104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mario Santana #67436 ajánlom figyelmedbe ezt -
technext #67435 bocsi a képmagasságért :S nem figyeltem -
technext #67434 üdv emberek, gratu mindenkinek
folytatom a Prestont, úgy tervezem hogy a hétvégén befejezem az első szezont
Sajnos mostanság sorra jöttek a gyenge eredmények. Le is csúsztunk a 7. helyre a tabellán.
Az utóbbi meccsek:
A Swansea elleni mérkőzés után változtattam hát a taktikán. Sok szerencsét kívántam a Leeds elleni mérkőzéshez.
Az első félidő végén 1-1 volt az állás, mondtam a srácoknak hogy játszanak a szurkolókért és 5-1 lett a vége :)
A Sheff Utd (a bajnokságban a 2. helyezett) elleni még simább mérkőzés lett.
Az első félidőben pontosan 0 helyzetük volt, 4-0 után szereztek egy gólt, de Treacy arra is reagált egy bombával.
Remélem most elindulunk felfelé és megnyerjük a bajnokságot. -
farferi #67433 Aha.Szidom mint a bokrot de minden délután neki állok.
-
kezdtem Hajdúböszörménnyel egyet ha már Avellino befuccsolt, 26 játékost igazoltam, de mára ennyi a játékból -
barcames #67431 haverom feltettem 1 hónapja a 10-et és egy ökör nem jár suliba egész nap edzősködik:S -
Te egyszerűen imádod ezt a játékot, igazam van?:D -
farferi #67429 Elmegy a faszomba az fm, a kaposvár akiket tartalékkal vertünk két ligakupa meccsen 3-0-ra elver a bajnokin.Ugyanaz a csapatuk az enyém meg erősebb.Realitás,mi??
-
neked is sérved volt?:D -
farferi #67427 Na kicsit be vagyok nyomva de akkor csak igazom volt hogy reputácio növelés ide vagy oda kis csapattal soha nem játszol élvezetes játékot mert megunod mire esélyed lenne nyerni 2100-ben. -
servel mutottek elvileg meg 3 het fekves szal io van:))) -
hát akkor te is függöny vagy 
-
fradival en is a negyediket nyuzom -

-
geo91 #67422 
-
dombigabor #67421 rögzített helyzet-edzőt keresek. mely tulajdonságait kell néznem az emberkéknek? -
Geókám komolyan sajnállak, hogy egy 15 napja kiadott efemmel már 4 szezont lenyomtál. 
-
geo91 #67419 

-
geo91 #67418 azon filózom, hogy félretenném ez a mentést egy időre és újat kezdenék, mivel kicsit unom az nb1 légkörét így négy szezon után. -
Ehh... nem semmi :D Grat -
geo91 #67416 menedzserük az év menedzsere lett
-
spiczi91 #67415 Grat!
Mosonmagyaróvár 9. ... _:S?D:_ASD?:AS_SD_A:?SD? -
Szép jó estét kívánok minden kicker online olvasonak!
Ma egy interjút közlünk a Fortuna Düsseldorf managerével.
Üdvözlöm manager úr! Engedje meg, hogy gratuláljak az Északi liga bajnokának.
Én is üdvözölnék először is minden olvasót. Köszönöm a gratulációt mind a játékosok mind a vezetőség nevében.
Nagyon szép menetelés eredménye volt ez a bajnoki cím. Bár az őszi szezon után a csapat mintha nem ébredtek volna fel a téli álomból és egy kicsit lassan pörögtek fel.
Igen az őszt veretlenül zártuk ami számomra is egy kicsit meglepetés volt. A tél folyamán játszottunk egy két barátságos mérkőzést, de inkább a pihenésre és a regenerálódásra fordítottam a nagyobb figyelmet. Majd a tavasz nem úgy indult mint szerettük volna el is szenvedtük első vereségünket a nyomunkban loholó Osnabrücktől. Sok döntetlent hozott a folytatás de a fiúk a megfelelő időben az eredményeket is hozták.
Ennek a kitartó munkának és jól megválasztott taktikának köszönhetően meg is lett az eredménye. Na de térjünk vissza egy kicsit arra a szünetre. Ha jól hallottuk sikerült egy két szerződést megkötni?
Látom vannak a klubházban dalos pacsirták. Igen a következő szezonra érkezik egy pár új játékos akik reményeink szerint megerősítik a keretet.
Na de mi lesz a sok régi és jó bevált játékossal?
Akikre jövőre is számítunk azokkal a játékosokkal vagy már megkötöttük a szerződést vagy épp most is egyezkedünk.
Ezt hogy bírják kigazdálkodni hisz sok helyen olvasható elvannak adósodva?
Nincs mit szépíteni elég üres a kassza, így erőforrásokat kell megmozdítani. Sajnos ez játékosok távozásához is vezet valamit a vezetőség különböző egyesületekkel tárgyal. Így jövőre lehet, hogy fiókcsapat leszünk.
Beszéljünk inkább vidámabb dolgokról. A csapat nem csak a bajnoki címet szerezte meg hanem így jövőre a Bundesliga II-ben szerepelhet. Valamint az ön csapatához fűződik az északi liga gólkirályának címe is.
Az idei szezon új szerzeménye Steffen Baumgart büszkélkedhet ezzel a címmel. Nagyon büszke vagyok rá de nem csak gólkirály lehet hanem legtöbbször a meccs legjobbja is. Nagyon sokat tett a csapatért.
Önnel mi fog történni marad az egyesületnél vagy elkalandozik másfele?
Még a feltételezés is megmosolyogtat. Én távozni. Még csak most kezdtem el igazán a munkát. Az első osztályig és az európai kupaszereplésig nincs megállás ha a vezetőség is kitart mellettem.
Mit gondol a II. osztályról, megfogják állni a helyüket vagy csak a pofozó gép szerepét töltik be?
Reményeim szerint kiharcoljuk a bent maradást és a közép mezőnyben végzünk. Valamint oda fogunk figyelni a Német kupára is mert az igen nagy kiugrás lehet a csapat számára.
Mikor tudhatunk meg konkrétumokat a következő szezonbeli összeállításokról?
Várjuk ki az átigazolási szezon végét. Ígérem Ön és olvasói fognak először értesülni mindenről.
Köszönöm ezt a megtiszteltetést az olvasóim nevében is. Én pedig kívánom, hogy sikerüljön úgy a nyár ahogy azt eltervezte.
Bízzunk a legjobbakba és a mihamarabbi találkozásban.
Most búcsúzunk az olvasóinktól és gratulálunk a többi managernek a szép szereplésekhez!
(Köszönöm mindenkinek aki elolvasta. Képeket majd holnap berakom. Bocsánat, hogy így elnyújtottam.) -
geo91 #67413 Budapest Honvéd (2013/2014)
csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / meccsek
magyar kupa: meccsek / döntő...
európa liga selejtezőkből az uccsó körben estünk ki, nem lett meg a csoportkör, így nem érdemes különösebb említést tenni a dologról. megnyertük a bajnokságot, ennek örülök, de az újabb tizenegyesekkel elveszített magyar kupa döntő miatt kicsit mérges vagyok... -
Torold a fake fajlokat -
miszka #67411 Üdv. Esetleg azzal még ki lehetne egészíteni a F.A.Q. hogy mit kell tenni ahhoz, hogy legyen német válogatott -
az a baj hogy semmit sem ír ki -
Gratula zyndar, nagykirály vagy!
-
hibaüzenetet ír ki? -
Őt már én is felfedeztem, Fradiba is jött és én csatárt játszottam vele, jól termelt. -
grat
végeztem az Avellinoval, kidobott a játék, visszatöltés után megint ugyanott kidob majd utána megpróbáltam szabadságon és úgyis kidob ugyanott hibaüzenet nélkül:S
most nézek magamnak valami csapatot valami alsóbb ligában -
Janika114 #67405 Szeretnék ajánlani egy nagyon jó kis szélsőt, magyar és kisebb ligákba. Még nem tom h produkál, mert most vettem, de értékei sztem kiemelkedőek magyar szinthez.
-
A végére totál kipukkadva, de meglett
A teljesen indokolatlan morálcsökkenés a bajnokság végére játszott be, főleg Kanta volt durcás, de ez csak és kizárólag a teljesítményén mutatkozott meg. Jövőre biztos kiesőjelöltként nyílván bent kellene maradni, ehhez először pénzt kellene kapnom. Képek:
-
Zsoze19 #67403 Mondhatom , hogy megvan az első siker a válogatottnál.Most nem a Svédek örülhettek a végén hanem mi:D Very Rigid-Control Taktikát játszók a válogatottal.!Ibrát már a félpályánál elmeszeltük mindig...jó pár sárgalapot kaptunk is érte!
Svéd-Magyar -
hazai pályán a 7. perctől emberhátrányban játszva 2-2-re mentettük a meccset. A 2. gólt a hosszabbításban szereztük, íme, itt van.
EL csoport: Arsenal, Metalist, A. Roma, Terek. -
Végre valamiben egyetértünk!
-
Heyho!
Kitartást az egyik, gratula a másik Avellinonak! :)
Elkezdődött a szezon, az Olasz Szuperkupát elbuktuk a Samp ellen, 1-3.
Megvertük idegenben 1-0-ra a Tromsot, bizakodva várom a visszavágót. Közel van az EL csoport :D
Igazolások
-
Oké en vagyok a hulye es te az okos -
Igen eldöntöttem, hogy bár próbálsz okosat mondani, de nem igazán tudsz. És csak kötöd az ebet a karóhoz.
Zorro mindent leírt, amit ehhez még hozzátehetnék. -
Azért mert már '87-ben is ott volt a döntőben egy Göteborg, '94-ben Salzburg, '96-ban Bordeaux, 2000-ben Galatasaray, 2005-ben CSKA Moszkva
Mindig is voltak Uefa-kupában jól szereplő középcsapatok. Igen, fejlődött az orosz, ukrán foci, de nem 4 év alatt. Nézd csak meg hol van 2005 óta a CSKA, kb ugyanott.