Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egy kis klubnak ezt el kell fogadnia, hogy nem tarhatja meg a játékosokat örökre, ha el akarnak menni. Ami pedig a CsK-t illeti olyat kell választani aki sokat játszik és magad az Influence és Determination értéke.
Nálam Paolo Cannavaro volt az elsõ szezonban és akkor õ még végig játszott is. A második szezonban is maradt, de végig padozott ezért a BL negyeddöntõ elõtt Gojko Kacar-t választottam CSK-nak. Mindenki örült a kinevezésének, még Fabio Cannavaro is😊 Persze Paolo odavolt, de kapott egy új szerzõdést amiben már nem az volt, hogy meghatározó játékos és most bírja a padozást.
You\'ll Never Walk Alone
Ha nyafog, hogy menni akar, akkor leinted, játszik 5 jó meccset és megbékél, esetleg adsz neki új szerzõdést.
CSAK a Fradi
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
dokumentumok/si/fm09/graphics/pictures/logos
Ha nincs ilyen könyvtár létrehozod.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem semmi e a Zozulya srác, hihetelen. Valszeg én választottam rossz csapatokat, de én ilyen pléját nem találtam az elején. A kép mikor készült? Csak az értéke miatt kérdezem, az sem gyenge.
CSAK a Fradi
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

2008 júliusában új menedzser érkezett a Glanford Parkba, névszerint a magyar származású menedzser, Türk Ákos. A klubot a média az 5. helyre várta, ami osztályozót jelentett volna és onnan esélyt arra, hogy elsõ évben felkerüljünk a Championshipbe. Természetesen 3. osztályú klub létünkre nem állt hatalmas összeg sem a kasszában, sem fizetésekre, sem igazolásokra, így elsõsorban az alap keretre tudtam támaszkodni, az öregebb játékosokra és a kölcsönökre. Ennek szellemében igazoltam:
Waldir Saenz-re az egész fizetési keretem kishíján ráment, hiszen havi 2,000 fontot kért. Már 35 éves volt, de az értékei alapján bíztam benne, és 30 góljával nagyban hozzájárult feljutásunkhoz. Azóta sajnos visszavonult, de a klub büszkén emlékszik rá. Sajnos a 80x-os Guatemalai válogatott Carlos Ruiz nem váltotta be a hozzá fúzött reményeket, így õ a következõ szezonban jó áron távozott. Etuhu és Ruddy John állandó kezdõk voltak, szintúgy Lansbury, aki hihetetlenül jól játszott a középpályán. Babayaro és Litmanen azóta kiöregedett és sajnos a sok sérülés miatt nem volt esélyük sem játszani. Zozulya viszont azóta is top igazolásom, nálam játszik és húzza a csapatot. Anno mint láttátok, 3 ezer fontért érkezett.
Még mindig csak 21 éves, szerintem alapember lesz a jövõben is, ha el nem viszik.
Ezzel a játékos állománnyal könnyen vettük az akadályokat, és simán feljutottunk a másodosztályba.
Friss feljutóként nem is tudtam, miben reménykedjek. Sajnos pénzem még mindig nem volt, a bajnoki címért 100e fontot kaptunk. Ennek szellemében kellett igazolnom:
Csak idõs játékosok jöttek, a csapat nagypapákból és kölcsön játékosokból állt. Cygan-Gerardo-Repka együtt 100 éves, nincs mit hozzáfúzni. Egyedüli nagy igazolásom Pernia volt, õ hozta is a formáját. A védelembe és mindenhova szinte kölcsön játékosok jöttek csak, így kezdtünk neki. Az elsõ 6 forduló után még a kiesõ zóna közelében jártunk, de végül megcsíptünk egy 6. helyet, ami osztályozót ért.
Itt sajnos még a jóval erõsebb Bristol Cityvel játszottunk, kettõs vereséggel búcsúztunk az elsõ körben.
Mivel a beszámoló hosszú lett, az idei szezonról (2010-2011) késõbb, most csak egy képet osztok meg veletek. Tömör, de lényegretörõ.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az istenit már ennek a szarnak. Elsõ gólnál Diarra megrúgja Gagot, aki a 16oson belül fekszik, és igy persze nincs les. Labda be, Love utána, gól. Faszomat.
Második gólnál meg RIvast a kispad mellett ápolták, és 1 védõ volt középen. Imádom.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Az Atletico Madridtól eladtam Maxi Rodriguez nevû játékosomat 15M€-ért a Manchester Citynek és összeomlott a csapat Espanyoltól 3:1-re kaptunk ki még a Fenerbachetól 6:3-ra de az volt a szerencsém itthon gyõztem 4:1-re és tovább mentem most nem tudom mit kezdjek a csapattal hisz öszeomlottak.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi