104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    fordits:P
  • penge96
    "Crash Fixes
    ===========
    - Fixed pre-match attendance news item crash on load.
    - Fixed crash on start of matchday if a human manager has a touchline ban and has no players picked currently.
    - Fixed a potential award crash with custom leagues.
    - Fixed crash when processing retirements when a staff has no nation set.
    - Fixed crash when processing retirements when a player has no club.
    - Fixed a potential crash after a player is removed from a shortlist...."

HALLELUJA! XD
  • penge96
    Új patch!
  • RedJohn
    UEFA: Azt tudtam hogy jól elfogom verni ezt a San Marinoi csapatot, de azt nem gondoltam volna hogy összesítésben 11-0 lesz :D

• Janika114
    Gratula csak így tovább!!
    Köszi king bízok benne én is, de annak is örülök ha év végén 10. hely körül állok majd :D
  • Ars3nal
    TÉK:D

ja egyébként úgy álltunk ki hogy összvissz 3 cserénk volt, Schlösser, a cserekapusom másodjára szerepelt a csapatban és most is csatárként állt be félidőben:D az a poén hogy mindkét meccsen amin játszott így 6.9es osztályzatot kapott:D lehet őt kéne kezdetni...xD
  • Ars3nal
    ez egyszerűen hihetetlen, második fordulóban egy szintén negyedosztályú csapatot búcsúztattunk, most pedig a Frankfurtot hosszabbítással

kaptunk egy igen buta gólt, ezt a bíró még egy lesgóllal megfejelte...
    aztán jött a kölcsönjátékos 17 éves Straub egy ziccerrel, majd a sérülések miatt játszó Aquiles egy bombával a 91. percben
    hosszabbításban sikerült egy szabadrúgásgóllal megszerezni a vezetést amit a Frankfurt már nem tudott kiegyenlíteni, próbálkoztak de csak egy távoli lövésig jutottak

következő körben a Hoffenheimet fogadjuk, úgyhogy mostmár biztos itt a vége:D

• Utley
    Corleone városába van foci csapat?Valaki valamit hátha? :D
  • RedJohn
    Most már megfigyeltem :)
  • karajjj
    ha megfigyelted, értettük elsőre is a kérdést :)
  • RedJohn
    Ha megfigyelted most kérdeztem meg másodszorra. Attól hogy megkérdeztem még nem kell megenni :)
  • karajjj
    nem kell mindig megkérdezni, le lett írva, hogy mi nem találtunk még, attól, hogy megint feltetted a kérdés, nem fog megszületni magától
  • RedJohn
    Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
    Előre is köszi!
  • Neoncsoves
    nekem még a Reallal sem sikerül BL-t nyernem már 2szezon óta, 3.at most kezdtem el ahol a bajnokságban szörnyen állok jelenleg :\
  • eZo
    Első szezonom véget ért ! Sikerült a triplázás :)
    A bajnokság sima volt !
    A kupában végig "B" kerettel jutottam el a döntőig, ahol a Villarreal-t csak hosszabbítás után büntetőkkel sikerült legyőzni !

A BL már keményebb dió volt! Viszonylag könnyed csoport elsőség után előbb a Róma, majd a Chelsea végül a Lyon nehezítette a döntőbe jutást, ahol az Inter várt !
    A finálé lazább volt, mint az előtte lévő 3 meccs így behúztam a győzelmet !

Az előző rész(ek)hez képest brutálisan erős a real, így szinte zéró kihívás őket menedzselni ! Most pihentetem ezt a mentést és új kihívás után nézek :)

Jöjjenek a képek:

• Aragorn10
    Európa kupa döntő, sima győzelemmel.
  • king82
    Jó reggelt!

Nagy gratula! Tényleg nem sokon múlhatott a dolog az eredmények nagyon szépek és a Chelse elleni is nagy bravúrt bizonyít. Kitartás meg lesz majd az acímis.
  • Janika114
    Hát kirugták Chelseatől, Wenger elment Interhez, és helyére ment.
  • Ars3nal
    elgondolkoztam hogy mi lenne ha kirúgnám megint az egész csapatot és vennék újakat, de aztán elvetettem az ötletet mert ez a keret is elég kell hogy legyen és inkább nem viszem csődbe a klubot

kupa első fordulóban nagy bravúrt sikerült elérni, Cottbust elbúcsúztattuk tizenegyesekkel:)

• Barnabyka
    CA hogy kerül az Arsenal kispadjára? O.o :D
  • Ars3nal
    bajnokság simán megvan, kupában nem szerepeltünk
    jövőre ha kapunk pénzt fizetésre akkor nagyon meg lesz erősítve a csapat, ha nem akkor nagyjából ezzel a kerettel kell megnyerni a nem túl erős negyedosztályt

• Ars3nal
    nekem volt ilyen egyszer
  • Janika114
    Nem akartam szezon közbe írni karrieremről, de meg kell osztanom egy kis csalódotságom, kieső helyen álltam, de a január az teljesen én hónapom volt: Hónap játékosa is bizonyítja, és akkor csalódta egyet, ebben a karrierembe sem a másodosztályba sem sehol, nem kaptam semmilyen egyéni elismerést, és hát nagyon bíztam benne h én leszek a hónap menedzsere, ilyen eredményekkel: Íme és végül mégis Ancelotti kapta ezért: Hónap edzője , tudom h nem nagy dolog, de nagyon számoltam rá, és azért Readingel nehezebb ilyen eredmény sort összehozni mint egy Arsenallal.
  • Zséé
    Sziasztok! Volt már valakinek ilyen? Gondolom sok mindent nem lehet tenni vele... :)
    (Ez egyébként a Szusza Ferenc stadion)

• Ars3nal
    remélem megemelik jövőre fizukeretet 16ezerről rendesen mert most azért nem tudok durván erősíteni:S jönne ha lenne rá keret: Rensing,Bogavac,Bruggink meg még jópár viszonylag nagy név csak nem tudok heti kétezret se adni:S 23ezer megy el fizetésre most
  • daver88
    pontosan ez érdekelne engem is, de sajna semelyik nagy külföldi fórumon sem találtam, 1-2 csapatnál többhöz, de azok is a tavalyi mezek
  • MVB10
    Elvileg az összes használható egyidejűleg is, úgy néz ki, nincsenek hatással egymásra, hibaüzenetet sem adtak, de sok időm nem volt ezt tesztelni.

Még valami, csak a félreértés elkerülése végett: az NB3-as fájlon kívül a többit mások készítették, főleg az SIGames fórumról gyűjtöttem őket, aztán hozzáigazítottam a liga elnevezéseiket a fő adatbázis fájlunkban lévőkhöz. Végül az egészet összeraktam egy fájlba, hátha más is hasznát veszi a dolognak.
  • Darthmushroom
    2011be nagyon szarok vagyunk 4vereség és 1győzelemünk van:S
  • Ars3nal
    Trevisoval de rég nyomtam:D még A ligában toltam velük

RW Essennel úgy néz ki csak formalitás lesz az első szezon:D eddig 19 meccsen 48-6os gólkülönbség 17győzelem 1 x és 1 vereség, azok is emberhátrányban jöttek össze az üldözők ellen
    negyedosztályt is illene simán nyerni utána lesz nehezebb a feladat
  • Utley
    Én Serie D-s Treviso-al kezdtem el és a D liga kipipálva:)Eddig nálam (koppkoppkopp) hiba nem volt :D
  • Ars3nal
    egyszerre csak egy változtatást pipálsz ki plusz a magyar adatbázist játékindításnál
  • penge96
    Hogy érted, hogy egyet?
  • Ars3nal
    nálam nem volt eddig, annyi hogy egyszerre egyet nyomj be
  • penge96
    Marha jó ez a liga aktiváló. De ha én bekapcsolom őket, akkor mennyivel nő meg a crash dump esélye?
  • Ars3nal
    magyarositasnal lehet letölteni a liga aktiválót, sokat gondolkoztam hogy NB3ban kezdjek vagy inkább német 5.be
  • Zsoze19
    Sok sikert!De nekem mért csak Német 3. osztály van????
  • Ars3nal
    leszedtem a magyarosítást, igaz nem volt bajom az angollal de csak jobb így:)

ez a liga aktiválás meg nagy királyság:D kezdtem egyett Essennel a német ötödik ligában, 15000es stadion nulla pénz, a csapat egyszeres német bajnok, cél a feljutás, igazoltam is egy csapatnyi játékost, a régieket meg egy kapus kivételével kirúgtam:D
  • RedJohn
    Hali!

Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
    Előre is köszi!
  • Ars3nal
    thx, és hát igen nem jöhet mindig minden össze, többek közt ez az ami érdekessé teszi ezt a játékot
    még 7 éve ezért vetettem el a Total Club Manager(Fifa manager) vonalat is, ott Oxford Uniteddel negyedosztályból indulva minden évben mindent megnyertem amiben elindultam, játszottam is összesen két napot a játékkal aztán uninstall
  • Janika114
    Együttérzek veled, jelenleg én is kieső helyen állok a Readingel :(