

kiscsapatokkal (értsd: ilyen 3. osztály) , mint én is tolom, muszáj a Genie, anélkül lehetetlen bármit is kezdeni.

Huni92
Kérdés?

Nihat megsérült, Llorente kezdõbe került. Khm 8))

Na, zyndar, jöhet a bajnoki cim ^^

kraawz
jó igazolások (Y)

zyndar
*38 meccsen ofkorsz...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Üdv Urak!
Befejeztem az átigazolásokat, erõsödtünk, az tuti😊 A komplett védelmet kapusostól lecseréltem, tavalyi 50 gól 3 meccsen sok volt kicsit. A képen látható úriember megszerzésére különösen büszke vagyok. Renatoval együtt kegyvesztettek lettek a Sevillánál, hát én tárt karokkal vártam õket.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Matthew Prosac
Ha nincs ez a hülye stadionbõvítés (amit nem tudom miért kellett, mióta kész van és 10.000 férõhelyes, azóta sem érjük el a 3000-es nézõszámot), akkor szépen tudtam volna tovább építkezni. Ezen múlt minden.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Gyerekek én feladom az Ibiza-Eivissa csapatával a szélmalomharcomat. Impossible! Ügyebár idén feljutottam a harmadosztályból a másodosztályba. Valakik azonban úgy gondolták hogy lehetetlenné teszik a vállalkozást. Mikor feljutottam volt 750.000 a klubkasszába. A vezetõség viszont úgy gondolta hogy 7,5 millióért stadiont bõvít...
"Eivissa in financial crisis" - jöttek az üzenetek, én meg annyit tudtam csak csinálni hogy a két legjobb játékosom eladtam összesen 500.000ért. A szezonban egész sokáig húztam, a 30. fordulóig tudtam küzdeni a benntmaradásért, de a játékosaim már-már negyedosztályúak, ráadásul az anyagi gondok miatt a moráljuk a béka segge alatt van. 4 forduló van hátra, 6 pont a hátrányom a még bennmaradást jelentõ helytõl, a sorsolásom miatt esélytelen a dolog, oké kiesek és építkezek elõröl - gondoltam én.
De az adósságot csak 5,8M-ra tudtam lefaragni, havonta pedig max 100.000-el tudom csökkenteni ezt. Játékost eladni nem tudok, mert a játékosok átlagértéke 50.000 körül mozog. Igazolni normális embert nem tudok, még ingyen sem, mert 500/w fizetést tudok neki adni max.. Nem látom a fényt az alagút végén.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mike94
ákoskám, figyelj h ne legyenek illuminált állapotban 😊😊

kraawz
MECCSENKÉNT 16X LÖVÜNK KAPURA, ABBÓL 2-3X TALÁLJUK EL ^^

Benfica meg egy csítcsapat 7 mérkõzésen lõttek 23 gólt és 1-et kaptak. Megjegyzem sokkal szarabb játékosaik vannak mint nekem csak hát ugye ott van Cardozo. BL-ben is rúgdossák a gólokat a nagycsapatoknak. Mindegy addig jók amíg velem nem találkoznak utána romlik majd a teljesítményük 😊
Huni92

kraawz
megnyugtatlak, velem is ezt csinálja...

aha: vicces
kraawz
Hihetetlen.. A kapusom egyet hibázik egész meccsen, utána fog vagy 2 ziccert meg sok lövést, de a végén 5.1-et kap...

Huni92
Huni92

Huni92
Huni92
Hogy lehet megverni? Nehezen. Ahogy telnek az évek, valamivel könnyebbé válik, de akkor sem lesz sétagalopp.