104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordits:P -
"Crash Fixes
===========
- Fixed pre-match attendance news item crash on load.
- Fixed crash on start of matchday if a human manager has a touchline ban and has no players picked currently.
- Fixed a potential award crash with custom leagues.
- Fixed crash when processing retirements when a staff has no nation set.
- Fixed crash when processing retirements when a player has no club.
- Fixed a potential crash after a player is removed from a shortlist...."
HALLELUJA! XD -
Új patch! -
UEFA: Azt tudtam hogy jól elfogom verni ezt a San Marinoi csapatot, de azt nem gondoltam volna hogy összesítésben 11-0 lesz :D
-
Janika114 #68002 Gratula csak így tovább!!
Köszi king bízok benne én is, de annak is örülök ha év végén 10. hely körül állok majd :D -
TÉK:D
ja egyébként úgy álltunk ki hogy összvissz 3 cserénk volt, Schlösser, a cserekapusom másodjára szerepelt a csapatban és most is csatárként állt be félidőben:D az a poén hogy mindkét meccsen amin játszott így 6.9es osztályzatot kapott:D lehet őt kéne kezdetni...xD -
ez egyszerűen hihetetlen, második fordulóban egy szintén negyedosztályú csapatot búcsúztattunk, most pedig a Frankfurtot hosszabbítással
kaptunk egy igen buta gólt, ezt a bíró még egy lesgóllal megfejelte...
aztán jött a kölcsönjátékos 17 éves Straub egy ziccerrel, majd a sérülések miatt játszó Aquiles egy bombával a 91. percben
hosszabbításban sikerült egy szabadrúgásgóllal megszerezni a vezetést amit a Frankfurt már nem tudott kiegyenlíteni, próbálkoztak de csak egy távoli lövésig jutottak
következő körben a Hoffenheimet fogadjuk, úgyhogy mostmár biztos itt a vége:D
-
Utley #67999 Corleone városába van foci csapat?Valaki valamit hátha? :D -
Most már megfigyeltem :) -
karajjj #67997 ha megfigyelted, értettük elsőre is a kérdést :) -
Ha megfigyelted most kérdeztem meg másodszorra. Attól hogy megkérdeztem még nem kell megenni :) -
karajjj #67995 nem kell mindig megkérdezni, le lett írva, hogy mi nem találtunk még, attól, hogy megint feltetted a kérdés, nem fog megszületni magától -
Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
Előre is köszi! -
Neoncsoves #67993 nekem még a Reallal sem sikerül BL-t nyernem már 2szezon óta, 3.at most kezdtem el ahol a bajnokságban szörnyen állok jelenleg :\ -
Első szezonom véget ért ! Sikerült a triplázás :)
A bajnokság sima volt !
A kupában végig "B" kerettel jutottam el a döntőig, ahol a Villarreal-t csak hosszabbítás után büntetőkkel sikerült legyőzni !
A BL már keményebb dió volt! Viszonylag könnyed csoport elsőség után előbb a Róma, majd a Chelsea végül a Lyon nehezítette a döntőbe jutást, ahol az Inter várt !
A finálé lazább volt, mint az előtte lévő 3 meccs így behúztam a győzelmet !
Az előző rész(ek)hez képest brutálisan erős a real, így szinte zéró kihívás őket menedzselni ! Most pihentetem ezt a mentést és új kihívás után nézek :)
Jöjjenek a képek:
-
Európa kupa döntő, sima győzelemmel. 
-
Jó reggelt!
Nagy gratula! Tényleg nem sokon múlhatott a dolog az eredmények nagyon szépek és a Chelse elleni is nagy bravúrt bizonyít. Kitartás meg lesz majd az acímis. -
Janika114 #67989 Hát kirugták Chelseatől, Wenger elment Interhez, és helyére ment. -
elgondolkoztam hogy mi lenne ha kirúgnám megint az egész csapatot és vennék újakat, de aztán elvetettem az ötletet mert ez a keret is elég kell hogy legyen és inkább nem viszem csődbe a klubot
kupa első fordulóban nagy bravúrt sikerült elérni, Cottbust elbúcsúztattuk tizenegyesekkel:)
-
CA hogy kerül az Arsenal kispadjára? O.o :D -
bajnokság simán megvan, kupában nem szerepeltünk
jövőre ha kapunk pénzt fizetésre akkor nagyon meg lesz erősítve a csapat, ha nem akkor nagyjából ezzel a kerettel kell megnyerni a nem túl erős negyedosztályt
-
nekem volt ilyen egyszer -
Janika114 #67984 Nem akartam szezon közbe írni karrieremről, de meg kell osztanom egy kis csalódotságom, kieső helyen álltam, de a január az teljesen én hónapom volt: Hónap játékosa is bizonyítja, és akkor csalódta egyet, ebben a karrierembe sem a másodosztályba sem sehol, nem kaptam semmilyen egyéni elismerést, és hát nagyon bíztam benne h én leszek a hónap menedzsere, ilyen eredményekkel: Íme és végül mégis Ancelotti kapta ezért: Hónap edzője , tudom h nem nagy dolog, de nagyon számoltam rá, és azért Readingel nehezebb ilyen eredmény sort összehozni mint egy Arsenallal. -
Zséé #67983 Sziasztok! Volt már valakinek ilyen? Gondolom sok mindent nem lehet tenni vele... :)
(Ez egyébként a Szusza Ferenc stadion)
-
remélem megemelik jövőre fizukeretet 16ezerről rendesen mert most azért nem tudok durván erősíteni:S jönne ha lenne rá keret: Rensing,Bogavac,Bruggink meg még jópár viszonylag nagy név csak nem tudok heti kétezret se adni:S 23ezer megy el fizetésre most -
pontosan ez érdekelne engem is, de sajna semelyik nagy külföldi fórumon sem találtam, 1-2 csapatnál többhöz, de azok is a tavalyi mezek -
MVB10 #67980 Elvileg az összes használható egyidejűleg is, úgy néz ki, nincsenek hatással egymásra, hibaüzenetet sem adtak, de sok időm nem volt ezt tesztelni.
Még valami, csak a félreértés elkerülése végett: az NB3-as fájlon kívül a többit mások készítették, főleg az SIGames fórumról gyűjtöttem őket, aztán hozzáigazítottam a liga elnevezéseiket a fő adatbázis fájlunkban lévőkhöz. Végül az egészet összeraktam egy fájlba, hátha más is hasznát veszi a dolognak. -
2011be nagyon szarok vagyunk 4vereség és 1győzelemünk van:S -
Trevisoval de rég nyomtam:D még A ligában toltam velük
RW Essennel úgy néz ki csak formalitás lesz az első szezon:D eddig 19 meccsen 48-6os gólkülönbség 17győzelem 1 x és 1 vereség, azok is emberhátrányban jöttek össze az üldözők ellen
negyedosztályt is illene simán nyerni utána lesz nehezebb a feladat -
Utley #67977 Én Serie D-s Treviso-al kezdtem el és a D liga kipipálva:)Eddig nálam (koppkoppkopp) hiba nem volt :D -
egyszerre csak egy változtatást pipálsz ki plusz a magyar adatbázist játékindításnál -
Hogy érted, hogy egyet? -
nálam nem volt eddig, annyi hogy egyszerre egyet nyomj be -
Marha jó ez a liga aktiváló. De ha én bekapcsolom őket, akkor mennyivel nő meg a crash dump esélye? -
magyarositasnal lehet letölteni a liga aktiválót, sokat gondolkoztam hogy NB3ban kezdjek vagy inkább német 5.be -
Zsoze19 #67971 Sok sikert!De nekem mért csak Német 3. osztály van???? -
leszedtem a magyarosítást, igaz nem volt bajom az angollal de csak jobb így:)
ez a liga aktiválás meg nagy királyság:D kezdtem egyett Essennel a német ötödik ligában, 15000es stadion nulla pénz, a csapat egyszeres német bajnok, cél a feljutás, igazoltam is egy csapatnyi játékost, a régieket meg egy kapus kivételével kirúgtam:D -
Hali!
Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
Előre is köszi! -
thx, és hát igen nem jöhet mindig minden össze, többek közt ez az ami érdekessé teszi ezt a játékot
még 7 éve ezért vetettem el a Total Club Manager(Fifa manager) vonalat is, ott Oxford Uniteddel negyedosztályból indulva minden évben mindent megnyertem amiben elindultam, játszottam is összesen két napot a játékkal aztán uninstall -
Janika114 #67967 Együttérzek veled, jelenleg én is kieső helyen állok a Readingel :(