104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
gratula a 3. helyhez!
bgreg pedig nem az első ámokfutását nyomatja itt, kijárna neki egy ban. -
Solt #67838 Ne reagáljatok erre a kreténre, több topikban is ezt csinálja. Majd karajjj intézi... -
Janika114 #67836 Hello!
Először is gratulálok mkinek!
Feyenoord 2010/11
Hát nem sikerült a legjobban az első évem a Feyenoord-nál. Már írtam a nyári igazolásokról, és a szezon kezdetéről. Igazolások 10/11 Őszi szezon eleje nem sikerült vmi jól, október közepén a kirugás szélén álltam, és a Breda ellen meccs előtt ultimátumot is kaptam már, de feltámadtunk sorra nyertük a meccseket. Januárba elküldtem Francot aki ahoz képest felkészülésnél termelte a gólokat, bajnokságba 1 gólt rugott, helyette jött Rivaldo akit már nyáron is akartam, és egy afrikai gyöngyszem Joshua Otto. Otto jól nyomta 13/7es mutatóval zárt. A tavaszi szezon ismét szarul kezdőtött és megint csak a Breda meccs előtt akartak kirúgni, végül megint feltámadtunk és a 3. helyen végeztem. Tabella Fura volt h a bajnok Ajaxot tavasszal viszonylag könnyen vertem 3 góllal, míg a Psv.vel és Dzsudzsákkal egyszer sem bírtam, esélyem se volt ellenük. Kupából hamar kiestem. Legjobb fiatal játékos díjra 4 játékosom is jelölték, végül Kadlec kapta Fer előtt. Év fiataljai
2011/12
Elkezdődött az új év kaptam olyan 3.5 milliót igazolni, adtam vettem, végülis nagy összeget csak Van Dame-ra adtam ki, őt elöző játékaimból megszerettem, és nagyon kellett egy balhátvéd. Biseswar-t muszáj voltam eladni, mert elszámoltam magam a fizukkal és túl léptem neki jövőre lejárt volna amúgy is a szerződése, és nagyon sokat keresett még több fizura és hosszabításra nem volt pénzem. Jönni fog még Livaja, de sztem megy kölcsönbe egyből, sajnos Rivaldótol nem tok megszabadulni. Igazolások 11/12 -
attól függ. rendszerint egy csapattal játszok 4-7 évet, de szoktam amolyan vándorkarriert is nyomni :D -
én nyomtam eddig 2 szezont a rapid wiennel. kezdtem egy újat és toltam 2 évet az fc minskkel. most legenerátam egyet betisszel és onnan elkezdem úgy, hogy 2-3 év után lelépek máshová. -
A játékos adatlapján a "training", ott pedig "training levels". -
Egy egyszerű kérdés mindenkihez:
Ti végig egy csapatot vezéreltek, vagy 2-3-nál azért megfordultok? -
Itsuki #67831 és miért akarnak megbuktatni a játékosaim?:/:D -
technext #67830 mire gondolsz? hol találom ezt? -
Itsuki #67829 mitől van az hogy a fél csapat hatvanadik percre már halálosan fáradt? -
Pénzügyeknél az "egyéb" kiadások pontosan mit is takarnak?köszi a segitséget ! -
Köszi az infót. Tudnál dobni egy training levels képet valamelyik fejlődő játékosról (aki nem volt sérült mostanság)? -
technext #67826 Én szerintem a tiédet töltöttem le, a legelsőt (ha jól emlékszem azóta tettél be mégegyet).
A szezon előtt erőnlétedzést csináltam magamnak, azt nyomatom. Szezon közben pedig a tiédet.
Fejlődnek a játékosok, a morál jó. Tényleg elenyésző sérültem van. Tehét nagy thx érte :)
Nagyon örülök neki, hogy a megfelelő edzés a megfelelő értékeket növeli. :):) -
Üdv!
Akik az én edzésemet használják, azoktól kérnék visszajelzést mennyire vált be. Sérülések, játékosok fejlődése stb.
Hamarosan elkészülök egy újabb (talán végleges) edzéssel, esetleg egy hosszabb írást is tolok az edzés működéséről, hátteréről, ha van rá igény. Ehhez kéne pár visszajelzés az eddigi tapasztalatokról. kösz -
MVB10 #67824 http://www.fmhungary.hu/forumtopic.php?cikkid=2259
Akinél kiakadások vannak, ebben a fórumban nézzék végig az utolsó két napot és próbálják ki, amit a többiek.
(A legtöbb embernek valamelyik megoldásnál helyrejött a program. / Szinte biztos, hogy az első, hibás kommentár verzió okozta.)
-
Wright111 #67823 Szia!
Mert a régi mentésnél mikor elkezdenék egy meccset mindig újra indul a magyarítással :/
így inkább újra kezdtem időm az van 1hét alatt biztos visszahozom :) -
technext #67822 11.1.1
és az egyik fórumozó által feltöltött edzést használom :)
Az első évben Treacy és Mayor állandó szélsőm volt, aztán átálltam a 4312 felállásra, és így kerültek a középpálya bal illetve jobb oldalára (néha ha a szükség hozta tkp posztra).
Mendy két éve támadó középpályásként játszik nálam. Pontosabban első évben középső középpályás támadó opciókkal, idén már tényleges TKP.
Brandyhez pedig, ami nálam számít egy klasszikus befejező csatárnál az a befejezés, cselezés, fejelés, labdakezelés, technika, higgadtság, üresbe mozgás, gyorsulás és ugrás. Ő ezekből a fejelésen kívül mindegyikben jó, tehát nem érdekel a többi értéke :). -
pulenl93 #67821 Érdekes posztokon jatszanak nalad a jatekosaid: Mendy es Treacy az én 11.1.1-es adatbazisomba csak szélen játszik.
Te milyen frissitest hasznalsz?
Brandy pedig milyen edzéseket kap, hogy jóformán csak a Befejezése ugrott 3-at a többi maradt alap szinten? :) -
Jó reggelt!
Nagyon szép eredmények na majd jövőre bajnok leszel! -
technext #67819 miért lett kuka?:S -
Pettersson #67818 Nekem sajna valami gebasz van az új játékkal. Amikor csapatot szeretnék választani, akkor kiírja, hogy valami végzetes hiba történt és kilép. Csinál egy fájlt a crash dump mappába, de nem tudom mitől lehet ez. Esetleg tudtok valami megoldást? -
Wright111 #67817 újra kellett kezdenem az egész karrierem 2 év man city karrier kuka, miután letudtam az első évadot képekkel és hírekkel jelentkezek ha érdekel valakit :) -
technext #67816 jövőre simán meglesz, ha az év elejétől ott vagy akkor idén is behúztad volna
@Ars3nal - szép eredmény, de akkor sajna ez elveszett :S:S -
újraindult a gépem:S:S:S pedig 3ból 3at nyertünk -
végre van ma egy kis időm játszani
Odd elleni csúfos kiesés után következett az első meccs, szenzációs teljesítmény volt a bajnokságban tavaly veretlen Portót idegenben megverni és még szerencse sem kellett hozzá
de azért elcseréltem volna az eredményt egy EL továbbjutásra:S
-
Na befejeztem a szezont a Köping FF-el. Ugye a 9. forduló után vettem át a csapatot, és a 8. helyen tanyáztak (1GY-5D-3V). Az első néhány meccsen még bénáztak a srácok, aztán nagyon belejöttünk. A feljutás nem lett meg, főként az év végi botlásért, meg azért mert a 2 legjobb csatárom lesérült.
Tabella
Meccsek - a Strömsberg elleni 1-1 volt az irányításom alatt az 1. meccs
Igazolások
A 2 sztárjátékosom: Boskailo , és Haburcsák
Jövőre szeretnék mindenképpen feljutni, de gyakorlatilag senkit sem tudok igazolni, mert fizu keret már alapból túllépve, és nem tudok szerződést bonatni senkivel...
Majd jelentkezek! Köszi hogy elolvastad. -
Sziasztok.
Egy kérdéssel érkeztem.
Mégpedig, egy edző esetében fontos a Menedzselés tulajdonság?
Egyáltalán az mit, és menyire befolyásol?
-
végülis jött a pénzből Aogo DL-be,no meg belehet rakni DM-be is,és fiatal,eléggé ócóér jött,4.3 milla. Jött még ML-be Urby Emmanuelson,ő jó DL-be is,és meglepetésre átadón volt,saját kérésére,így jöhetett 3.7-ért,plusz 1.1 millió 24 hónapra -
technext #67810 Én is úgy tervezem hogy tőlem vonuljanak vissza :D mondjuk erre még várni kell :D Mendyt leszámítva 8-9 év mindegyikükben van.
Ha igaz amit az FM írogat, hogy a csatárok ekkor és akkor érik el a fejlődésük csúcsát...
el se merem képzelni, hogy pl Brandy mit fog még művelni akkor :O -
mit nem adnék akármelyikükért is, ha ott lennének nálam svéd negyedosztályban :DD -
technext #67808 persze :) parancsolj
A középpályám bal égköve: Treacy
A középpályám jobboldali varázslója: Mayor
Az irányítóm, ki nélkül nincs támadás: Mendy
Aki nélkül nem lennénk ott ahol vagyunk, a gólvágó, a kedvencem: Brandy -
pulenl93 #67807 Dobsz egy kepet a kovetkezo jatekosokrol?: Brandy, Mendy, Treacy, Mayor
Köszi előre is... -
farferi #67806 Kipihenve a névnapozást visszatértem a játékhoz.Az el valószínű, hogy meglesz de ha így játszanak bármi lehet:
-
nézz körül angliába szerintem annyiért eltod hozni stanislast vagy albrightont is. vagy tshabalala vagy hogy írják rohadt olcsó a játék elején mivel még afrikában van. -
ha adsz rá(juk) pénzt,én megveszem valamelyiket,de mivel a Wolfsburg elnöke nem adott,csak 8 milliót,ezért felejtősek :DDD Dombi tibivel szemezek,bár ő inkább jobboldai sajna...nem baj,MEGOLDJUK xd
-
technext #67803 én marha...kifizettem 4,6 millió fontot egy 16 éves srácért, mert a büntetőrúgás értékét összekevertem a befejezéssel :S tehetséges a srác, de ez most nagy fail :S
egyébiránt 18 milliót kaptam átigazolásokra, és legalább a 6. helyet várják el tőlem
ezt remélem idén is tudjuk hozni -
Wright111 #67802 Sziasztok!
Most már működik a magyarosítás 1000 köszönet érte :) tényleg a kommentárral volt a baj. -
Dzsudzsak...J.Rodriguez...nani -
wolfsburgba kérnék kiváló ML-t :) -
technext #67799 köszi :)
Most félek is picit, lehet hogy ez az év ilyen frankón összejött, de jövőre ki tudja?!
Gondolom a vezetőség mostmár el fogja várni hogy jól szerepeljünk és ez nyomást helyez a játékosok vállára. Mindenképpen erősítenem kell a csapaton.