Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar Kupa negyeddöntõ a Fehérvár ellen, akik az õszi szezon végén sorra nyerték a meccseket, kirobbanó formát mutattak, a bajnokságban minket is megvert 2-3-ra. Szóval nem örültem nekik. A hazai meccsen megsznvedtünk rendesen, de azért valahogy csak kicsikartuk az elõnyt:
A visszavágó elsõ félideje kiegyenlített volt, gól nélkül, de aztán a 2. félidõ kezdetével megkezdõdött az õrület:
Hadd ne mondjam hogy alkalmanként a frász tört ki, 3-1-nél komolyan aggódtam a továbbjutást illetõen. A kulcsmomentum Ferenczi Pista beállítása volt, aki hosszú idõ után most magára talált, és döntõ szerepe volt a továbbjutás kiharcolásában. A 121. percben Ashmore szabadrúgásból tette Joao elé, aki kapásból a bal alsóba küldte a labdát, eldöntve ezzel a továbbjutás sorsát.
Elõdöntõben a Haladás jön, elvileg simának kéne lennie, majd kiderül. A döntõt mindenbizonnyal a Debrecennel játszuk, ha játszuk.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
(sehol nem láttam infót)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
köszi
de a Level 9-ben már adhatok nekik part-time contractot is
Szerintem király ez az angol 10, én élvezem (még)
falusi meccsek ezek, átlag nézõszám 100
átlag fizetés heti 30 euro
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szerzodest milyet adhatsz nekik?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
mindkettõ Arsenal ellen :(
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
bár a PL-csak csak egy szezont nyomtam
mindenesetre riszpekt ha nem adod fel 1-2 szezon után!
Honnan van ez a kieg? Kezdek egy ilyet én is!!!! És még logok is vannak.
Én utolsó meccsemen el voltam tiltva így a lelátóról néztem a ligakupa "derbit".
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy kellemesen illusztris beszélgetõpartnert sikerült találnom :D
Nah szóval kezdtem egyet az angol 10-ben, a Hellenic League Division One East-ben a Chalfont Wasps csapatát választottam:
A játékosok mutatói általában 1 és max 4 között mozognak, hoztam egy komplett kezdõt, így már volt 8-as meg 10-es értékkel is játékosom. A bajnokságban vegyesen indult jöttek gyõzelmek, de vereségek is, aztán elkaptuk a fonalat és megindult a szekér felfelé. Ennek az lett a következménye, hogy amikor már csak 10. forduló volt hátra, sorra elvitték a kulcsjátékosokat ingyen, mivel amatõr szerzõdések vannak.
Az utolsó elõtti fordulóban nyertük meg a bajnokságot, akkor már volt 6 pont elõnyünk, amit a végére meg is tartottunk. A bajnoki címért kemény 9.250 ero járt, így kb 7000 euró van a számlánkon, de van egy 3500 eurós hitelünk mellé.
három kupában indultunk: FA Cup, FA Vase, Hellenic Challenge Cup
FA Kupában a 3. körben estünk ki, a Vázában a 1. körben a HCC-ben pedig szintén a 3. körben.

Mr. Incredible: Sok sikert a Szentekhez!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Amúgy grat mindenkinek aki rászolgált. Remélem én is ráérzek nemsokára a 2010-re, és visszajuttatom a Sotont a premier ligue-be<#eljen>#eljen>
Bar lehet valaki mar ismerte.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A Mouche - Soldado csatárpáros elég jól mûködött, és Soldado csak azért maradt le a legjobb góllövõk listájáról, mert sérült volt 1 hónapig.
Megkaptuk a 'legtöbbet fejlõdött klub' cimet, Ustarit a 3. legjobb kapusnak választották, engem meg a 3. legjobb menedzsernek.
Csapat
Van egy laza -12,5 millió eurós egyenlegünk, amit majd rendbe kell tennem.
megtudod csinálni a fejenállást térdig érõ vizbe is? kikellene próbálni :|
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Egyebkent ez a többszázmilliot erõ all star keret ha nem +10 pontal ver mindenkit a bundásligában akkor hagyd abba, vagy ha ujra akaral tölteni 1 meccset <#idiota>#idiota>
Gk:Hugó Lloris, Hans Jörg Butt,(Michael Rensing)
Def:Micah Richards,Edson Braafheid,Breno,Serdar Tasci,(Andreas Görlitz),Philip Lahm,Rafinha.
Mid:(Daniel Pranjic),(Mark Van Bommel),(Danny Schwarcz),(Antonil Timoschuk),Miguel Veloso,Andreas Ottl,Arjen Robben,Bastian Schweinsteiger,Jose Sosa,Franck Ribery,Thomas Müller,Dzsudzsák Balázs,Toni Kroos,Rafael Van Der Vaart,Sergio Agüero.
Stri:Pato,Ivica Olic,(Luca Toni),Mario Gomez,Németh Krisztián.
A (**) jelben lévõ játékosok még lehet,hogy eligazolnak.............
Majden sikerült megszerezni Leo Messit is csak inkább Az Mu-t választotta.........
Pedig ingyen jött volna õ is mint a többiek..:D:D:D:D
Várom a Véleményeket........