104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A sok kétévalattmindentmegnyerek képek közt megakadt a szemem a Tiedén. Kiesés ellenére is, gratulálok és kívánom, hogy továbbiakban is sok örömet okozzon Neked a játék. -
Leslie Striker #67965 A böngészőben töröld a gyorsítótárat, és akkor a honlapoknak az aktuális állapotát látod, nem a böngésződ által eltárolt korábbit! -
technext #67964 :O:O ez nem gut, nagyon nem :S sok sikert a következőhöz ;):) -

-
bajnokság elején jöttek a sérülések, morál a béka segge alatt, csatárok töketlenek végig meg is lett az eredménye...bármivel próbálkoztam szarul játszottunk... kiestünk, ki is rúgtak aztán, és mivel csak a portugál liga van betöltve mert gyenge a gépem kezdek másikat -
köszi a linket. azért is mert vagy én vagyok vak, de az bannerben lévő link az oldalatokra visz, de ott nincs ilyen amit írtál -
MVB10 #67960 Az itt fent lévő link is az oldalra visz, középen van egy ilyen sor, erről van szó:
Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal (2010. december 13.)
Ez pedig a teljes linkje:
http://www.freeweb.hu/huncm/FM2011/Magyar1.rar -
ja és még dec. 2- i a dátum is. Ez akkor ezek szerint még nem az új? -
bocs tuti feltöltötted az új adatbázist? Csak mert én leszedtem és a régihez kést új játék indításnál nem látok változást. A szokásos honlapon nincs két adatbázis fájl csak egy -
ok köszönöm a gyors választ! -
MVB10 #67956 Csak ha az adatbázissal kapcsolatos dolgokat is aktiválni szeretnéd. Ha csak a kezelőfelület fordításait szeretnéd frissíteni, akkor csak a german.ltc fájlt kell a helyére tenni és a skint frissíteni. -
ez azt jelenti, hogy ha új játékot kell kezdeni megint, ha a frissített magyarítást kívánom használni? -
MVB10 #67954 FIGYELEM!
Már tölthető a magyarítás új, 90%-os verziója.
Ebben már benne vannak zssz (Zsonatan) lefordított anyagai is, ezen kívül a saját utóbbi hetekbeli termésem és még két ember kisebb mennyiségű lefordított anyaga.
Ezen kívül az "adatbázis magyarítás" tovább frissült és most már két verzióját lehet letölteni. Az egyikben csak az alap dolgokat tartalmazó "magyar.xml" fájl található, a másikban viszont 24 db úgynevezett "liga-aktiváló" fájlt is találhattok. Ezeket összefésülgettem az alap adatbázis magyarítással, vagyis a bennük lévő plusz liganeveket is lefordítottam, egységesre hoztam az magyar.xml-ben levőkkel. Ezek segítségével az összes európai ország bajnoksága játszhatóvá válik, a német liga pedig újabb két szinttel bővül lefelé.
- Még annyit, hogy elkezdtem a csapat-beceneveket is lefordítgatni. Mivel biztos, hogy lesznek benne tévedések, félreértések és félrefordítások, ha ilyenekkel találkoztok, írjatok róla, és javítani fogom őket.
- Még egy újdonság, a magyar NB3-at aktiváló fájlba beletettem egy halom magyar rangadót is. Azt kérném, hogy aki magyar ligát indít mostanában, az nézze meg, milyenek lettek, van-e valami hatásuk a játékra. -
Angol is jön, megígértem, nem? :)
félig kész, szerintem szerdán már likelem. -
Angolrol volt szo he:D
THX -
Már 26 bajnokság csomagja érhető el!
Új: Walesi és Izland csomag
http://fm2011graf.weboldala.net/ -
farferi #67950 Elhiszem így is.
-
farferi #67949 Itt a vége, bajnokság, kupa, liga kupa.Ez épp a tabella.
-
En elkezdtem a sheffield w-el a harmadosztalyban 2 ev 2 feljutas most pl-ben 6.-ak lettunk 14 vereseggel viszont a ligakupat megnyertuk.Ha kell rakok kepet -
farferi #67947 Ahogy látom a védelemmel van bibi.Bár... Nottingham 6 arsenal 1.Fura.Első idényed? -
eddig:
egy nagy győzelem:
és egy hatalmas blama:
-
farferi #67945 Hozzáteszem, hogy ilyen befejezés értékel rendelkező csatárt mint aki hármat vert nekem az életben nem vennék meg, dehát úgy látszik ezt nem lehet kiszámítani.Meg amit a bíró művelt...
-
farferi #67944 Nekem nem jött össze ami a kollégának néhány napja a Győrrel de azért tisztességesen helytálltunk.Tizenegyesekkel kaptunk ki a Milántól a Euro Liga döntőjében.Kicsit azért mérges vagyok, hogy nem tudtak kihagyni egyet sem pedig az olaszok híresek arról.Lassan váltok azthiszem mert ennél fentebb nem hiszem, hogy menne a csapattal úgyis szétkapják őket. -
lenyomtam 3. szezont Beira Marral
bajnokságban most teljesítettünk leggyengébben, de 47 ponttal 5.helyre futotta
ELben első helyen továbbmentünk, de a Juve 5-0val búcsúztatott minket
idén sikerült egykét jobb játékost igazolni a csapatba, ELből kiestünk 4.körben Bologna ellen hazai 2-3 után idegenbeli 1-0ás győzelemmel, idegenben lőtt góllal, bajnokság meg most indul -
Na, ha valaki crash dumpot kap, akkor próbálja igaziból töredezettségmentesíteni a mappáját (ne steam-mel). Pl defragglerrel, nekem úgylátszik bejött. (Leszimuláltan egy csomó részt, és megnéztem, hogy meccs után kapok-e üzit. Szerencsére egyelőre nem) -
Neoncsoves #67941 akkor nincs :) -
11.1.1 utáni :D -
Neoncsoves #67939 mi számít újnak?:D -
van új peccs srácok? :) -
karajjj #67937 a játékos adatlapján lehet megnézni a személyi dolgoknál -
Jó reggelt!
Ezt hol lehet megnézni? Engem is érdekelne a dolog. Köszi! -
Janika114 #67935 Rámész az Nb1re, szabályok, és ott felvannak sorolva azon Eu-n kivűli országok, főleg afrikai országok akik nem számítanak Eu-n kivűlinek Magyarországon. -
np..:)
legalább a helyére tettük a dolgokat...:)
amúgy 20 forduló után a középső védőm vezeti a góllövőlistát (Djordjevic)...:) csak és kizárólag szöglet utáni fejesből szerzett góllal :) -
Ezt rosszul tudod, minden országban változó, hogy hány év kell :) Nálunk épp 5, de van ahol csak 1-2-3.
Azt hittem csak simán nem érted, hogy hogy kerültek hozzá ilyen játékosok, sorry :) -
egyhuzamba valaki egy országba játszik, akkor 5 év után megkapja a második állampolgárságot...
egész pontosan erre gondoltam...
amúgy valóban rengeteg ifi kettős állampolgársággal rendelkezik... -
Lol..
Igaz nem tudom, hogy pontosan kikre gondolsz, nem néztem vissza, de jellemzően a brazil, argentín stb..ifik kb negyede úgy generálódik le, hogy rendelkezik eu-s, pl spanyol útlevéllel. És akkor már rögtön eu-nak számít. -
karajjj #67930 plusz vannak a játéknak ilyen érdekességei is, hogy egyes afrikai országokat eu-snak -
jah, igaz, 5 év után megkapják... -
karajjj #67928 gondolom soknak van eu-s útlevele -
egy kérdés merült fel bennem, mivel én is ETO-val vagyok első szezononban...
magyar bajnokságban max 5 EU-n kívüli játékos lehet, nálad össz-vissz hatot számoltam európából...akk hogy is van??