Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
hazaértem, most kezdtem olvasni a csodaeredményeket, egész nap!! nem volt netem.<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Kitartás!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nem kicsit vártam már, hogy véget érjen az õszi szenvedés.
A nehézkes szezonkezdetrõl már írtam (5 meccs után 0-4-1). Ezt követõen gyorsan megszereztük elsõ 2 gyõzelmünket és már-már reménykedtem, hogy idén tényleg nagyot alkothatunk. De nem. Legalábbis egyenlõre. A sok iksz miatt mit sem ér a hazai veretlenség (4-4-0), fõleg annak tudatában, hogy idegenben nem sikerült még gyõzni (0-4-5).
A gyengélkedésben erõsen közrejátszott, hogy november elején lecsapott ránk egy kis sérüléshullám. Szerencsére "csak" 4 játékost kellett nélkülözni, de közülük mindenki alapember. A viszonylag megszokottnak mondott középpályát igen erõsen fel kellett bolygatni.
Talán nem meglepõ, hogy sokkal jobb tavaszt kell produkálni. A vezetõség és a szurkolók elégedettek, én viszont nem annyira. Pozitívumként õsszel csak azt tudtam elkönyvelni, hogy a gyengébb formája miatt az egyik játékosom 2 meccset pihent, majd a következõ 8 találkozón 6 gólt lõve hátán vitte a csapatot. Az utolsó fordulóra aztán eljött a pillanat, hogy a sérülésekrõl már csak múlt idõben beszéljünk. Remélem a télen se lesz komoly hiányzó.
Lehet, hogy a januári barátságos meccseken kipróbálom a korábban Finnországban már bevált 4-3-1-2-es felállás. A keret megfelelõ rá és 2 támadóval talán veszélyesebbek leszünk.

Szar Bayern, szar Bayern :)
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Csak a játékosoknak állítottam az utasítást a többit hagytam.
Majd szezon végén elmondom az eredményt. BL-ben hogy bejussak a csoportba a Juve ellen játszok.
VdV sztorija: Madridban játszott 3 meccsen. Elment a Barcaba, elsõ évben 6, másodikban 11 meccsen lépett pályára. A 2 év barcelonai kitérõ után visszament a Realba, ahol nem nevezték a bajnokságba 😄D
zsolt515: Én inkább megérteném a helyedben az egészet és akkor nem fog kelleni ilyen taktika...
You\'ll Never Walk Alone
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Az általad vázolt taktikában 1 darab középpályás próbál megszerezni és megjátszani mindent a középpályáról, és a 4-3-3-at játszó csapatok esetében ez 3szoros túlerõt jelent az õ javukra...
Sok barátomnak és nekem is nehéz volt lemondani a 2 csatár alkalmazásáról, de megérte mert sokkal jobbak az eredmények. Érdemes venni 1 sztár csatárt, illetve 3-4 olyan szélsõt akiket be lehet rotálni 1-1 meccsre középcsatár posztra is. Legalábbis nekem ez a filozófiám...
You\'ll Never Walk Alone
Jelenleg az egyik legfontosabb beállítás az a játékosok mentalitása. A hivatalos fórumon található egy frankó és elég hosszú leirás. Ilyen néven keresd: "Tactical Theorems and Frameworks '09" a Tactics & Training Tips fórumban. Igaz angolul van, de minimális nyelvtudással át lehet rajta vergõdni. Ezt elolvasva kész csodának tartottam, hogy az eddigi játékokban képesek voltunk jó taktikákat összeállítani...
(és zárójelben azért ajánlom a 9.3 patch használatát, bár ezt ugye eredeti játékra a steam felrakja ugye...)
You\'ll Never Walk Alone
Tudom hogy ez kihívás csak nekem retenetesen szarul megy a játék. Már elég rég nyomom ezt a játékotés a legjobb eredményem eg ETO-s Nb1 2. hely és egy Magyar Kupa gyõzelem. Ezétr próbálok a ti képeitekbõl tanulni e nem megy egyszerûen hiába töltök le taktikát SORTI-ról hiába igazolok jó edzõket és a játékosokat is én választom ki akik szerintm a legjobbak a csapatból és azokkal nyomom végig a szezont. A terhelést nem naon szoktam bántani mert az jó ahogy van csak naon ritkán amikor egy csomó szünet van.
A szélsõ védõk mix felfutással operálnak, igy a széleken nincs nagy vész. A kp-n van egy szervezõ-irányitó pléjör Mati személyében, mellette meg egy védekezõ(bb) Gago személyében. Nem a klasszikus ütközõ-brusztoló vkp, mint Yaya Touré vagy M. Diarra IRL. Sokkal inkább egy összekötõ kapocs a védelem és az irányitó/szélsõk között, normál mentalitással. Szélsõk azok ilyen kreativ figurák, csatárok detto. Eddig bevált 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ezzel a kerettel vágunk neki az új idénynek
Elsõ bajnoki
17609 szezonbérlet fogyott el, szóval mindet elvitték 😊