104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pettersson #67758 Sziasztok! Pár kérdés.
Szóval először is, arra volnék kiváncsi, hogy ezek a mezek kompatibilisek-e az új játékkal?
Illetve, a tavalyi játéknál elérhető volt az FM-Base.co.uk oldalon egy mega címer és egy mega face pack, szóval azzal kapcsolatban az a kérdésem volna, hogy ilyen leledzik-e már valahol?
Válaszotokat előre is köszönöm, üdv, Peti -
Utley #67757 Egy pici helyzetjelentés a Lincoln United portájáról:)
Az angol 8.ligából indultunk neki,és célunk a BL diadal:D:D:D:D
Első évben a keretet egyben tartottam és csak 2-3 ember érkezett,hogy a célunkat elérjük!
Sikerült,igaz playoffon keresztül,de feljutottunk a 7.osztályba.
A következő évben sikerült az osztályhoz méltóan játszanunk,és a tuti kiesőnek taksált csapattal behúztuk a bajnokságot,de nagyon simán!!!!
Megvan az első trófea:)
Úgy éreztem,ha simán hoztam a 7.ligát,akkor a 6.liga se lehet olyan nagy kihívás!Hát ide már igazolni kellett arcokat,
mert pár emberem hirtelen a föld felett járt pár centivel...Ez nagyon megviselte a kasszát,
mert a fizu keret alacsony volt,és a "board" nem engedett igazolni..Sajna kifogtam 4-5 vakot,akik csak a pénzt rabolták.
Az FA kupában a 3.fordulóig szerencsés sorsolásom volt,mert csak 1 osztály hátrányom volt,amit sikerült a pályán ledolgozni!
De utána menni kellett az Arsenal-hoz,és a csere csapatukkal átgázoltak rajtunk 6-0:(
Anyagilag hirtelen talpra is álltunk (230,000 a számlán)
Tudtam igazolni,és most pár kincsre bukkantam:)
A 12.helyről pillanatok alatt elindultunk felfelé,és ha még van 3 forduló,akkor a bajnokságot is megnyerhettük volna!
Playoff 3.helyre értem oda,és Harrogate ellen 2-2,4-4(3-0-ra mentem és 5percet alatt vertek 4-et) és tizikkel mentünk tovább...A döntőt hazai pályán a Halifax ellen vívtam,
itt a srácok igazi gálát mutattak be,és csak középkezdésre adtuk át az ellenfélnek a labdát:)
Na jó,azért nem ennyire durva,de a végén kiengedve 3-1-re behúztuk ezt a meccset is!
Néhány arcomról: Az Everton utánpótlást megjárt Anton Forrester,és a Colchester-t megjárt Jimmy Pirie-t ki kell emelnem hisz ők ketten közel 60 gólt
pakoltak be a közösbe a szezon során:) A védelem oszlopos tagja: az Aston Villából érkezett Seb Jenkins,és a középpálya motorja: az ex Arsenalos Jamie Edge :D
Irány a Conference liga!!!!
Grat mindenkinek:) -
Köszi szépen! -
karajjj #67755 frissítettem a banner linkjét -
Solt #67754 
-
technext #67753 Holnap jelentkezem a 2. szezonom beszámolójával.
Már nincs sok hátra a bajnokságból :) (nem kis meglepetéseket okozott a csapatom, de erről majd holnap.)
ui.: teszteltem a magyarítást és működik :)
gratu Ars3nal ... a Porto tényleg egy állat csapat, de annál jobb lesz legyőzni ;) -
Micsoda meglepetés, köszönjük szépen 

-
technext #67751 nagyszerű :) köszi szépen -
Redmer #67750 Köszönjük szépen!
-
MVB10 #67749 Üdv!
Miután semmi okot nem láttunk a további halasztásra, a http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthető az FM11-es magyarítás első, 80%-os verziója.
Ez az FM10-es nyelvi anyagból átmentett cuccokon kívül egyelőre csak az én 3300 lefordított új tételemet tartalmazza, Zsonatan (zssz) és a többiek 3500 további lefordított tétele egyelőre talonban van, még át kell néznem őket. Egy-másfél hét múlva várható a következő, azokat is tartalmazó kiadás. A 100%-os állapot jó esetben év végére meglehet. -
farferi #67748 Na most 2 napig nem veszem elő a játékot.Hajrá mindenki. -
Neoncsoves #67747 jó én a Real Madriddal vagyok és nincs tartalékom! érted?? :D mindenki lesérült, C.Ronit toltam előre és Granero játszik a helyén aki enyhén szólva is khm... -
farferi #67746 Komolyan befejezettnek tekintettem a beszélgetést, boldog névnapot mindenkinek de azért gondoltam az első bl meccsem még lejátszom.Kár volt az első 10 perc alatt a legjobb csatárom és fullback-em kiesett.Most mit mondjak? -
vége a szezonnak, már 4 körrel a vége előtt meg volt az EL-t érő helyezés, nemtudom kapok-e igazolni, de túl nagy céljaim nincsenek egyenlőre a bajnokságban, legyen meg jövőre is az európai indulás
viszonylag kevés gólt kaptunk, azt is a 3 nagytól jórészt,
Porto valami eszméletlen, azért egy ikszet fogtunk itthon
-
Solt #67744 Ez több mint 10 éve volt... anno elég komolyan vettem az akkor még CM-t! :) -
Nemtom, nem éreztem vitának. :)
Neked is boldog névnapot így előre! ;) -
farferi #67742 Jajj és még én veszem komolyan a játékot.
-
Solt #67741 Helyes, inkább igyál... :D Én anno kibasztam a barátnőmet, mert poénból nyomott egy resetet miközben ment az FM. :D Ez egy ilyen feszültséget okozó játék... amikor nem megy kapcsold ki a picsába! :D Boldog névnapot! ;) -
farferi #67740 A véleménycserét nevezhetjük vitának,nem?Amúgy meg isten éltessen akkor sokáig, holnap nem sokat játszunk. -
Solt #67739 Ez rohadt sok dologtól függ. Milyen a játékosok sérülési mutatója, milyen az edzés, milyen fitnesz edző, a sorozat terhelés, stb...
A sérülési mutató egy rejtett érték, simán benne van a pakliban, hogy olyan játékosaid vannak, akik sérülékenyek, ehhez jön a nem megfelelő edzés, és annyi...
Én a Fradival játszok, de egyáltalán nincs ilyen problémám. Sérülnek meg játékosok, van, hogy hosszabb időre is, de egyáltalán nem ilyen durván mint amit te írsz...
Te írod, hogy edzés közben sérülnek meg... nem gyanús? Nekem edzésen ritkán sérülnek... főleg meccs közben jönnek a sérülések... -
Senki nem vitázik itt szerintem...
Nekem is névnapom lesz, úgyhogy 1:1 :P -
farferi #67737 Torrentezni meg ne kezdjetek mert alapból NEM TÖLTÖTÖK VISSZA.
Na ez csak vicc volt, nem akartam én itt vitát kezdeményezni de hát ez lett belőle.Egyébként még nem töltöttem vissza mert kikapcsoltam és elmentem sörözni majd holnap folytatom.Ja, névnapom lesz tehát némi pozitív hozzászólást kérnék.
-
De ha naponta sírsz valamiért, akkor jobb lesz?
Amúgy meg igen, előfordul, hogy egy csapatot nagyon megtalálnak a sérülések. Most a győrt ugye, vagy pl 2 éve még az nb2-ben a Fradinak volt egyszerre 12 sérült játékosa csak az első keretből...
-
nem mindegy milyen az edzés, az edzők, a létesítmények
St.Paulinál volt egy csúnya sérüléshullámom, ki is rúgtak mint a szél mert a bajnokságban nem ment jól -
farferi #67734 Nem hiszem el, hogy másnak ez nem jelent problémát.De haladjunk egyenként.
Nem vádaskodok de 2 hét alatt 10 játékost rúgtak le vagy sérült meg edzésen.Ha a fórumozók többsége szerint ez így normális akkor visszaszívok mindent, ez így normális.
A másik: ha a Reállal játszanék leszarnám a sérüléseket mert 3-4 ugyanilyen van a tarcsiban, én viszont egy kis csapattal próbálnék eredményt elérni és így kurva nehéz.Álmélkodva olvasom amikor néhányan az olasz meg az angol alsó osztályokból az első ligába vezetik a csapatukat, őket biztos nem érintik a sérülések és egyebek.
Harmadszor az életben nem láttam, hogy a Barcelona teljes támadó sora kiesett volna a játékból. -
Solt #67733 Már vádaskodsz is... nem azért nem sírunk, mert újra játsszuk, hanem azért mert ezek benne vannak a pakliban... ez egy ilyen játék.
A foci ilyen... a játékosok sérülése meg soha nem jön jókor... érdekes módon nekem nincsenek ilyen sérülés problémáim mint neked... -
Neoncsoves #67732 nekem a csatáraim rendszeresen kihullanak a kupadöntő előtt 1-1,5 hónapra, BL döntőre ugyanez igaz... :) -
Én nem kritikának szántam, magaddal b@aszol ki, ha így állsz hozzá :)
Az életben sincs megírva, hogy akkor most xy le fog sérülni :DD
Épp ezt dobta a gép, most 2 hónapig szívsz, bennevan bőven, el kell fogadni. -
farferi #67730 ÁÁÁ,ezt vártam, a sok remek kritikát.Egyrészt remek mert elolvastátok, hogy mikor miért sírok.Másrészt ha valaki nem sír akkor tényleg újrajátssza nyolcszor és azért nem sír.Én legalább őszinte vagyok, és a "realitást" nem viselem egy idő után.Ha majd 3x ugyanaz a játékos le fog sérülni akkor elhiszem hogy én vagyok a béna és baj van a tréninggel vagy a játékosaimmal de amikor össze-vissza csinálja ezt a játék és mindig akkor amikor simán menne minden, akkor nem. -
Vicces olvasni, ahogy minden nap sírsz valamin :)
Először szar a játék, mer béna a csapatod, utána szar a játék, mert nem adnak pénzt, utána szar a játék, mert nem jön el senki, aztán meg azért szar, mert sok a sérülés :DDDD
Lehet, hogy csak szimplán nem a te játékod :P Ha meg mégis, akkor szerintem ne vergődj ennyit, fogadd el, hogy ez ilyen, így van megcsinálva. -
Solt #67728 Ha visszatöltöd minek játszol? Tönkre teszi amit eddig elértél... Lásd benne a kihívást, és ne az eredményt hajszold... jobban fogsz majd örülni egy 3. helynek, mint visszatöltésekkel az elsőnek... -
farferi #67727 Ja igen, csak ez egy játék amit elvileg szórakoztatásra csináltak nem idegeskedésre.Most ment le a Haladás elleni meccs ismét elveszíteném az egyik csatárom.6-ból 4!!!esett ki 2 hét alatt.Nem érdekel ki mit mond én bizony visszatöltöm. -
Solt #67726 A sérüléshullám miatt! :) Élőben a Győr ugyanezzel szenved... -
farferi #67725 Ezt most nem vágom.Miért? -
Solt #67724 Nézd meg a Győrt... -
farferi #67723 Amíg megírtam és pörgettem egyet az időn még egy ember lesérült.Ne mondja senki, hogy rossz az edzés mert mindegyiknél amit használtam ez a helyzet(4 csillagos edzőkkel) -
farferi #67722 Tetű ez a játék, mindig amikor megy a szekér sorba rúgják szét vagy sérülnek meg a játékosaim. -
azután hogy St.Paulival megesett az a szégyen hogy kirúgtak tartottam egy kis szünetet, ma kezdtem el játszani, Beira-Mar-t választottam
igazolni nem volt pénz, keret elég gyenge alapból, most mindenhova van két hasonló képességű játékosom akik azért megfelelnek a célra
kupából negyeddöntőben estünk ki de nem is baj úgysem lehet vele Európába kijutni
bajnokságban eddig jól megy, Portotól és Sportingtól kikaptunk de a Benficát sikerült megverni otthon és Braga ellen idegenben fogtunk egy döntetlent
egyenlőre az erős középpályára alapuló taktikám bejön, bár kevés gólt lövünk, de keveset is kapunk
-
Na a szar kezdés után végre kezdenek belejönni a srácok. Ráadásul 10. helyen álltunk, és a 3.ellen játszottunk.. hát megszórtuk őket. Ez a Haburcsák egy szörny, a csapat legjobbja ezekkel a statokkal. :D -
Ha egy játékosra nagyon nagy szükséged van és más csapat is akarja, akkor érdemes akár jóval többet is ajánlani annál, mint amit kér, mert akkor valószínűbb, hogy téged választ.